Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 36
  1. מורחקים
    שם: אופיר
    לא ברור

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי scizor-x צפה בהודעה
    המצב של הפורום מדרדר מרגע לרגע. אנשים פורשים כל הזמן,ותיקים נעלמים. כל משתמש חדש עושה דאבל פוסט. הגענו למצב שמחוברים 26 ומשתמשים ואפילו בנו"ד לא מגיבים.
    צריך לעשות שינוי. מה שמעביר אותי לנושא הבא:
    פרויקטים-
    יצירת צוותי פרויקטים יכולים לתרום לפעילות בפורום.

מנהלים-
    אם כל הכבוד למנהלים, אני רוצה לדבר גם על המנהלים.
    פורום סדרות וסרטים מנוהל על ידי מנהל ובכל זאת אין בו הרבה פעילות. מדי פעם אתגר או סיקור מצד המנהל אבל גם זה לא. אם תשימו לב יש רק אשכול חדש אחד ב5 ימים האחרונים.

פורום פוקימון כללי. הנושא האחרון שהמנהל פתח שם היה לפני 23 יום. נכון,הוא מגיב במסע הקיץ של פיקאצ'ו אבל הפורום פוקימון כללי גוסס! וגרך אגב מסע הקיץ, עוד מעט עובר הקיץ ויש רק 4 אשכולות. בנוסף כתוב שהוא מנהל את הוספת עמודי תוכן. אני יודע תת פורום אבל זה לא תת פורום שמישהו מנהל. התגובה האחרונה בפורום הזה היתה לפני 4 ימים.

פורום אנימה מנגה ומצוירים. אני יודע שעידן פותח פעיליות אבל השתיים שהוא פתח בזמן האחרון אפילו לא התחילו. הפורום מאוד פעיל אבל המנהל לא כל-כך.

ספרות וירוק. פורומים טובים ופעילים אבל לא צריך לכתוב בצד את השמות של המנהלים. לי עולים בראש הרבה אנשים שמתאימי לירוק. למה הם לא עולים? אני לא יודע. השמות של ארווין ודניס לא נחוצים שם ורק נותנים הרגשה שהם המנהלים למרות שהם לא עושים שם כלום.

פורום יהדות והלכה. rabbikingler קיבל ניהול על 4 נושאים. אני אל אומר שהוא לא משקיע אבל הפורום לא רק שהוא לא פעיל. לדעתי הוא לא צריך להיות קיים. אף אחד לא פעיל שם חוץ מהמנהל. נכון המנהל משקיע והכל למרות שלדעתי הוא קיבל ניהול מוקדם מדי אבל פעילות בפורום אין. וזאת לא אשמת המנהל. זה פשוט לא מענין את שאר המשתמשים.

דניאל:מעצב חתימות מדהים רק הבעיה שהנושא האחרון שלא היה לפני 13 ימים.

לעומת זאת אם מותר לי לסתות מהנושא:
    stm:אולי הוא לא עושה פרויקטים אבל הוא עונה על כל שאלה שהוא רואה. נכון הוא יכול לעשות דברים והוא לא עושה אבל בכל זאת,מנהל מצוין. אולי אפשר למנות עוד מנהל שיעשה פעיליות וכו' אבל את stm לא צריך להוריד.

לורדאביזי:מנהל מצוין! הוא עונה יחסית מהר. כשהוא אומר מה טוב ומה לא טוב במשחק הוא גם אומר איך לתקן את זה. אחרי שלדעתו הוא הוציא מהשה"מ את המיטב הוא עובר על כל המשחק מילה מילה ומתקן שגיאות כתיב,ניסוח ופיסוק. אדם שמשקיע הרבה זמן למטלה. מנהל מתאים.

אלון: הוא עושה הרבה פעיליות. בנוסף,הוא מעצב מדהים.

מגניום לא שלחתי לך אף פעם משחק ואתה לא עושה שום פעילות אז אני לא יודע לגביך,סורי.

בחירות:
    לאחר שאמרתי את דעתי על המנהלים יש משהו יותר בוער. מנהל שאין.
    לכל מי שחושב. דיבורים ואקטואליה לא צריך מנהל,בכלל.

לעומת זאת סיקורי סרטים וסדרות זועק למנהל. הפורום חייב מנהל או לפחות משתמש שמוכן להשקיע מזמנו ולכתוב סיקורים (אני שוקל לעשותא ת זה בעצמי,אבל אני לא בטוח). לכל מי שגר בעיר המטלה אפילו יותר קלה כי אני משער שהוא הולך לבית הקולנוע הרבה וכך יש לו יותר סרטים לסקר אליהם! וגם מי שלא הולך לקולנוע יכול לסקר על סדרות טלויזיה פשוטות.

סדרות לצפיה ישירה בדיוק כמו הסיקורים,אותו דבר רק שבמקום סיוקרים דברים לצפיה ישירה. פעיליות אפשרית דווקא בפורום זה ומנהל יכול להועיל מאוד.

מוסיקה. צריכים מנהל,רק בגלל שיש אנשים שמתאימים למינוי.

משחקים כללים ומשחקים להורדה. שני פורומים שגם צריכים מנהל.

פורומי ספאם:
    יש בפורום 2 פורומים שלדעתי לא נחוצים (אני יודע שזאת סטיית נושא אבל אני חייב):
    אתר האנימה:לא רציך לא נכנסים האתר לא פעיל.
    חיים ויום יום וכל תתי הפורום שלו:אף אחד לא נכנס,באמת.

פרסים:
    לדעתי,כל משתמש שפותח נושא מושקע מאוד. לא משנה באיזה פורום. צריך לקבל ווינר. זה מתגמל ונותן למשתמשים רצון להשקיע.

העלבות:
    עד שמתמש משקיע הוא מאבד את הרצון בגלל דברים מהסוג הזה:
    http://forum.pokemons.co.il/showpost...8&postcount=10

זהו סיימתי את דברי.
    לגבי המצב של הפורום זה ידוע שהוא מדרדר למרות שכל ההנהלה מכחישה את זה.

התשובה שלך למשוב זה,תהיה נעילת נושא זה בסופו של דבר.

כל פרויקט בסוף יורד לתחתית,אף אחד מהפרוייקטים כאן לא יצליח.הבעיה טמונה בקהילה.
    הקהילה כאן ילדותית מידי ואינה רוצה להשקיע הרבה,היא מצפה שאחד ישקיע בשבילם.
    כלום לא יצמח כאן,הפורום מזמן מת =]
    הפורום מת לגמריי!!!!!!!

3. NYO HO HO
    שם: עמית.
    אני מסכים בהחלט שהפורום שאמרת זקוקים למנהל.
    בקשר להעלבה במדריך-אני אדבר עם אופיר שיקצר קצת את התגובות שלו+אערוך את ההודעה הזאת.
    אני לא אנעל את זה אלא אם יתפתח ריב.
    אופיר-אל תגיד את זה שהוא מעתיק את החתימות שלו.שלחת לדניס ואנחנו מטפלים.
    NYO HO HO BITCH

4. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    טוב שיהיה אבל בכל זאת תגובות כאלה לדעתי צריכות להיות אסורות.

אלון-התבלבלתי במהלך הכתיבה בינך לבין עומר,אני עורך וגם אוסיף את דניאל. ולדעתי לא צריך מנהל לדא"ק עובדה שכשהפקחים ודניס נכנסים לפורום יש להם זמן לשמור על החוקים.
    בכל מקרה לדעתי צריך לעשות בחירות לפקח חדש,אבל שיהיה אחד מהשתמשים הפעילים.
    אבל צריך מנהל שבאמת ישקיע שם, יעשה את העיתון, חידון מילים כמו מה שעשיתי לאחר השראתו של דניס וכו'..
    באמת, אתה גם חושב שצריך לקרוא לו "פורום נודי"ם והקדשות"?

ופורום "חיים וים יום" הוא פורום שצריך אותו, הוא בעל נושאים חשובים ומשתמשים בו מדי פעם.
    בתקופת ניהולו של סטיבן על הפורום הזה, הוא היה פעיל יותר משראיתי את הפורום הזה פעיל אי פעם.

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    טוב אז צריך מנהל,אבל אני חושב ככה כי זה מה שהפכו אותו ואף מנהל לא ישנה את זה.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

6. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    פורום יהדות והלכה קיים בפורום מאז שהוא נוסד בעצם. זאת בגלל שרותם הוא דתי וזה היה חשוב לו.
    תודה על כך שקראת לי משקיען, אני בהחלט משתדל לעמוד בדברים שלקחתי על עצמי.
    טיפה תיקון, על הפירסום השלישי שלי נהייתי מנהל ואפילו לא ביקשתי את זה, אני פשוט פירסמתי את זה בגלל, שכמו לרותם, זה דבר שחשוב לי.
    אני רוצה להוסיף עוד דברים לפורום, כמו נושא להגשת בקשות בשביל דברים כמו סיכומים של פרקים שצריך בשביל הלימודים וכאלה.
    הבעייה היחידה היא שיותר קל לי להיות תומך ומחזק מאשר מנהל, אם היה מישהו נוסף שהיה רוצה להשקיע בפורום יהדות והלכה זה היה עוזר לי מאוד.
    זה אפילו לא חייב להיות מישהו שולט במיוחד בתחום היהדות, היה מספיק אם מישהו היה מארגן את הדברים שיש שם בלינקיות ולבקשות וכדו'.
    אבל מה לעשות שגם אם אני לא היחיד שדתי כאן עדיין אין כאן מישהו שהיה מוכן לעזור לי בזה וחבל.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    אחי יש פורומים שאמרת שהם זועקים למנהל אבל הם לא כי פשוט אפחד לא מתענין בהם
    תראה ניסיתי להשקיע קצת במכוניות וכלי רכב אבל לא היתה התענינות גדולה
    ניסיתי לעשות גלגל מזל במשחקים התענינו עוד פחות
    אז תראה זה לא שאנשים לא מוכנים להשקיע כדי לקבל ניהול הבעיה שעד שאתה מקבל את הניהול אתה צריך להשקיע הרבה זמן ואם אתה משקיע ואפחד לא מתענין זה פשוט מעביר לך את כל החשק כלומר אתה אומר לעצמך בשביל מה אני אהיה מנהל בשביל אויר???

8. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי anubis צפה בהודעה
    אחי יש פורומים שאמרת שהם זועקים למנהל אבל הם לא כי פשוט אפחד לא מתענין בהם
    תראה ניסיתי להשקיע קצת במכוניות וכלי רכב אבל לא היתה התענינות גדולה
    ניסיתי לעשות גלגל מזל במשחקים התענינו עוד פחות
    אז תראה זה לא שאנשים לא מוכנים להשקיע כדי לקבל ניהול הבעיה שעד שאתה מקבל את הניהול אתה צריך להשקיע הרבה זמן ואם אתה משקיע ואפחד לא מתענין זה פשוט מעביר לך את כל החשק כלומר אתה אומר לעצמך בשביל מה אני אהיה מנהל בשביל אויר???
    די צודק. ניסיתי להשקיע במוזיקה, אפילו לא פאקינג תגובה אחת. בגלל זה גם הפסקתי לעדכן שם ולהשקיע.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

9. משתמש מנוסה
    כמו שאמרתי, אני משקיע ביהדות והלכה לא בשביל התגובות אלה בגלל שזה חשוב לי.
    זאת כנראה הסיבה שאני בכל זאת נהיתי מנהל.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי RabbiKingler צפה בהודעה
    כמו שאמרתי, אני משקיע ביהדות והלכה לא בשביל התגובות אלה בגלל שזה חשוב לי.
    זאת כנראה הסיבה שאני בכל זאת נהיתי מנהל.
    עדיין,יש גבול לכמה אתה יכול להשקיע בלי התייחסות.יש שלב שנמאס,ואתה עוזב את זה.

11. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Machine X צפה בהודעה
    עדיין,יש גבול לכמה אתה יכול להשקיע בלי התייחסות.יש שלב שנמאס,ואתה עוזב את זה.
    אם קצת תכנון אפשר להפוך דברים ליעילים יותר, אם לא הצלחת לשפר את המצב סימן שאתה לא בדרך הנכונה, או שחסר משהו לדרך שלך.
    אני רק מקווה שיהיה לי זמן להוסיף דברים לפורום שלי.

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    אם קצת תכנון אפשר להפוך דברים ליעילים יותר, אם לא הצלחת לשפר את המצב סימן שאתה לא בדרך הנכונה, או שחסר משהו לדרך שלך.
    אני רק מקווה שיהיה לי זמן להוסיף דברים לפורום שלי.
    ניסיתי כל דרך אפשרית-מסיקורים,חידונים,פרויקטים,ומה יצא מזה? כלום. תגיד לי דרך אחרת,ואני אעשה אותה.

13. משתמש מנוסה
    המצב של הפורום מדרדר מרגע לרגע. אנשים פורשים כל הזמן,ותיקים נעלמים. כל משתמש חדש עושה דאבל פוסט. הגענו למצב שמחוברים 26 ומשתמשים ואפילו בנו"ד לא מגיבים.
    צריך לעשות שינוי. מה שמעביר אותי לנושא הבא:
    פרויקטים-
    יצירת צוותי פרויקטים יכולים לתרום לפעילות בפורום.

מנהלים-
    אם כל הכבוד למנהלים, אני רוצה לדבר גם על המנהלים.
    פורום סדרות וסרטים מנוהל על ידי מנהל ובכל זאת אין בו הרבה פעילות. מדי פעם אתגר או סיקור מצד המנהל אבל גם זה לא. אם תשימו לב יש רק אשכול חדש אחד ב5 ימים האחרונים.

פורום פוקימון כללי. הנושא האחרון שהמנהל פתח שם היה לפני 23 יום. נכון,הוא מגיב במסע הקיץ של פיקאצ'ו אבל הפורום פוקימון כללי גוסס! וגרך אגב מסע הקיץ, עוד מעט עובר הקיץ ויש רק 4 אשכולות. בנוסף כתוב שהוא מנהל את הוספת עמודי תוכן. אני יודע תת פורום אבל זה לא תת פורום שמישהו מנהל. התגובה האחרונה בפורום הזה היתה לפני 4 ימים.

פורום אנימה מנגה ומצוירים. אני יודע שעידן פותח פעיליות אבל השתיים שהוא פתח בזמן האחרון אפילו לא התחילו. הפורום מאוד פעיל אבל המנהל לא כל-כך.

ספרות וירוק. פורומים טובים ופעילים אבל לא צריך לכתוב בצד את השמות של המנהלים. לי עולים בראש הרבה אנשים שמתאימי לירוק. למה הם לא עולים? אני לא יודע. השמות של ארווין ודניס לא נחוצים שם ורק נותנים הרגשה שהם המנהלים למרות שהם לא עושים שם כלום.

פורום יהדות והלכה. rabbikingler קיבל ניהול על 4 נושאים. אני אל אומר שהוא לא משקיע אבל הפורום לא רק שהוא לא פעיל. לדעתי הוא לא צריך להיות קיים. אף אחד לא פעיל שם חוץ מהמנהל. נכון המנהל משקיע והכל למרות שלדעתי הוא קיבל ניהול מוקדם מדי אבל פעילות בפורום אין. וזאת לא אשמת המנהל. זה פשוט לא מענין את שאר המשתמשים.

דניאל:מעצב חתימות מדהים רק הבעיה שהנושא האחרון שלא היה לפני 13 ימים.

לעומת זאת אם מותר לי לסתות מהנושא:
    stm:אולי הוא לא עושה פרויקטים אבל הוא עונה על כל שאלה שהוא רואה. נכון הוא יכול לעשות דברים והוא לא עושה אבל בכל זאת,מנהל מצוין. אולי אפשר למנות עוד מנהל שיעשה פעיליות וכו' אבל את stm לא צריך להוריד.

לורדאביזי:מנהל מצוין! הוא עונה יחסית מהר. כשהוא אומר מה טוב ומה לא טוב במשחק הוא גם אומר איך לתקן את זה. אחרי שלדעתו הוא הוציא מהשה"מ את המיטב הוא עובר על כל המשחק מילה מילה ומתקן שגיאות כתיב,ניסוח ופיסוק. אדם שמשקיע הרבה זמן למטלה. מנהל מתאים.

אלון: הוא עושה הרבה פעיליות. בנוסף,הוא מעצב מדהים.

מגניום לא שלחתי לך אף פעם משחק ואתה לא עושה שום פעילות אז אני לא יודע לגביך,סורי.

בחירות:
    לאחר שאמרתי את דעתי על המנהלים יש משהו יותר בוער. מנהל שאין.
    לכל מי שחושב. דיבורים ואקטואליה לא צריך מנהל,בכלל.

לעומת זאת סיקורי סרטים וסדרות זועק למנהל. הפורום חייב מנהל או לפחות משתמש שמוכן להשקיע מזמנו ולכתוב סיקורים (אני שוקל לעשותא ת זה בעצמי,אבל אני לא בטוח). לכל מי שגר בעיר המטלה אפילו יותר קלה כי אני משער שהוא הולך לבית הקולנוע הרבה וכך יש לו יותר סרטים לסקר אליהם! וגם מי שלא הולך לקולנוע יכול לסקר על סדרות טלויזיה פשוטות.

סדרות לצפיה ישירה בדיוק כמו הסיקורים,אותו דבר רק שבמקום סיוקרים דברים לצפיה ישירה. פעיליות אפשרית דווקא בפורום זה ומנהל יכול להועיל מאוד.

מוסיקה. צריכים מנהל,רק בגלל שיש אנשים שמתאימים למינוי.

משחקים כללים ומשחקים להורדה. שני פורומים שגם צריכים מנהל.

פורומי ספאם:
    יש בפורום 2 פורומים שלדעתי לא נחוצים (אני יודע שזאת סטיית נושא אבל אני חייב):
    אתר האנימה:לא רציך לא נכנסים האתר לא פעיל.
    חיים ויום יום וכל תתי הפורום שלו:אף אחד לא נכנס,באמת.

פרסים:
    לדעתי,כל משתמש שפותח נושא מושקע מאוד. לא משנה באיזה פורום. צריך לקבל ווינר. זה מתגמל ונותן למשתמשים רצון להשקיע.

העלבות:
    עד שמתמש משקיע הוא מאבד את הרצון בגלל דברים מהסוג הזה:
    http://forum.pokemons.co.il/showpost.php?p=1207568&postcount=10

זהו סיימתי את דברי.
    ציטוט פורסם במקור על ידי Izanami צפה בהודעה
    לגבי המצב של הפורום זה ידוע שהוא מדרדר למרות שכל ההנהלה מכחישה את זה.

התשובה שלך למשוב זה,תהיה נעילת נושא זה בסופו של דבר.

כל פרויקט בסוף יורד לתחתית,אף אחד מהפרוייקטים כאן לא יצליח.הבעיה טמונה בקהילה.
    הקהילה כאן ילדותית מידי ואינה רוצה להשקיע הרבה,היא מצפה שאחד ישקיע בשבילם.
    כלום לא יצמח כאן,הפורום מזמן מת =]
    אני יכול להגיד רק על הפורומים שאני נכנס עליהם אבל לפני זה אני הגיד בכללי רוב ההעלות למנהלים בזמן האחרון היו בלי מעקב מעמיק והחלתי של רגע ולא מתאימים
    כמו:
    פורום פוקימון כללי-המשגיח שלו פתח בזמנו כמה נושאים בודדים ועל זה הוא קיבל ניהול מבלי ידע מעמיק בנושא
    פורום אנימה מנגה ומצוירים-בכללי זה אותו דבר כמו בפוקמון כללי
    בפורום ספורט מי שהיה בו מנהל הבין אחרי כמה שבועות שהוא לא מתאים וירד בעצמו שזה החלטה עמיצה
    לגבי בחירות לא צריך לבצע בחירות לכל פורום צריך להיבחר מנהל לאחר מעקב ומחשבה מעמיקה של פקחים\מנהלים ראשיים ורותם ואם בפורום לא משקעיים לא צריך להשגיח עליו
    _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-------_--------__---
    אלכס:
    קודם כל ההנהלה אשמה בזה שהיא לא עוקבת אחרי מי שרוצה להשקיע
    אבל בכללי אני משכים איתך שהקעילה אשמה במצב הכללי

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Machine X צפה בהודעה
    ניסיתי כל דרך אפשרית-מסיקורים,חידונים,פרויקטים,ומה יצא מזה? כלום. תגיד לי דרך אחרת,ואני אעשה אותה.
    אתה בטוח שלא יצא כלום?
    אולי התקדמת אבל רק לא מספיק בשביל שתחשיב את זה.

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

15. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    1. בחופש הגדול הקודם למדתי דבר אחד בקשר לוויפי בשישיות אופיר לרוב צודק >והמניאק גם מנצח >: )

פורום יהדות והלכה קיים בפורום מאז שהוא נוסד בעצם. זאת בגלל שרותם הוא דתי וזה היה חשוב לו.
    .
    2.מאיפה הבאת את זה ?:HUH:
    אולי הנושא היה באוויר אבל לא זכור לי שבהתחלה (מתי שאני נרשמתי ) היה את זה.

3.הבעיה המרכזית באנימה ומנגה ומצויירים
    שהנושאים שבוחרים (לפי דעתי ) הם ילדותיים ברמות ומאוד ספצייפים (רוב האשכולות בזמן האחרון זה על יוגי הו ובן 10) למרות שמאגר האנימה ומנגה עצום(אני לא מדבר על מנגות כגון holyland HSDK karate שכל דבר שני שם זה ציצי עצמות ודם בקיצור סניין) אני מדבר על המנגות והאנימות בסגנון איישילד באקומן באלזבוז ניגמה סנסאיו כו'.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •