Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 8 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 109
  1. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה מפעיל אצת הבולם הידני וסוגר את מצב דרייבר.אתה מכבה את החללית ואז אתה לוקח שרשראות ובעזרתם אתה נעול את הגה ואת המפתח אתה שם בכפפה שלך.אתה לוקח פתק שמראה לך איפה החללית שלך.אתה יוצא מהחללית ומוציא כוונת צלפים.אתה רואה מלא גזים אדומים ורואה רק את זה.אתה מתהלך בכוכב אחר חיפוש פוקימונים.לאחר דקה אתה מתעלף בגלל הגזים שבמאדיים.אתה פוקח את עיניך ורואה יצור ירוק שבמקום ידים יש לו סכינים .היצור אומר לך" אני קניפוקי ושמי קנרי". אתה רואה שאתה מחובר למכונת חמצן.היצור אומר לך" מצאתי אותך מעולף על האדמה.אתה טיפש לגמרי על זה שהתהלכת במאדים בלי מסיכת חמצן בלעדיה לא תשרוד בכוכב הזה "
    אני עושה גלגול אחורה, שולח עליו קרן מאבנת ומוציא מהר רימון במקרה שהוא לא התאבן. אסתכל עליו במבט ואחזיק את הרימון ללא חשש. "3 אחורה! שנינו נמות!" אצעק עליו ואסתכל במבט של משוגע. אפתח את תא המטען ואכניס לתוכו חמצן כדי שאוכל לשרוד עד שאגיע לחללית כדי לקחת מסיכה נגד הגזים. לאחר שיהיה לי מספיק חמצן אשים בחדר מצלרובה ואתנתק ממכונת ההנשמה. אלך אחורה, ארה במלרובה כדי שתפוצץ את הקיר (היא פועלת כמו מטען חבלה, אם היא נפגעת היא מתפוצת ואם אני ארצה אני יכול לטכנת בכך שהיא יכולה לשלוח תדרים ואז כל הדברים שיכולים להתפוצץ ולעשות נזק נגד מי שפוצץ את המצלמה יפגע גם מתפוצצים, אבל זה לפי שליטה וגם רשמתי את זה בטופס הרשמה), אתקין מצלרובה על הקיר של על הקיר של המסדרון הבא ואטיל במסדרון רובה שאשחרר לו את הנצרה. במהירות ארוץ מחוץ לקיר ואחפש את החללית שלי שם אקח מסכת חמצן

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ניר
    אתה עושה גלגול לאחור ואז שולח לעבר קרני קרן מאבנת.קרני זז במהירות והוא מתחמק מן הקרן המאובנת שלך.לאחר מכן אתה מוציא רימון.קרני נשכב על האדמה ואומר לך" בקשה תחוס על חיי אני לא רוצה להרוג אותך או שאתה תהרוג אותי ".את מכונת החמצן אתה לוקח מנה חמצן שיספיק לך עד לחללית שלך.אתה שם במקום מצרובה ומתנק מכונת הנשמה ואז אתה יורה במלרובה.אתה שם עוד מצלרובה ומפעיל רובה עם הנצר שלו.לאחר מכן אתה בורח והמקום עם קרני מתפוצץ.לאחר הליכה מושכת של 5דקות אתה מצליח להגיע לחללית.אתה נכנס לחללית ומתחיל לחפש שם את מסכת הגז.אתה לא מוצא אותה אתה ניגש אל הספר וקורא מה כתוב בו" כדי להשיג מסכת גז עליך להקליד מולך מסכת גז ומולך תופיע מסכת גז".
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yami צפה בהודעה
    ניר
    אתה עושה גלגול לאחור ואז שולח לעבר קרני קרן מאבנת.קרני זז במהירות והוא מתחמק מן הקרן המאובנת שלך.לאחר מכן אתה מוציא רימון.קרני נשכב על האדמה ואומר לך" בקשה תחוס על חיי אני לא רוצה להרוג אותך או שאתה תהרוג אותי ".את מכונת החמצן אתה לוקח מנה חמצן שיספיק לך עד לחללית שלך.אתה שם במקום מצרובה ומתנק מכונת הנשמה ואז אתה יורה במלרובה.אתה שם עוד מצלרובה ומפעיל רובה עם הנצר שלו.לאחר מכן אתה בורח והמקום עם קרני מתפוצץ.לאחר הליכה מושכת של 5דקות אתה מצליח להגיע לחללית.אתה נכנס לחללית ומתחיל לחפש שם את מסכת הגז.אתה לא מוצא אותה אתה ניגש אל הספר וקורא מה כתוב בו" כדי להשיג מסכת גז עליך להקליד מולך מסכת גז ומולך תופיע מסכת גז".
    אני מקליד מסכת גז ולוקח אותה. לאחר מכן אני הולך לחפש פוקימון אופל\אבן\אש\רוח\מעופף, אעצבן אותו עד שנייה לפני שהוא מפעיל סטאב כך שאם אני אשחרר אותו המתקפה תפעל. אסחוב אותו איתי ואחפש שנדיגה. בכל מקרה של חייזר אקח אקדח וארה בו.

4. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ג'וני
    הם יכולים לתקוף.הם יודעים להשתמש בכול מתקפה שהם יודעים דרך עלית רמה.כולל מתקפות שנמצאים לידהם הסימן הזה -.תעזר בסרבי פשוט.
    ------------------------------------
    סאלי אומרת לך" זה פשוט מאוד.מולך מופיעה רשימת כול הפוקימונים שקיימים בעולם. תבחר איזה פוקימון תרצה לרצוח אותו והוא יופיע מולך בחדר הזה.תוכל גם לבחור כמה פוקימונים תרצה להילחם נגדיהם.בנוסף תוכל לבחור להילחם בזירות שןנות.הזירות לבחירתך הם: סביבות כוכבי הלכת שבמערכת המש שלנו.לאחר שתבחר את כול הדברים האלו מה שבחרת יופיע מולך ותוכל להתחיל לרצוח תפוקימון שרצית לרצוח .כובן שתוכל להשתמש בנשק שלך כדי לרצוח".
    או בבאלבאפדיה והנשק שלי זה בערך כמו הכוחות של גוון בבן 10,זה כאילו אנודייט כזה...

~~~~

"אוקיי,נתחיל מקטן. אני רוצה להרוג טורטרה." אני אורמ,אבל אז אומר לה לחכות טיפה ואז אני קורא למגמורטאר,כדי שיעזור לי לחסל אותו.כשהוא בא אני אומר:"אוקיי מגמוטאר,סחרור אש על טוטרה!" אני אומר בטון רציני ואז שמלח חץ אנרגיה בעזרת הנשק שלי.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

5. NYO HO HO
    שם: עמית.
    כינוי: TheJedi
    שם: אציו,סתם- קייל אודינסון.
    גיל אמיתי: 15.
    גיל במשחק: 23.
    אופי: קשוח, אסרטיבי ומניפולטור.הוא שקרן מוצלח ויכול לגרום אפילו לאויב הכי גדול שלו להכינע לרצונו ללא ידיעה.קייל הוא גם אסטרטג.
    מראה:
    רקע: קייל נולד במחוז סינו וחי חיים שלוים-אביו היה מדען במעבדת הפרופסור ואימו עבדה במרכז הפוקימונים.למרות שמחיר הדירה שלהם היה גבוה, הם המשכיו לחיות את חייהם השלווים במחוז.עד שיום אחד,בגיל 10, באמצע הארוחה המשפחתית של קייל פרצו ארמאלדו,וספיקווין,בידריל ויאנמגה ותקפו את משפחתו של קייל, ולצערו הוריו גם נהרגו.קייל רץ לחדרו של אביו, שבמקרה גם היה במטווח כל יום שבת בבוקר אז היה לו רובה בבית, לקח את הרובה שלו וירה בפוקימוני החרק שפרצו לביתו והרג אותם.קייל שנא מאז את פוקימוני החרק ונשבע לנקום בהם.הוא התאמן כל יום על מטווח ירי.בנוסף, הוא התחיל את מסע הפוקימונים שלו, עם הפוקימון ההתחלתי צ'ימצ'אר.כשהביאו לו את צוואתו של אביו, הוא הביא לו עוד פוקימון בנוסף לצ'ימצ'אר-אלקיד קטן.מאז, קייל השלים את מסע הפוקימונים שלו, והלך למחוזות אחרים, שם לכד פוקימונים אחרים כמו גולבאט בקאנטו, לפרס בסינו וקיבל במתנה אברה בהואן.יום אחד, קייל זומן לפגישה במסעדה איטלקית במחוז יונובה, שם דיבר איתו אדם בשם דון ריקו ולידו פרסיין.הוא הציג את עצמו כמאפיונר ושמע על כישוריו בירי.דון ריקו אמר לו שהוא יהפוך אותו לרוצח שכיר, ללא תשלום.קייל הסכים להצעה ולאחר כמה חודשים נהיה רוצח שכיר.בתום אימוניו עם דון ריקו אמר לו שהוא בעצם דודו המרוחק, ושמע על מקרה המוות של הוריו,ואמר לו שבגלל שהוא ידע שהוא רוצה נקמה בכל פוקימוני החרק, הוא אימן אותו.בנוסף, הוא סיפר לו על ארגון ההשמדה שמשמיד את פוקימוני החרק אך אמר לו שאין לו סיכוי להתקבל.מאז, קייל נשאר ביונובה עם דודו דון ריקו והיה לרוצח שכיר, ואפילו רצח את מנהיג צוות פלזמה.יום אחד, קייל קיבל את המכתב מ"השמדה",והראה לדודו שהוא מסוגל להיות רוצח שכיר טוב ולהתקבל לשם.
    פוקימונים: אינפרנייפ, קרובאט, לפרס, טיראניטר, אלקטיווייר ואלאקאזם.
    נשק: אקדח גדול.
    הערות/בקשות:זה הרקע הכי ארוך שהיה לי...
    NYO HO HO BITCH

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    קייל הטופס טוב חוץ מדבר אחד.אתה לא יכול שהיה לך סקפטילל.אי אפשר פוקימון עשב.תקן זאת ואתה רשום

ג'וניי
    טוב גם באתר הזה אפשר השתמש.הבנתי כבר
    -------------------------------------
    אתה מחליט להילחם נגד טורטרה אך אתה אומר לסאלי לחכותץ עם הטורטרה עד שמגמרוטאר שלך בא.מגמרוטאר בא לחדר האימונים כעבור דקה.מולך מופיע טור טרה.מגמרוטאר משתמש בסחרור אש על טורטרה.הוא שלח אש שמתחילה להתגלגל לעבר טורטרה.אתה מכין חץ אנרגיה ושולח אותו לעבר טורטרה.חץ האנרגיה וסחרור האש פוגעים בטורטרה והורגים אותו.

ניר
    אתה מקליד מסכת גז ומולך מופיעה מסכת גז.אתה מלביש על הראש שלך את מסכת הגז ואתה יוצא מהחללית.אתה מרגי עכשיו שאתה יכול לנשום בחופשיות בעזרת מסכת הגז שלך.אתה מתחיל לטייל במאדים אחר חיפוש פוקימונים.לאחר כמה דקות אתה פוגש בטורקול. טורקול מרגיש מאוויים על ידיך ותוקף אותך בלהביור.אתה שולח קרן מאבנת מהכפפה שלך אל טורקול.הקרן מאבנת את הלהביור ואת טורקול.אתה סוחב איתך את טורקול ואתה מחפש שדינה בכוכב.לאחר 10 דקות אתה פוגש בשדינה מרחף לידך.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

7. NYO HO HO
    קייל הטופס טוב חוץ מדבר אחד.אתה לא יכול שהיה לך סקפטילל.אי אפשר פוקימון עשב.תקן זאת ואתה רשום

ג'וניי
    אתה מחליט להילחם נגד טורטרה אך אתה אומר לסאלי לחכותץ עם הטורטרה עד שמגמרוטאר שלך בא.מגמרוטאר בא לחדר האימונים כעבור דקה.מולך מופיע טור טרה.מגמרוטאר משתמש בסחרור אש על טורטרה.הוא שלח אש שמתחילה להתגלגל לעבר טורטרה.אתה מכין חץ אנרגיה ושולח אותו לעבר טורטרה.חץ האנרגיה וסחרור האש פוגעים בטורטרה והורגים אותו.

ניר
    אתה מקליד מסכת גז ומולך מופיעה מסכת גז.אתה מלביש על הראש שלך את מסכת הגז ואתה יוצא מהחללית.אתה מרגי עכשיו שאתה יכול לנשום בחופשיות בעזרת מסכת הגז שלך.אתה מתחיל לטייל במאדים אחר חיפוש פוקימונים.לאחר כמה דקות אתה פוגש בטורקול. טורקול מרגיש מאוויים על ידיך ותוקף אותך בלהביור.אתה שולח קרן מאבנת מהכפפה שלך אל טורקול.הקרן מאבנת את הלהביור ואת טורקול.אתה סוחב איתך את טורקול ואתה מחפש שדינה בכוכב.לאחר 10 דקות אתה פוגש בשדינה מרחף לידך.
    ערכתי.
    NYO HO HO BITCH

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheJedi צפה בהודעה
    ערכתי.
    אז רשום
    תגיב להתחלה שבעמ' 1

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. NYO HO HO
    התחלה
    אתה קמים לבוקר יפהפייה מצלצול השעון המעורר שלכם.אתם ניגשים לאמבטיה ושם מתקלחים ומצחצים שיינים.לאחר מכן אתם יורדים למטבח ואוכלים את הדגנים האהובים עליכם עם חלב.לאחר שאתם מסימים לאכול את הדגנים אתם נזכרים במכתב שאתמול קיבלתם מלי.אתם עולים מחדרכם לוקחים את הנשק שלכם ואת הפוקימונים שלכם(למי שיש).אתם יוצאים מבתיכם וניגשים לעבר המפקדה הראשית של ארגון השמדה.שם אתם עולים במעלית כדי לפגוש את לי.לאחר כמה שניות אתם פוגשים את לי.
    לי אומר לכם" ברוכים הבאים למפקדה של ארגון השמדה.אני מבין שאתם הרוצחים המפורסמים שכרתי.טוב בואו אחרי.". אתם הולכים אחריו והוא מוביל אותם לחדר שיש בו 5 דלתות.לכול דלת יש לה מס' משלה.לי אומר לכם.תוכלו לבחור רק את דלתות: 2 ו4"תבחרו דלת וכנסו אליה שם תופיע החללית שלכם.כנסו אליה וטוסו לחלל".
    שכול אחד יבחר מס' אחר
    "אני אבחר בדלת מספר 2." אומר ללי ואלך אל דלת מספר 2.
    NYO HO HO BITCH

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    קייל
    איזה צבע המשך תרצה שהיה לך?
    אתה מחליט לבחור בדלת מס' 2.לי אומר לך" קייל בחירה מצוינת.אתה מוזמן להיכנס אל הדלת בכול זמן שתרצה ". אתה ניגש אל דלת מס' 2 והיא נפתחת לה אוטאמאטית.אתה נכנס דרך הדלת ומתחיל ללכת.לאחר הליכה קצרה אתה מגיע לחדר גדול ובמרכזו עומדת חללית ענקית בצורת ריקוזאה ענק.בצדי החללית נמצאים קרני ליזר.על החלית מוטבע המס' 2בירוק ככה.החללית נפתחת וממנה יוצאות מדרגות כדי שתוכל לעלות לחללית.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. NYO HO HO
    קייל
    איזה צבע המשך תרצה שהיה לך?
    אתה מחליט לבחור בדלת מס' 2.לי אומר לך" קייל בחירה מצוינת.אתה מוזמן להיכנס אל הדלת בכול זמן שתרצה ". אתה ניגש אל דלת מס' 2 והיא נפתחת לה אוטאמאטית.אתה נכנס דרך הדלת ומתחיל ללכת.לאחר הליכה קצרה אתה מגיע לחדר גדול ובמרכזו עומדת חללית ענקית בצורת ריקוזאה ענק.בצדי החללית נמצאים קרני ליזר.על החלית מוטבע המס' 2בירוק ככה.החללית נפתחת וממנה יוצאות מדרגות כדי שתוכל לעלות לחללית.
    ירוק כמובן...
    ------------------
    "וואוו, איזו חללית מרשימה." אומר ואכנס לחללית בהתפאלות.
    NYO HO HO BITCH

12. משתמש מנוסה
    ניר
    אני מנסה לאבן את שנדיגה, לראות אם זה נקרא סופר אפקטיבי (אם אתה לא יודע לשנדיגה יש יכולת שרק מתקפות סופר אפקטיביות עובדות עליו), אם זה מאבן אותו אני אשלח את הקרן התופסת כדי לתפוס אותו ב-100% ואם הוא לא מתאבן, אכוון לכיוונו את טורקול הזועם שבדיוק משגר להביור. (אם אתה לא יודע, לשנדיגה יש רק חיים 1)

13. משתמש מנוסה
    שם: יונתנוס האדיר
    כינוי: JimiJuri
    שם: יונתן
    גיל אמיתי: 13
    גיל במשחק: 22
    אופי: חכם מאוד ,אסטרטג ובעל מזג עצבני,קשוח מאוד ובדברים חשובים יכול להיות עקשן מאוד. שונא שמזלזלים בוא אך חסר כבוד לאחרים. בנוסף, כשהוא מתנקש במשהו הוא מאוד אכזרי וקר.
    מראה: גובהה ממוצע (מטר שמונים) שיער חום חלק שמגיע על לקו האוזניים, עינייו ירוקות ועמוקות שתמיד מראות ניצוץ מבריק אך אפל, פניו טיפה מעוותו ממכות שלחטף מאביו בילדותו וגם פלג גופו העליון מצולק מהצלפות שאביו הטיח בו. גופו שרירי במקצת. תמיד מסתובב עם ג'ינס אפורים וחולצה לבנה קרועה במקצת בשרווליה.
    רקע: יונתן התחיל את חייו כילד רגיל, הורים, חברים, משפחה מורחבת וכד'. כשהגיע לגיל 6 כל מי שהיה במשפחתו מעל גיל 18 יצא לטיול בג'ונגל לשבוע. אימו הייתה חולה ולכן לא יצא לטיול. אך הדודים לו, הסבים, בני הדודים הגדולים ואביו יצאו לטיול. במשך הטיול הותקפה המשפחה ע"י חבורת פיקצ'ואים ורייצ'ואים בהנהגת זקרום. כולם נהרגו חוץ מאביו של יונתן. מאז אותו יום, אביו של יונתן התעלל בו ובאימו והכה אותם, במיוחד בהצלפות שוט ואגרופים לפנים. מאז יונתן נהיה קשוח ובעל מזג חם. בגיל 12 נמאס לו מאביו ועבר לגור אצל חבר. ככה עברו שנים עד שבגיל 16 הם רבו ויונתן עף לרחוב, הוא ניסה לחזור לבית הוריו אך גילה שהם עברו דירה. וכך לא היה לו איפה לגור. למשך כמעט חודש גר ברחוב עד שמצא דירת חדר זולה.
    חייו הוא מאוד מסוגרים בבית למעט יציאה לקנות דברים ולעבודה במרכול למטה. כך עברו חייו עד גיל 18, יום אחד הוא צפה בטלוויזה וגילה שהוריו מתו מהתנקשות טועית. מאז הוא נהיה צמא לרצח ואפל. מאז עסק הרבה בהתנקשויות ונהיה לשכיר חרב טוב מאוד ומבוקש. הוא טייל בכל העולם ואסף פוקימונים משלל מחוזות.
    פוקימונים: סטיליקס, גנגר, רייפריאור, סיזור, שארפידו, אקסאדריל
    נשק: M-16 מקוצר
    הערות/בקשות: זה מ"ת ראשון שלי אז תתחשב בי...

14. משתמש מנוסה
    שם: משנה?

ג'וניי

[/COLOR][/B]
    הפוקימונים יכולים ללמוד מתקפות?
    ~~~
    "אוקיי,זה היה קל.היית מעולה מגמורטאר. אתה יכול לחזור לכולם אם אתה רוצה,או להישאר לצפות." אני אומר,ואז חושב:'אוקיי,זה היה מעולה.מגמורטאר יהיה מעולה נגד פוקימוני עשב,הוא יהיה נשק מעולה נגדם.וגם כנגד פוקימוני חרק.אבל עכשיו,אני צריך להתאמן לבד.' אני חושב,ואומר:"סאלי,אני רוצה להילחם בדיאוקסיס." אני אומר בטון רציני.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    JimiJuri-טופס בסדר אך אתה לא יכול לבחור בסיוזור.תערוך ובחר פוקימון אחר ואתה רשום

ג'וני
    כע
    ----------------------
    מגמרוטאר שמח לשמוע שהוא היה מעולה. מגמרוטאר מחליט להישאר ביחד עם בישארפ ולצפות בך מתאמן בקרב.אתה מחליט שהיריב הבא שלך היה דיאוקסיס. סאלי אומרת לך" אוקי אז היריב הבא שלך היה דיאוקסיס כמו שביקקשת.אך היה לך יותר קשה להרוג אותו מאשר פוקימון אחר ". מולך מופיע דיאוקסיס צורה רגילה.

ניר
    אתה שולח קרן מאבנת לעבר שדינה הפראי.שנדיגה לא שם לב לעבר הקרן המאבנת שאתה יורה עליו.הקרן המאבנת פוגעת בשנדיגה.הקרן הופכות אותו לפסל אבן.אתה יורה את הקרן התופסת שלך על שנדיגה.הקרן פוגעת בו ולוכדת אותו בתוך הכפפה שלך.לכדת שנדיגה.לאחר כמה שניות אתה מרגיש רעידת אדמה חזקה מאוד מולך נפער חור גדול מאוד.

קייל
    אתה נדהם מהחללית שעומדת מולך.אתה עולה במדרגת החללית ונכנס אליה.אתה הולך ישר לעבר חדר הבקרה של החללית.אתה רואה שם מלא כפתורים בצבעים שונים שאיןם לך מושג מה הם עושים בכלל.לפתע מולך מופיעה דמות אלקטרונית .הדמות אומרת לך" שלום שמי אליס ואני תוכנת מחשב ששולטת בכול החללית הזאת.אני זאת שתטיס את החללית הזאת לכוכבי הלכת השונים.אני אציית לכול פקודה שלך.אז קייל המפקד אז מה הפקודה הראשונה שלך ?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 3 מתוך 8 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •