המצב של הפורום מדרדר מרגע לרגע. אנשים פורשים כל הזמן,ותיקים נעלמים. כל משתמש חדש עושה דאבל פוסט. הגענו למצב שמחוברים 26 ומשתמשים ואפילו בנו"ד לא מגיבים.
צריך לעשות שינוי. מה שמעביר אותי לנושא הבא:
פרויקטים-
יצירת צוותי פרויקטים יכולים לתרום לפעילות בפורום.
מנהלים-
אם כל הכבוד למנהלים, אני רוצה לדבר גם על המנהלים.
פורום סדרות וסרטים מנוהל על ידי מנהל ובכל זאת אין בו הרבה פעילות. מדי פעם אתגר או סיקור מצד המנהל אבל גם זה לא. אם תשימו לב יש רק אשכול חדש אחד ב5 ימים האחרונים.
פורום פוקימון כללי. הנושא האחרון שהמנהל פתח שם היה לפני 23 יום. נכון,הוא מגיב במסע הקיץ של פיקאצ'ו אבל הפורום פוקימון כללי גוסס! וגרך אגב מסע הקיץ, עוד מעט עובר הקיץ ויש רק 4 אשכולות. בנוסף כתוב שהוא מנהל את הוספת עמודי תוכן. אני יודע תת פורום אבל זה לא תת פורום שמישהו מנהל. התגובה האחרונה בפורום הזה היתה לפני 4 ימים.
פורום אנימה מנגה ומצוירים. אני יודע שעידן פותח פעיליות אבל השתיים שהוא פתח בזמן האחרון אפילו לא התחילו. הפורום מאוד פעיל אבל המנהל לא כל-כך.
ספרות וירוק. פורומים טובים ופעילים אבל לא צריך לכתוב בצד את השמות של המנהלים. לי עולים בראש הרבה אנשים שמתאימי לירוק. למה הם לא עולים? אני לא יודע. השמות של ארווין ודניס לא נחוצים שם ורק נותנים הרגשה שהם המנהלים למרות שהם לא עושים שם כלום.
פורום יהדות והלכה. rabbikingler קיבל ניהול על 4 נושאים. אני אל אומר שהוא לא משקיע אבל הפורום לא רק שהוא לא פעיל. לדעתי הוא לא צריך להיות קיים. אף אחד לא פעיל שם חוץ מהמנהל. נכון המנהל משקיע והכל למרות שלדעתי הוא קיבל ניהול מוקדם מדי אבל פעילות בפורום אין. וזאת לא אשמת המנהל. זה פשוט לא מענין את שאר המשתמשים.
דניאל:מעצב חתימות מדהים רק הבעיה שהנושא האחרון שלא היה לפני 13 ימים.
לעומת זאת אם מותר לי לסתות מהנושא:
stm:אולי הוא לא עושה פרויקטים אבל הוא עונה על כל שאלה שהוא רואה. נכון הוא יכול לעשות דברים והוא לא עושה אבל בכל זאת,מנהל מצוין. אולי אפשר למנות עוד מנהל שיעשה פעיליות וכו' אבל את stm לא צריך להוריד.
לורדאביזי:מנהל מצוין! הוא עונה יחסית מהר. כשהוא אומר מה טוב ומה לא טוב במשחק הוא גם אומר איך לתקן את זה. אחרי שלדעתו הוא הוציא מהשה"מ את המיטב הוא עובר על כל המשחק מילה מילה ומתקן שגיאות כתיב,ניסוח ופיסוק. אדם שמשקיע הרבה זמן למטלה. מנהל מתאים.
אלון: הוא עושה הרבה פעיליות. בנוסף,הוא מעצב מדהים.
מגניום לא שלחתי לך אף פעם משחק ואתה לא עושה שום פעילות אז אני לא יודע לגביך,סורי.
בחירות:
לאחר שאמרתי את דעתי על המנהלים יש משהו יותר בוער. מנהל שאין.
לכל מי שחושב. דיבורים ואקטואליה לא צריך מנהל,בכלל.
לעומת זאת סיקורי סרטים וסדרות זועק למנהל. הפורום חייב מנהל או לפחות משתמש שמוכן להשקיע מזמנו ולכתוב סיקורים (אני שוקל לעשותא ת זה בעצמי,אבל אני לא בטוח). לכל מי שגר בעיר המטלה אפילו יותר קלה כי אני משער שהוא הולך לבית הקולנוע הרבה וכך יש לו יותר סרטים לסקר אליהם! וגם מי שלא הולך לקולנוע יכול לסקר על סדרות טלויזיה פשוטות.
סדרות לצפיה ישירה בדיוק כמו הסיקורים,אותו דבר רק שבמקום סיוקרים דברים לצפיה ישירה. פעיליות אפשרית דווקא בפורום זה ומנהל יכול להועיל מאוד.
מוסיקה. צריכים מנהל,רק בגלל שיש אנשים שמתאימים למינוי.
משחקים כללים ומשחקים להורדה. שני פורומים שגם צריכים מנהל.
פורומי ספאם:
יש בפורום 2 פורומים שלדעתי לא נחוצים (אני יודע שזאת סטיית נושא אבל אני חייב):
אתר האנימה:לא רציך לא נכנסים האתר לא פעיל.
חיים ויום יום וכל תתי הפורום שלו:אף אחד לא נכנס,באמת.
פרסים:
לדעתי,כל משתמש שפותח נושא מושקע מאוד. לא משנה באיזה פורום. צריך לקבל ווינר. זה מתגמל ונותן למשתמשים רצון להשקיע.
העלבות:
עד שמתמש משקיע הוא מאבד את הרצון בגלל דברים מהסוג הזה:
http://forum.pokemons.co.il/showpost...8&postcount=10
זהו סיימתי את דברי.