פרק 1!-המסע מתחיל
זה היה בוקר חמים של שמש ,אמא שלי צעקה לי ''טל תקומי היום היום הגדול!'' קמתי מהר מהמיטה בציפייה לקבל את הפוקימון הראשון שלי, מחשבות הידהדו באוזניי ''איזה אקח טורצ'יק,מדקיפ או טריקו'' חשבתי על כך מאז הערב של אתמול שראיתי את התוכנית של פרופסור בירץ וידעתי שזה הרגע לחשוב. לבסוף החלטתי לקחת את טורצ'יק פוקימון האש! אמרתי לאמא שלי להתראות ויצאתי למסע הגדול. הגעתי למעבדה בדיוק בזמן אבל שנכנסתי ראיתי בלאגן איום,חפצים שבורים ועוד... פתאום יצא אליי איש נמוך קומה בעל שיער חום אשר נראה מודאג ואמר ''שלום,אני פרופסור בירץ את בטח טל, המאמנת החדשה אבל לצערי שדדו אותנו וגנבו את הפוקדורים של טריקו, מאדקיפ וטורצ'יק.'' מיד הגבתי ואמרתי ''אז לא נשארו שום פוקימונים?'' ופרופסור בירץ ענה '' נשארו לי 2 פוקדורים של פוקימונים שבקעו מביצים שננטשו'' אמר הפרופסור והוציא שני פוקימונים מפוקדורים.
הפוקימון הראשון היה חום בעל 4 רגליים ובעל צבע לבן,בקצה זנבו. ומסביב לצווארו הייתה פלומת שיער לבנה. הפוקימון השני היה חום-כתמתם ובעל תשע זנבות וארבע רגליים.
פרופסור בירץ הציג אותם בתור איווי ווולפיקס. הסתכלתי על שניהם טוב טוב והחלטתי ''אני אבחר באיווי!'' אמרתי. פרופסור בירץ נתן לי את הפוקדור של איווי ועוד 6 פוקדורים ריקים ובנוסף גם פוקדע,הבחנתי במשו שונה אצל הפוקדור השישי שהפרופסור נתן לי ושאלתי אותו ''מדוע הכדור הזה סגול וכתובה עליו האות M במקום להיות חלק בצבעי אדום ושחור?'' וענה הפרופסור ''זה בגלל שהוא נקרא ''מאסטר בול'' הוא יתפוס על בטוח את הפוקימון שתזרקי עליו את הפוקדור הזה אבל השתמשי בוא בחוכמה!''
מקווה שהאבתם הפרק הבא בקרוב אשמח לתגובות בונות