לכבוד החופש המשמש להיגמר (

) החלטתי לפתוח אשכול בוא אשתף קצת את מה שעבר עליי בחיי הפרטיים וגם פה בפורום בחופש..
אז קודם כל החופש שלי נפתח במטרה, להשיג לי חברה, למצוא לי אהבה כל שהיא... אני ילד שאוהב מאוד חום וצומת לב מספיק לי צומת לב של אדם אחד שקרוב אליי ואני מסופק עד דיי והותר.
אני לא מהאלה שמחפשים רק שיסתכלו עליהם יגידו על עצמם "אני ואני ואני.." אבל אני לא ישקר,
אני מאוד אוהב שיש התייחסות ונהנה ממנה!
שלוש חודשים ליפני החופש, בסוף חודש 3, סיימתי קשר מאוד ארוך ויפה אם בחורה שמאוד מאוד אהבתי... היינו ביחד מעל שנה ממש אוטוטו שנתיים. ואהבתי אותה כמו שלא אהבתי מעולם!
היא הייתה הכל בשבילי, היא היית הדבר המשלים אותי, הסם שעם חסר לי? אז אין לי אוויר. אבל זה הפסיק פשוט (וזה אומר שהשתנתי, כי אם הייתי נשאר אותו דבר זה לא היה משתנה)
סיימנו את זה בצורה הדדית אבל לא כל-כך יפה...
עוד משהו זה שני חברים מאוד טובים שלי, הכי טובים שלי בעצם שאחד מהם היה הבנאדם שהכי הכי מבין אותי בעולם (חוץ מאמא שלי כמובן)
אבל שו בגלל שאנשים שואפים להתקדם הם משתנים ובגלל השינויים באופי הללו, מחליפים חברים, ערכים, מראה חיצוני לעיתים. כל מיני... וזהוא אנחנו חברים אבל זהו הם הפכו לסתם עוד חברים כמו שיש מהפייסבוק.
אלה שאתם מכירים ולא מדברים איתם.
עכשיו נחזור לפסקה הראשונה, בעקבות המסע לחיפוש זוגיות עשיתי הרבה דברים מטופשים.
יצאתי ל-"ספיד דייטים" (15 בנים ובנות עושים דייטים של 3 דקות וכל פעם מחליפים זוגות עד שעברת את כולם) התחלתי כמעט אם כל בחורה שמצאה חן בעיניי במסיבות או בפאבים.
נישקתי בחורות, שיגעתי בחורות אם רוטינות ותרגילי פיק אפ ששום בחורה שלא מנוסה לא תיפול בהם... וזה עבד כמובן.
אפילו היית לי חברה לכמה שבועות. אבל עד ליפני שבועיים אחריי כל המסע המטורף הזה לחיפוש הזוגיות הבנתי משהו, שאני לא בנאדם שכרגע צריך ובנוי לזוגיות בכלל! שאני אוהב להיות פרפר חופשי כרגע וזה עדיף לי על זוגיות במצב בוא אני נמצא!
אגב, אבסורד הוא שהבנתי את דווקה בחגיגות יום האהבה הגדולות של סיום קוקה קולה סאמר לוב

וזה נורא מצחיק שחיפשתי כל החופש את מה שאני לא צריך בכלל!
עוד משהו הוא הקוקה קולה סאמר לוב, שם זכיתי בהמון דברים, ממדיון עם 3 חברים, מסיבה קרה, קניית בגדים באיזה חנות, וכמובן בכל הארוחות של מי שמצביע זוכה!
הם הפכו את הקיץ שלי למשונה, לאטרקטיבי ומעניין יותר ממה שהוא היה אמור להיות. ומאוד נהנתי על כל דבר שזכיתי בוא.
עוד משהו זה כורס "ברק" של השלמת בגרות על חשבון הקיץ, בחודש הראשון הייתי צריך ללכת לקורס של חודש ו-10 ימים. וללמוד לקראת בגרות בהיסטוריה להתחיל הכל מהתחלה. וממש הצלחתי וגליתי שלמרות שכל-כך שנאתי את זה זה הטיב בהמון דברים.
הכרתי המון המון אנשים חדשים, בנות ובנים שלא חשבתי שאכיר. כידוע רוב הנכשלים בלי להעליב וליצור סטיגמות זה ערסים והפרחות.
אלה שמעניין אותם להסתלבט במקום ללמוד. הכרתי שם הרבה אנשים והיום הרבה ילדים שהייתי שונא למדתי מאוד לאהוב. ושניתי הרבה בצורת חשיבה שלי עליהם. שזה לא ערסים אלה אופי הילדים עצמם. כי יש "ערסים" שהם באמת סימפטיים ומצחיקים ויש כאלה שאוהבים להתלהב ולהרגיז כל מה שזז.
דבר שני.. המון בנות יפות, דבר שאני מאוד אוהב

ודבר אחרון הצלחתי בענק.
לגביי הפורום: הצלחתי להקים את מה שנסיתי בתחיל ת החופש, קהילת ילדים קטנה שתשחק במשחק dueling network.
אני עובד על משחק חת"ם גדול עם דור שישי ברמה גבוההה מאוד מאוד מאוד עם הרבה איפיונים ממש כמו בדור רישמי שמכינים לכבוד אנימה עצמה.
עשיתי יותר גיוון בתחומי הפורומים שאני מגיב בהם.. הכל מצויין בקיצור!
לסיום, ממש מרוצה מהחופש שלי!
ובכמה ימים שנשארו לי... נשתגע עד כמה שאפשר!