Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 8 ראשוןראשון ... 45678 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 109
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    קייל
    אתה מודה לאליס.לאחר מכן אתה שולף את הפוכדזור של אלקאזם החוצה.אתה מוציא את אלקאזאם מחוץ לפוכדור שלו שילחם נגד שיימן.אלקאזאם מקשיב לך ומיד משתמש בעל חושי על שיימן.שיימן מצליח להתחמק בקלות מהעל חושי.אלקאזאם מנסה לתפוס שוב את שיימן אם על חושי.הפעם הוא מצליח בזה.הוא מרים אותו באוויר וחוסם לו את הנשימה.אתה מוציא את הרובה שלך ויורה בו.שימן נהרג.

יונתן
    אליס אומרת לך" טוב,אראה לך את הדרך לחדר האימונים שבחללית ". אליס מתחילה ללכת ואתה עוקב אחריה.לאחר כמה שניות של הליכה אתם מגיעים לחדר האימונים.אתם נכנסים אליו ורואים חדר ענק מאוד.מולך מופיע מחשב קטן. אליס אומרת לך" בעזרת המחשב שמולך אתה בוחר נגד איזה פוקימון תרצה להילחם.ואז תבחר סביבת קרב שתרצה להילחם בה.אחרי שתעשה זאת תוכל להתחיל להילחם."
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    שם: יונתנוס האדיר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yami צפה בהודעה
    יונתן
    אליס אומרת לך" טוב,אראה לך את הדרך לחדר האימונים שבחללית ". אליס מתחילה ללכת ואתה עוקב אחריה.לאחר כמה שניות של הליכה אתם מגיעים לחדר האימונים.אתם נכנסים אליו ורואים חדר ענק מאוד.מולך מופיע מחשב קטן. אליס אומרת לך" בעזרת המחשב שמולך אתה בוחר נגד איזה פוקימון תרצה להילחם.ואז תבחר סביבת קרב שתרצה להילחם בה.אחרי שתעשה זאת תוכל להתחיל להילחם."
    אני ניגש למחשב ומחפש פוקימון להלחם נגדו. לאחר מספר שניות של מחשבה אני בוחר בפיג'יוט.
    אני רואה שצריך לבחור סביבת קרב, אז אני בוחר בסביבה מדברית ומחכה שיתחיל הקרב.

איווי המלך D:

השירים הכי אדירים בעולם!!!!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

איפה הימים שהייתה רק עונה אחת ורק ילדים קטנים ראו פוקימון???
    Spoiler ספוילר

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    יונתן
    אתה ניגש אל המחשב ואז מתחיל להתלבט באיזה פוקימון לבחור שתילחם נגדו.לאחר כמה שניות של חשיבה אתה מחיט לבחור בפיג'יוט להילחם נגדו.לאחר כמה שניות מולך מופיע פיג'יוט.לאחר מכן אתה מחליט שתילחמו בסביבה מדברית.לאחר כמה שניות כול החדר הופך לכול חול.החדר הופך למדבר אחד גדול.אליס אומרת לך" טוב אתהיכול להתחיל בקרב שלך נגד פיג'יוטו.תוכל לרצוח את פיג'יוט.תוכל להשתמש או בפוקימונים שלך או בנשק שלך לרציחת פיג'יוט"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

4. NYO HO HO
    שם: עמית.
    קייל
    אתה מודה לאליס.לאחר מכן אתה שולף את הפוכדזור של אלקאזם החוצה.אתה מוציא את אלקאזאם מחוץ לפוכדור שלו שילחם נגד שיימן.אלקאזאם מקשיב לך ומיד משתמש בעל חושי על שיימן.שיימן מצליח להתחמק בקלות מהעל חושי.אלקאזאם מנסה לתפוס שוב את שיימן אם על חושי.הפעם הוא מצליח בזה.הוא מרים אותו באוויר וחוסם לו את הנשימה.אתה מוציא את הרובה שלך ויורה בו.שימן נהרג.
    "ואליס פקפקה בי שאני לא אצליח, אה אלאקאזם?" אומר לאלאקאזם ואחזיר אותו לפוכדור ואצא מהזירה.לאחר מכן אלך אל תא הטייס ואשאל את אליס:"מתי מגיעים?"
    NYO HO HO BITCH

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    קילל
    אתה שמח שהצלחתם להרוג את שיימן.אתה מחזיר את אלקאזאם לפוכדור שלו.אתה יוצא מחדר האימונים והולך אל תא הטייס. אתה שואל את אליס מתי תגיעו למאדים. אליס אומרת לך" אנחנו עכשיו נוחתים במאדים.נחתנו במאדים". אתה מסתכל בחלון ורואה שממה אדומה ואתה מבין שבאמת הגעת למאדים.אליס אומרת לך" תלבש את מסיכת הגז שהבאתי לך בחדר האימונים ואל תוריד אותה.אם תוריד אותה תוכל למות פה מהגזים הרעילים שנמצאים פה"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

6. NYO HO HO
    קילל
    אתה שמח שהצלחתם להרוג את שיימן.אתה מחזיר את אלקאזאם לפוכדור שלו.אתה יוצא מחדר האימונים והולך אל תא הטייס. אתה שואל את אליס מתי תגיעו למאדים. אליס אומרת לך" אנחנו עכשיו נוחתים במאדים.נחתנו במאדים". אתה מסתכל בחלון ורואה שממה אדומה ואתה מבין שבאמת הגעת למאדים.אליס אומרת לך" תלבש את מסיכת הגז שהבאתי לך בחדר האימונים ואל תוריד אותה.אם תוריד אותה תוכל למות פה מהגזים הרעילים שנמצאים פה"
    "אוקיי אליס." אומר לאליס וארכיב את מסיכת הגז שלי, אקח את הפוכדורים ואצא אל כוכב מאדים.
    NYO HO HO BITCH

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    קייל
    אתה מודה לסאלי ואתה מרכיב שוב את מסכת הגז שלך.אתה לוקח את 6 הפוקימונים שלך ויוצא מן החללית שלך אל כובב מאדים.אתה רואה מלא גזים אדומים ושממה אדומה אחת מולך.אתה מתחיל ללכת בכוכב מאדיים אחר חיפוש הגן של שיימן.אתה הולך במאדים כבר דקות ולא מוצא כלום חוץ משממה אח ענקית .אתה ממשיך לחפש ומגיע לכניסה לעיר ענקית.יש שלט שכתוב עליו" העיר סאיירה "

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ניר
    אתה מפעיל אצת הבולם הידני וסוגר את מצב דרייבר.אתה מכבה את החללית ואז אתה לוקח שרשראות ובעזרתם אתה נעול את הגה ואת המפתח אתה שם בכפפה שלך.אתה לוקח פתק שמראה לך איפה החללית שלך.אתה יוצא מהחללית ומוציא כוונת צלפים.אתה רואה מלא גזים אדומים ורואה רק את זה.אתה מתהלך בכוכב אחר חיפוש פוקימונים.לאחר דקה אתה מתעלף בגלל הגזים שבמאדיים.אתה פוקח את עיניך ורואה יצור ירוק שבמקום ידים יש לו סכינים .היצור אומר לך" אני קניפוקי ושמי קנרי". אתה רואה שאתה מחובר למכונת חמצן.היצור אומר לך" מצאתי אותך מעולף על האדמה.אתה טיפש לגמרי על זה שהתהלכת במאדים בלי מסיכת חמצן בלעדיה לא תשרוד בכוכב הזה "

לוקאס
    אתה מוציא את הסכין שלך.קרן העל פוגעת בסכין שלך.בעזרת הסכין שלך אתה מחזיר את קרן העל של דיאוקסיס לעבר דיאוקסיס עצמו.דיאוקסיס לא מצליח להתחמק מן קרן העל מכיוון כשהוא השתמש בקרן על אז הוא נהיה משותק לגמרי.קרן העל פוגעת בו די קשה.אתה יורה יריה עם הדרגונוב שלך לעבר דיאוקסיס.היריה פוגעת בדיוקסיס וגורמת לו לאבד דם.דיאוקסיס מתחיל ליפול למטה.אתה מבין שהרגת את דיאוקסיס.
    "ייאיי" אומר באדישות ואחזור לחללית "חוסל, קדימה למאדים"

9. NYO HO HO
    קייל
    אתה מודה לסאלי ואתה מרכיב שוב את מסכת הגז שלך.אתה לוקח את 6 הפוקימונים שלך ויוצא מן החללית שלך אל כובב מאדים.אתה רואה מלא גזים אדומים ושממה אדומה אחת מולך.אתה מתחיל ללכת בכוכב מאדיים אחר חיפוש הגן של שיימן.אתה הולך במאדים כבר דקות ולא מוצא כלום חוץ משממה אח ענקית .אתה ממשיך לחפש ומגיע לכניסה לעיר ענקית.יש שלט שכתוב עליו" העיר סאיירה "
    "הממ...אולי שם ידעו איפה שיימין." אומר לעצמי ואלך לכיוון העיירה.
    NYO HO HO BITCH

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    קייל
    אתה חושב לעצמך אולי תושבי עיר יודעו איפה נמצא שיימן. אתה נכנס לעיר ומתחיל להתהלך בה. אתה רואה מלא יצורים ירוקים שבמקום ידיים יש להם סכינים חדים מאוד .אתה מבין שאלו הקניפוקי השבט חיזרי שאוכל פוקימונים. בזמן שאתה מתהלך בעיר אתה ואה מלא חניות שלהם.אתה ממשיך ללכת בעיר ושומע מלא קולות. אתה רואה מולך 2 קניפוקי נלחמים זה נגד זה.

לוקאס
    אתה שמח מאוד שהצלחת להביס את דיאוקסיס. אתה חוזר לחללית ויושב על הכיסא שלך.אתה מחכה שהחללית תגיע לכוכב מאדיים.לאחר נסיעה של חצי שעה החללית נוחת.אתה מסתכל בחלן שלידך ורואה שממה אדומה.אליס אומרת לך" לוקאס כך את מסכת הגז שלך.בעזרתה תוכל להשום במאדים אל תוריד אותך אחרת תמות מן הגזים הרעילים שבכוכב.".אליס מביאה לך את מסכת הגז.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. NYO HO HO
    קייל
    אתה חושב לעצמך אולי תושבי עיר יודעו איפה נמצא שיימן. אתה נכנס לעיר ומתחיל להתהלך בה. אתה רואה מלא יצורים ירוקים שבמקום ידיים יש להם סכינים חדים מאוד .אתה מבין שאלו הקניפוקי השבט חיזרי שאוכל פוקימונים. בזמן שאתה מתהלך בעיר אתה ואה מלא חניות שלהם.אתה ממשיך ללכת בעיר ושומע מלא קולות. אתה רואה מולך 2 קניפוקי נלחמים זה נגד זה.
    "מעניין איך נראה קרב קניפוקי." אומר לעצמי ואצפה בקרב.
    NYO HO HO BITCH

12. משתמש מנוסה
    יונתן
    אתה ניגש אל המחשב ואז מתחיל להתלבט באיזה פוקימון לבחור שתילחם נגדו.לאחר כמה שניות של חשיבה אתה מחיט לבחור בפיג'יוט להילחם נגדו.לאחר כמה שניות מולך מופיע פיג'יוט.לאחר מכן אתה מחליט שתילחמו בסביבה מדברית.לאחר כמה שניות כול החדר הופך לכול חול.החדר הופך למדבר אחד גדול.אליס אומרת לך" טוב אתהיכול להתחיל בקרב שלך נגד פיג'יוטו.תוכל לרצוח את פיג'יוט.תוכל להשתמש או בפוקימונים שלך או בנשק שלך לרציחת פיג'יוט"
    אני חושב לעצמי 'בוא נעשה לו מוות איטי'.
    אני שולף את הפוקדור של אקסדריל מחגורת הפוקדורים ומיד אומר לו "אקסדריל, השתמש ברעידת אדמה"!

איווי המלך D:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    יונתן
    אתה חושב שכדאי לעשות לפיג'יוט מוות איטי.אתה שולף את הפוכדור של אקסידריל החוצה.אתה מוציא את אקסדריל לקרב.אקסדריל שומע בקולך ומיד משתמש במתקפת רעידת אדמה חזקה.רעידת האדמה מרעידה את כול החדר.פיג'יוט פוח את כנפיו ועף באוויר. מכייון שמתקפות אדמה לא משפיעות על מעופף אז המתקפה לא פוגעת בו.פיג'יוט עף במהירות רבה לעבר אקסדריל באס אוירי.באס האוירי פוגע די קשה באקסדריל שלך.

קייל
    אתה מחליט להסתכל בקרב של שני הקניפוקי כדי לראות איך הם נלחמים.אתה רואה שני הקניפוקי משתמשים בסכנים במקום ידיים.הקניפוקי השמאלי רף עם ידו לעבר הימני.הימני חוסם אותו עם סכינו.הימני רץ עם הסכינים שלו לשמאלי.השמאלי חוסם אותו עם הסכינים שלו.כך זה נמשך במשך כמה דקות עד שהשמאלי מצליח לחדור את הגנה של הימני והוא דוקר אותו.דם מתחיל לרדת מהימני.השמאלי דוקר עוד פעם את הימני והפעם הורג אותו למוות.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    יונתן
    אתה חושב שכדאי לעשות לפיג'יוט מוות איטי.אתה שולף את הפוכדור של אקסידריל החוצה.אתה מוציא את אקסדריל לקרב.אקסדריל שומע בקולך ומיד משתמש במתקפת רעידת אדמה חזקה.רעידת האדמה מרעידה את כול החדר.פיג'יוט פוח את כנפיו ועף באוויר. מכייון שמתקפות אדמה לא משפיעות על מעופף אז המתקפה לא פוגעת בו.פיג'יוט עף במהירות רבה לעבר אקסדריל באס אוירי.באס האוירי פוגע די קשה באקסדריל שלך.
    אני מחכה שאקסדריל יתאושן ואז במהירות צועק בעצבים "תשתמש בסופת חול ואז בקרן חפירה!"

איווי המלך D:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    יונתן
    לאחר דקה של המתנה אתה רואה שאקסדריל התאווש מהפגיעה של פיג'יוט. מפעיל סופת חול על פיג'יוט.סופת חול גדולה מאוד מופעלת ומתחזקת בגלל הסביבה שבהם אתם נלחמים.פיג'יוט לא מצליח להתחמק מן סופת החול ונלכד בה.אקסדריל מנצל שפיג'יוט לכוד בסופת החול ואז אקסדריל משתמש בקרן חפירה.הוא חופר מהירות ואז עם הקרן שלו הוא פוגע די חזק בפיג'יוט.פיג'יוט מתאווש ומשתמש בכנף ברזל על אקסדריל.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 6 מתוך 8 ראשוןראשון ... 45678 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •