יש פה כל כך אחד הרבה דברים שיש לי לענות עליהם אבל אני לא יודע מאיפה להתחיל.
אני רק אסכם,
זה שמשתמשים שפורשים או מורדים מניהול (כמו אלכס) מתחילים ללכלך על הפורום ולהגיד שהוא מת מהרגע שבו הם פרשו זה ממש עצוב.
יש מנהלים שעושים את התפקיד שלהם בצורה טובה ויש מנהלים שעושים פחות וההנהלה שמיניתי אמורה לשים לב לזה ולטפל בעניינים האלה, אני אבקש מהם להקפיד יותר לגבי זה.
אם אנחנו לא שמים לב למשתמש שמשקיע שלא יהססו אותם משתמשים משקיעים להגיש טופס לאחד המנהלים הגבוהים לבקש ניהול, ככה לא נוכל להתעלם מאותו משתמש.
אם משתמש לא קיבל תשובה לאחר שהוא פנה למנהל כלשהוא בבקשה לניהול או כל בקשה אחרת זה כנראה בדיונים עם ההנהלה הגבוהה ובגלל שאני לא נמצא הרבה בפורום אז הדיונים לוקחים זמן.
בקשר לפורום דת ויהדות, הפורום הזה לא יימחק, אף אחד לא מכריח אתכם להכנס אליו אבל זה פורום שחשוב לי, למנהל הפורום ולעוד כמה משתמשים אני מקווה ולכן אין סיבה שהוא יימחק.
כל הפורומים שאתה אומר שצריכים מנהלים, אני לא מכחיש שצריך (לחלקם) מנהלים אבל זה תלוי באם יש אנשים מתאימים או לא. ובעוד כמה דברים שבסביב.
אתה אומר בהודעה שלך דברים ממש הזויים, כמו למשל דברים שלא רצויים.
אתר אנימה לא רצוי? אל תכנס אליו.
נראה לך שבאמת נמחק את האתר כולו רק בגלל שלא נכנסים אליו? זה מפריע למישהו שהוא קיים? חח
היחיד שזה אמור להפריע לו זה אני כי זה מוסיף לי עוד כמה מגות על השרת. אבל לא יותר מזה.
לדעתי המצב של הפורום לא מדרדר, הוא פשוט משתנה.
מקהילה טובה ומאוחדת הפכנו לקהילה לקצת פחות מאוחדת עם הרבה צרות ובלאגנים, אבל המבקרים החדשים באתר רק גדלים וגדלים עם הזמן ולזה יש הוכחות.
אני לא אומר שזה טוב אבל זה המצב שיש וזה הכל תלוי בכם. המנהלים לא עושים את הקהילה למה שהיא אלא הקהילה עצמה.