Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 27
  1. מורחקים
    יש לי את
    צ'ארמנדר
    ראיצ'ו
    קלייפבל
    באטרפרי
    ויילפלום
    מצ'אמפ
    בידריל
    גרידוס
    דוגטריו
    סנדסלאש

פרק ראשון- אני בוחר בצ'ארמנדר!

קמתי בבוקר והלכתי למעבדה של פרופסור אוק כי היום מתחיל המסע האדיר שלי אז הגעתי אליו והוא אמר היי ואני אמרתי היי ולקחתי ממנו את צ'ארמנדר והלכתי ואז ראיתי פיצ'ו ואמרתי יו מגניב אז זרקתי פוקדור ולכדתי אותו ואז הגעתי למערה אז אמרתי יו עוד פעם מגניב וראיתי קליפרי אז תפסתי ואז מצאתי על הרצפה אבן ירח ופיצ'ו היה שמח אז הוא התפתח ואז נתתי את האבן לקליפרי אז גם הוא התפתח ואז הלכתי ליער וירידיאן ותפסתי שם קאטרפי והוא מיד התפתח למטאפוד ואני לא אוהב מטאפוד אז זרקתי אותו על הרצפה והוא התפתח לבאטרפרי ואז הלכתי למון האבן בפיוטר ואמרתי לברוק אני מאתגר אותך לקרב והוא אמר במי תשתמש אז אמרתי בצ'ארמנדר קליפאבל פיקאצ'ו ובאטרפרי ואז ניצחתי אותו והייתי שמח ומאושר.

קריאה מהנה ותגובות בונות!
    אם יהיה מישהו אחד שיאהב את זה אני עושה עוד פרק!
    תיהנו!
    נערך לאחרונה על ידי tchtk1, 08-29-2011 בשעה 08:01 PM

2. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    חחח סיפור מצחיק ונחמד
    אני יעקוב!
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

3. Surgeon of Death
    אוי ויי
    יש כאן הרבה דברים לתקן
    איך על הפרק הראשו ןהוא מגיע למכון הראשון,תופס םו לפוקימונים?
    חוץ מזה אתה אורמ הוא אמר היי אני אמרתי היי תשתמש בסימן "ציטוט"
    פיצ'ו-איפה הקרב,לא לוכדי ם מייד פוקימון
    יש כאן איזה 5 התפתחויות בפרק
    והוא קצר מאוד
    יש הרבה מה לשפר...

4. מורחקים
    פרק שני- מכון סרולין

אז אחרי שניצחתי במכון האבן המשכתי במסעי ומלא הוטהוט לשלשו עליי ואז בא מצ'ופ והציל אותי אז אמרתי תודה והוא רצה ללכת אבל תפסתי אותו ואז ראיתי אודיש ותפסתי אותו גם ואז הוצאתי את אודיש וראינו משהו מגעיל אז מרוב שאודיש נגעל הוא התפתח לגלום והדבר המגעיל היה אבן חשמל ואבן עשב אז נתתי לפיקאצ'ו ולגלום והם התפתחו אז המשכתי במסעי וראיתי שק אגרוף אז מאצ'ופ נתן לו אגרופים אבל אז גיליתי שזה לא שק אגרוף זה קן של בידריל והם רדפו אחרי אז תפסתי אחד ואז אמרו לי שמותר רק 6 בבת אחת אז אמרתי מי שואל אותם והמשכתי במסעי ואז הגעתי לעיר סרולין והלכתי למכון המים ואמרתי למיסטי אני מאתגר אותך לקרב וניצחתי אותה ואז המשכתי במסעי שמח ומאושר.

תגובות בונות!!
    המשך יבוא...

5. משתמש מנוסה
    נחמד לפי דעתי
    מתי עוד פרק?
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

6. NYO HO HO
    שם: עמית.
    באמת?
    אחי-בשביל ללכוד פוקימון אתה צריך לעשות איתו קרב, להתיש אותו ורק אז ללכוד אותו.
    תשתמש במרכאות גם.
    הינה פרק ראשון טוב, שהוא בערך השורה הראשונה של הפרק הראשון שלך:

פרק ראשון-אני בוחר בצ'ארמנדר!התחלת המסע!
    היה זה יום יפה- השמש בהקה, הפידג'ים צייצו והייתה לי הרגשה טובה בבטן.ידעתי שזה היום-היום הראשון של מסע הפוקימונים שלי.התלבשתי במהירות והתארגנתי בזריזות רק בגלל ההתרגשות הגדולה שלי להתחלה.רצתי למעבדתו של פרופסור אוק.דפקתי על דלתו, אך לא הייתה תשובה.דפקתי שוב, ועוד פעם-לא הייתה תשובה.פתחתי את הדלת וראיתי אותו מנמנם במעבדה, שוב."לא, לא ישנתי.רק עצמתי עיניים רגע.." אמר לי הפרופסור תוך כדי התעוררותו."אז, עם איזה פוקימון תרצה להתחיל?" "צ'ארמנדר, פוקימון האש." אמרתי לפרופסור תוך כדי צחקוק על הירדמותו.הפרופסור הלך למכונה גדולה, והוציא משם פוכדור אדום ובוהק ואמר לי:"הינה הוא, צ'ארמנדר-פוקימון האש." והוציא ממנו לטאה קטנה וכתומה, עם זנב שבקצהו יש להבה."צ'אר!" אמר הפוקימון וחיבק אותי."הינה תוספת קטנה למסעך-" אומר לי הפרופסור "פוקידע ו5 פוכדורים,שתוכל ללכוד לעצמך עוד חברים." והביא לי עוד 5 פוכדורים ופוקידע אדום ונוצץ-חדש מהתנור."תודה פרופסור!" אמרתי לפרופסור האדיב,שמתי את החפצים בתיק שלי והלכתי עם צ'ארמנדר להתחלת מסע הפוקימונים שלי על מנת להיות האלוף!
    אחרי הליכה קצרה בדרך 1,שמעתי קול בא מין הדרך."פיצ'ו,פיי." אמר הקול."מי זה שם?" אמרתי לקול תוך כדי שהסתכלתי סביב."פיצ'ו" המשיך הקול ויצא משם יצור צהוב וקטן."מעניין מי זה הפוקימון הזה?" אמרתי לעצמי והוצאתי את הפוקידע מהתיק שלי."פיצ'ו-פוקימון העכבר הקטן.ידוע ביכולתו לירות ברקים קטנים.מתפתח לפיקאצ'ו."
    "וואוו!פיצ'ו!" אמרתי בהתלהבות רבה. "קדימה צ'ארמנדר-תקוף את הפיצ'ו בשריטה!"
    ~המשך יבוא~

אתה רואה?זה יותר טוב-ארוך,עם שפה גבוהה.בלי "היי, היי ולקחתי את צ'ארמנדר".
    בספונטניות אני הבאתי את הפרק הזה-אז תחשוב מה אתה תעשה עם קצת יכולת.
    NYO HO HO BITCH

7. Surgeon of Death
    בנוסף להערות שכתבתי קודם:
    אתה פשוט לא מבין..
    זה סיפור של פוקימון,אין אפיל ושם אחד של מתקפה בסיפםור
    זה דבר רע,אתה צריך שהפוקימונים יתקפו
    ולא ישר לאמר
    איתגרתי את מיסטי וניצחתי

8. מורחקים
    טוב אני ישפר

9. מורחקים
    פרק שלישי- סארג' וראיצ'ו

אחרי שניצחתי את מיסטי המשכתי במסע ואמרתי למאצ'ופ תתפתח אז הוא ההתפתח למאצ'וק ואז אמרתי לו זה לא מספיק אז הוא התפתח שוב ואז המשכתי והחלטתי לתפוס מג'יקארפ אז תפסתי אחרי שהשתמשתי במתקפת זריקת פוקדור( מרוצה gaara?) ואז מג'יקארפ התפתח והמשכתי לעיר ורמיליון ואמרתי לסארג' אני מאתגר אותך לקרב אבל אז התחרטתי והלכתי ותפסתי עוד דוגטריו וסאנדשרו שהתפתח ואז באתי למכון וניצחתי והלכתי משם שמח ומאושר
    נערך לאחרונה על ידי tchtk1, 08-29-2011 בשעה 08:02 PM

10. משתמש מנוסה
    חחח אהבתי איך שהוא אמר למאצ'ופ להתפתח
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

11. Surgeon of Death
    ציטוט פורסם במקור על ידי tchtk1 צפה בהודעה
    פרק שלישי- סארג' וראיצ'ו

אחרי שניצחתי את מיסטי המשכתי במסע ואמרתי למאצ'ופ תתפתח אז הוא ההתפתח למאצ'וק ואז אמרתי לו זה לא מספיק אז הוא התפתח שוב ואז המשכתי והחלטתי לתפוס מג'יקארפ אז תפסתי אחרי שהשתמשתי במתקפת זריקת פוקדור( מרוצה gaara?) ואז מג'יקארפ התפתח והמשכתי לעיר ורמיליון ואמרתי לסארג' אני מאתגר אותך לקרב אבל אז התחרטתי והלכתי ותפסתי עוד דוגטריו וסאנדשרו שהתפתח ואז באתי למכון וניצחתי והלכתי משם שמח ומאושר
    ממש לא מצחיק
    אם אתה פותח סיפור תלמד לקבל ביקורת ולא כמו ילד בגן להתבכיין
    הערתי לך ולא שיפרת,הסיפור הזה נעשה גרוע יותר ויותר,בעיה שלך..
    נערך לאחרונה על ידי Bard, 08-29-2011 בשעה 08:18 PM סיבה: שגיאות הקלדה

12. NYO HO HO
    ואתה אפילו לא התייחסת לאף אחת מהתגובות שלנו...
    אתה אומר למאצ'ופ:"תתפתח!" והוא מתפתח?זה קצת דפוק אם חושבים על זה.
    "מתקפת זריקת פוכדור"?ברצינות?אתה צריך לעשות קרב קרב לא לזרוק פוכדור והוא נלכד!
    תחשוב רגע שבמשחקים לוקח מלא זמן(יחסית) להגיע למכונים(כן אפילו למכון הראשון כי יש דרכים) ולגמור אותם(קרבות זה אחד מהדברים החשובים בפוקימון),גם בסדרה ואתה-צעד במכון והשגת תג.
    אם תסתכל על התגובה הקודמת שלי בנושא-
    באמת?
    אחי-בשביל ללכוד פוקימון אתה צריך לעשות איתו קרב, להתיש אותו ורק אז ללכוד אותו.
    תשתמש במרכאות גם.
    הינה פרק ראשון טוב, שהוא בערך השורה הראשונה של הפרק הראשון שלך:

פרק ראשון-אני בוחר בצ'ארמנדר!התחלת המסע!
    היה זה יום יפה- השמש בהקה, הפידג'ים צייצו והייתה לי הרגשה טובה בבטן.ידעתי שזה היום-היום הראשון של מסע הפוקימונים שלי.התלבשתי במהירות והתארגנתי בזריזות רק בגלל ההתרגשות הגדולה שלי להתחלה.רצתי למעבדתו של פרופסור אוק.דפקתי על דלתו, אך לא הייתה תשובה.דפקתי שוב, ועוד פעם-לא הייתה תשובה.פתחתי את הדלת וראיתי אותו מנמנם במעבדה, שוב."לא, לא ישנתי.רק עצמתי עיניים רגע.." אמר לי הפרופסור תוך כדי התעוררותו."אז, עם איזה פוקימון תרצה להתחיל?" "צ'ארמנדר, פוקימון האש." אמרתי לפרופסור תוך כדי צחקוק על הירדמותו.הפרופסור הלך למכונה גדולה, והוציא משם פוכדור אדום ובוהק ואמר לי:"הינה הוא, צ'ארמנדר-פוקימון האש." והוציא ממנו לטאה קטנה וכתומה, עם זנב שבקצהו יש להבה."צ'אר!" אמר הפוקימון וחיבק אותי."הינה תוספת קטנה למסעך-" אומר לי הפרופסור "פוקידע ו5 פוכדורים,שתוכל ללכוד לעצמך עוד חברים." והביא לי עוד 5 פוכדורים ופוקידע אדום ונוצץ-חדש מהתנור."תודה פרופסור!" אמרתי לפרופסור האדיב,שמתי את החפצים בתיק שלי והלכתי עם צ'ארמנדר להתחלת מסע הפוקימונים שלי על מנת להיות האלוף!
    אחרי הליכה קצרה בדרך 1,שמעתי קול בא מין הדרך."פיצ'ו,פיי." אמר הקול."מי זה שם?" אמרתי לקול תוך כדי שהסתכלתי סביב."פיצ'ו" המשיך הקול ויצא משם יצור צהוב וקטן."מעניין מי זה הפוקימון הזה?" אמרתי לעצמי והוצאתי את הפוקידע מהתיק שלי."פיצ'ו-פוקימון העכבר הקטן.ידוע ביכולתו לירות ברקים קטנים.מתפתח לפיקאצ'ו."
    "וואוו!פיצ'ו!" אמרתי בהתלהבות רבה. "קדימה צ'ארמנדר-תקוף את הפיצ'ו בשריטה!"
    ~המשך יבוא~

אתה רואה?זה יותר טוב-ארוך,עם שפה גבוהה.בלי "היי, היי ולקחתי את צ'ארמנדר".
    בספונטניות אני הבאתי את הפרק הזה-אז תחשוב מה אתה תעשה עם קצת יכולת.
    תראה שהפרקים האלה שלך ממש קצרים(3 שורות זה לא פרק,זה התחלה של פרק..),בלתי מובנים(יותר מדי התרחשות),בעלי שגיאות דקדוק רבות(מרכאות!) ועלילה.
    אני מציע שתסתכל בתגובה שהבאתי ותראה איך באמת לכתוב סיפור,כי מה שכתבת לא נקרא סיפור, אני אפילו לא יודע איך לקרוא לזה.
    דבר נוסף שלא הזכרתי בתגובה הקודמת שלי הוא שבכלל לא אמרת איך קוראים לדמות בסיפור...
    אם אתה לא עורך את הפרקים האלה אני נועל לך את הנושא כי זה ממש לא שווה את זה..
    NYO HO HO BITCH

13. מורחקים
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheJedi צפה בהודעה
    ואתה אפילו לא התייחסת לאף אחת מהתגובות שלנו...
    אתה אומר למאצ'ופ:"תתפתח!" והוא מתפתח?זה קצת דפוק אם חושבים על זה.
    "מתקפת זריקת פוכדור"?ברצינות?אתה צריך לעשות קרב קרב לא לזרוק פוכדור והוא נלכד!
    תחשוב רגע שבמשחקים לוקח מלא זמן(יחסית) להגיע למכונים ולגמור אותם,גם בסדרה ואתה-צעד במכון והשגת תג.
    אם תסתכל על התגובה הקודמת שלי בנושא-

תראה שהפרקים האלה שלך ממש קצרים,בלתי מובנים,בעלי שגיאות דקדוק רבות(מרכאות!) ועלילה.
    אני מציע שתסתכל בתגובה שהבאתי ותראה איך באמת לכתוב סיפור,כי מה שכתבת לא נקרא סיפור, אני אפילו לא יודע איך לקרוא לזה.
    דבר נוסף שלא הזכרתי בתגובה הקודמת שלי הוא שבכלל לא אמרת איך קוראים לדמות בסיפור...
    לא אמרתי איך קוראים לה כי זה "מסתורי"
    פרק 4 בקרוב!

14. NYO HO HO
    ציטוט פורסם במקור על ידי tchtk1 צפה בהודעה
    לא אמרתי איך קוראים לה כי זה "מסתורי"
    פרק 4 בקרוב!
    תשפר בבקשה את הסיפור הזה.
    אני אומר לך את זה פעם נוספת-תשתמש במרכאות, פחות התרחשויות(ללכוד 15 פוקימונים ב-3 פרקים זה הרבה הרבה יותר מדי) ותאריך-יותר תיאורים ולא ב-9 פרקים כל הסיפור.
    אני מציע שתעבור שוב על התגובה הראשונה שהבאתי בנושא כי מה שאתה כותב זה ברמה של ילד בכיתה א' (תאמין לי).
    NYO HO HO BITCH

15. מורחקים
    מה יש לכם?!

TheJedi Tאתה לא נהנה, אז?
    בגלל זה לנעול?!
    ohadklein אהב את זה!
    וד"א, אתה כל המן נועל לי דברים!
    פורום ספרות לא נועד רק בשביל ההנאה של הקוראים
    אלא גם בשביל הכותבים!
    וזכותי לכתוב את הסיפור שלי איך שבא לי, כל עוד אנשים נהנים זה בסדר.
    אני מזכיר לך שמישהו כן אהב, ואין לך בכלל זכות לנעול משהו שרק אתה ועוד אחד לא נהנים ממנו!
    זה סתם מעצבן מצידך!
    ובגלל שאסור דאבל פוסט אז פרק 4

פרק רביעי- מכון סלאדון ונוקטאוול

המשכתי במסע האדיר שלי כשלפתע ראיתי הוטהוט אז אמרתי צא צ'ארמנדר והוא יצא וכיסח את הוטהוט ולכדתי אותו ואז הוצאתי אותו ולפתע הוא התפתח לנוקטאוול ואז אמרתי יש אני יכול ללכת למכון סלאדון אז הלכתי ונלחתי נגד אריקה בהתחלה השתמשתי בצ'ארמנדר ואז בנוקטאוול ואז בבידריל ואז בבאטרפרי ואז ניצחתי כבר ואריקה אמרה יפה ואני אמרתי סתמי והלכתי עם התג הרביעי שלי שמח ומאושר.

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •