תסדר את הפרק הראשון.
אמרת שתסדר את הכתיבה שלך בבוקר.
אם אתה רוצה אני יכול להוסיף לו "אנטרים" במקומות המתאימים.
ואל תשכח לסדר את קטעי השיחה וקטעי המחשבה.
ותערוך את זמן העתיד. תקפיד לכתוב בזמן אחיד כל עוד אתה באותו נושא (כאשר מישהו מדבר, או בתיאור של זמנים שונים, כמו פלאשבק, מותר להשתמש בכל צורת זמן אפשרית).
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
אתה עדיין צריך לשפר דברים וגם את הכתיבה שלך.
אבל תנסה פשוט לעבוד על הפרק הבא שלך עם ההערות בגלל שלתקן דבר שכבר כתוב זה קשה יותר.
ושוב, אין פלאפון בעולם הפוקימון, יש פוקגיר.
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
הפיכה לדמות בסיפור:
תוכלו להפוך לדמות בסיפור,תוסיפו את האופי שלה ועוד כמה פוקימונים (בהתאם לשלב בעלילה,אל תכתבו בפרק
זה עדיין אפשרי? כי אם כן אני רוצה דמות : )
שם: אוהד (אם צריך משפחה אז קליין)
אופי: מתמחה בפוקימוני דרקון, אמיץ ואוהב מאוד קרבות. ברח מהבית מכיוון שרצה להתחיל את מסעו מוקדם, שחה בים וטבע, אך דראטיני שעבר במקום מיהר להצילו. מאז הם נהפכו לחברים הכי טובים.
פוקימונים: דראגונייר(הראשון שהשיג, פגש אותו כשטבע בים, והדראטיני הציל אותו. מאז הם נהפכו לחברים), לארביטאר(הציל אותו מכנופית האנדאוור שרדפה אחריו), גיבייל(תפס) ואקסיו(תפס).
אם אי אפשר את כולם, תוריד את מי שבא לך(אבל לא את דראגונייר...)
ד"א יש לך אחלה סיפור! אבתי מאוד!
נערך לאחרונה על ידי Master Po, 08-26-2011 בשעה 05:52 PM
מצטער חברים, פרשתי =(
ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
עדיף סקייפ =)
אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:
ספוילר
מצטער חברים, פרשתי =(
עדיף סקייפ =)
ספוילר
כתבתי את המשך הפרק, אני מקווה שתאהב אותו!
מצטער חברים, פרשתי =(
עדיף סקייפ =)
ספוילר
פרק 2-הקרב הראשון-הפוקידע!
"מי זה?" אומר הפרופסור והולך לפתוח את הדלת,
נראים שני נערים,אחד בעל שיער בלונדיני,תספורת קוצים חולצה שחורה אפרפרה ומכנסים לבנים. השני עם שיער חום,בעל חולצה תכולה ומכנסים כחולים עם ריאלו קטן לצידו.
אחד אני מזהה כטיסון,היריב שלי מילדות את השני כלל איני מזהה. "הי טייסון,אתה באת לקחת את הפוקימון הראשון שלך?" אמרתי בחיוך קטן ולאחר מכן אני מוסיף "ומי אתה?" לנער השני
"אני איתי,חבר של טיסון ומאמן יש לי רילו וצ'ארמנדר(התקבלת)" אומר איתי
"מה פתאום? יש לי כבר שני פוקימונים!" אומר טייסון בגאווה
אני במין קנאה של "יריבות" אומר מיד "אני מאתגר אותכם לקרב זוגות,אני עם אליס" אני אומר ואליס מיד מחזירה "מה אתה מער- ----" אבל באמצע מילותיה אני סותם לה את הפה כי ממש אין לי כוח להתנגדויות עכשיו.
"לי אין בעיה" אומרים שניהם פה אחד והקרב מתחיל איתי בוחר בריאלו,טיסון בסקרויטל ואני ואליס בצ'ארמנדר ובלאבזור כמובן.
"בלבאזור תשתמש בהצלפת גפן!" אומרת אליס בלאבזור שלה שולח גפן רוק כהה אל ריולו שעוטף אותו באכזריות, בלאבזור "משחק" עם הגפן וריולו חוטף בחילה באויר. "תשתמש בהתקפה מהירה" אומר איתי וריאלו נחלץ מהמצב המבחיל,רץ על הגפן ופוגע בבלבאזור בחוזקה. "סחרור סקרויטל" אומר לו טייסון וסקרויטל נכנס לתוך השריוןו ונע במהירות ופגע בראשו של צ'ארמנדר בעוצמה. "שריטה" אני אומר וצ'ארמנדר יוצר סדק קטן בשריון של סקרויטל וגורם לכאב עז
"ריולו הרעלה על צ'ארמנדר!" אומר איתי "גחלת" אני אומר וריולו רץ לצ'רמנדר מתכוננן להרעלה ובינתים הוא נפגע מהגחלת שצ'ארמנדר פולט מפיו
על צ'ארמנדרת כעת מופעל הסטטוס "הרעלה"
"בלבאזור הצלפת גפן" אומרת אליס ובלבאזור הצליף גפן לעבר סקרויטל "יפה מאוד,עלי טער!" אומרתנ אליס סקרויטל נפגע ואף אחד העלים פוגע בסדק בשריון סקרוייטל מתעלף
"חזור סקרויטל" אורמ טיסון ומחזיר אותו לפקודור
"תשתמש בהרעלה" אמר איתי וריולו הקטן הרעיל את בלבאזור,בגלל שמתקפה מסוג זה סופר אפקטיבית עליו,בלבאזור התעלף.
"תחזור בלבאזור!" אמרה אליס ונשארנו רק שנינו
"צ'ארמנדר,תשתמש בגחלת!" אני אומר והגחלת פגעה בריואלו לאחר מכן צ'ארמנדר הושפע מההרעלה
"שוב גחלת" אני אומר שוב "מתקפה מהירה!" אומר איתי,שני המתקפות התנגשו ריולו התעלף וצ'ארמנדר נשאר עייף ושוב הוא התעלף בגלל השפעת ההרעלה הקרב נגמר בתיקו.
"קרב טוב" אני אומר ולוחץ את ידיהם של איתי וטיסון
מכאן ohadklein כתב****
"רק שתדע הפעם הקלתי עליך, בפעם הבאה אני עומד לנצח, תהיה בטוח בקשר לזה!" אמר טייסון בשחצנות, "בוא נלך איתי...". ושניהם הלכו.
"מה יש לבחור הזה?" שאלה אליס.
"הוא מתייחס ככה לכולם, בגלל זה אנחנו יריבים." עניתי לה.
"זה לא יפה להתייחס ככה לפוקימונים..." אמרה אליס.
"הפגנתם יכולת יוצאת דופן בקרב הזה!" אמר פרופסור אוק, "רק התחלתם במסע שלכם, וכבר גמרתם בתיקו עם שנשי מאמנים שכבר התחילו הרבה לפניכם! מרשים ביותר!" אמר הפרופסור בשמחה.
"תודה פרופסור!" ענינו בחיוך.
"תקשיבו, אני צריך ממכם טובה. אני כבר זקן מדי כדי לצאת למסע פוקימונים משלי, ואני רוצה לאסוף מידע על כמה שיותר פוקימונים. לכן, אני רוצה שתקחו את המכשיר הזה," אמר הפרופסור, והושיט לנו שני מכשירים בצבע אדמדם.
"למכשיר המשוכלל הזה קוראים פוקידע, והוא אמור לתת לכם מידע על כל הפוקימונים שתפגשו. כמובן, שיש הרבה פוקימונים שעוד לא התגלו, ומטרתם לגלות אותם! כך, המכשיר יעזור לכם, וגם אתם תעזרו לי!" אמר בשמחה.
"תודה רבה פרופסור!" אמרנו. לקחתי את המכשיר מידיו של הפרופסור. פתחתי אותו, והחלטתי לנסות אותו על הצ'ארמנדר שלי. כיוונתי את הנורה הכחולה שהבהבה בקצה המכשיר אליו, ומיד שמעתי מין קול צפצוף-
"מזהה פוקימון... צ'ארמנדר, פוקימון הלהבה. כשצ'ארמנדר בריא וחזק הלהבה שלו גדלה. צ'ארמנדר מת כשהלהבה כבה."
"וואו, זה מכשיר מצוין!" אמרה אליס לאחר שניסתה אותו על הבאלבאזור שלה.
פתחתי את הדלת, ואני ואליס יצאנו החוצה.
"זהו. המסע שלנו עומד להתחיל." אליס אמרה.
"כן... אני שמח שסוף סוף זה קרה!" אמרתי.לאליס והתחלנו במסע00
אחלה פרק!
ד"א אתה תפרסם גם את הדמות שלי?
ותגיד לי כשאתה כותב פרק הבא, אני יעזור לך!
מצטער חברים, פרשתי =(
עדיף סקייפ =)
ספוילר
יופי של כתיבה שניכם!
הפרק יצא ממש יפה.
השתפרת מאוד יונתן.
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)