Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7
  1. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    Debris Hero

החלטתי לפתוח סיקור קצר על אחד הדקים שאני מאוד אוהב, דבריס הירו.
    הדק מתרכז בכמה דברים:
    1. שימוש בביטסטיקים[מפלצות עם התקפה גבוהה שקל להביא] כמו מפלצות של 1800\1900, בגיבוי של מלכודות רבות בכדי להוריד ליריב תמפלצות ולתקוף חזק עם הביטסטיקים.
    2. שימוש במנוע דבריס שיכול להביא בלק רוס, טרישולה, בדק הזה גם גנגיר! כאשר יש לו מטרות של ראיקו, ריפר וסנואומן איטר, מטרות שהורסות ליריב קלפים[ותורמות בדרך שלהן].
    3. שימוש בהירואים עם מיראקל פיושן, פיוצ'ר פיושן וסופר פולי, על מנת להביא מיזוגים חזקים כמו אבסולוט זירו החזק מכולם.

וזו הבנייה שלי[למטה].
    דבריס, מיראקלים וקלפים נוספים בדק זקוקים למיל[זריקת קלפים לגרייב], המיראקל צריך את ההירואים שלו בשביל להביא מיזוגים, הדבריס צריך מטרות להחיות וכו'. לכן יש 3 ראיקו, ויש בריגייד, וגם FF[פיוצ'ר פיושן] עושה מיל בעצמו. 3 דואליטי בכדי לקבל מה שצריך[יש גם קצת מפלצות], ג'מיני ספארקים שפועלים ביחד עם האליוסים שהם ג'מינים, וזה בערך הדק.
    קלף נחמד לספר עליו- super pylomarizasion. הוא אומר במקוצר - זרקו קלף מהיד ומזגו מיזוג עם קלפים -מכל- צדדי הזירה! משמע גם משל היריב. שימו לב, יש מפלצת מיזוג בשם מקוצר 'דרגון אקוויסטה', שדורשת לוחם + סינכרו דרקון! אם יש לך לוחם בזירה[אליוס, סטרטוס] והיריב מזמן סטארדאסט נניח[דבר שקרה לי בדיוק עכשיו], אתה מפעיל סופר פולי וממזג בין הSD שלו לבין הלוחם שלך, להביא מיזוג אקוויסטה של 3300! והוא איבד את הסטארדאסט.
    אתה יכול למזג עם מפלצת וואטר שלו והירו שלך לזירו, ארת' שלו והירו שלך לאלמנטל הירו גאיה וכו' וכו'.

אשמח לשמוע מה דעתכם על הדק[שלא המצאתי כמובן], על הבנייה ובכלל על הנושא שפתחתי!
    אשמח לקבל תגובה כמו "כל הכבוד היה מעניין", אשמח לפרגונים! ם:

*הערה- הבנייה כל הזמן משתנה לי אני אפילו על 42 וסתם הוספתי תטור גייד אבל הבסיס בדרך כלל אותו הדבר
    *הערה-בתמונה הזו שכחתי לשים אקסידים בדק
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    סיקור מעולה
    אבל יש לי שאלה אחת יש לך את אלמנט הירו גאיה נכון?
    אבל צריך מפלצת אלמנט וגם מפלצת אדמה,ואין לך אחת כזו אלא אם כן אתה מתכוון לאיירון ג'יין דרקון וחבל לאבד מפלצת כזו חזקה ועם יכולת נחמדה בשביל לקבל יצור אלמנט הירו יחסית חלש לשער הפיוז'ן הירוס

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ווואוו איזה שקעהה.. כל הכבוד!
    זה מסוג הדקים שמצריכים לא מעט חשיבה.
    שיחקתי נגדה פעם אחת, היא מעולה. מי שלומד אותה היטב יכול להיות גדול...

.

4. משתמש מנוסה
    סיקור מצויין דק נהדרת לאני לא מת יותר מדי על הירואים חוץ מדסטני (עד שההגבלות האחרונות די שברו אותה Xd)
    עומר הוא יכול להשתמש בסופר פולי

5. משתמש מנוסה
    גם נכון אבל יש סיכויים של 16% בערך שליריב יהיה יצורי אדמה בזירה נגיד מישהו משתמש בדק בלאק ווינג או דק דרקונים אין הרבה דרקוני אדמה שמשתמשים בהם הרבה חוץ מאקפולרד דרגון ואיירון צ'יין ועוד כמה.
    נחמד שסופר פולי הוא גם קלף קסם מהיר וגם אפשר אותו 3 פעמים ככה אפשר להתקיף פעמיים ואז אם הוא ביד או בזירה אפשר להפעיל אותי ולהתקיף עוד פעם אבל אם משלבים את אלמנט הירו בלייד [ההוא עם ה-7 כוכבים ואדמה] ו-ווילדהרט [ההוא שלא מושפע ממלכודות] אפשר ליצור יצור שמתקיף הרבה [שזה טוב אם היריב מפעיל קלף קסם שיוצר טוקנס]

6. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    איזה יופי, הייתי בטוח שכבר לא אקבל אף תגובה ><
    גאיה הוא באמת אם ליריב יש ארת'[ואז סופר פולי],אם אפגוש סאמוראי יש למשל גראנד מאסטר החזק ויש כאלה שמשתמשים ברמה 3 שבא בספשל, אין יותר מדי ארת'ים אבל בשביל הסיכוי שיהיה...
    וסופר פולי הבעיה שהוא בדרך כלל 1- אם היריב לא בזבז 2 קלפים להביא תמפלצת שלקחתי לו
    ---
    כרגע שיחקתי מול דרקונים וניצחתי בקרב חד צדדי, הריפר שלי הוריד לו בערך 4-5 קלפים כל הדואל!!! לדרקונם אין דרך להוריד מפלצות ממש באפקטים, והריפר פשוט נשאר לקצץ לו את כללל היד

כשהוא הפעיל פיוצ'ר פיושן הגבתי בג'מיני ספארק והקרבתי תאליוס שלי, וזה כמו MST שאם אתה מגיב איתו להפעלת פיוצ'ר פיושן או כל קלף מתמשך שהוא, אז הוא לא מפעיל תיכולת ם:[הכוונה שגם לא זורק ת5 שזה כל הקטע] ומשם הוא די נתקע
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

7. משתמש מנוסה
    תכניס גם פיושן גייט זה קלף מיזוג-זירה מעולה שעוזר בחפיסות כאלו

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •