Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 36 מתוך 36
  1. מייסד האתר והפורום
    יש פה כל כך אחד הרבה דברים שיש לי לענות עליהם אבל אני לא יודע מאיפה להתחיל.

אני רק אסכם,
    זה שמשתמשים שפורשים או מורדים מניהול (כמו אלכס) מתחילים ללכלך על הפורום ולהגיד שהוא מת מהרגע שבו הם פרשו זה ממש עצוב.
    יש מנהלים שעושים את התפקיד שלהם בצורה טובה ויש מנהלים שעושים פחות וההנהלה שמיניתי אמורה לשים לב לזה ולטפל בעניינים האלה, אני אבקש מהם להקפיד יותר לגבי זה.

אם אנחנו לא שמים לב למשתמש שמשקיע שלא יהססו אותם משתמשים משקיעים להגיש טופס לאחד המנהלים הגבוהים לבקש ניהול, ככה לא נוכל להתעלם מאותו משתמש.
    אם משתמש לא קיבל תשובה לאחר שהוא פנה למנהל כלשהוא בבקשה לניהול או כל בקשה אחרת זה כנראה בדיונים עם ההנהלה הגבוהה ובגלל שאני לא נמצא הרבה בפורום אז הדיונים לוקחים זמן.

בקשר לפורום דת ויהדות, הפורום הזה לא יימחק, אף אחד לא מכריח אתכם להכנס אליו אבל זה פורום שחשוב לי, למנהל הפורום ולעוד כמה משתמשים אני מקווה ולכן אין סיבה שהוא יימחק.

כל הפורומים שאתה אומר שצריכים מנהלים, אני לא מכחיש שצריך (לחלקם) מנהלים אבל זה תלוי באם יש אנשים מתאימים או לא. ובעוד כמה דברים שבסביב.

אתה אומר בהודעה שלך דברים ממש הזויים, כמו למשל דברים שלא רצויים.
    אתר אנימה לא רצוי? אל תכנס אליו.
    נראה לך שבאמת נמחק את האתר כולו רק בגלל שלא נכנסים אליו? זה מפריע למישהו שהוא קיים? חח
    היחיד שזה אמור להפריע לו זה אני כי זה מוסיף לי עוד כמה מגות על השרת. אבל לא יותר מזה.

לדעתי המצב של הפורום לא מדרדר, הוא פשוט משתנה.
    מקהילה טובה ומאוחדת הפכנו לקהילה לקצת פחות מאוחדת עם הרבה צרות ובלאגנים, אבל המבקרים החדשים באתר רק גדלים וגדלים עם הזמן ולזה יש הוכחות.
    אני לא אומר שזה טוב אבל זה המצב שיש וזה הכל תלוי בכם. המנהלים לא עושים את הקהילה למה שהיא אלא הקהילה עצמה.

2. משתמש מנוסה
    רואים? אפילו רותם מכחיש.
    האמת הוא שהוא עיוור והפרישה שלי לא קשורה בכלל למה שנאמר פה.... O_o

רותם לא כזה פעיל כאן ולכן מבחינתו הכול טוב כאן,הוא לא רואה מה באמת קורה כאן ואין לו כוח לבדוק את המצב לעומק...הפקחים כאן לא יודעים איך לנהל את הפורום,רוב המשגיחים כאן הם סתם פה,לא באמת עושים משהו חוץ מאלו שבחת"ם שגם זה לא...כל המצב של הפורום על הפנים!
    וכלום ממה שתגידו פה לא ישנה את המצב.
    הפורום מת לגמריי!!!!!!!

3. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי Izanami צפה בהודעה
    רואים? אפילו רותם מכחיש.
    האמת הוא שהוא עיוור והפרישה שלי לא קשורה בכלל למה שנאמר פה.... O_o

רותם לא כזה פעיל כאן ולכן מבחינתו הכול טוב כאן,הוא לא רואה מה באמת קורה כאן ואין לו כוח לבדוק את המצב לעומק...הפקחים כאן לא יודעים איך לנהל את הפורום,רוב המשגיחים כאן הם סתם פה,לא באמת עושים משהו חוץ מאלו שבחת"ם שגם זה לא...כל המצב של הפורום על הפנים!
    וכלום ממה שתגידו פה לא ישנה את המצב.
    אם אתה פרשת, איך אתה אמור להיות יותר פעיל ממנו?
    אני כאן די פעיל ואני ממש לא רואה את הדברים כמו שאתה רואה.
    אולי זה ההפך, אולי בגלל שאתה לא ממש כאן אז אתה מצליח לראות את הריבים שנשארים הרבה זמן על פני השטח, אלו שיש להם הרבה תגובות.
    אבל שם זה נגמר, בפני השטח.
    כשמביטים לעומק, האנשים בקהילה הזאת טובים ביותר.
    אנשים שרוצים לפרוש, זכותם. לא חייבים בכלל לקרוא לזה לפרוש, המשתמש לא נמחק או משהוא, אפשר לקרוא לזה נניח, למצוא חיים. אדם שמרגיש שיש דברים שהוא צריך ויכול לעשות מחוץ לפורום והפורום פשוט לוחץ לו מדי הוא יכול להיכנס פחות או לא להיכנס ולא לקרוא לזה לפרוש.
    כשקוראים לזה "לפרוש" זה פתאום נהיה אידיאולוגי, בגלל שדברים לא טובים אז אני עושה על זה חרם.
    משעמם לך, תמצא מה לעשות, אחד מהדברים האלה יכול להיות הפורום.
    אולי הוא לא מושלם, אבל קשה למצוא דברים מושלמים בעולם הזה.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

4. with great power comes great responsibility
    ציטוט פורסם במקור על ידי Izanami צפה בהודעה
    לגבי המצב של הפורום זה ידוע שהוא מדרדר למרות שכל ההנהלה מכחישה את זה.

התשובה שלך למשוב זה,תהיה נעילת נושא זה בסופו של דבר.

כל פרויקט בסוף יורד לתחתית,אף אחד מהפרוייקטים כאן לא יצליח.הבעיה טמונה בקהילה.
    הקהילה כאן ילדותית מידי ואינה רוצה להשקיע הרבה,היא מצפה שאחד ישקיע בשבילם.
    כלום לא יצמח כאן,הפורום מזמן מת =]
    מסכים שהקהילה מאוד ילדותית,ובלי קשר להשקעה לוותיקים שמתבגרים כבר ורובנו תכף מתגייסים-זה רע.
    הפורום השתנה ואין מה לעשות עם זה,זה עובד בצורה רעה לכיוון שלנו וטובה לכיוון של המשתמשים היותר צעירים.
    אני לא רואה את הפורום ב"התדרדרות" חד משמעית.

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה

אם אנחנו לא שמים לב למשתמש שמשקיע שלא יהססו אותם משתמשים משקיעים להגיש טופס לאחד המנהלים הגבוהים לבקש ניהול, ככה לא נוכל להתעלם מאותו משתמש.
    אם משתמש לא קיבל תשובה לאחר שהוא פנה למנהל כלשהוא בבקשה לניהול או כל בקשה אחרת זה כנראה בדיונים עם ההנהלה הגבוהה ובגלל שאני לא נמצא הרבה בפורום אז הדיונים לוקחים זמן.
    א.זה לא יעזור הגשת טופס כי אם אותו משתמש לא מספים ו"חבר" של מנהלים הוא לא יהיה משגיח של אף פורום
    ב. אני למשל אף פעם לא הגיד למנהל תראה כמה אני משקיע תעלה אותי למנהל של הפורום
    אז לא כולם אגוצנטריים ויגידו תראה כמה אני טוב תעשה אותי מנהל.זה אחד התפקידים של ההנהלה הגבוהה למצוא את אותם אנשים

Spoiler ספוילר

6. מייסד האתר והפורום
    ציטוט פורסם במקור על ידי Golden Boy צפה בהודעה
    א.זה לא יעזור הגשת טופס כי אם אותו משתמש לא מספים ו"חבר" של מנהלים הוא לא יהיה משגיח של אף פורום
    ב. אני למשל אף פעם לא הגיד למנהל תראה כמה אני משקיע תעלה אותי למנהל של הפורום
    אז לא כולם אגוצנטריים ויגידו תראה כמה אני טוב תעשה אותי מנהל.זה אחד התפקידים של ההנהלה הגבוהה למצוא את אותם אנשים
    א. אם הוא לא ינסה הוא לא ידע. אנחנו לא מקבלים כל אחד אבל אם מישהו מבקש ולדעתנו הוא מתאים הוא מתקבל.
    ב + ג. זה לא להגיד 'תראו איזה תותח אני' זה להגיד 'אני משקיע ואני מעוניין לקבל ניהול על מנת להמשיך להשקיע ולפתח את הפורום'.

עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •