פורסם במקור על ידי 7 לא אני רוצה 11 Xd נו ימזניח מה אכפת לך,רק 2 משחקים מהירים ככה. ה11 שלי בלי מולטי :d
פורסם במקור על ידי AnimeLover נו ימזניח מה אכפת לך,רק 2 משחקים מהירים ככה. ה11 שלי בלי מולטי :d אני אפסיד אבל אני ריאל XD
HALA MADRID ספוילר מנהל פורום חתימות ולוגואים מהתאריך 12.7.11 ירידה מהתאריך:2.8.11 ספוילר מתנה מדניאל PUTA BARCELONA [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=pWe_lwegpHk[/YOUTUBE]
ספוילר
ספוילר מתנה מדניאל
פורסם במקור על ידי 7 אני אפסיד :o אבל אני ריאל Xd חחחח אני אשחק בארסה/ברזיל/ישראל. אבל אם אתה עד כדי כך גרוע כמו שאתה אומר(למרות שגם אני לא תותח,לא שיחקתי הרבה זמן ב2010..) אז אני אוותר לך ואשחק בישראל
ראול בא לך קרב בטקן?
PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360! PSN ID: thekingsofgames6
פורסם במקור על ידי Freddy Krueger ראול בא לך קרב בטקן? מתאים לי XD שלח ברשה בטקן. אני לא טוב..
פורסם במקור על ידי 7 מתאים לי Xd שלח ברשה בטקן. אני לא טוב.. איך שולחים? אולי אתה תשלח?
פורסם במקור על ידי Freddy Krueger איך שולחים? אולי אתה תשלח? סבבה
פורסם במקור על ידי 7 סבבה אני צריך לקבל בהודעות שלי הזמנה למשחק?
פורסם במקור על ידי Freddy Krueger אני צריך לקבל בהודעות שלי הזמנה למשחק? כן
פורסם במקור על ידי 7 כן תשלח לי שוב הזמנה, בטעות ביטלתי אותה.
פורסם במקור על ידי Freddy Krueger תשלח לי שוב הזמנה, בטעות ביטלתי אותה. נשלח XD
פורסם במקור על ידי 7 נשלח Xd טוב אני נאלץ לצאת, אני צריך לישון אבל תודה על הקרבות!
פורסם במקור על ידי Freddy Krueger טוב אני נאלץ לצאת, אני צריך לישון אבל תודה על הקרבות! סבבה XD איזה מהפך! אבל אתה יותר טוב.
פורסם במקור על ידי 7 סבבה XD איזה מהפך! אבל אתה יותר טוב. חח XD ויש לי שאלה לשאול אותך... איזה wwe כדאי לקנות? את ALL STARS\2011\או של הרסלמניה הישן?
פורסם במקור על ידי Freddy Krueger חח XD ויש לי שאלה לשאול אותך... איזה wwe כדאי לקנות? את ALL STARS\2011\או של הרסלמניה הישן? תוריד את הדמואים ומה שאתה רוצה תקנה. אם אתה לא מצליח תכתוב כאן ואמליץ לך
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום