באמת?
אחי-בשביל ללכוד פוקימון אתה צריך לעשות איתו קרב, להתיש אותו ורק אז ללכוד אותו.
תשתמש במרכאות גם.
הינה פרק ראשון טוב, שהוא בערך השורה הראשונה של הפרק הראשון שלך:
פרק ראשון-אני בוחר בצ'ארמנדר!התחלת המסע!
היה זה יום יפה- השמש בהקה, הפידג'ים צייצו והייתה לי הרגשה טובה בבטן.ידעתי שזה היום-היום הראשון של מסע הפוקימונים שלי.התלבשתי במהירות והתארגנתי בזריזות רק בגלל ההתרגשות הגדולה שלי להתחלה.רצתי למעבדתו של פרופסור אוק.דפקתי על דלתו, אך לא הייתה תשובה.דפקתי שוב, ועוד פעם-לא הייתה תשובה.פתחתי את הדלת וראיתי אותו מנמנם במעבדה, שוב."לא, לא ישנתי.רק עצמתי עיניים רגע.." אמר לי הפרופסור תוך כדי התעוררותו."אז, עם איזה פוקימון תרצה להתחיל?" "צ'ארמנדר, פוקימון האש." אמרתי לפרופסור תוך כדי צחקוק על הירדמותו.הפרופסור הלך למכונה גדולה, והוציא משם פוכדור אדום ובוהק ואמר לי:"הינה הוא, צ'ארמנדר-פוקימון האש." והוציא ממנו לטאה קטנה וכתומה, עם זנב שבקצהו יש להבה."צ'אר!" אמר הפוקימון וחיבק אותי."הינה תוספת קטנה למסעך-" אומר לי הפרופסור "פוקידע ו5 פוכדורים,שתוכל ללכוד לעצמך עוד חברים." והביא לי עוד 5 פוכדורים ופוקידע אדום ונוצץ-חדש מהתנור."תודה פרופסור!" אמרתי לפרופסור האדיב,שמתי את החפצים בתיק שלי והלכתי עם צ'ארמנדר להתחלת מסע הפוקימונים שלי על מנת להיות האלוף!
אחרי הליכה קצרה בדרך 1,שמעתי קול בא מין הדרך."פיצ'ו,פיי." אמר הקול."מי זה שם?" אמרתי לקול תוך כדי שהסתכלתי סביב."פיצ'ו" המשיך הקול ויצא משם יצור צהוב וקטן."מעניין מי זה הפוקימון הזה?" אמרתי לעצמי והוצאתי את הפוקידע מהתיק שלי."פיצ'ו-פוקימון העכבר הקטן.ידוע ביכולתו לירות ברקים קטנים.מתפתח לפיקאצ'ו."
"וואוו!פיצ'ו!" אמרתי בהתלהבות רבה. "קדימה צ'ארמנדר-תקוף את הפיצ'ו בשריטה!"
~המשך יבוא~
אתה רואה?זה יותר טוב-ארוך,עם שפה גבוהה.בלי "היי, היי ולקחתי את צ'ארמנדר".
בספונטניות אני הבאתי את הפרק הזה-אז תחשוב מה אתה תעשה עם קצת יכולת.