Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 8 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 109
  1. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yami צפה בהודעה
    לוקאס
    אתה עולה במדרגות ואז נכנס לתוך החללית שלך.אתה פונה הישר לעבר לוח הבקרה של החללית שלך.אתה מגיע אל לוח הבקרה ורואה מלא כפתורים בצבעים שונים שאין לך מושג מה הם עושים בכלל.לפתע נשמע קול " שלום המפקד לוקאס אני היא סאלי ,אני אחראית על לוח הבקרה של החללית.אני זאת שתהיה שתטיס את החללית הזאת לעבר היעד שלנו.אז מה הפקודה הראשונה שלך המפקד לוקאס? "
    "המממ.... למאדים!" אומר לבסוף אחרי מחשבה עמוקה "בטח יש שם כמה אגדיים!"
    ~~~~~~~~
    אתה יודע אני חשבתי שתרשה רק נשקים הגיוניים XD

2. משתמש מנוסה
    התחלה
    אתה קמים לבוקר יפהפייה מצלצול השעון המעורר שלכם.אתם ניגשים לאמבטיה ושם מתקלחים ומצחצים שיינים.לאחר מכן אתם יורדים למטבח ואוכלים את הדגנים האהובים עליכם עם חלב.לאחר שאתם מסימים לאכול את הדגנים אתם נזכרים במכתב שאתמול קיבלתם מלי.אתם עולים מחדרכם לוקחים את הנשק שלכם ואת הפוקימונים שלכם(למי שיש).אתם יוצאים מבתיכם וניגשים לעבר המפקדה הראשית של ארגון השמדה.שם אתם עולים במעלית כדי לפגוש את לי.לאחר כמה שניות אתם פוגשים את לי.
    לי אומר לכם" ברוכים הבאים למפקדה של ארגון השמדה.אני מבין שאתם הרוצחים המפורסמים שכרתי.טוב בואו אחרי.". אתם הולכים אחריו והוא מוביל אותם לחדר שיש בו 5 דלתות.לכול דלת יש לה מס' משלה.לי אומר לכם"תבחר דלת וכנסו אליה שם תופיע החללית שלכם.כנסו אליה וטוסו לחלל".
    שכול אחד יבחר מס' אחר
    הצבע הזה
    --
    אני מסתכל על שלושת הדלתות בחשיבה רבה. 'נראה לי שאני אקח את הדלת השלישית, אחשוב, אסתכל על כל החלליות ואכנס לחללית הכי יפה (כחולה,ירוקה )

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ניר
    לצבע הזה התכונת?
    אתה מסתכל על 3 הדלתות שנשארו ואתה מחליט לבחור בדלת ה5 שם אתה חושב שנמצאת החללית הכי יפה.לי אומר לך " בחירה מצוינת ניר .אתה מוזמן להיכנס אל הדלת ולראות מה יש מאחוריה". אתה ניגש אל דלת מס' 5 והיא מולך נפתחת אוטמאטית.אתה נכנס אל הדלת בזהירות ובסקרנות מה יש מאחורי דלת מס' 5.לאחר הליכה קצרה אתה מגיע לחדר גדול ובאמצע החדר נמצאת חללית ענקית בצורת בלאסטויז ענקי.כול החללית צבועה בצבעי בלאסטויז.על החללית מוטבע המס' 5בכחול כהה .במקום התותחים של בלאסטויז נמצאים רובי לייזר.דלת החללית נפתחת וממנה יוצאות מדרגות כדי שתוכל להעלות לחללית.

לוקאס
    לא נורא,נשקים לא הגיוניים זה טוב
    -------
    אתה מורה לסאלי לטוס לכוכב מאדיים. סאלי אומרת לך" כן המפקד ".המנועים נדלקים והחללית מתחילה לטוס לעבר מערכת השמש.תוך 5דקות של נסיעה אתה יוצא מהסטרופירה(איך שלא כותבים את זה) של כדור הארץ ומגיע לחלל. סאלי אומרת לך" אנחנו נגיע עוד שעה למאדיים.עד אז תוכל לנוח בשלווה ולהנות מהנוף המדהים של החלל". לאחר כמה דקות של טיסה . רעש גדול נשמע ונראה שהתנגשתם במשהו.אתה מביט ורואה שהתנגשם בדיאוקסיס צורת התקפה.סאלי אומרת לך" זה הרצח הראשון שלך עליך לרצוח אותו או להביס אותו כדי שנוכל להמשיך לטוס בחלל"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ג'וני
    לא אמרת לי איזה צבא תרצה שהיו המשכים שלך?
    ------------------------------------------------
    אתה מחליט להיכנס לדלת מס' 1. לי אומר לך " בחירה מצוינת ג'וני .אתה מוזמן להיכנס אל הדלת ולראות מה יש מאחוריה". אתה ניגש אל דלת מס' 1 והיא מולך נפתחת אוטמאטית.אתה נכנס אל הדלת בזהירות ובסקרנות מה יש מאחורי דלת מס' 1.לאחר הליכה קצרה אתה מגיע לחדר גדול ומולך מופיעה חללית עצומה בצורת צ'אריזארד ענק.בצדים שלה יש לה קרני לייזר.היא כולה בצבעי צ'איזארד.על החללית כתוב מס' 1 באדום ענק.דלת החללית נפתחת וממנה יוצאים מדרגות בשביל שתוכל להעלות לחללית.

[/COLOR][/B]
    לא משנה לי.תבחר מה שבא לך

"גדול." אני אומר לעצמי בחיוך,ועולה לחללית. לאחר שאני מתקמם אני מוציא את גארצ'ומפ ואומר לו:"גרצ'ומפ,יכול להיות שנצטרך לתפעל את החללית." בטון רציני.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

5. Because lizards can swim
    ניר
    לצבע הזה התכונת?
    אתה מסתכל על 3 הדלתות שנשארו ואתה מחליט לבחור בדלת ה5 שם אתה חושב שנמצאת החללית הכי יפה.לי אומר לך " בחירה מצוינת ניר .אתה מוזמן להיכנס אל הדלת ולראות מה יש מאחוריה". אתה ניגש אל דלת מס' 5 והיא מולך נפתחת אוטמאטית.אתה נכנס אל הדלת בזהירות ובסקרנות מה יש מאחורי דלת מס' 5.לאחר הליכה קצרה אתה מגיע לחדר גדול ובאמצע החדר נמצאת חללית ענקית בצורת בלאסטויז ענקי.כול החללית צבועה בצבעי בלאסטויז.על החללית מוטבע המס' 5בכחול כהה .במקום התותחים של בלאסטויז נמצאים רובי לייזר.דלת החללית נפתחת וממנה יוצאות מדרגות כדי שתוכל להעלות לחללית.

לוקאס
    לא נורא,נשקים לא הגיוניים זה טוב
    -------
    אתה מורה לסאלי לטוס לכוכב מאדיים. סאלי אומרת לך" כן המפקד ".המנועים נדלקים והחללית מתחילה לטוס לעבר מערכת השמש.תוך 5דקות של נסיעה אתה יוצא מהסטרופירה(איך שלא כותבים את זה) של כדור הארץ ומגיע לחלל. סאלי אומרת לך" אנחנו נגיע עוד שעה למאדיים.עד אז תוכל לנוח בשלווה ולהנות מהנוף המדהים של החלל". לאחר כמה דקות של טיסה . רעש גדול נשמע ונראה שהתנגשתם במשהו.אתה מביט ורואה שהתנגשם בדיאוקסיס צורת התקפה.סאלי אומרת לך" זה הרצח הראשון שלך עליך לרצוח אותו או להביס אותו כדי שנוכל להמשיך לטוס בחלל"
    "אוקיי, אבל אני צריך לצאת החוצה" אומר לה "איפה יש חליפת חלל?" אשאל ואקח את הדרגנוב שלי, אחבר לגב (עם סרט כמו של גיטרה כזה)

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לוקאס
    אתה מחבר את הדרגאנוב שלך אל הגב שלך בעזרת סרט שסאלי מביאה לך.לאחר מכן סאלי אומרת לך" אתה לא צריך חליפת חלל בשביל לצאת אל החלל.יש לנו מכשיר יותר טוב שיעזור לך לנשום בחלל.קח את זה". סאלי מביאה לך גלולה קטנה ירוקה.אתה בולע אותה ולא מרגיש כלום.סאלי אומרת לך"עכשיו תוכל לנוע בחלל בחופשיות בלי שאף דבר יקשה עליך.תוכל גם לנשום בחלל בלי חמצן.זה הכול בעזרת הגלולה הזאת". אתה פותח את דלת החללית ואתה מרגיש רענן ושאתה יכול לנשום בלי חליפת חלל.אתה יוצא ומתחיל לרחף לעבר דיאוקסיס.דיאוקסיס עושה את המהלך הראשון ושולח קרן על לעברך.

ג'וני
    טוב אז האדום זה בסדר?
    ---------------------------------------------
    אתה מתפלא מן החללית שמולך.אתה עולה על המדרגות ונכנס לחללית.אתה הולך לעבר חדר הבקרה של החללית.אתה רואה בחדר הבקרה מלא כפתורים בצעים שונים.אתה מוציא את גארצ'ומפ שלך שיעזור לך להטיס תחללית.ג'ארצ'ומפ יוצא החוצה מתוך הפוכדור שלו.לפתע נשמע קול" שלום ג'וני אני סאלי.לא תצטרך את עזרת הגארצ'ומפ שלך כדי להטיס את החללית.אני אטיס אוטאמאטית את החללית.אני שולטת עליה.אז מה הפקודה הראשונה שלך קפטן ג'וני ?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש מנוסה
    ניר
    לצבע הזה התכונת?
    עזוב, אני רוצה כחול כהה
    --
    אני עולה על החללית ומתחיל לתפעל אותה. כמובן, אני מפעיל את יכולת הבלתי-נראות ומחכה להוראות. לכל דבר חשוד שאני אראה אני ארה לו במנוע (אהרוג אותו) ואם אראה פוקימון אשלח עליו את הקרן המאבנת וקרן התפיסה.

8. משתמש מנוסה
    [B][COLOR="DarkRed"]

ג'וני
    טוב אז האדום זה בסדר?
    ---------------------------------------------
    אתה מתפלא מן החללית שמולך.אתה עולה על המדרגות ונכנס לחללית.אתה הולך לעבר חדר הבקרה של החללית.אתה רואה בחדר הבקרה מלא כפתורים בצעים שונים.אתה מוציא את גארצ'ומפ שלך שיעזור לך להטיס תחללית.ג'ארצ'ומפ יוצא החוצה מתוך הפוכדור שלו.לפתע נשמע קול" שלום ג'וני אני סאלי.לא תצטרך את עזרת הגארצ'ומפ שלך כדי להטיס את החללית.אני אטיס אוטאמאטית את החללית.אני שולטת עליה.אז מה הפקודה הראשונה שלך קפטן ג'וני ?"
    אדום זה אחלה.

"אוקיי סאלי,אנחנו טסים ל...מאדים!" אני אורמ בטון רצני אחרי שאני חושב על הכוכב הכי קרוב אלינו.אני מחזיר את גארצ'ומפ אבל אחרי ההמראה וכשאנחנו בחלל אני מוציא את כולם כיד שיוכלו להנות מהמראות.אני מוציא את כולם,כדי שיוכלו להנות ממראה החלל

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ג'וני
    אתה מורה לסאלי לטוס לכוכב מאדים.סאלי אומרת לך" אוקי אתה מוזמן לשבת על הכיסא ולצפות בנוף שמהחלון.הטיסה תימשך שעה עד למאדיים". החללית מתחילה להתרומם ולעוף באוויר.לאחר 5 דקות החללית יוצאת מהאטסטרומפירה של כדור הארץ וטסה בחלל.אתה מוציא את 6 הפוקימונים שלך מחוץ לפוכדורים שלהם כדי שיהנו מהנוף גם כמו שאתה נהנה.בישארפ שלך לא נהנה מהנוף ומחליט לטייל לו בחללית.אתה עוקב אחריו ורואה שהוא מגיע לחדר ענק שבו מתאמנים ברציחת פוקימונים. סאלי אומרת לך" תרצה להתחיל בלהתאמן בלרצוח פוקימונים בזמן שאנחנו טסים למאדים?"

ניר
    אתה עולה לחללית בעזרת המדרגות ומיד הולך לחדר הבקרה.אתה מפעיל את מצב בלתי נראה.בחדר הבקרה אתה רואה מלא כפתורים בצבעים שונים שאין לך מושג מה הם עושים אפילו. אתה מוצא ליד אחד הכפתורים ספר שכתוב עליו"מדריך איך להפעיל את החללית -פרק א' ללחוץ על הכפתור האדום שנמצא הכי למעלה.לאחר שלחצתם על הכפתור תעזרו במקלדת שמתחתיכם ותכתבו מה הו היעד שלכם.לאח כול זה תרימו את הידית למטה ואז בעזרת הגה אתם תשלטו בחללית".

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    ג'וני
    אתה מורה לסאלי לטוס לכוכב מאדים.סאלי אומרת לך" אוקי אתה מוזמן לשבת על הכיסא ולצפות בנוף שמהחלון.הטיסה תימשך שעה עד למאדיים". החללית מתחילה להתרומם ולעוף באוויר.לאחר 5 דקות החללית יוצאת מהאטסטרומפירה של כדור הארץ וטסה בחלל.אתה מוציא את 6 הפוקימונים שלך מחוץ לפוכדורים שלהם כדי שיהנו מהנוף גם כמו שאתה נהנה.בישארפ שלך לא נהנה מהנוף ומחליט לטייל לו בחללית.אתה עוקב אחריו ורואה שהוא מגיע לחדר ענק שבו מתאמנים ברציחת פוקימונים. סאלי אומרת לך" תרצה להתחיל בלהתאמן בלרצוח פוקימונים בזמן שאנחנו טסים למאדים?"

[/COLOR][/B][/B]
    לפוקימונים שלי יש מתקפות?כאילו הם יכולים לתקוף?ואם כן,מה הם?

"נשמע לי מצוין." אני אורמ,ומנסה לחשוב מאיפה להתחיל."אה,סאלי,איך בדדיוק אני מתאמן כאן?" אני שואל בטמטום מוחלט.

11. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה עולה לחללית בעזרת המדרגות ומיד הולך לחדר הבקרה.אתה מפעיל את מצב בלתי נראה.בחדר הבקרה אתה רואה מלא כפתורים בצבעים שונים שאין לך מושג מה הם עושים אפילו. אתה מוצא ליד אחד הכפתורים ספר שכתוב עליו"מדריך איך להפעיל את החללית -פרק א' ללחוץ על הכפתור האדום שנמצא הכי למעלה.לאחר שלחצתם על הכפתור תעזרו במקלדת שמתחתיכם ותכתבו מה הו היעד שלכם.לאח כול זה תרימו את הידית למטה ואז בעזרת הגה אתם תשלטו בחללית".
    זה חלק מהתפקיד המאוד מגניב שלי בתור קומנדר לשלוט במטוסים וחלליות.
    --
    אלחץ על הכפתור האדום ואשחרר את הבולם הידני. אשב על הכסא ואלחץ על הגז, אעביר למצב רוורס ולאחר מכן אסע במהירות רבה לכמה שניות ישר ואתחיל לעוף. "שלום ולא להתראות, כדור הארץ. לא סבלתי אותך." אגיד ואעביר למצב דרייב. אתפוס את ההגה ואשים טייס אוטומאטי לכמה שניות, אדביק את זה במקומות שלא ממש רואים בחללית אך הם כן רואים אותך, אחזור ואכתוב "מאדים". אקח שני מקלות ברזל גדולים חסינים למתקפות ואשים אותם על הרצפה ליד ההגה, אחזור למצב ידני ואפעיל פול גז. אסתכל על האזור וארה בכל דבר חשוד שמעורר לי את העין. לאחר מכן,אלבש את הכפפות שלי כדי להיות מוגן מכל התקפת חללית אחרת ואשים בגדי חלל למקרה שאפגע. בכל מקרה של מטאורים או דברים אחרים ארה כדי להשמיד את הדברים או שאעשה פנלים כדי להתחמק.

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שמתי תמונות של סאלי ושבט החייזרים קניפוקי.אני הכנתי תאוטארים

ניר
    אתה לוחץ על הכפתור האדום שלמעלה ואז משחחר את הבולם הידני.אתה יושב בכסא הנהג בנוח ולוחץ על הגז כדי שהחללית תמריא לשמיים.החללית מתחילה להתרומם ואז לאחר כמה שניות .החללית מתחילה לטוס בשמיים ולאחר 5 דקות החללית יוצאת מהאסטרופירה של כדור הארץ.אתה מעביר את החללית למצב דרייב.אתה שם את הגה במצב אוטומאטי ואז ניגש לשים שני מקלות ברזל גדולים ליד הגה.אתה חוזר למצב ידני ושם פול גז.החללית מתחילה לנסוע בהירות רבה בחלל החיצון.אתה מסתכל בנוף ולא רואה שום דבר.אתה לובש את כפותיך.אתה מחפש בגד חלל אך אין בחללית הזאת.לאחר חצי שעה של נסיעה החללית נוחת בכוכב מאדים.

ג'וני
    הם יכולים לתקוף.הם יודעים להשתמש בכול מתקפה שהם יודעים דרך עלית רמה.כולל מתקפות שנמצאים לידהם הסימן הזה -.תעזר בסרבי פשוט.
    ------------------------------------
    סאלי אומרת לך" זה פשוט מאוד.מולך מופיעה רשימת כול הפוקימונים שקיימים בעולם. תבחר איזה פוקימון תרצה לרצוח אותו והוא יופיע מולך בחדר הזה.תוכל גם לבחור כמה פוקימונים תרצה להילחם נגדיהם.בנוסף תוכל לבחור להילחם בזירות שןנות.הזירות לבחירתך הם: סביבות כוכבי הלכת שבמערכת המש שלנו.לאחר שתבחר את כול הדברים האלו מה שבחרת יופיע מולך ותוכל להתחיל לרצוח תפוקימון שרצית לרצוח .כובן שתוכל להשתמש בנשק שלך כדי לרצוח".

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. Because lizards can swim
    לוקאס
    אתה מחבר את הדרגאנוב שלך אל הגב שלך בעזרת סרט שסאלי מביאה לך.לאחר מכן סאלי אומרת לך" אתה לא צריך חליפת חלל בשביל לצאת אל החלל.יש לנו מכשיר יותר טוב שיעזור לך לנשום בחלל.קח את זה". סאלי מביאה לך גלולה קטנה ירוקה.אתה בולע אותה ולא מרגיש כלום.סאלי אומרת לך"עכשיו תוכל לנוע בחלל בחופשיות בלי שאף דבר יקשה עליך.תוכל גם לנשום בחלל בלי חמצן.זה הכול בעזרת הגלולה הזאת". אתה פותח את דלת החללית ואתה מרגיש רענן ושאתה יכול לנשום בלי חליפת חלל.אתה יוצא ומתחיל לרחף לעבר דיאוקסיס.דיאוקסיס עושה את המהלך הראשון ושולח קרן על לעברך.
    "אתה באמת חושב שזה ישפיע עלי באיזשהי דרך?" אומר ואוציא את הסכין "לא סתם שכרו אותי!" אומר ואשתמש בסכין כדי להטות את הקרן לכיוון אחר, בגלל שקרן על גורמת למשתמש להיות משותק לכמה דקות, אכוון את הדרגנוב לראשו, אצלוף בו (זה אמור להרוג אותו בירייה אחת דרגנוב זה רובה מאוד חזק)

14. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה לוחץ על הכפתור האדום שלמעלה ואז משחחר את הבולם הידני.אתה יושב בכסא הנהג בנוח ולוחץ על הגז כדי שהחללית תמריא לשמיים.החללית מתחילה להתרומם ואז לאחר כמה שניות .החללית מתחילה לטוס בשמיים ולאחר 5 דקות החללית יוצאת מהאסטרופירה של כדור הארץ.אתה מעביר את החללית למצב דרייב.אתה שם את הגה במצב אוטומאטי ואז ניגש לשים שני מקלות ברזל גדולים ליד הגה.אתה חוזר למצב ידני ושם פול גז.החללית מתחילה לנסוע בהירות רבה בחלל החיצון.אתה מסתכל בנוף ולא רואה שום דבר.אתה לובש את כפותיך.אתה מחפש בגד חלל אך אין בחללית הזאת.לאחר חצי שעה של נסיעה החללית נוחת בכוכב מאדים.
    אני מפעיל את הבולם הדני וסוגר את מצב הדריוור. אני מכבה את החללית, לוקח את השרשראות וקושר את ההגה עם מנעול שאת המפתח אני שם אצלי בכפפה בתוך תא האיחסון. אקח משהו שיראה לי איפה החללית שאני אחזור ואצא ממנה. אוציא את כוונת הצלפים ואחפש פוקימון עשב\חרק\נורמל וארה בו ירייה אחת. לאחר מכן, אוציא אקדח אחד אוטומאטי ואתחיל ללכת לחפש פוקימון אש\אבן\רוח\מעופף ואאבן אותו, ואעצבן אותו עד שהוא יחליט להשתמש במתקפה מהסוג שלו. שנייה לפני שהוא עושה את זה, אני אאבן אותו כך שרק לאחר שהוא יחזור מאיבון הוא יפעיל את המתקפה. לאחר זאת אתחיל לחפש שנדיגה.

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ניר
    אתה מפעיל אצת הבולם הידני וסוגר את מצב דרייבר.אתה מכבה את החללית ואז אתה לוקח שרשראות ובעזרתם אתה נעול את הגה ואת המפתח אתה שם בכפפה שלך.אתה לוקח פתק שמראה לך איפה החללית שלך.אתה יוצא מהחללית ומוציא כוונת צלפים.אתה רואה מלא גזים אדומים ורואה רק את זה.אתה מתהלך בכוכב אחר חיפוש פוקימונים.לאחר דקה אתה מתעלף בגלל הגזים שבמאדיים.אתה פוקח את עיניך ורואה יצור ירוק שבמקום ידים יש לו סכינים .היצור אומר לך" אני קניפוקי ושמי קנרי". אתה רואה שאתה מחובר למכונת חמצן.היצור אומר לך" מצאתי אותך מעולף על האדמה.אתה טיפש לגמרי על זה שהתהלכת במאדים בלי מסיכת חמצן בלעדיה לא תשרוד בכוכב הזה "

לוקאס
    אתה מוציא את הסכין שלך.קרן העל פוגעת בסכין שלך.בעזרת הסכין שלך אתה מחזיר את קרן העל של דיאוקסיס לעבר דיאוקסיס עצמו.דיאוקסיס לא מצליח להתחמק מן קרן העל מכיוון כשהוא השתמש בקרן על אז הוא נהיה משותק לגמרי.קרן העל פוגעת בו די קשה.אתה יורה יריה עם הדרגונוב שלך לעבר דיאוקסיס.היריה פוגעת בדיוקסיס וגורמת לו לאבד דם.דיאוקסיס מתחיל ליפול למטה.אתה מבין שהרגת את דיאוקסיס.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 2 מתוך 8 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •