דניאל,זה הדומיין רשום על שמו D:Originally posted by Tony Tony Chopper@Oct 14 2008, 09:21 PM
נעים מאוד שמי טוני טוני צ'ופר ועכשיו אני רוצה לדעת מי אתה?
ואני בן
לא הייתי כאן איזה שנה בערך...
דניאל,זה הדומיין רשום על שמו D:Originally posted by Tony Tony Chopper@Oct 14 2008, 09:21 PM
נעים מאוד שמי טוני טוני צ'ופר ועכשיו אני רוצה לדעת מי אתה?
ואני בן
לא הייתי כאן איזה שנה בערך...
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Arial\'>HILA'S REVENGE-COMMING VERY SOON!</span></span></span>
נעים מאוד דניאל אם זה שימך
אני לא מכיר אותך אבל אתה מכיר אותי
גמאני לא מכיר אותך : O fusion או אלכס שכחתי איך קוראים לך
תגיב XD
Go ♥
לשעבר:
מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
ואולי גם בעתיד =]
כרגע אם אם אומרים לי משהו רע אתה מנסה להוציא ת'שני רע, בלי כללות.Originally posted by קיבוצניק מתוסכל@Oct 14 2008, 09:13 PM
יונתן תגיד לי על מה אני אמור להתווכח אני לא יכול לבוא ככה קומנדו!><"
המשחק ברור?
מותר לצנזר?כרגע אם אם אומרים לי משהו רע אתה מנסה להוציא ת'שני רע, בלי כללות.
המשחק ברור?
Go ♥
לשעבר:
מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
ואולי גם בעתיד =]
שאלוםD:
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
דניאל פהD:
הוא היה גלובאל לפני שהפורום קרס
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
הפורום קרס?
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Arial\'>HILA'S REVENGE-COMMING VERY SOON!</span></span></span>
אה.... תודה על המידע יוסיקו
יורד גשם![]()
אצלך אני חושב כי פה לא יורד גשם
אני גר בחיפה על הר הכרמל...Originally posted by Tony Tony Chopper@Oct 14 2008, 09:37 PM
אצלך אני חושב כי פה לא יורד גשם
איזה מזל שההורים שלי עשו רצפת בטון בחצר D:
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)