המדריך לניקוי הסוני פלייסטיישן שלכם:
החלטתי להביא לפה את המדריך הזה כי זה דבר שבדרך כלל נחוץ לסוני. ואל דבר כזה צריך לשמור! (בעיקר למי שיש PS3)
כאן אני יפרט מה אפשר לנקות ואיך לנקות את זה בצורה טובה שלא תפגע גם בסוני Playstation 2/3.
אז נתחיל במדריך:
Sony PlayStation 2:
פאנל חיצוני:
הפאנל החיצוני זה לא בעיה בכלל, כמו בור יכול לעשות זאת.
פשוט תקחו סמרטוט יבש (השתמשתם ברטוב? מסוכן מאוד לסוני ולכם!) או מברשת לאבק, או מפית. משהו יבש בקיצור.
תוכן פנימי:
קודם כל כבו את המכשיר, כחו שואב אבק (כן כן... לא לפחד) או פחית אוויר דחוס ושאבו דרך החורים שיש בו את האבק
עיינית:
כחו מקל לניקוי אזניים, טתבלו אותו בתור משקה אלכוהולי נקי, כלומר משקע שקוף כמו: ערק , וודקה , אלכוהול רגיל...
ותנקו אם אותו מקל את העיינית. בזהירות רבה ובעדינות כמובן. תנועה אגרסיבית מידי יכול להרוס תוך שניות את העיינית.
Sony Playstation 3 פאנל חיצוני:
אותו דבר כמו ה-PS2, מתליט לניקוי אבק.. סמרטוט יבש או לך.. אבל לא רטוב לגמריי, זה מסוכן מאוד למכשיר. שלא יכנס מים למכשיר ה-PS.. כי אז גם אלוהים לא יעזור!
תוכן פנימי:
כבו את ה PS3 מהכפתור מאחורה. אחרי שהוא מכובה תחזיקו את כפתור ה"Eject" (הכפתור שמוציא את הדיסקים) ובזמן שאתם מחזיקים (לא לעזוב זה חשוב!) תדליקו את הPS3 מאחורה תהליך זה יתחיל בדיקת מאווררים.
אל תכבו את ה PS3 עד שהוא לא יסיים את בידקת המאווררים אחרי שהוא יסיים המנורה תהבהב בצבע אדום תכבו את ה PS3 מאחורה ותליקו שוב מאחורה וזהו סיימתם.
~~ שימו לב: אם תעשו בדיקת מאווררים כל יום או כל שבוע.. זה יכול להרוס לכם את הסוני, זה ישחק אותו פשוט! עושים את זה פעד ב-60 יום. בפעם ב-35 יום ~~
סירטון + הסברה למי שלא הבין:
http://www.youtube.com/watch?v=JhU4_...layer_embedded
עיינית:
בניגוד ל-PS2. אצל ה-PS3 העיינית נמצאת בפנים באיזור מסויים. צריך לפתוח את הסוני כדי לנקות אותה וזה הדבר הכי לא ממולץ בעולם!
זה הכל חברים!!!
המדריך הזה הוא מפורום אחר אבל הוא לא מועתק אחד לאחד... שניתי טיפה את הניסוח אבל זה הכל.
אני לא יכול לתת כאן קרדיט למישהו מפורום אחר, זה לא יעזור לו ולא לי ולא לאף אחד.. אין טעם!