Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4
  1. משתמש מנוסה
    שם: ליאם
    שלום כולם!
    אחרי נסיונות כושלים לחדש את ''יומנו של סוכן'',החלטתי שכדאי לי ללכת לכיוון קליל יותר,ולכתוב קומדיה,כמו ששמתי לב שהרבה בפורום הזה עושים בזמן האחרון.הסיפור יעסוק בי בעצם,ובשעמום שאני צברתי לאחר הנסיונות הכושלים שלי לחדש את ''יומנו של סוכן'',ועל פיצולי האישיות שאני מקבל באותו הזמן,אה,בערך.אז הנה..........הפרק הראשון:

בדירה יפה וחביבה,גר לו ילד בן 13,שהיה משועמם משום מ.......
    ''צ'רן,אולי תפסיק את הקריינות!זה התפקיד שלי!שלי!!!'' אמר ליאם,ילד בן 13,שהיה משועמם משום מה.
    ''אמרתי לך להפסיק כבר!'' אמר ליאם.
    ''עכשיו הקריינות היא שלי!!!''אמרתי.
    ''טוב,בקיצור,נמאס לי לנסות לחדש את ''יומנו של סוכן''.אני צריך רעיונות!'' אמרתי.
    ''אולי תכתוב סיפור חדש?איזו קומדיה,למשל?'' אמר התוכי המדבר שלי,שמתוך שעמום קראתי לו צ'אטוט.
    ''אבל אני משועמם מדי!!!'' אמרתי.
    ''אז אולי תכתוב סיפור על כמה שאתה משועמם?השם יהיה ''ליאם משועמם על'',והוא יעסוק בך,ובפיצולי האישיות שתמציא לעצמך,כמו קובי מ''הפיג'מות''!'' אמר בן הדוד שלי לני,שהלך לקנות פיצה,וחזר עכשיו.
    ''טוב לני,קודם כל,א': ''אוו,פיצה!אוכל של משועממים!'' וב': ''בנוגע לסיפור......רעיון גאוניייייי!!!'' אמרתי בטיפה התלהבות.
    ''כן,אבל מה עם שיר פתיחה?ובמשפט הקודם.....טעית שאמרת ''טיפה התלהבות''.......כולם יודעים כמה התלהבת...'' אמר צ'רן.
    ''זה לא נכון!התלהבתי רק טיפה!ובנוגע לשיר פתיחה,הנה הוא כאן!מוזיקה!!!:

''הוא ממש משועמם....וזה בטוח''.
    ''ואין שום טעם לכיף שהאנדרנלין שלו שטוח!''
    ''אז הוא החליט לכתוב סיפור חדש'',
    ''על זה שהוא ממש מיובש.......''

''אז רק תבואו למסיבת השעמום'',
    ''כן,רק תבואו למסיבת השעמום'',
    ''אז רק תבואו למסיבת השעמום'',
    ''כן,רק תבואו למסיבת השעמווווווווווום!''

*הערה-המנגינה של שיר הפתיחה היא מעונה 4 של הפיג'מות*

פרק ראשון-לחוש את השעמום!

מאמן הפוּקימונים הנודע,חש רע-צ'אם,יצא כעת מהעיר ורי-דפוק עם הלא-קאצ'ו והלא-שעוואט שלו לכיוון העיר
    סיו-טר.הוא כעת נמצא ביער ורי-דפוק.
    ''הא?מה זה הפוקימון הזה?'' אמר חש,שהוא ראה ציפור שמחזיקה בפה סיגריה.
    ''טרנס-קוויל.פוקימון העוף המעושן,והצורה המפותחת של פי-דוב.מתפתח לעשנ-פאזנט.טרנס-קוויל תמיד מסתובב עם סיגריה.עם זאת,עם הוא יעשן יותר מדי,המקום הבא שבו הוא ימצא את עצמו יהיה בבית מלון,מוגש עם פסטה בצד.יש גם טרנס-קווילים שמסתובבים עם בקבוק בירה,ולהם קוראים דראנק-וויל'' אמר הפוקידע.
    ''בסדר,אני אלכוד אותו!לא-קאצ'ו,מכת בר.......'' אמר חש,שמשהוא קטע אותו פתאום.
    ''חש!אל תשכח שיש לך כבר טרנס-קוויל!'' צעק הפוקידע.
    ''אה!נכון!טרנס-קוויל,צאי ותעיפי אותי לעיר סיו-טר!'' אמר חש.
    ''אבל חש!טרנס-קוויל לא יודעת תעופה!'' אמר הפוקידע.
    ''לא לזה התכוונתי........'' אמר חש.
    ''רגע.......חש!אתה לא תעז!'' אמר הפוקידע.
    ''כן,אני כן!לא-קאצ'ו,מכת ברק!לא-שעוואט,גל פרא!טרנס-קוויל,סערת רוחות!'' צעק חש.
    ''אבל אתה תיגרום לקצר במערכ......'' אמר הפוקידע,שפתאום נשמע פיצוץ.
    ''ווהווו!!!'' צעק חש,בזמן שהוא אף באוויר,בדיוק כמו צוות נוקאאוט,ברגע שהם נפגשים עם הלא-קאצ'ו של חש.
    ''זה צוות רוקט,לא צוות נוקאאוט!'' נשמע קול מוזר כאילו הוא בא משום מקום.
    ''הנה זה!המפעל של חברת ברוקה-קולה!'' צעק חש,שהוא פתאום התנגש באדמה.
    ''חש?זה אתה?'' שאל מישהו.
    ''כן,ברוקו.......'' שאל חש,והתעלף.

לאחר שחש התעורר,הוא וחברו ברוקו הלכו למערה ליד העיר סיו-טר.
    ''לא-גאנק,שבירת לבנים!'' אמר ברוקו,והלא-גאנק שלו שבר את האבנים שחסמו את המערה.
    ''אז זאת מערת סיו-טר?'' שאל חש.
    ''כן,אכן כן!'' אמר ברוקו.

אבל מה שחש וברוקו לא ידעו זה שמישהו גר במערה....
    ''אווההה,אווההה,מעניין מאוד,מעניין מאוד!'' אמר האיש המוזר,בזמן שהוא עושה פרצופים מוזרים.
    ''זו-בלאט.....'' אמר אחד הזו-בלאטים שהיה במערה,כנראה מתוך כוונה להסביר לאיש שהוא חופר לו במוח.
    ''מההה?משעמם לי!זו זכותי לעשות פרצופים ולפהק כדי להפיג את השעמום!''' אמר האיש המוזר.

אז כותב הסיפור,ליאם מסומם על,זאת אומרת,ליאם משועמם על,החליט להפגיש ביניהם....
    ''טוב,אולי די כבר עם הקטע של המספר שקופץ בכל מקום?'' אמר צ'רן.
    ''טוב,רק תן לי לסיים את הפרק!'' אמר ליאם.
    ''טוב......אוקיי......'' אמר צ'רן.

אז.....מה יקרה בפרק הבא?
    מה יקרה שחש וברוקו יפגשו באיש המוזר?
    ומיהו ד''ר דופנ-פליץ?
    ואיזה דמויות חדשות יוצגו?
    ומה יקרה במערת סיו-טר?
    ואיך צוות נוקאאוט קשורה לזה?
    ''זה צוות רוקט!!!''
    הכל תגלו......בפרק הבא!

מקווה שאהבתם את הפרק הראשון.אם יש לכם שאלות,הערות,הצעות ועוד דברים בנוגע לסיפור הזה,תשלחו אלי ה''פ או פשוט תגיבו בנושא הזה.
    פרשתי כנראה סופית,אם אתם תראו אותי פה אז זה רק כי אני עורך כמה דברים אצלי ועושה כמה דברים במשתמש.נא ליצור איתי קשר רק בהודעות פרטיות,או בסקייפ למי שיכול

הפורום מאוד השתפר מאז שביקרתי פה לאחרונה,ואני די שמח מכך,אבל עדיין לא נראה לי שאני אחזור לפה בעתיד הקרוב.

ליצירת קשר:
    מייל:Liami2525@gmail.com
    סקייפ:Liami25(ליאם אליאס)

ביי לכל מי שהכרתי פה,אם יש לכם שאלות אז נא לשלוח לי ה''פ בלבד,אני אכנס למשתמש פעם ביום במשך השבוע כדי לראות עם שלחו לי הודעות.

2. משתמש מנוסה
    חח סיפור קצת מוזר,אבל נחמד,אגב יש לך שם יפה ^^

3. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    זה נחמד, אבל לא צחקתי כל כך.
    בלי להעליב.
    פעם הבאה תנסה לחדור למוח של מי שקורא, כי בעיקרון מי שיצחק זה מי שמכיר את הסיטואציה, אבל תנסה לגרום לכולם לצחוק.
    מצטער אם זה ביקורתי מדי, אני רק רוצה לעזור לך.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ohadklein צפה בהודעה
    זה נחמד, אבל לא צחקתי כל כך.
    בלי להעליב.
    פעם הבאה תנסה לחדור למוח של מי שקורא, כי בעיקרון מי שיצחק זה מי שמכיר את הסיטואציה, אבל תנסה לגרום לכולם לצחוק.
    מצטער אם זה ביקורתי מדי, אני רק רוצה לעזור לך.
    אני מבין למה אתה מתכוון,אבל זה רק הפרק הראשון.לא כל הסיפור יעסוק בפוקימון.
    בכל מקרה,אני אשמח אם תיתן לי כמה עצות ורעיונות לכתיבה.ככה,שאתה תצטרך רעיונות אני יוכל גם לעזור לך.אחרי הכל,את כל זה כבר כתבתי בהודעה הראשית.
    אגב,הפרק הבא יפורסם מחר או מחרתיים.תלוי כמה תגובות יהיו.

הנה תקציר לפרק הבא:

פרק 2-המוזר של המוזרות:
    לאחר שחש וברוקו נכנסים למערת סיו-טר,ברוקו מנסה ללכוד את זו-בלאט.ביינתים, העוזר של פרופ' שתוק, סטרייט-סי,שהוא גם מאמן פוקימונים הומופובי במיוחד,מתחיל להשתגע שהוא מגלה שהסי-כור שלו הוא הומו בעצמו.מה יקרה הלאה?האם אנחנו נראה קרב בין הפוקידע של חש למי-או מצוות נוקאאוט?ובמי סי-כור התאהב?ולמה לעזאזל צ'רן גנב לי את הפיצה?את הכל תגלו............בפרק הבא!
    פרשתי כנראה סופית,אם אתם תראו אותי פה אז זה רק כי אני עורך כמה דברים אצלי ועושה כמה דברים במשתמש.נא ליצור איתי קשר רק בהודעות פרטיות,או בסקייפ למי שיכול

הפורום מאוד השתפר מאז שביקרתי פה לאחרונה,ואני די שמח מכך,אבל עדיין לא נראה לי שאני אחזור לפה בעתיד הקרוב.

ליצירת קשר:
    מייל:Liami2525@gmail.com
    סקייפ:Liami25(ליאם אליאס)

ביי לכל מי שהכרתי פה,אם יש לכם שאלות אז נא לשלוח לי ה''פ בלבד,אני אכנס למשתמש פעם ביום במשך השבוע כדי לראות עם שלחו לי הודעות.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •