Debris Hero
החלטתי לפתוח סיקור קצר על אחד הדקים שאני מאוד אוהב, דבריס הירו.
הדק מתרכז בכמה דברים:
1. שימוש בביטסטיקים[מפלצות עם התקפה גבוהה שקל להביא] כמו מפלצות של 1800\1900, בגיבוי של מלכודות רבות בכדי להוריד ליריב תמפלצות ולתקוף חזק עם הביטסטיקים.
2. שימוש במנוע דבריס שיכול להביא בלק רוס, טרישולה, בדק הזה גם גנגיר! כאשר יש לו מטרות של ראיקו, ריפר וסנואומן איטר, מטרות שהורסות ליריב קלפים[ותורמות בדרך שלהן].
3. שימוש בהירואים עם מיראקל פיושן, פיוצ'ר פיושן וסופר פולי, על מנת להביא מיזוגים חזקים כמו אבסולוט זירו החזק מכולם.
וזו הבנייה שלי[למטה].
דבריס, מיראקלים וקלפים נוספים בדק זקוקים למיל[זריקת קלפים לגרייב], המיראקל צריך את ההירואים שלו בשביל להביא מיזוגים, הדבריס צריך מטרות להחיות וכו'. לכן יש 3 ראיקו, ויש בריגייד, וגם FF[פיוצ'ר פיושן] עושה מיל בעצמו. 3 דואליטי בכדי לקבל מה שצריך[יש גם קצת מפלצות], ג'מיני ספארקים שפועלים ביחד עם האליוסים שהם ג'מינים, וזה בערך הדק.
קלף נחמד לספר עליו- super pylomarizasion. הוא אומר במקוצר - זרקו קלף מהיד ומזגו מיזוג עם קלפים -מכל- צדדי הזירה! משמע גם משל היריב. שימו לב, יש מפלצת מיזוג בשם מקוצר 'דרגון אקוויסטה', שדורשת לוחם + סינכרו דרקון! אם יש לך לוחם בזירה[אליוס, סטרטוס] והיריב מזמן סטארדאסט נניח[דבר שקרה לי בדיוק עכשיו], אתה מפעיל סופר פולי וממזג בין הSD שלו לבין הלוחם שלך, להביא מיזוג אקוויסטה של 3300! והוא איבד את הסטארדאסט.
אתה יכול למזג עם מפלצת וואטר שלו והירו שלך לזירו, ארת' שלו והירו שלך לאלמנטל הירו גאיה וכו' וכו'.
אשמח לשמוע מה דעתכם על הדק[שלא המצאתי כמובן], על הבנייה ובכלל על הנושא שפתחתי!
אשמח לקבל תגובה כמו "כל הכבוד היה מעניין", אשמח לפרגונים! ם:
*הערה- הבנייה כל הזמן משתנה לי אני אפילו על 42 וסתם הוספתי תטור גייד אבל הבסיס בדרך כלל אותו הדבר
*הערה-בתמונה הזו שכחתי לשים אקסידים בדק
![]()