Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נושא: שאלונת..

1. משתמש מנוסה
    אז ככה.. יש לי שמירה שסיימתי אותה באדום אש ואני רוצה להעביר אליה פוקימונים מרובי/ספיר/ברקת..

הבנתי שאפשר לעשות זאת רק אחרי שאתה מסיים את הליגה ברובי/ספיר/ברקת
    ורק לאחר שאתה מסיים את כל הסיפור של האיים באדום אש וירוק ועלה (על זה כבר אפשר לסמן וי)

אבל! (תמיד יש אבל..)
    אחד כאן פתח נושא עם השישייה(או יותר נכון החמישייה) שלו בברקת עם אלאקאזם (והוא אומר שזה בלי צ'יטים), ושהוא החליף עם אדום אש.. שזה די מפוקפק כי ניסיתי להחליף וזה לא כל כך הצליח לי... יש אפשרות לעשות זאת בלי עכשיו להתחיל לסיים את המשחק הארור?

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    לא..... אתה חייב לסיים.... כי באיים נמצאת המכונה ובשביל שזה יפעל תצתרך לגמור גם את רובי\ספיר...

נ.ב גם לי זה קרא סיימתי את רובי ספיר רק כדי להעביר לשמירה שלי מאדקיפ מסכן חח

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה
    לא..... אתה חייב לסיים.... כי באיים נמצאת המכונה ובשביל שזה יפעל תצתרך לגמור גם את רובי\ספיר...

נ.ב גם לי זה קרא סיימתי את רובי ספיר רק כדי להעביר לשמירה שלי מאדקיפ מסכן חח
    אלוהים ישמור זה יקח לי עשור (יצא חרוז אפילו)

יש מצב שאתה שולח לי את השמירה שלך בפרטי? למה מה זה אין לי כוח עכשיו להתחיל עוד משחק מחדש.

4. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    מתוך חוקי פורום רובי, ספיר וברקת:
    10. יש לפתוח נושאים עם כותרות ענייניות, שקשורות לתוכן הנושא.
    דוגמאות לנושאים עם כותרת לא עניינית : "עזרה!" "יש לי שאלה", "צריך עזרה דחוף", "משו יכול לענות לי?" וכדומה.
    דוגמאות לכותרות ענייניות : "איך משיגים את..?", "איך עוברים את המערה?", "המשחק לא עובד לי", "צריך עזרה במכון השביעי" וכדומה.
    עובר על סעיף זה-הנושא שלו ינעל גם אם לא יענו לו.
    ננעל, קרא חוקים!

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •