Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

נושא: אימוני ev

1. משתמש מנוסה
    2 שאלות

1. נניח ויש לי הרקרוס ברמה 50 ואני רוצה שתהיה לו מהירות טובה יותר. נניח ואני נלחם ב24 רטטות (שנותנות נקודה אחת למהירות) עד שאני עולה לרמה 51, אז כשיגיע לרמה 51 יהיה לו 6 נקודות יותר במהירות??

2. כתוב שהמקסימום נקודות ev שפוקימון יכול לקבל זה 510. זאת אומרת בממוצע אחרי 510 פוקימונים (רק ממוצע) שהפוקימון פוגש, הev שלו מפסיק לעלות.
    מישהו יודע בערך מאיזה רמה בממוצע זה קורה?? ואיך מאמנים את הפוקימון אחר כך??

אשמח אם תקרא את תגובה מספר 13 שלי באשכול הזה. כמדומני שתוכל ללמוד משם כמה דברים ושהתגובה הזו תענה לך על השאלות...

http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=44267

3. משתמש מנוסה
    אוקי זאת אומרת שמרמות 30-40 בערך נגמרים אימוני ev (אני מדבר ללא צמידים וכו)
    השאלה שלי המרכזית היא האם יכול להיות שכשפוקימון יעלה רמה אז סטאט שלו (מהירות נניח) יעלה ב5 או אפילו 6 בעליית רמה אחת??

ציטוט פורסם במקור על ידי ran159951 צפה בהודעה
    אוקי זאת אומרת שמרמות 30-40 בערך נגמרים אימוני ev (אני מדבר ללא צמידים וכו)
    השאלה שלי המרכזית היא האם יכול להיות שכשפוקימון יעלה רמה אז סטאט שלו (מהירות נניח) יעלה ב5 או אפילו 6 בעליית רמה אחת??
    לא בהכרח אחי, תלוי ברמות של הפוקימונים שאתה מתאמן נגדם. אם אתה מתאמן נגד רמות נמוכות ללא צמידים יש מצב שבין 30 ל-40 אכן תחולקנה כל הנקודות, אבל זה לא מדע מדוייק. הצמידים הם הפתרון הכי טוב לערוך אימוני EV, ללא כל ספק. באמת שחבל על המאמץ אם תנסה לאמן בלעדיהם...

ווודאי שזה יכול להיות, אבל זה בעיקר יקרה ברמות גבוהות, כדי שלא יקרה מצב שפוקימון ברמות נמוכות שמתאמו EV לא יהיה ממש סוס...

5. משתמש מנוסה
    שאלה אחרונה!
    נניח וקיבלתי דרטיני רמה 15 במשחק
    כבר בוזבזו לו נקודות ev?
    או מהרגע שקיבלתי אותו יש לי אתו 510 נקודות ev ??

שאלה אחרונה!
    נניח וקיבלתי דרטיני רמה 15 במשחק
    כבר בוזבזו לו נקודות ev?
    או מהרגע שקיבלתי אותו יש לי אתו 510 נקודות ev ??
    הבנת אותי?
    ובדיוק

7. משתמש מנוסה
    חחח רגע רגע מה בדיוק??
    יש לי אתו 510 נקודות מלאות??
    כמו כן ככה גם לגרידוס האדום ברמה 30 וכו??

חחח רגע רגע מה בדיוק??
    יש לי אתו 510 נקודות מלאות??
    כמו כן ככה גם לגרידוס האדום ברמה 30 וכו??
    כן. כל פוקימון שתתפוס, לא משנה אם הוא לא ברמה 1, אימון ה-EV שלו יתחיל מאפס. הסטטוסים שלו שאתה רואה וודאי מושפעים מהטבע, ואולי ע"י עוד חישובים נוספים שאין לי מושג איך לקבוע אותם, אבל זה בהחלט לא צריך לשנות לך.

9. The eternal hunters
    שם: אילן
    אגב כדאי שתעקוב אחרי הev כי אתה לא צריך לעבור את ה252 Ev בשום סטט בכ"מ אם הבסת פוקימונים רנדומלים הרסת אותו

אני לא כל כך בטוח לגבי דור 4 אבל בדור 5 אפשר לאמן Ev גם פוקימן ברמה 10 למקסימום
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

10. משתמש מנוסה
    עוד שאלה קטנטונת
    נניח והבסתי 252 רטטות מהרגע שתפסתי את הפוקימון והוא קיבל 252 ev למהירות- מקסימום!
    אם אני אמשיך להביס רטטות, אני לא יקבל יותר ev כמובן למהירות, אבל השאלה היא האם זה יבזבז לי את שאר ה ev הנותרים שיש לו??

עוד שאלה קטנטונת
    נניח והבסתי 252 רטטות מהרגע שתפסתי את הפוקימון והוא קיבל 252 ev למהירות- מקסימום!
    אם אני אמשיך להביס רטטות, אני לא יקבל יותר ev כמובן למהירות, אבל השאלה היא האם זה יבזבז לי את שאר ה ev הנותרים שיש לו??
    אתה מזכיר לי את התקופה בה אני שאלתי ת'שאלות האלה, בדיוק את אותן שאלות...
    עקרונית המקסימום נקודות שאתה יכול להשקיע בתכונה הוא 255, אבל כיוון ש255 לא מתחלק ב-4 ללא שארית, המקסימום שאתה יכול להשקיע הוא 252. בכ"מ, אם תעבור את ה-255 זה לא יתבזבז לך משאר הנקודות.

את הצמידים אגב אתה יכול לקנות ברחבת ה-BATTLE FRONTIER, בדלפקים הראשונים תמורת 16 BP עבור כל חפץ [התקפה, הגנה, ספ.התקפה, ספ.הגנה, ספיד]

אם אתה מעוניין להתחיל לאמן EV, אני ממליץ לך לרשום על דף נייר או בוורד כל פוקימון שאתה הורג, כמה נקודות הוא נתן לך [כולל נקודות הבונוס אם הוא עונד צמיד כלשהו], וכמה אקספי קיבלת עבורו [+הערה בצד מתי הוא עלה רמה], כדי שלא תתבלבל...

בהצלחה

12. משתמש מנוסה
    אמממ למה חשוב כמה אי אקס פי הוא נותן??
    מה זה משה אם אני אלחם ברטטה ברמה 15 או רטט רמה 4? עדיין הם ייתנו 1 ev

אם אני פשוט יעקוב אחרי האימונים וירשום את כל הנקודות ev עד שאני יגיע ל252 זה לא יספיק?

זה אכן מספיק. אבל בתקופה שלא הייתי רושם את האקספי ורק את הנקודות הייתי מתבלבל מתישהו, ולכן אני ממליץ לך לעשות כמוני. תתחיל לאמן ותבדוק באיזו דרך אתה הכי מרוכז בנקודות פשוט.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •