Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 8 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 109
  1. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yami צפה בהודעה
    JimiJuri-טופס בסדר אך אתה לא יכול לבחור בסיוזור.תערוך ובחר פוקימון אחר ואתה רשום

ג'וני
    כע
    ----------------------
    מגמרוטאר שמח לשמוע שהוא היה מעולה. מגמרוטאר מחליט להישאר ביחד עם בישארפ ולצפות בך מתאמן בקרב.אתה מחליט שהיריב הבא שלך היה דיאוקסיס. סאלי אומרת לך" אוקי אז היריב הבא שלך היה דיאוקסיס כמו שביקקשת.אך היה לך יותר קשה להרוג אותו מאשר פוקימון אחר ". מולך מופיע דיאוקסיס צורה רגילה.

[/COLOR][/B]

"זה הסוף שלך!" אני קורא בזעם,ושולח בדיאוקסיס קרן אנרגיה חזקה במיוחד,מקווה שהיא תעזור.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

2. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה שולח קרן מאבנת לעבר שדינה הפראי.שנדיגה לא שם לב לעבר הקרן המאבנת שאתה יורה עליו.הקרן המאבנת פוגעת בשנדיגה.הקרן הופכות אותו לפסל אבן.אתה יורה את הקרן התופסת שלך על שנדיגה.הקרן פוגעת בו ולוכדת אותו בתוך הכפפה שלך.לכדת שנדיגה.לאחר כמה שניות אתה מרגיש רעידת אדמה חזקה מאוד מולך נפער חור גדול מאוד.
    אקפוץ לתוך החור, אפיל את המנצח ואזרוק ללמטה מצלרובה. אוציא אקדח ואסתכל מה יש שם, אם אראה כל חייזר אוציא רימון באיום רב.
    --
    תראה מה כתבתי לך במסן.

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ניר
    ראיתי
    --------------------------------
    אתה קופץ לעבר החור ואז אתה מפעיל את המנצח שלך כדי לנחות בשלום.אתה זורק למטה צלרובה ואתה מוציא אקדח בשביל להסתכל מה יש שם.אתה לא רואה אף חייזר בסביבה אתה סתם רואה אגם די גדול מאוד שנראה ששוחה בו משהו.אתה נוחת על הקרקע וניגש לבדוק זאת.אתה חושב שזה לא חייזר בגגל שהמצלרובה לא הרגה בו.רעש גדול נשמע ומולך מופיע גארידוס ענקי לא רגיל.להבות עוטופות את הגוף שלך.ויש לו ידיים ורגלים הוא יותר דומה לנחש עם רגלים.פגשת בגארידוס מוטציה.

ג'וני
    אתה שולח קרן אנרגיה חזקה מאוד לעבר דיאוקסיס בתקווה שהוא שהקרן תהרוג אותו. דיאוקסיס זז במהירות רבה ומשנה את צורתו לדיאוקסיס מהירות. סאלי אומרת לך" דיאוקסיס שינה את צורתו לדיאוקסיס מהיר. עכשיו הוא מהיר יותר ". דיאוקסיס מתחיל לזוז לעברך במהירות שאתה לא מספיק לראות אותו.סאלי אומרת לך" דיאוקסיס משתמש במהירות על ".
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    [B][COLOR="Navy"]
    ג'וני
    אתה שולח קרן אנרגיה חזקה מאוד לעבר דיאוקסיס בתקווה שהוא שהקרן תהרוג אותו. דיאוקסיס זז במהירות רבה ומשנה את צורתו לדיאוקסיס מהירות. סאלי אומרת לך" דיאוקסיס שינה את צורתו לדיאוקסיס מהיר. עכשיו הוא מהיר יותר ". דיאוקסיס מתחיל לזוז לעברך במהירות שאתה לא מספיק לראות אותו.סאלי אומרת לך" דיאוקסיס משתמש במהירות על ".
    "אני שם לב במה הוא משתמש." אני אומר בעצבנות ולפתע עולה לי רעיון: אני עוטף את הכפפות בכודרי אנרגיה,ומתחיל להתסחרר במהירות אדירה,כמו מעין טורנדו קטן של אנרגיה.

5. NYO HO HO
    שם: עמית.
    קייל
    אתה נדהם מהחללית שעומדת מולך.אתה עולה במדרגת החללית ונכנס אליה.אתה הולך ישר לעבר חדר הבקרה של החללית.אתה רואה שם מלא כפתורים בצבעים שונים שאיןם לך מושג מה הם עושים בכלל.לפתע מולך מופיעה דמות אלקטרונית .הדמות אומרת לך" שלום שמי אליס ואני תוכנת מחשב ששולטת בכול החללית הזאת.אני זאת שתטיס את החללית הזאת לכוכבי הלכת השונים.אני אציית לכול פקודה שלך.אז קייל המפקד אז מה הפקודה הראשונה שלך ?"
    "תראי לי מהי המשימה הראשונה שלי אליס." אומר לאליס בזמן שאסתובב קצת בחללית.
    NYO HO HO BITCH

6. משתמש מנוסה
    שם: יונתנוס האדיר
    כינוי: JimiJuri
    שם: יונתן
    גיל אמיתי: 13
    גיל במשחק: 22
    אופי: חכם מאוד ,אסטרטג ובעל מזג עצבני,קשוח מאוד ובדברים חשובים יכול להיות עקשן מאוד. שונא שמזלזלים בוא אך חסר כבוד לאחרים. בנוסף, כשהוא מתנקש במשהו הוא מאוד אכזרי וקר.
    מראה: גובהה ממוצע (מטר שמונים) שיער חום חלק שמגיע על לקו האוזניים, עינייו ירוקות ועמוקות שתמיד מראות ניצוץ מבריק אך אפל, פניו טיפה מעוותו ממכות שלחטף מאביו בילדותו וגם פלג גופו העליון מצולק מהצלפות שאביו הטיח בו. גופו שרירי במקצת. תמיד מסתובב עם ג'ינס אפורים וחולצה לבנה קרועה במקצת בשרווליה.
    רקע: יונתן התחיל את חייו כילד רגיל, הורים, חברים, משפחה מורחבת וכד'. כשהגיע לגיל 6 כל מי שהיה במשפחתו מעל גיל 18 יצא לטיול בג'ונגל לשבוע. אימו הייתה חולה ולכן לא יצא לטיול. אך הדודים לו, הסבים, בני הדודים הגדולים ואביו יצאו לטיול. במשך הטיול הותקפה המשפחה ע"י חבורת פיקצ'ואים ורייצ'ואים בהנהגת זקרום. כולם נהרגו חוץ מאביו של יונתן. מאז אותו יום, אביו של יונתן התעלל בו ובאימו והכה אותם, במיוחד בהצלפות שוט ואגרופים לפנים. מאז יונתן נהיה קשוח ובעל מזג חם. בגיל 12 נמאס לו מאביו ועבר לגור אצל חבר. ככה עברו שנים עד שבגיל 16 הם רבו ויונתן עף לרחוב, הוא ניסה לחזור לבית הוריו אך גילה שהם עברו דירה. וכך לא היה לו איפה לגור. למשך כמעט חודש גר ברחוב עד שמצא דירת חדר זולה.
    חייו הוא מאוד מסוגרים בבית למעט יציאה לקנות דברים ולעבודה במרכול למטה. כך עברו חייו עד גיל 18, יום אחד הוא צפה בטלוויזה וגילה שהוריו מתו מהתנקשות טועית. מאז הוא נהיה צמא לרצח ואפל. מאז עסק הרבה בהתנקשויות ונהיה לשכיר חרב טוב מאוד ומבוקש. הוא טייל בכל העולם ואסף פוקימונים משלל מחוזות.
    פוקימונים: סטיליקס, גנגר, רייפריאור, טוקסיקרוק, שארפידו, אקסאדריל
    נשק: M-16 מקוצר
    הערות/בקשות: זה מ"ת ראשון שלי אז תתחשב בי...

הנה שיניתי פוקימון...

7. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    כינוי:bugoji1
    שם:אייס ליימוס
    גיל אמיתי: 13
    גיל במשחק:.21
    אופי:.קשוח,חכם,סבלני,בעל טקטיקות ואסטרטגיות שונות ומגוונות.
    מראה:.בלונדיני עם עיינים כחולות,צלקת בצורת ברק על עינו הימנית שנוצרה מסניבי שתקף אותו בעלי תער.
    רקע: .בצעירותו אייס בכלל אהב פוקמונים וציפה בכל רגע פנוי ליום שבו יהיה מאמן פוקימונים אמיתי.אבל הכול התחיל יום לפני המסע שלו.אייס יצא לקנות לעצמו מפה כדי שיהיה מוכן כשלפתע הוא נתקל בחבורה של סניבי ואריאדוס שהחלו לתקוף אותו.בדיוק לפני שהוא התמוטט,הוא הסתכל לשמיים אבל לא כלום.כשהוריד את ראשו,הוא ראה שישיית פוקימונים שהגנה עליו.הפוקימונים היו:הקסורוס{ההתפתחות האחרונה של אקסיו},לוקאריו,ברטיק,מטאגרוס,אמפוליון,אלקטיוויר.אח רי שהשישייה הביסה את החבורה,כל אחד מהם לקח פוקדור מתיקו של אייס שדודו נתן לו ולכד את עצמו.אייס הבין את המסר ומאז התחיל להתאמן הוא ניצח בכל הליגות ומתאמן בקביעות.הוא נקרא "המאמן הנעלם" בגלל שכל מאמן שנלחם מולו לא יראה אותו לעולם.הוא לעולם לא ילחם באותה הטקטיקה.כשקיבל את המכתב מארגון ה"השמדה" הבין את ייעודו כרוצח פוקימונים.
    פוקימונים: .הקסורוס,לוקאריו,ברטיק,מטאגרוס,אמפוליון ואלקטיוויר.
    נשק: .שעון מיוחד שמאפשר להתמזג עם הפוקימון ולקבל את כוחותיו ומתקפותיו.אחרי המיזוג הפוקימון חייב לנוח יום.
    הערות/בקשות:אשמח אם תקבל אותי!

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    bugoji1-מצטער אין מקום
    יונתן-רשום תגיב להתחלה שבעמ' 1

קייל
    אתה מורה לאליס להסביר לך על המשימה הראשונה שעליך לבצע.אליס מתחילה לדבר " טוב המשימה הראשונה שלך לפי אדון לי היא להגיע לכוכב מאדים.שם עליך למצוא את גן הפרחים שימן מתחבא בו.לאחר שתמצא את הגן עליך למצוא בו את שיימן ולהרוג את שיימן.זה לא היה פשוט להביס את שיימן". בזמן שאליס הסבירה לך על המשימה הראשונה שלך אתה הסתובת בחללית וראית שיש בחללית: חדר אימונים לרציחת פוקימונים,חדר שינה,חדר אוכל,חדר מקלחת ושירותים.

ג'וני
    אליס אומרת לך" מצטערת ג'וני " .במוח שלך עולה לך רעיון.אתה מרכז אנרגיה בכפפות שלך ואז מסתובב במהירות הכי גבוה שאתה יכול.אתה מצליח ליצור טורנדו אנרגיה קטן.לצערך דיאוקסיס מהיר יותר מימך ומצליח לעבור את הטורנדו שלך בקלות ולפגוע בו.אתה נהדף לעבר הקיר ואתה מקבל מכה קשה בגבך..העיניים של דיאוקסיס הופכות לוורודות- הוא משתמש בעל חושי.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    1

ג'וני
    אליס אומרת לך" מצטערת ג'וני " .במוח שלך עולה לך רעיון.אתה מרכז אנרגיה בכפפות שלך ואז מסתובב במהירות הכי גבוה שאתה יכול.אתה מצליח ליצור טורנדו אנרגיה קטן.לצערך דיאוקסיס מהיר יותר מימך ומצליח לעבור את הטורנדו שלך בקלות ולפגוע בו.אתה נהדף לעבר הקיר ואתה מקבל מכה קשה בגבך..העיניים של דיאוקסיס הופכות לוורודות- הוא משתמש בעל חושי.
    "אוקיי,זה הזמן לנסות להשתמש גם בסוג של על חושי." אני אומר בחיוך ומנסה להרים את דיאוקסיס באוויר,מקווה שהדבר הזה יעבוד.

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ג'וני
    אתה מחליט לנסות להשתמש בעל חושי על דיאוקסיס.אתה לא מתחמק מהעל חושי שלו.העל חושי של דיאוקסיס פוגע בכפפו שלך.העל חושי לא מזיק לך בכלל.אתה מנסה להשתמש בעל חושי על דיאוקסיס.אתה מתרכז הכפפות שלך ומנסה להרים את דיאוקסיס באוויר.לאחר זמן רב אתה מצליח להרים את דיאוקסיס אך לאחר כמה שניות זה מתבטל ואתה נופל על הרצפה מרוב עייפות.אליס אומרת לך" הגענו למאדים "

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    שם: יונתנוס האדיר
    התחלה
    אתה קמים לבוקר יפהפייה מצלצול השעון המעורר שלכם.אתם ניגשים לאמבטיה ושם מתקלחים ומצחצים שיינים.לאחר מכן אתם יורדים למטבח ואוכלים את הדגנים האהובים עליכם עם חלב.לאחר שאתם מסימים לאכול את הדגנים אתם נזכרים במכתב שאתמול קיבלתם מלי.אתם עולים מחדרכם לוקחים את הנשק שלכם ואת הפוקימונים שלכם(למי שיש).אתם יוצאים מבתיכם וניגשים לעבר המפקדה הראשית של ארגון השמדה.שם אתם עולים במעלית כדי לפגוש את לי.לאחר כמה שניות אתם פוגשים את לי.
    לי אומר לכם" ברוכים הבאים למפקדה של ארגון השמדה.אני מבין שאתם הרוצחים המפורסמים שכרתי.טוב בואו אחרי.". אתם הולכים אחריו והוא מוביל אותם לחדר שיש בו 5 דלתות.לכול דלת יש לה מס' משלה.לי אומר לכם.תוכלו לבחור רק את דלתות: ו4"תבחרו דלת וכנסו אליה שם תופיע החללית שלכם.כנסו אליה וטוסו לחלל".
    אני מהרהר לעצמי בראש 'איזה דלת לבחור?'., אני בא להכנס לדלת 1 אך מתחרט ונכנס לדלת 4

איווי המלך D:

השירים הכי אדירים בעולם!!!!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

איפה הימים שהייתה רק עונה אחת ורק ילדים קטנים ראו פוקימון???
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    ג'וני
    אתה מחליט לנסות להשתמש בעל חושי על דיאוקסיס.אתה לא מתחמק מהעל חושי שלו.העל חושי של דיאוקסיס פוגע בכפפו שלך.העל חושי לא מזיק לך בכלל.אתה מנסה להשתמש בעל חושי על דיאוקסיס.אתה מתרכז הכפפות שלך ומנסה להרים את דיאוקסיס באוויר.לאחר זמן רב אתה מצליח להרים את דיאוקסיס אך לאחר כמה שניות זה מתבטל ואתה נופל על הרצפה מרוב עייפות.אליס אומרת לך" הגענו למאדים "
    "אוקיי,רק עכשיו לחסל את דיאוקסיס." אני אורמ ומרכז את כל העוצמה בכפפות שלי כדי ליצור קרן אנרגיה שתהרוג אותו.לאחר מכן אני מחזיר את כל הפוקימונים שלי,אומר לסאלי להשאר פה,לובש חליפת חלל אם צריך,ויוצא מהחללית.

13. NYO HO HO
    קייל
    אתה מורה לאליס להסביר לך על המשימה הראשונה שעליך לבצע.אליס מתחילה לדבר " טוב המשימה הראשונה שלך לפי אדון לי היא להגיע לכוכב מאדים.שם עליך למצוא את גן הפרחים שימן מתחבא בו.לאחר שתמצא את הגן עליך למצוא בו את שיימן ולהרוג את שיימן.זה לא היה פשוט להביס את שיימן". בזמן שאליס הסבירה לך על המשימה הראשונה שלך אתה הסתובת בחללית וראית שיש בחללית: חדר אימונים לרציחת פוקימונים,חדר שינה,חדר אוכל,חדר מקלחת ושירותים.
    "לא פשוט לירות בו עם הרובה שלי?" אומר לאליס "בינתיים, תטיסי אותי למאדים."
    NYO HO HO BITCH

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    קייל
    אליס אומרת לך" לא זה לא היה קל להביס את שיימן עם רובה אחד פשוט.שיימן הוא אגאדי אז יותר קשה להרוג אותו למרות שנראה שהוא חלש.כשתפגוש את שיימן במאדים אל תזלזל בו". החללית מתחילה להמריא ולטוס.לאחר 5דקות של טיסה החללית יוצאת מהאסטרומפריה של כדור הארץ ומתחילה לטוס בחלל לעבר מאדים. אליס אומרת לך" אנחנו נגיע עוד שעה למאדים.עד שהזמן יעבור תעש משהו בחללית "

ג'וני
    אתה מרכז כמות אנרגיה גדולה בכפפות שלך ושולח את כמות האנרגיה שאתה מרכז אל דיאוקסיס.כמות האנרגיה פוגעת די קשה אך לא הורגת אותו. דיאוקסיס נעלם.סאלי אומרת לך" אתה לא צריך חליפת חלל. אתה רק צריך מסיכת גז שתוכל איתה לנשום במאדים.במאדים יש מלא גזים רעילים". סאלי מביאה לך את מסכת הגז שאתה צריך.אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם ואז יוצא מהחללית.אתה מרגיש שאתה יכול לנשום.אתה רואה מלא גזים בצבע אדום.מולך אתה רואה שממה אחת גדולה.

יונתן
    איזה צבע תרצה שהיה לך בהמשכים שלך?
    ------------------------------------------
    אתה בא להיכנס לדלת מס' 1אך היא לא נפתחת.אתה פונה אל דלת מס' 4 והיא נפתחת לה אוטמאטית. לי אומר לך" בהצלחה לך יונתן ". אתה נכנס דרך דלת 4 ואתה ממשיך ללכת ישר עד שתגיע לאנשהו.לאחר הליכה קצרה אתה מגיע לחדר שבמרכזו עומדת חללית ענקית בצורת איינריימפ ענקי.בדי החללית יש תותחי ליזר.על החללית מובט המס' 4 באדום כהה.החללית נפתחת וממנה יוצאות מדרגות שתוכל לעלות לחללית.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. NYO HO HO
    קייל
    אליס אומרת לך" לא זה לא היה קל להביס את שיימן עם רובה אחד פשוט.שיימן הוא אגאדי אז יותר קשה להרוג אותו למרות שנראה שהוא חלש.כשתפגוש את שיימן במאדים אל תזלזל בו". החללית מתחילה להמריא ולטוס.לאחר 5דקות של טיסה החללית יוצאת מהאסטרומפריה של כדור הארץ ומתחילה לטוס בחלל לעבר מאדים. אליס אומרת לך" אנחנו נגיע עוד שעה למאדים.עד שהזמן יעבור תעש משהו בחללית "
    "את יכולה להגיד לי מידע על הכוכב אליס?" אומר לאליס "ותדריכי אותי לחדר האימונים של הפוקימונים, אם יש כזה."
    NYO HO HO BITCH

עמוד 4 מתוך 8 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •