אחי, שים לב לשגיעות כתיב ולפליטות שלך. יש לך עוד הרבה פליטות בסיפור."אני יודע שיש לך הרבה שאלותאך אני אפתח בזה. אתה זה שהחלפת בינך לבין טרטוויג"
אחי, שים לב לשגיעות כתיב ולפליטות שלך. יש לך עוד הרבה פליטות בסיפור."אני יודע שיש לך הרבה שאלותאך אני אפתח בזה. אתה זה שהחלפת בינך לבין טרטוויג"
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
הקריאה בפרק כוללת דברים מפרקים 5 ו-7.
פרק 11: קסמים? קול משונה בחלום!
צפתי בחלל סגול-שחור אין סופי. ידעתי שזה חלום אך בכל זאת זה היה מוזר.
המילים הדהדו בראש שלי שוב ושוב "אתה זה שהחלפת בינך לבין טרטוויג"
לקח לי כמה זמן להתעשת ומיד שאלתי את השאלות שהכי רציתי לדעת, לדעת מה נסתר ממני כל הזמן הזה, לדעת למה אני, לדעת מה קורה לי.
"איך אני עשיתי את זה? למה שאני אגרום לעצמי את הסבל הזה?" שאלתי, זו השאלה שהכי רציתי לקבל עליה תשובה.
"בוא נתחיל מהתחלה" אמר לי הקול.
"הכל התחיל כשנולדת. נולדת עם כוחות מיוחדים. כוחות שנסתרו ממך כל החיים."
פתח הקול את דבריו בראשי התחילו לצוץ הרבה שאלות. כל החיים שלי היו לי כוחות ולא ידעתי עליהם?
"את הכוחות קיבלת כי אתה האדם היחיד שהגורל ראה שייקשר עם פוקימון מאגי" מה זה פוקימון מאגי? מה זאת אומרת הגורל?
"על השאלות שעכשיו עולות בראשך אני אענה מחר היום אני אתחיל לספר את הסיפור.
בכל לילה אני אחזור ואגלה לך עוד דברים" הרגשתי מעט הקלה ושמץ של פחד.
ההקלה נבעה מזה שאני הולך לגלות סוף-סוף מה פשר הדברים המוזרים במסע שלי.
הפחד נבע מהעובדה שהקול יכול לקרוא את מחשבותי.
"ראיית העתיד וההחלפה שלך עם טרטוויג הם פעמים שהפעלת את הכוח בלי כוונה.
אתה צריך מישהו שילמד אותך לשלוט בכוחות ולסדר את העיניינים כשהם מופעלים בקלות.
אני אשלח מישהו שיעזור לך אבל לעת עתה מספיק ללילה זה" הקול סיים ולא שמעתי אותו יותר.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
צפתי בחלל הסגול-שחור חושב לעצמי מחשבות "עכשיו הכל מתחבר, הכל עכשיו ברור כל הדברים המוזרים שקרו לי, כל החזיונות שהיו לי הם כולם בגלל הכוחות שלי.
רק רגע, זה אומר שהולך להיות לי אורסרינג ולג'סי סנורלאקס ושג'סי הולכת לנצח באליפות בשנת 2030 וש..." נפל לי האסימון "אני הולך להתחבא בארון והבחור הקירח נמוך הקומה הולך לתקוף אותי עם הטיירניטר שלו" אני חייב לדעת, חייב לוודא, אם הכל הולך באמת לקרות.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
התעוררתי למרות שרציתי לחזור לישון כבר.
לשאול שאלות את הקול המסתורי.
לדעת מה פשר הדברים.
ראיתי ליד המיטה שלי פוכדור עם פתק "הוא יעזור לך לשלוט בכוחותיך. הוא ילמד אותך גם איך להפעיל אותם."
'זה בטח מי שהקול שלח' חשבתי בהשתוממות.
זרקתי את הוכדור לאוויר וממנו יצא פוקימון קטן הדמה מעט לשועל צהוב. על חזהו ועל כתפיו מאין שריון חום.
'שלום תלמיד, אני אברה, אני הולך ללמד אותך לשלוט בכוחותיך' שמעתי בראשי.
לרגע תהיתי מאיפה הקול בא עד שהבנתישהוא הגיע מאברה 'אתה טלפתי?' חשבתי וניסתי להעביר את מחשבותי אליו.
'אכן' הוא אישר 'אימונים יהיו כל יום ב2 בצהריים'.
הנהנתי, הכנסתי את אברה לפוכדור ויצאתי החוצה.
בחוץ ראיתי את ג'סי מדברת עם נערה, בערך בגיל שלנו.
"יונתן תכיר, זו טל" היא אמרה וטל הציגה את עצמה גם "אני מאמנת פוקימונים כמוכם ובגלל שאני לבד במסע חשבתי להצטרף עליכם" הנהנתי במהירות ואמרתי לג'סי "אנחנו צריכים לדבר".
לקחתי אותה לצד, סיפרתי לה את כל מה ששעמתי בחלום והראיתי לה את אברה.
"זה עניין רציני קווין" היא אמרה "נמשיך לדבר על זה בערב".
היא חזרה לדבר עם טל וציחקקה מעט.
תהיתי על מה הן דיברו.
הלכתי לעברן "טוב טל, את רוצה להצטרף לצוות שלנו?" שאלתי "אז כדאי שתכירי את כולם!" אמרתי והוצאתי את טרטוויג, פוליוואג ואברה.
ג'סי הוציאה את נינ'אסק, הראקרוס ואת מאנצ'לקס. "לא ידעתי שיש לך מאנצ'לקס!" קראתי והסתכלתי על מאנצ'לקס בהפתעה מאנצ'לקס החזיר לי מעין חיוך מוז.
"אני לא מרבה להוציא אותו" ענתה ג'סי "הוא תמיד אוכל הכל" היא אמרה והרחיקה את מאנצ'לקס מילד מבוהל שהחזיק תפוח.
טל זרקה את הפוכדורים שלה לאוויר ויצאו צ'יקוריטה, קטארפי ופוניטה "אלו הפוקימונים שלי" כל הפוקימונים של כולנו רצו החוצה והתחילו לשחק, חוץ מאברה שישב בצד והסתכל על כולם.
'אני גדול מדי לשטויות האלו' הוא הסביר לי 'ועוד שעה מתחיל האימון שלך!'
חייכתי והסתכלתי על הפוקימונים שלנו משחקים.
יש לי שותפה חדשה, פוקימון חדש וגילו חדש על עצמי.
מה עוד הולך לקרות לי במסע הזה?
מה עוד הולך לקרוא לי במסע המסתורי.
תראה, הכניסה של טל לסיפור הייתה ממש לא קשורה לכלום. היא סתם הגיעה משום מקום. ממך הייתי מצפה שהדמויות יפגשו אותה בגלל מקרה מסוים, לא סתם כי היא באה מאיזה חור והצטרפה. זה מוריד את רמת הסיפור.
עוד דבר, זה שאברה יושן 16 שעות ביממה. לעומת זאת, המתפתחים שלו לא. וגם בתור פוקימון שאמור ללמד את קווין להשתמש ביכולות שלו, פוקימון כמו אברה לא מתאים. בשביל להיות מספיק חזק כדי ללמד, הוא חייב להיות לפחות קדאברה, עצם זה שהוא אברה ואומר שהוא גדול מדי גם מוריד את הרמה.
בהצלחה בפרק הבא, כך לתשומת לבך את מה שאמרתי
עריכה: אמרת שאברה לא נלחם, אז איך הוא יכול ללמד?
זה לא הגיוני.
מצטער חברים, פרשתי =(
ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
עדיף סקייפ =)
אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:
ספוילר
אוקיי.
אני אעשה סדר בדברים.
ההצטרפות הפתאומית של טל הכרחית בשביל משהו מתקדם בעלילה שאני לא אגלה עכשיו.
אוקיי הוא לא נלחם כי הוא לא פוקימון שנלחם הוא פוקימון שמלמד איך לשלוט במחשבות של קווין כדי להפעיל את היכולות. הוא ילמד את זה את קווין בפרק הבא אבל זה לא נורא אם אני אגלה את זה עכשיו.
העובדה שהוא ישן 16 שעות ביממה לא פועלת עליו כי הוא לא אברה רגיל, הוא מורה.
בקשר למה שאמרת על טל, לא מעניין אותי למה היא הצטרפה, מעניין אותי איך היא הצטרפה.
היית צריך לעשות שקודם כל הם עוברים איזו הרפתקה, או משהו שיתרץ את ההופעה שלה.
לעשות משהו מסיבה לא מוצדקת בשביל משהו אחר זה לא נקרא השקעה, אלא להפך. לא השקעת מספיק במחשבה על הסיפור, וזה לא טוב.
בקשר לאברה, אף אחד לא יכול להיות מורה למשהו אם אין לו ניסיון בזה. ואם לאברה יש ניסיון בשליטה ביכולות, מן הסתם הוא כבר היה מפותח. כי פיתוח זה לא רק מקרבות(לא כמו במשחקים), אלא מהניסיון הכללי. איך למשל באנימה סילקון, קסקון וכל הגלמים מתפתחים?
תחשוב על זה
מצטער חברים, פרשתי =(
עדיף סקייפ =)
ספוילר
אתה יודע שהיית יכול להסביר שבגלל שאברה לא רגיל, הוא לא התפתח. לפני כן אמרת שהוא לא נלחם בכלל. בקיצור, אתה מחפש תירוצים לתרץ לי, אבל אני לא קונה את זה. תודה שלא חשבת על זה מספיק.
וזה בסדר, קורה לפעמים, אבל תצטרך למצוא המשך טוב מאוד לזה, לדוגמא אני ממליץ לך שבפרק הבא תכתוב משהו שקרה לג'סי מנקודת המבט שלה דווקא, ואיך היא פגשה את טל. נגיד שפוקימון שלה ברח, היא יצאה לחפש אותו וטל מצאה אותו בשבילה. משהו כזה, שידעו שזה לא סתם.
תראה, אני אומר לך ביקורת כזאת בגלל שאני(אני לא מקפיד על צניעות ברגע הזה) מקצועי בתחום הזה. אני מנתח את הסיפור לפרטים פרטים. נהניתי לקרוא את זה, אבל בכל זאת, אתה תצטרך למצוא סיבה טובה להופעה של טל, ואני מצפה ממך שפרק הבא תעשה את זה.
מצטער חברים, פרשתי =(
עדיף סקייפ =)
ספוילר
טוב פרק הבא מנקודת המבט של ג'סי.
צודק אברה אני מתרץ תירוצים לא חשבתי על זה כשכתבתי אבל ממש תודה שהבאת את זה לידעתי ואני מודה לך שעזרת לי לחשוב בכיוון הזה.
טל מופיעה מסיבה הכרחית. בסדר אני אתן פרק שמוקדש לאיך מצאו אותה+קצת אימונים עם קווין.
אולי אפילואני אכתוב מתישהו פרק מנקודת המבט של טרטוויג!
מצטער חברים, פרשתי =(
עדיף סקייפ =)
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)