קודם כל בקשר לחתימה,
חתימה מאד פשוטה,עבודה כזאתי אתה יכול להכין גם בצייר תוך מס' דקות,זה מאד פשוט.
וגם אי אפשר לקרוא לזה בדיוק חתימה,קודם כל חתימה אמורה ליהיות בהרבה פחות קטנה,קח לדוגמא את המתחלפת שלי,שים לב לגדלים,זה פחות או יותר הגודל שצריך לחתימות,אצלי במתחלפת עירבבתי ישראליות ואמריקאיות אז זה תלוי איזה סוג חתימה אתה בא להכין אז אתה לא חייב לקחת את המתחלפת שלי בעצם לדוגמא,אלא פשוט להסתכל שהגודל צריך ליהיות הרבה יותר קטן..
בקשר לניק,כנ"ל,הוא אמור ליהיות הרבה יותר קטן בחתימות,תסתכל קצת בחתימות שאנשים מפרסמים ותראה(מקצועניים בלבד,לא מתחילים).
אני לא איתן לך ציון כי אני לא רוצה להעליב,פשוט תנסה להקשיב למה שאמרתי לך,אגב הכנתי לך קצת מידע ומושגים שתצטרך לדעת בהמשך בשימוש בפוטושופ אז תהנה וקריאה מהנה(מומלץ לך לקרוא עד הסוף כי זה מושגים שאתה תיהיה חייב לדעת אם אתה רוצה ליהיות מעצב):
בוא אסביר לך קצת מושגים בפוטושופ שתצטרך לדעת אם תרצה ליהיות מעצב..
יש "חתימה אמריקאית" שזה החתימות האלה עם הדמות אחת והרקע עם כל ה-"c4d" וכל זה.
מה זה C4d?
ההסבר כאן:
C4d היא תוכנה ליצירת תלת מימד.
מה שכן יש את היצירות שנוצרו בתוכנה C4d שלהן קוראים "c4d"
זה כמו צורות תלת מימדיות שאם משתמשים בהן נכון יכולים ליצור תוצאות מרשימות בחתימות (בעיקר אמריקאיות).
ויש את המושג השני שזה "חתימה ישראלית" שהיא בעצם היא חתימה רגילה.
סתם נתנו לזה שם כי האמריקאיים יש להם את הסיגנון של חתימות אמריקאיות,ונדיר לראות אותם עושים ישראליות,מדי פעם אתה תראה אותם עושים אבל זה די נדיר אז קראנו לסיגנון שלנו "חתימה ישראלית".
זה כמו אחיזות פינג פונג למשל,יש אחיזה ישראלית-אז מה, אף אמריקאי לא משחק ככה? איזה שטויות.
פשוט מישהו אחד התחיל לקרוא לזה ככה וכולם זרמו בזרם..
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)