Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 31
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    למה אדום וירוק? מנהל ראשי ופקח, הלא הם דניס ועמית. (ארווין עושה את עבודתו טוב, אין לי מה להעיר לו כלכך, ישר כוח!)

דניס ~ Tigraro
    אני לא כלכך מבין למה ישר לומר שהוא עלוב..את עבודתו כמנהל ראשי הוא עושה בכל טוב. (יצא חרוז! XD)
    אני חושב ככה, אם הוא ספאמר ואם הוא לא, עדיין הוא עושה עבודה מעולה כמנהל ראשי, וזה לא חשוב בין אם הוא ספאמר או לא.
    אם לומר את האמת, אני חושב שאת פורום ירוק כדאי לך לעזוב, אין בו כלכך משהו חדש או פעילות מתחדשת, והרבה זמן לא ראיתי פעילות מרובה שם מלבד סיקורים.
    ישר כוח!

עמית ~ SnoopyDisco
    גם כאן לא הבנתי למה כולם כעסו עליו בנוגע לאזהרות שהוא חילק בנו"ד.
    עמית עושה את עבודתו טובה אך בכל זאת יש כמה שגיאות בעבודתו- ובנוגע לאזהרות אז, זה מתוך חובתו כפקח, בין אם זה אתם הפקחים פה או הוא, הוא היה חייב לחלק אותן, אז אל תכעסו עליו, תוכלו רק להתלונן לורתם שצריך להוריד את החוק שלא לדבר על זה. (אני לא יודע אם פתרתם את הנושא או לא אבל עדיין היה חשוב לי להדגיש)
    בנוסף יש משהו שאני רוצה להעיר לעמית:
    • נעילת נושאים- אל תנעל כמעט כל נושא שענו בו, אם למשתמש תהיה עוד שאלה? עדיך שתשאירו פתוח, וזה נראה כאילו אתם מגיבים "נעול" סתם בשביל המונה, בנוסף יש עוד פורומים עם משגיחים משלהם, עדיף שאתם תתמקדו רק בפורומים ללא המשגיחים!
    אז....זהו!
    היה חשוב לי להדגיש, אני מקווה שתיקחו לתשומת לבכם.

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    מסכים בהחלט.
    ודרך אגב גם אני לא מבין למה כותבים "ננעל" זה לא דרוש.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

3. לא ברור בכלל
    ציטוט פורסם במקור על ידי scizor-x צפה בהודעה
    מסכים בהחלט.
    ודרך אגב גם אני לא מבין למה כותבים "ננעל" זה לא דרוש.
    זה בערך דומה למה שהתכוונתי לומר בנושאים אחרים...

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: הכל התחיל כשנולדתי...
    גם אני מסכים איתך אלון
    לא צריך בכלל לכתוב "ננעל" או משהו כזה כמו שאמרת, זה לא דרוש בכלל...

הקדשות
    1K-1000
    2K-2000
    3K-3000
    4K-4000
    5K-5000
    מנהל פורום ירוק מהתאריך: 3.9.2011-לא בדקתי XD

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Light Storm צפה בהודעה
    למה אדום וירוק? מנהל ראשי ופקח, הלא הם דניס ועמית. (ארווין עושה את עבודתו טוב, אין לי מה להעיר לו כלכך, ישר כוח!)

דניס ~ Tigraro
    אני לא כלכך מבין למה ישר לומר שהוא עלוב..את עבודתו כמנהל ראשי הוא עושה בכל טוב. (יצא חרוז! XD)
    אני חושב ככה, אם הוא ספאמר ואם הוא לא, עדיין הוא עושה עבודה מעולה כמנהל ראשי, וזה לא חשוב בין אם הוא ספאמר או לא.
    אם לומר את האמת, אני חושב שאת פורום ירוק כדאי לך לעזוב, אין בו כלכך משהו חדש או פעילות מתחדשת, והרבה זמן לא ראיתי פעילות מרובה שם מלבד סיקורים.
    ישר כוח!

עמית ~ SnoopyDisco
    גם כאן לא הבנתי למה כולם כעסו עליו בנוגע לאזהרות שהוא חילק בנו"ד.
    עמית עושה את עבודתו טובה אך בכל זאת יש כמה שגיאות בעבודתו- ובנוגע לאזהרות אז, זה מתוך חובתו כפקח, בין אם זה אתם הפקחים פה או הוא, הוא היה חייב לחלק אותן, אז אל תכעסו עליו, תוכלו רק להתלונן לורתם שצריך להוריד את החוק שלא לדבר על זה. (אני לא יודע אם פתרתם את הנושא או לא אבל עדיין היה חשוב לי להדגיש)

בנוסף יש משהו שאני רוצה להעיר לעמית:
    • נעילת נושאים- אל תנעל כמעט כל נושא שענו בו, אם למשתמש תהיה עוד שאלה? עדיך שתשאירו פתוח, וזה נראה כאילו אתם מגיבים "נעול" סתם בשביל המונה, בנוסף יש עוד פורומים עם משגיחים משלהם, עדיף שאתם תתמקדו רק בפורומים ללא המשגיחים!

אז....זהו!
    היה חשוב לי להדגיש, אני מקווה שתיקחו לתשומת לבכם.
    לגבי דניס מסכים איתך
    לגבי ארווין אולי
    לגבי עמית לא: אני לא חושב בכלל שהוא צריך להיות פקח ההתנהלות שלו לא מתאימה לפקח
    מאשר נושאים עם כותרת לא עניינית נועל בלי סיבה וכו

Spoiler ספוילר

6. לא ברור בכלל
    ציטוט פורסם במקור על ידי Golden Boy צפה בהודעה
    לגבי דניס מסכים איתך
    לגבי ארווין אולי
    לגבי עמית לא: אני לא חושב בכלל שהוא צריך להיות פקח ההתנהלות שלו לא מתאימה לפקח
    מאשר נושאים עם כותרת לא עניינית נועל בלי סיבה וכו
    תוכל לשתף את דעתך לגבי ארווין?
    אצל ארווין לא היה לי כלכך מה להדגיש, אולי יש מה לשפר, אבל את הנקודות של דניס ועמית ממש היה חשוב לי להדגיש.

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    מארווין לא ראיתי הרבה פעילות של פקח בזמן האחרון אז אני לא יכול להגיד הרבה יכול להיות שלא שמתי לך לכן רשמתי אולי

Spoiler ספוילר

8. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    דניס היה אחלה מנהל שהוא היה משגיח בירוק...
    אבל הוא לא ממש עושה הרבה כמנהל ראשי... הוא כמעט לא מגיב לנושאים במשוב, נועל נושאים, עושה דברים בפורומים, כרגע הוא מתנהג כמו כל משתמש רגיל... חוץ מזה שמבקשים ממנו לתת ווינרים במשחקים הוא לא עושה הרבה

9. NYO HO HO
    שם: עמית.
    תודה רבה באמת על המחמאות..
    ובקשר לנעילת הנושאים-אני שואל לפני שאני נועל אם אפשר.בד"כ הם אומרים לי כן ואני נועל,זה הכל.
    NYO HO HO BITCH

10. משתמש מנוסה
    שם: ממה שהבנתי היה פה מיקום..
    לדעתי צריך להוציא את סנופי דיסקו מפקחות שימו לב כמה נושאים הוא נעל ורותם פתח
    HALA MADRID

Spoiler ספוילר

מנהל פורום חתימות ולוגואים מהתאריך 12.7.11
    ירידה מהתאריך:2.8.11

Spoiler ספוילר

PUTA BARCELONA
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=pWe_lwegpHk[/YOUTUBE]

11. משתמש מנוסה
    על דניס אין לי הרבה מה להגיד אבל לגבי עמית אני חושב שהוא צריך לרדת מפקחות...
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

12. משתמש מנוסה
    שם: ממה שהבנתי היה פה מיקום..
    ציטוט פורסם במקור על ידי Rest_In_Peace צפה בהודעה
    על דניס אין לי הרבה מה להגיד אבל לגבי עמית אני חושב שהוא צריך לרדת מפקחות...
    חצי פורום חושב ככה
    HALA MADRID

Spoiler ספוילר

מנהל פורום חתימות ולוגואים מהתאריך 12.7.11
    ירידה מהתאריך:2.8.11

Spoiler ספוילר

PUTA BARCELONA
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=pWe_lwegpHk[/YOUTUBE]

13. NYO HO HO
    שם: עמית.
    בקשר לכל התגובות שאתם אומרים שאני צריך לרדת מפקחות-
    תשימו לב שאני לפני הפקחות הייתי מעדכן,שזה כמו משתמש רגיל רק עם כמה דברים שונים בתיבת הדואר ואפשרות לפרסום נושאים חדשים בפורום עדכונים.
    כך שאין לי שום ניסיון בניהול.
    אני פקח פחות מחודשיים-מה אתם מצפים שישר אני אהיה מושלם?אני לא הייתי מצפה את זה.
    מטעויות לומדים!והטעויות האלה הפוכות אותנו לבני אדם.
    אם אתם אומרים את זה בגלל העניין הזה של האזהרות-כפי שאלון ושאר צוות ההנהלה הגבוהה אמרו-זה מוצדק.
    וכפי שאמרתי בתגובה הקודמת של בנושא+תיקון-אני לא אשאל אם אפשר לנעול בנושאי שאלות.(מרוצים?)
    GoldenBoy-אל תשכח שלא ממש חסר לפורום מנהלים ויש כמה וכמה השקפות למקרה אחד,לכן כותרת אחת שאני אחשוב שהיא עניינית מנהל אחר יחשוב שהיא לא.
    ראול(7)-אתה יודע משהו?לפעמים יש מקרים שגם אני בצד שלך בעניין של הדרגה שלי, וזה בסדר מבחינתי לחשוב שעדיף לי לרדת.וחוץ מזה שלא חצי פורום חושב ככה,אולי איזה 6-12 משתמשים לכל היותר.
    NYO HO HO BITCH

14. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ציטוט פורסם במקור על ידי SnoopyDisco צפה בהודעה
    תשימו לב שאני לפני הפקחות הייתי מעדכן,שזה כמו משתמש רגיל רק עם כמה דברים שונים בתיבת הדואר ואפשרות לפרסום נושאים חדשים בפורום עדכונים.
    אם אתם אומרים את זה בגלל העניין הזה של האזהרות-כפי שאלון ושאר צוות ההנהלה הגבוהה אמרו-זה מוצדק.
    וכפי שאמרתי בתגובה הקודמת של בנושא+תיקון-אני לא אשאל אם אפשר לנעול בנושאי שאלות.(מרוצים?)
    GoldenBoy-אל תשכח שלא ממש חסר לפורום מנהלים ויש כמה וכמה השקפות למקרה אחד,לכן כותרת אחת שאני אחשוב שהיא עניינית מנהל אחר יחשוב שהיא לא.
    עמית זה הקטע, אם אין לך נסיון בניהול למה אתה פקח, אפילו לא היית משגיח!
    יש מלאאאאאאאאאאא מנהלים שצריכים לעוף ואתה ודניס לא עושים שום דבר בקשר לזה...
    וגם דניס, לדעתי היו צריכים לבחור משתמש וותיק יותר להיות מנהל ראשי, דניס מתאים להיות מקסימום פקח (גם זה לא)

15. אני ניניני אני סמל מיני
    ציטוט פורסם במקור על ידי SnoopyDisco צפה בהודעה
    לדעתי כל פקח צריך ניסיון ניהולי,הוא לא יכול לרכוש אותו תוך כדי התפקיד,זה לא הולך ככה.
    כמו בצבא,בבית ספר ובכל מקום גם פה צריך היררכיה.זה מה שאני חושב בכל אופן..

קרדיט ענק לרועי!

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •