Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13
  1. bbuuuii
    שם: עידן
    אני בטח פיספסתי את הפרק שזה קרה אבל, מה קרה בין ראש יהלום לכרומוסטון?

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: דניאל
    לפי מה שראיתי ( סתם כי משעמם אני דיי לא אוהב את הסידרה .. ) שלכרומוסטון יש ייעוד וזה לא היה ראש יהלום כלומר בן זה היה מישהו שקוראים לו טטרקס ..

אז יש גביש כזה שבזכותו וולקגס השמיד את העולם של טטרקס אז טטרקס גנב מווילגקס את הגביש ביכיי לתת אותו לכרומוסטון שבזכותו יחזיר את הכוכב ואת אנשיו ..

אז טטרקס הגיע לחפש את בן בן הופך לראש יהלום ופתאום ( לא זוכר כל כך ) היהלומים התפרקו והוא ויצא כרומוסטון הוא לקח את הגביש והכניס אותו לגוף והגבישים הסגולים הפכו לאדומים ..

כרומסטון החזיר את הכוכב ואז היה כל מיני דיבורים ומעשים והם החזירו גם את אנשיו ..

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

3. bbuuuii
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sindaquil Boy צפה בהודעה
    לפי מה שראיתי ( סתם כי משעמם אני דיי לא אוהב את הסידרה .. ) שלכרומוסטון יש ייעוד וזה לא היה ראש יהלום כלומר בן זה היה מישהו שקוראים לו טטרקס ..

אז יש גביש כזה שבזכותו וולקגס השמיד את העולם של טטרקס אז טטרקס גנב מווילגקס את הגביש ביכיי לתת אותו לכרומוסטון שבזכותו יחזיר את הכוכב ואת אנשיו ..

אז טטרקס הגיע לחפש את בן בן הופך לראש יהלום ופתאום ( לא זוכר כל כך ) היהלומים התפרקו והוא ויצא כרומוסטון הוא לקח את הגביש והכניס אותו לגוף והגבישים הסגולים הפכו לאדומים ..

כרומסטון החזיר את הכוכב ואז היה כל מיני דיבורים ומעשים והם החזירו גם את אנשיו ..
    לא לזה התכוונתי, התכוונתי למה קרה ביניהם.
    אני שם לב שלראש יהלום יש פתאום את הכוחות של כרומוסטון והוא גם קצת נראה כמוהו. ואני רוצה גם להתייחס לפקר שאמרת, למה כרומוסטון היה בכלל בתוך ראש יהלום? זאת בעצם השאלה שלי, מה קרה ביניהם??

Spoiler ספוילר

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    בן ניסה לפרוץ לאומנטירקס וקרא פיצוץ חזק מאוד .כנראה כרע שיבוש באונימטריקס וכרומסטון נהיה בתוך הגוף של ראש יהלום
    בקרב שלו נגד וילגקס וילקגס חיסל את כרומסטון אז במקום כרומסטון ראש יהלום הופיע
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    כרומוסטון שייך לעולם של ראש יהלום ...

הוא ה - " מגן " ( משו כזה : \ . )

אז פשוט כרומוסטון יצא מיהלום ( אוליי מיכיוון שהוא מהשעון של בן .. אז הוא יכול לצאת זה כמו רוח הזאת מהעונה הראשונה .. )

* נראליי *

הנה משפט משלי...

6. bbuuuii
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sindaquil Boy צפה בהודעה
    כרומוסטון שייך לעולם של ראש יהלום ...

הוא ה - " מגן " ( משו כזה : \ . )

אז פשוט כרומוסטון יצא מיהלום ( אוליי מיכיוון שהוא מהשעון של בן .. אז הוא יכול לצאת זה כמו רוח הזאת מהעונה הראשונה .. )

* נראליי *
    חח בבקשה אל תגיב... אני שם לב שאתה לא בקיע בעניין... תודה על זה שאתה מנסה לעזור אבל לא נראה לי שאתה מבין אותי חח...

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי buizel שולט צפה בהודעה
    חח בבקשה אל תגיב... אני שם לב שאתה לא בקיע בעניין... תודה על זה שאתה מנסה לעזור אבל לא נראה לי שאתה מבין אותי חח...

השאלה פשוט דיי מסובכת .. : ]

הנה משפט משלי...

8. bbuuuii
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yami צפה בהודעה
    בן ניסה לפרוץ לאומנטירקס וקרא פיצוץ חזק מאוד .כנראה כרע שיבוש באונימטריקס וכרומסטון נהיה בתוך הגוף של ראש יהלום
    בקרב שלו נגד וילגקס וילקגס חיסל את כרומסטון אז במקום כרומסטון ראש יהלום הופיע
    מה זאת אומרת חיסל?

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    מה זאת אומרת חיסל?
    זה בפרק השני הוא חתך אותו האו ירה בו בקרן לייזר ואז כרומוסטון הפך להיות רק גבישים ואז האומניטריקס עף והחזיר אותו לצורת ראש יהלום ..

הנה משפט משלי...

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    מה זאת אומרת חיסל?
    כמו שהמילה נשמעת חיסל
    תזסכל את שתי הפרקים של העונה ה3 של בן 10 כוח החייזרים ואלי תבין למה התכונתי
    הסדרה לא אמרה איך זה קרה(בינתים לפי מה שמושדר בערוץ הילדים.אולי בפרק אחר כן אמרו)
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    רוצה אתר עם כל הפרקים? זה הפרקים של כל הסדרה באנגלית. יש שם את כל הפרקים בכל מיני כאלה של וידיאו,שכחתי איך קוראים לזה. הפרק:

http://www.watchben10.net/season3episode17.html

מצטער שזה מגה וידיאו אבל זה הכי טוב שמצאתי.

ובקשר לשאלה שלך-כרומוסטון הוא בעצם השומר של הכוכב של הגזע של ראש יהלום,פטרוספיאן,והגזע שלו נקרא קריסטלוספיאן.בעצם,הוא יורת גיבוי,הוא כאילו מיועד להפעיל את הקריסטל שבתוכו הגיבוי של הכוכב.אגב, הכוכב עצמו נקרא פטרופיה. בגלל שהם גזעים דומים,וזה האומניטריקס,המכשיר של טטרקס מיועד כדי להוציא מתוך באומניטריקס את כרומוסטון,בגלל שהוא בדומה לרוח פחד היה בתוך האומניטריקס,אבל לא ככלוא,זה היה פשוט מקלט בשבילו עד שיגיע הזמן לבצע את יעודו.ראש יהלום עדיין עם הכוחות המקוריים שלו,אבל בגלל מה שכתוב למטה,הוא התחזק ועכשיו הוא במלוא כוחותיו. זה יפיע גם עם להט בהמשך באולטימאט אליאן,הפרק השלישי בעונה השנייה.

ובקשר לזה שהם דומים-בעונה הראשונה הגנים של בן התערבבו באלה של החייזרים בשעון,והם לא הופיעו בצורה המקורית שלהם (הוכחה-כולם חוץ מרוח פחד,שהיה כלוא באומניטריקס,וכלב פרא,שיש לו את הדבר על הזרוע,לובשים את החליפה הזאת שדומה לחולצה של בן).עכשיו,בכוח החייזרים זה לא קרה והם מופיעים בצורתם המקורית ובכוחות מלאים. אצל יהלום השתפרו הוכחות ועכשיו הוא גם נראה כמו פטרוספיאן ממש.גם בלבוש.

מקווה שעזרתי

עריכה-ליאור,לפי מה שאני זוכר,הם אומרים איך זה קרה באחד הפרקים האחרונים של אולטימאט אליאן.
    נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 08-20-2011 בשעה 12:20 AM
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

12. bbuuuii
    ציטוט פורסם במקור על ידי Machine X צפה בהודעה
    רוצה אתר עם כל הפרקים? זה הפרקים של כל הסדרה באנגלית. יש שם את כל הפרקים בכל מיני כאלה של וידיאו,שכחתי איך קוראים לזה. הפרק:

http://www.watchben10.net/season3episode17.html

מצטער שזה מגה וידיאו אבל זה הכי טוב שמצאתי.

ובקשר לשאלה שלך-כרומוסטון הוא בעצם השומר של הכוכב של הגזע של ראש יהלום,פטרוספיאן,והגזע שלו נקרא קריסטלוספיאן.בעצם,הוא יורת גיבוי,הוא כאילו מיועד להפעיל את הקריסטל שבתוכו הגיבוי של הכוכב.אגב, הכוכב עצמו נקרא פטרופיה. בגלל שהם גזעים דומים,וזה האומניטריקס,המכשיר של טטרקס מיועד כדי להוציא מתוך באומניטריקס את כרומוסטון,בגלל שהוא בדומה לרוח פחד היה בתוך האומניטריקס,אבל לא ככלוא,זה היה פשוט מקלט בשבילו עד שיגיע הזמן לבצע את יעודו.ראש יהלום עדיין עם הכוחות המקוריים שלו,אבל בגלל מה שכתוב למטה,הוא התחזק ועכשיו הוא במלוא כוחותיו. זה יפיע גם עם להט בהמשך באולטימאט אליאן,הפרק השלישי בעונה השנייה.

ובקשר לזה שהם דומים-בעונה הראשונה הגנים של בן התערבבו באלה של החייזרים בשעון,והם לא הופיעו בצורה המקורית שלהם (הוכחה-כולם חוץ מרוח פחד,שהיה כלוא באומניטריקס,וכלב פרא,שיש לו את הדבר על הזרוע,לובשים את החליפה הזאת שדומה לחולצה של בן).עכשיו,בכוח החייזרים זה לא קרה והם מופיעים בצורתם המקורית ובכוחות מלאים. אצל יהלום השתפרו הוכחות ועכשיו הוא גם נראה כמו פטרוספיאן ממש.גם בלבוש.

מקווה שעזרתי

עריכה-ליאור,לפי מה שאני זוכר,הם אומרים איך זה קרה באחד הפרקים האחרונים של אולטימאט אליאן.
    חח חיכיתי לתשובה ממך... ובקשר לאתר, משם אני רואה בן 10.... פשוט עדיין לא הגעתי לעונות האלו ואני רואה גם את אלה שמשודרים בישראל....
    תוכל לכתוב לי בספויילר איך זה קרה עם להט?

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    חח חיכיתי לתשובה ממך... ובקשר לאתר, משם אני רואה בן 10.... פשוט עדיין לא הגעתי לעונות האלו ואני רואה גם את אלה שמשודרים בישראל....
    תוכל לכתוב לי בספויילר איך זה קרה עם להט?
    אין בעיה.

ספוילר:

Spoiler ספוילר
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •