אני עושה גלגול אחורה, שולח עליו קרן מאבנת ומוציא מהר רימון במקרה שהוא לא התאבן. אסתכל עליו במבט ואחזיק את הרימון ללא חשש. "3 אחורה! שנינו נמות!" אצעק עליו ואסתכל במבט של משוגע. אפתח את תא המטען ואכניס לתוכו חמצן כדי שאוכל לשרוד עד שאגיע לחללית כדי לקחת מסיכה נגד הגזים. לאחר שיהיה לי מספיק חמצן אשים בחדר מצלרובה ואתנתק ממכונת ההנשמה. אלך אחורה, ארה במלרובה כדי שתפוצץ את הקיר (היא פועלת כמו מטען חבלה, אם היא נפגעת היא מתפוצת ואם אני ארצה אני יכול לטכנת בכך שהיא יכולה לשלוח תדרים ואז כל הדברים שיכולים להתפוצץ ולעשות נזק נגד מי שפוצץ את המצלמה יפגע גם מתפוצצים, אבל זה לפי שליטה וגם רשמתי את זה בטופס הרשמה), אתקין מצלרובה על הקיר של על הקיר של המסדרון הבא ואטיל במסדרון רובה שאשחרר לו את הנצרה. במהירות ארוץ מחוץ לקיר ואחפש את החללית שלי שם אקח מסכת חמצןניר
אתה מפעיל אצת הבולם הידני וסוגר את מצב דרייבר.אתה מכבה את החללית ואז אתה לוקח שרשראות ובעזרתם אתה נעול את הגה ואת המפתח אתה שם בכפפה שלך.אתה לוקח פתק שמראה לך איפה החללית שלך.אתה יוצא מהחללית ומוציא כוונת צלפים.אתה רואה מלא גזים אדומים ורואה רק את זה.אתה מתהלך בכוכב אחר חיפוש פוקימונים.לאחר דקה אתה מתעלף בגלל הגזים שבמאדיים.אתה פוקח את עיניך ורואה יצור ירוק שבמקום ידים יש לו סכינים .היצור אומר לך" אני קניפוקי ושמי קנרי". אתה רואה שאתה מחובר למכונת חמצן.היצור אומר לך" מצאתי אותך מעולף על האדמה.אתה טיפש לגמרי על זה שהתהלכת במאדים בלי מסיכת חמצן בלעדיה לא תשרוד בכוכב הזה "