גאד..
אתם מזכירים לי את רון כשהוא היה נוב קטן :mellow:
לא, אתם לא בכזה עסק ביש -_-
לגיט זה אחד לא מהאקים, שלא זימנו אותו וזהX:
גאד..
אתם מזכירים לי את רון כשהוא היה נוב קטן :mellow:
לא, אתם לא בכזה עסק ביש -_-
לגיט זה אחד לא מהאקים, שלא זימנו אותו וזהX:
אהה כן הביצה של המאנאפי עצמו היא מפוקמון ריינג'ר*
אני יודע, אבל המאנאפי עצמו, לא מהאק?O-OOriginally posted by lookscivoker@Feb 15 2009, 03:38 PM
והפוהין?..
למה שהפיהון יהיה מהאק???
אני יכול להרבות מיליונים כאלה מהמאנאפי...
וכן המאנאפי הוא ללא האק.
למישהו יש Red shard?
כמה יש לך?Originally posted by lookscivoker@Feb 15 2009, 04:25 PM
כה
לא חסרים.Originally posted by brock@Feb 15 2009, 04:28 PM
כמה יש לך?
אממ...Originally posted by lookscivoker@Feb 15 2009, 04:33 PM
לא חסרים.
אני צריך רק 7.
מה אתה רוצה בעדם ם:?
אני יכול להצי כמעט כל פוקימון וגם כמה חפצים.Originally posted by lookscivoker@Feb 15 2009, 04:36 PM
תציע?
תגיד מה אתה רוצה ואני אבדוק אם יש לי
לא יודע,בגלל זה אני אומר לך להציע.
תתכונן לחפירה...Originally posted by lookscivoker@Feb 15 2009, 05:58 PM
לא יודע,בגלל זה אני אומר לך להציע.
פוקימונים-
בלבאזור,צ'ארמנדר,סקווירטל,קאטרפי,ווידל,פידג 9;י,סאנדשרו,נידורן נקבה,נידורן זכר,וולפיקס,פרס,
ווינונאט,דיגלט,מיאו,מאנקי,גרוולייט,פוליוואג,סלוופו ק,מגנמייט,פארפאדג',דודו,סיל,גריימר,שלדר,
דרווזי,קראבי,וולאורב,קיובון,ליקיטונג,קופינג,טאנגלה ,קנגסקאן,פינסיר,טאורוס,לאפרס,איווי,
פוריגון,אומנייט,קאבוטו,אירודקטייל,דראטיני,צ'יק וריטה,סינדקוויל,טוטודייל,סנטרט,לדיבה,ספינאראק,
צ'ינצ'או,נאטו,מריפ,הופיפ,יאנמה,סאנקרן,פיינ קו,דאנספארס,גלייגר,סנאבול,קווילפיש,שאקל,
הראקרוס,טדיאורסה,סווינאב,קורסולה,סקארמורי,האנדוואר ,פאנפי,סטאנטלר,סמירגל,טיירוג,סמוצ'אם,
אלקיד,מגבי,מילטאנק,לארביטאר,טריקו,טורצ'יק מאדקיפ,פוצ'יאנה,זיגזגון,לוטאד,סידוט,טיילו,ראלט ס,
סורסקיט,שרומיש,נינקדה,וויסמר,מקוהיטה,נוזפאס,סקיטי, סאבליי,מאוויל,ארון,אלקטרייק,פלאסל,מיינון,
גולפין,ווילמר,ספויינק,ספינדה,טראפינץ',קקנייה,ס וואבלו,זאנגוס,סוויפר,לונאטון,סולרוק,קורפיש,באלטוי,
ליליפ,אנורית',פיבאס,קאסטפורם,קקליאון,טרופיוס,א בסול,סנוראנט,ספיל,קלאנפרל,בלדום,באגון,רליקאנת' ,
לאבדיסק,טארטוויג,צ'ימצ'אר,פיפלאפ,קראנידוס, שילדון,בארמי,צ'ארובי,ספיריטומב,גיבל,סקורפי,
קרוגאנק וקארניווין.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)