אז צריך ללכת למרכז הפוקימוניםן בקומה -1. כל השאר רגיל.
אז צריך ללכת למרכז הפוקימוניםן בקומה -1. כל השאר רגיל.
lookscivoker בא נגדי?
92% מהמתבגרים עברו לכתוב ש92% מהמתבגרים עברו לכתוב ש92% מהמתבגרים עברו לכתוב ש92% מהמתבגרים עברו לשמוע ראפ ומזרחית.
אם אתה מה8% שנמאס להם ליראות את זה אל תעתיקו כלום לחתימותיכם.
תחבר ל JOIN GROUP
92% מהמתבגרים עברו לכתוב ש92% מהמתבגרים עברו לכתוב ש92% מהמתבגרים עברו לכתוב ש92% מהמתבגרים עברו לשמוע ראפ ומזרחית.
Fight Area group 1
אהה עזוב אני פה באמצע משהו חשוב.
ניפגש מחר טוב?
טוב
אני צריך 6 Red shard.
יש לי דיי הרבה מה להציע.
חפצים-
Leftovers
Focus sash
UP-grade
Metal coat
Dubious disc
Heart scale
Razor claw
Adamant orb
Lustrous orb
Razor fang
Deepseatooth
Exp.share
Fire stone
Water stone
Sin stone
Thunder stone
Moon stone
Leaf stone
Dusk stone
פוקימונים:
בלבאזור,צ'ארמנדר,סקווירטל,קאטרפי,ווידל,פידג 9;י,סאנדשרו,נידורן נקבה,נידורן זכר,וולפיקס,פרס,
ווינונאט,דיגלט,מיאו,מאנקי,גרוולייט,פוליוואג,סלוופו ק,מגנמייט,פארפאדג',דודו,סיל,גריימר,שלדר,
דרווזי,קראבי,וולאורב,קיובון,ליקיטונג,קופינג,טאנגלה ,קנגסקאן,פינסיר,טאורוס,לאפרס,
פוריגון,אומנייט,קאבוטו,אירודקטייל,דראטיני,צ'יק וריטה,סינדקוויל,טוטודייל,סנטרט,לדיבה,ספינאראק,
צ'ינצ'או,נאטו,מריפ,הופיפ,יאנמה,סאנקרן,פיינ קו,דאנספארס,גלייגר,סנאבול,קווילפיש,שאקל,
הראקרוס,טדיאורסה,סווינאב,קורסולה,סקארמורי,האנדוואר ,פאנפי,סטאנטלר,סמירגל,טיירוג,סמוצ'אם,
אלקיד,מגבי,מילטאנק,לארביטאר,טריקו,טורצ'יק מאדקיפ,פוצ'יאנה,זיגזגון,לוטאד,סידוט,טיילו,ראלט ס,
סורסקיט,שרומיש,נינקדה,וויסמר,מקוהיטה,נוזפאס,סקיטי, סאבליי,מאוויל,ארון,אלקטרייק,פלאסל,מיינון,
גולפין,ווילמר,ספויינק,ספינדה,טראפינץ',קקנייה,ס וואבלו,זאנגוס,סוויפר,לונאטון,סולרוק,קורפיש,באלטוי,
ליליפ,אנורית',פיבאס,קאסטפורם,קקליאון,טרופיוס,א בסול,סנוראנט,ספיל,קלאנפרל,בלדום,באגון,רליקאנת' ,
לאבדיסק,טארטוויג,צ'ימצ'אר,פיפלאפ,קראנידוס, שילדון,בארמי,צ'ארובי,ספיריטומב,גיבל,סקורפי,
קרוגאנק וקארניווין.
לאOriginally posted by lookscivoker@Feb 17 2009, 06:40 PM
רוצה master ball במקום?
אפשר להחליף רק חפצים (בלי פוקימונים)?
לא,אי אפשר.Originally posted by dcaovhiedn@Feb 17 2009, 08:12 PM
אפשר להחליף רק חפצים (בלי פוקימונים)?
אני צריך רק 6.Originally posted by dcaovhiedn@Feb 17 2009, 08:18 PM
יש לי 12 red shard רוצה?
מה אתה רוצה בעדם?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)