מה אני עושה אחרי המכון השביעי? הייתי כבר באגם השלישי מה עכשיו אני עושה?
אני משחק בפלטינום אתה בטוח שזה אותו דבר?Originally posted by Sneaky@Oct 13 2008, 05:55 PM
לך למנהרה הזאת (שכחתי איך קוראים לה )ששם אתה תופס את האגדי גירטינה.
תסתכל במדריך שלי בפנינה ויהלום שמה יש הסבר מפורט איך להגיע לשם.
תצטייד טוב טוב באולטרה בולים ובהמון תרופות מכיוון שאתה הולך להילחם הרבה.
למה אתה מבלבל אותו הוא לא נלחם ישר בגיטרנה הוא צריך לעבור משוכה בשביל זה וזה להכנס לתלת מימד של גיטרנה ולראות את 3 השומרים וללכת הפוך בשביל להגיע אליו אני יודע שזה יהיה קשה לו להגיע לשם כי לי זה לקח שעה להגיע אליו בכל אופן בקשר לשאלה של פותח הנושא תבין בפלאטניום פנינה ויהלום יש הבדלים עצומים בפנינה ויהלום אתה נלחם נגד פאקליה או דלאגיה כמו שיש במדריך Sneaky אבל בפלאטניום אתה מגיע לאותו מקום ואז אתה נכנס למערבולת אתה צריך להסתובב בכל המערובלת ללכת הפוך מידי פעם ולזרוק סלעים ליד כל אחד משלושת הפוקמניים האגדיים רק אחרי שאתה עושה את כל זה מגיע אליך מנהיג צוות גאלקטיק אתה נלחם נגדו ואז אתה עולה למעלה וגיטרנה בא אליך ברמה 47 אחרי שתלכוד אותו תגיד לנו ונעזור לך להגיע למכון השמיני
כל הכבוד לך שאתה עושה מדריך לפלאטניום אבל אתה בכלל לא יודע מה יש שם אתה רגיל לפנינה ויהלום ולפותח האשכול הינה מצאתי את זה בשבילך
http://il.youtube.com/watch?v=tNrZAQ...eature=related תילך לפי זה ותגיע לגיטרנה ברמה47
אני יסביר לךOriginally posted by dialga-palkia@Oct 13 2008, 06:11 PM
טוב.. לפחות מה שkobyyyy7 הביא לי יעזור לי להסתדר אחרי שאני ייכנס לשם...
בכל אופן מישהו יכול להסביר לי איך נכנסים לטורן וורלד הזה?..
תסתכל במדריך של במדריך לפנינה ויהלום נכון יש לך באחד העמודים רשום לך שאתה נלחם נגד דאלגיה או פאקליה?אז בדיוק באותו מקום תילך לשם בפלאטניום תילחם באנשי צוות גאלקטיק אבל בשונה מפנינה ויהלום שם אתה לא ישר נלחם נגד המנהיג אתה נלחם נגדו רק בסוף אחרי המערבולת בכל אופן שאלת אייך להגיע לשם אז זה כמו בפנינה ויהלום רק שבפלאטניום אתה מגיע למערבלת של גיטרנה תסתכל במה שהבאתי לך תוצליח לעבור ובהצלחה שיהיה לך
תודה לכולכם על העזרה, ורק אם תוכלו לעזור לי שוב ולומר לי איך אני מגיע למכון השמיני? אני אחרי הטורן וורלדOriginally posted by kobyyyy7@Oct 13 2008, 06:03 PM
למה אתה מבלבל אותו הוא לא נלחם ישר בגיטרנה הוא צריך לעבור משוכה בשביל זה וזה להכנס לתלת מימד של גיטרנה ולראות את 3 השומרים וללכת הפוך בשביל להגיע אליו אני יודע שזה יהיה קשה לו להגיע לשם כי לי זה לקח שעה להגיע אליו בכל אופן בקשר לשאלה של פותח הנושא תבין בפלאטניום פנינה ויהלום יש הבדלים עצומים בפנינה ויהלום אתה נלחם נגד פאקליה או דלאגיה כמו שיש במדריך Sneaky אבל בפלאטניום אתה מגיע לאותו מקום ואז אתה נכנס למערבולת אתה צריך להסתובב בכל המערובלת ללכת הפוך מידי פעם ולזרוק סלעים ליד כל אחד משלושת הפוקמניים האגדיים רק אחרי שאתה עושה את כל זה מגיע אליך מנהיג צוות גאלקטיק אתה נלחם נגדו ואז אתה עולה למעלה וגיטרנה בא אליך ברמה 47 אחרי שתלכוד אותו תגיד לנו ונעזור לך להגיע למכון השמיני
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)