שניהם סוסים,אבל איזה מהם הכי טוב?
אני לא מסתכל על שהוא נראה מגניב כי ברור שזה דרגונייט אבל עדיין איזה לדעתכם יותר חזק ויותר מהיר
זה כל מה שחשוב
שניהם סוסים,אבל איזה מהם הכי טוב?
אני לא מסתכל על שהוא נראה מגניב כי ברור שזה דרגונייט אבל עדיין איזה לדעתכם יותר חזק ויותר מהיר
זה כל מה שחשוב
לדעתכם?
גארצ'ומפ יותר טוב מבחינת סטאטים,אין פה בכלל ויכוח.
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
נו ברור שגרצ'ומפ..מה השאלה?לא סתם הוא אובר ממדרגה ראשונה..
קרדיט ענק לרועי!
חשבתי שהרוב יגידו ככה
אז לדעתכם דרגונייט מקום שני מהדרקונים ?
נערך לאחרונה על ידי liamc1997, 08-19-2011 בשעה 01:08 AM
כולל האגדיים?כי אם כן אז לא,וגם אם לא אז לא..d:
יש את סלאמנס,פלייגון,קינגדרה וכל זה עוד לא כולל את דור 5 בכלל..
קרדיט ענק לרועי!
לפי מה שחבר שלי אמר לי קשה לאמן אותם הוא לא ממש פירט והוא אמר לי לא לעשות החלפות על אגדתיים ולהישאר בשישייה שהוא הציע לי שזה ככה:
Empoleon(שאותו יש לי כרגע)
Houndoom(חבר שלי העביר לי אותו)
Roserade(יש לי אותו,בקרוב אני אפתח אותו)
garchomp(רק כשיהיה לי 6 תגים אוכל לתפוס אותו,בקרוב אצלי)
Staraptor(יש לי כרגע)
Luxray(יש לי כרגע)
הוא אמר לי אם אני רוצה במקום Garchoomp וEmpoleon ליהיות עם פאלקיה ואמרתי לו "שווה לי לדעתך" והוא אמר לי שלדעתו זה לא שווה וגארצ'ומפ מאד חזק ומאד מאד מהיר וEmpoleon גם חזק וזה לא שווה בשביל אגדתי..
למה חייב אבל לוותר על שניהם בשביל פלקיה,בגלל כפל סוגים או משהו כזה? ..
זה מבאס את האמת .
אם זו לא שישייה לקרבות WI-FI אתה לא חייב לשים על זה. סתם אם יש לך כפל סוגים לחלק מהפוקימונים שלך יהיו אותן חולשות ואז יכול לקרות מצב שלא יהיה לך מה לעשות נגד פוקימונים שהם קאונטרים [חולשה] לאלה שיש לך ותפסיד בקרב. אם אתה רוצה לשחק גם פאלקיה - שיהיה לך בכיף. תחשוב על זה שגם בגלל שהוא גם סוג מים החולשה היחידה שלו היא דרקון, סוג שהוא בעצמו חולשה אליו, ככה שזה לא כזה נורא. ובכלל - הוא הרבה יותר חזק מאמפוליאון. אני אישית אוהב לבחור לצוותים שאני משחק פוקימונים שקודם כל אני אוהב, ורק אח"כ שיהיו חזקים [וגם אז הם לא תמיד כאלה]. אולי תוציא את אימפו ותכניס לוקאריו במקום וככה תוסיף את סוג הברזל שאבד עם הוצאתו של הפינגווין וגם תוסיף סוג לחימה שהוא מאוד מאוד יעיל. אני אישית גם הייתי מוותר על סטראפטור ולאקסריי ואולי אפילו גם על האונדום ורווזרייד סתם כי אני אישית לא אוהב אותם, וגם כי חלק מהם נמצאים בקטגוריית ה-OU [יעני משוחקים, אוובריוסד] - שאני מעדיף להמנע מהגרופ הזה.
אני זוכר את לוקאריו ראיתי אותו באיזה פרק בפוקימון שהיה לי משעמם בטלוויזיה,הוא נראה אחד החזקים..
אבל איך אני אמור להשיג אותו..?
הבעיה שאחרי זה גם לא יהיה לי כוח מים ויהיה לי בעיה עם כוחות אש.. לא?
ויש לך המלצה לאולי לשישייה יותר טובה שהיא תיהיה גם חזקה וגם תיראה מקורית?
אגב,כרגע זה לא שישייה לקרבות Wi-Fi אבל ישר אחרי שאני גומר ליגה,אני יצטרך לארגן שישייה לWi-Fi ואני כנראה יקח לפחות 1 מהשישייה של הסטורי לא?
נערך לאחרונה על ידי liamc1997, 08-19-2011 בשעה 02:15 AM
למה לא יהיה לך כוח מים? אתה יכול לשחק את הפינגווין עד שיהיה לך פאלקיה, ותמיד יש את אפשרות ה-TMים...
מקבלים ביצה של הקטן שלו, ריאולו, מתישהו במשחקי הדור הרביעי. אני לא מכיר את העלילה של המשחקים האלה, אבל אני יודע שמקבלים אותו שם. חוץ מזה גם אם יש לך אפשרות לWI-FI תוכל להשיג אחד הרבה קודם.
אני כרגע עובד על רביעייה ב-SS שלי, שבעתיד, כשאסיים לאמן את הפוקימונים שיקחו בה חלק EV, אעביר אותם לפנינה שלי ובעצם אתחיל לשחק בו פעם ראשונה. זו הרביעייה:
WARTORTLE [הצורה שלו כרגע] - מים
ESPEON - על-חושי
ARMALDO - חרק\אבן
BELLOSOM - עשב
העדפתי לבחור פוקימונים שעוד לא יצא לי לשחק איתם כמובן ומסוגים שאני לא כ"כ אוהב [כמו למשל הסוג של אספייון]. אתה יכול לקחת כמה פוקימונים מהצוות שלי למשל, ועל השאר לחשוב לבד או אפילו סתם להגריל... אתה הולך להקפיד על טבע מתאים לכל פוקימון ואימוני EV מתאימים בשבילו?
כשאתה אומר את הקיצור EV אתה מתכוון ל Evolve?
אם לא אז תגדיר לי את המושג,אני עדיין לא יודע את כל המושגים במשחק בגלל שכבר שנתיים שלא שיחקתי Pearl ועכשיו חזרתי אליו.
ואני לפני זה לא הייתי מדייק עד שפתחתי אשכול בפורום לדעכתם איזה צוות לעשות ואמרו לי בקשר לכפל סוגים ולא הכריחו אותי אבל אני לקחתי את ההמלצה ולקחתי את הצוות שאמרו לי..
אבל אני יכול למרות לבחור פוקימונים שאני אוהב וגם שהם יהיו מסודרים לפי טבע ואחרי זה יהיה לי צוות ממש טוב לא?
שמו המלא של המושג EV הוא "EFFORT VALUES" - ערך המאמץ. בכל פעם שפוקימון שלך הורג פוקימון אחר, הוא מקבל בין נקודה אחת לשלוש נקודות מתכונה\ות מסויימת\ות. כל ארבע נקודות שהפוקימון מקבל מתכונה מסויימת תתווספנה בסופו של דבר לסה"כ הנקודות הכללי של אותה תכונה ותעלה אותו בנקודה אחת. אם למשל אני הורג ארבע רטטות, המהירות של הפוקימון שאיתו הרגתי את הארבע האלה בסופו של דבר ברמה 100 תהיה גבוהה בנקודה אחת מהמינימום שלו במידה ולא השקעתי עוד נקודות. איך ידעתי שרטטה נותנת נקודת מהירות אחת אחרי שהורגים אותה? בדקתי כמובן בסרבי! זה מצויין ממש מתחת למשקל של הפוקימון... הצץ בעצמך:
http://serebii.net/pokedex-dp/019.shtml
סה"כ נקודות שאתה יכול לחלק לפוקימון במהלך "הקריירה" שלו, העלייה מרמה 1 לרמה 100, הוא 510 נקודות. המקסימום שאתה יכול להשקיע בתכונה אחת הוא 252 נקודות.
למה אימוני EV משתלמים?
ככה הפוקימון שלך יהיה חזק יותר בתכונה\ות מסויימת\ות שהיא נחוצה לו [כמו למשל התקפה פיסית לפוקימון התוקף פיסי מובהק כמו מאצ'אמפ למשל], וחלש יותר בתכונה\ות מסויימת\ות שאינו נחוצה לו [כמו למשל התקפה מיוחדת לפוקימון התוקף פיסי מובהק כמו מאצ'אמפ למשל]. הטבע פועל על אותו עקרון: הוא מעלה את טווח המקסימום והמינימום של תכונה מסויימת של פוקימון ומוריד את המקסימום והמינימום של תכונה אחרת. החל מהמשחק פלטינה והלאה ישנם חפצים חדשים המיועדים להאצת אימוני EV. בעיקרון המקסימום נקודות שפוקימון יכול לקבל הוא 3 [וגם אז לא תמיד 3 מאותה תכונה. לפעמים שלוש הנקודות האלה מתחלקות בין שלוש תכונות! כמו למשל אינפרנאייפ. אם תסתכל על נקודות ה-EV כשהוא נותן אחרי שהורגים אחד, תראה שהוא נותן נקודה אחת של התקפה מיוחדת, נקודה אחת של התקפה פיסית, ונקודה אחת של מהירות. לבדיקתך: http://serebii.net/pokedex-dp/392.shtml ]
החפצים המדהימים האלה שניתן לרכושם החל מהמשחק פלטינה והלאה בעצם נותנים לך עוד 4 נקודות מתכונה מסויימת [לכל תכונה יש חפץ משלה, + חפץ מיוחד ל-EV של HP] על כל הריגה של פוקימון, בנוסף לנקודה\ות שהפוקימון שלך קיבל כבר על ההריגה שלו. ככה שמהריגה אחת תוכל להרוויח לכל היותר 7 נקודות, שלעיתים כולן תושקענה בתכונה אחת. [אם למשל הרגנו גולם והפוקימון שאנחנו מאמנים עונד את צמיד ה-EV שנותן ארבע נקודות בונוס של הגנה, נראה שקיבלנו 7 נקודות בעקבות ההריגה, כי גולם לבד נותן 3 נקודות... http://serebii.net/pokedex-dp/076.shtml ]
החיסרון בחפצים האלה הוא שבמהלך הקרב המהירות של הפוקימון נחצית, והוא נהייה איטי יותר. היתרון בהם הוא שהם מאפשרים לך לסיים אימוני EV כבר ברמה מוקדמת. הפוקימונים שלי מסיימים בממוצע את אימון ה-EV שלהם בערך ברמה 16 כבר, ומשם אני פשוט הורג איתם "כל מה שזז", כי הנקודות שלכאורה הפוקימונים שנהרגו נותנים כבר לא משנות - כי חילקתי כרצוני את 510 הנקודות המוקצבות להם כבר לפני ולכן "הכל כתוב מראש" וחלקות התכונות שתהיה ברמה 100 כבר בנויה.
מה זאת אומרת אבל שהפוקימון איטי/מהיר?
אתה לא יכול לראות אם הוא מהיר או איטי הרי זה לא משחק בתלת מימד שאתה עושה את הפעולות למשל,אתה סה"כ בוחר את המתקפה והוא עושה אותה,איך אפשר לשים לב למהירות שלו גם?
ותודה רבה על כל המידע,אני חושב שאעשה אימוני Ev הבעיה שאני כנראה אצטרך לארגן לי שישייה חדשה ,כי לפני זה אני לא התמקמתי על אימוני Ev עם כל הפוקימונים שלי אז זה כבר הלך והם לא בנויים טוב,ובכל מקרה כפי שראית השישייה שלי לא הכי טובה,הבעיה שאני כבר באמצע המשחק ואני עשיתי 4 תגים..
מה אני אמור לעשות מהשלב הזה? להמשיך עם השישייה שלי? או לשנות משהו?
אין לי שמץ של מושג מה לעשות..
יש כזה דבר סטאטים.
ויש סטאט של מהירות, הוא קובע מתי הפוקימון יתקוף ראשון או שני, ובעצם על המהירות שלו.
http://www.serebii.net/pokedex-dp/stat/speed.shtml
כאן זה עמוד שם על הסטאט הזה, הפוקימונים הראשונים הם המהירים ביותר והאחרונים הם האיטיים ביותר.
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)