Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 67
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    הקדמה
    סיפור ראשון שלי..לא להיות כאלו רעים
    וזה מבוסס על המשחק העתידי של...דור!, כן כן, הוא עושה מ"ת על חזית הקרב.
    למען האמת אני עזרתי לו שם בהכל

קרדיט קטן
    לpokestadium..
    לpokemonelite2000..
    לpokemondb..
    קרדיט גדול
    לדור (Poenix arizonix) על חלק מהפרקים שהוא כתב!

דמויות
    Spoiler ספוילר

פרקים
    פרק 1 - מתחילים מחדש! חזית הקרב!
    פרק 2 - אמת? שקר? תעתועים בדרך המזל!
    פרק 3 - אבודים ביער הערפל!
    פרק 4 - כל העצים ניצבים- אתגר גרובייל! חלק א'
    פרק 5 - כל העצים ניצבים- אתגר גרובייל! לק ב'
    פרק 6 - היכונו לצרות צרורות...צוות טראפ?!
    פרק 7 - מוח החזית! קרב מול דקסטר! חלק א'
    פרק 8 - מוח החזית! קרב מול דקסטר! חלק ב'
    פרק 9 - גם אלופים טועים?! האשליות חוזרות!

מוחות הקרב

דקסטר - Dexter
    נראה לראשונה-
    פרק 7 - מוח החזית! קרב מול דקסטר! חלק א'
    פוקימונים ידועים:

מפת חזית הקרב
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

2. לא ברור בכלל
    פרק 1- מתחילים מחדש! חזית הקרב!
    כשג'ימי התחיל את מסעו ובחר בסינדקוויל שלו כהתחלתי, הוא לא האמין שהוא יצליח להגיע אי פעם לחזית הקרב.
    יחד עם סינדקוויל חברו הטוב ביותר, שכבר הפך לטייפלוג'ן חזק, וביחד עם ניצחו מנהיג מכון זה אחר זה, וכך גם באלייט פור של כל מחוז.
    הם לא האמינו כאשר ניצחו את סטיבן, האלוף של ליגת הואן, שנתן להם כרטיס לספינת חזית הקרב.
    ~שבוע לאחר הזכייה בליגת הואן~
    "אני לא מאמין שהיום זה היום!" אמרתי לטייפלוג'ן בשמחה וליטפתי את ראשו, הוא ענה לי "טייפלוג'!" כהרגלו.
    "בוא, נצטרך להביא עוד שניים מחברינו, חבל אבל שמבין כולם נצטרך להביא רק שניים, אבל נסתדר" אמרתי לטייפלוג'ן בביאוס, אך מיד מחקתי את הפרצוף המבואס בפרצוף מלא שמחה, כי היום זה היום, היום נגיע לחזית הקרב!.
    תוך כדי שאני יורד ללמטה, אני חושב לעצמי בדכאון 'אני חושב ש..אין לי מושג את מי לקחת! טוב נגיע למרכז ונראה'.
    "להתראות אמא, נתראה לאחר שאני אהיה אלוף חזית הקרב!" אני אומר לה בשמחה, ומחבק אותה.
    "להתראות בני, רק קח את זה" שמעתי אותה אומרת, הסתכלתי וראיתי בידה פוקגיר משוכלל, "תודה רבה!" אני אומר לה וממשיך ללכת בדרכי אל מרכז הפוקימונים.
    תוך מספר דקות, הגעתי אל המרכז, גדול ויפה כמו תמיד, נכנסתי אל הבניין וראיתי את המחשב, ליד האחות ג'ואי.
    ניגשתי אליו, והדלקתי אותו, מיד הופיע פרופ' אלם בתוך הקופסא הקטנה.
    "ג'ימי! ידעתי שתגיע מהר, אז קודם כל בהצלחה, ו..איזה פוקימון בחרת לקחת?" הוא שואל, "אממ אני בכלל ללא יודע, את מי אתה אומר טייפלוג'ן?" אני שואל אותו בשקט, אך הוא ממשיך לענות בגניחות "לוג'ן!".
    "תן לי את בידריל ואת..טוגטיק, תודה רבה לך!" אני ממלמל בשקט, לפתע שני הפוכדורים שלהם התייצבו על המחשב, אני אמרתי לפרופ' אלם להתראות, לקחתי את הפוכדורים והתחלתי לפסוע אל הנמל.
    לאחר שעה, אני ראיתי שאני בעיר בעלת הנמל הענק, נכנסתי אל הנמל וניגשתי אל המלח הגדול, בעל המדים הלבנים-כחולים.
    "סליחה? מתי תצא הספינה למחזית הקרב?" אני שואל ואתו, הבחור הביט כדקה בלוח זמנים, וענה בביטחון "הגעת בזמן, תעלה".
    הוא זז ממקומו ואני מתחיל ללכת אל האונייה, כעבור כמה דקות נכנסתי אליה, ולאחר שקיבלתי מפתח נכנסתי אל חדרי ביחד עם טייפלוג'ן.
    "הולך להיות לנו מסע ארוך וקשה, אבל אני מאמין שנצליח להתגבר על הקשיים" אני אומר לטייפלוג'ן שמהנהן ומחייך אליי.
    "בינתיים אולי ננוח" אמרתי, ולאחר כמה דקות שקעתי בשינה עמוקה..
    שמעתי קול צופר שהעיר אותי מיד, מיד לאחר מכן שמעתי צעקות "האנייה עצרה בחזית הקרב!", אך לא ממש היה לי כוח לקום.
    'למה חם כלכך?' אני חושב בעודי חצי רדום, כשלפתע אני רואה שטייפלוג'ן משתמש בלהביור על מנת להעיר אותי.
    "טייפלוג'ן לא! אני קמתי לבד!" אני אומר וקם מהר, לאחר מכן שנינו מתחילים לצחוק.
    "קדימה בוא מהר" אמרתי והתארגנתי מעט, לאחר מכן יצאתי איתו אל עבר היציאה מהאנייה.
    שנינו רצנו בשיא הכוח כשלפתע התנגשנו בבחור מוזר, בעל שיער אדום וג'קט כחול-שחרחר, ליד הבחור עמד קוף גדול עם להבות על ראשו.

"תסתכל לאן שאתה הולך! מטומטם.." הוא קרא לעברי והתחיל ללכת, הפוקימון נעץ מבט בטייפלוג'ן שלי והתחיל ללכת אחרי בעליו, טייפלוג'ן רצה להחזיר לפוקימון ולבעליו, הוא שלח מתקפת מהירות אל איינפרנייפ שעף אחורה.
    מיד נוצרה תיגרה בין הפוקימון שלו לטייפלוג'ן שלי, "רוצה קרב? תקבל.. איינפרנייפ תגמור אותו!" שמעתי את הבחור קורא.
    הפוקימונים התחילו להתעמת זה עם זה, עד שהגיעו שני מלחים והפרידו בינהם, "תרדו כבר!" הם קראו.
    הבחור התחיל ללכת עם הפוקימון שלו ואמר "אנחנו עוד נתראה, ואז תראה מה זה הפסד".
    "בטח, הפסד שלך" אני ממלמל ומסתכל על טייפלוג'ן.
    "בוא, נלך לראות את האי" אמרתי לו ומיד בדקתי על הפוקימון של הנער בפוקדקס, הוא התגלה לי כ-"איינפרנייפ, פוקימון הלהבה והצורה המפותחת של מונפרנו. הוא משתמש במהלכי לחימה יחודיים בשילוב של אש ביחד עם ידיו וגפיו, הוא זורק את אויביו מסביב עם זריזותו".
    "טייפלוג'ן שלי יותר חזק" אני אומר ומלטף אותו, בינתיים אני ממשיך לרדת לאי.
    כשאנו הגענו אל האי, אני מתחיל להסתכל סביבי בפליאה, דשא ירוק מתפרש על המזח, ורוח קרירה נושבת באזור, הגלים לא גדולים ולא קטנים מדי, ומגדל ענק מתפרש בעיירה שבמזח.
    התחלתי לרדת מהאנייה ביחד עם טייפלוג'ן, שנינו התסכלנו על המגגדל בתדהמה, כשפתאום שמעתי וקל מוכר, הסתכלתי סביבי וראיתי את שלושת הפרופ' הולכים לכיווני!
    המשך יבוא..
    (אני יודע שזה ארוך, אבל זה רק כי זאת ההתחלה..)
    פרק הבא: אמת? שקר? תעתועים בדרך המזל!

Spoiler ספוילר

3. Just a prank bro
    שם: דור
    ייאי למ"ת שלי תהיה המחשה! אל תצפו לספוילרים!
    פרק נחמד, אני כבר רוצה לקרוא את ההמשך!

4. לא ברור בכלל
    תודה רבה.
    יש הצעות לשיפור?
    וכמובן שקרדיט ענק לי על המ"ת שלך, אז חזרנו לנקודת ההתחלה =\

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    מאוד אהבתי תסיפור
    אני מחכה לראות קרב בין אינפרנייפ לטייפלוז'ן, ואני הייתי לוקח שניים אחרים במקום טוגטיק ובידריל, שניים שיהיו שימושיים לדעתי ומעניינים לסדרה

בכל מקרה, מצוין לפרק ראשון, ננסה לעקוב ובהצלחה

קרדיט לבני על השילוב החייתי הזה

קרדיט לקודק על השילוב הסוס הזה

6. Surgeon of Death
    פרק יפה לראשון,הינה כמה הצעות לשיפור:
    1אתה קורה לטיפולז'ן טיפולוג'ן,בהתחלה לא הבנתי על איזה פוקימו ןמדובר עד שקראתי את הדמויות אך זה לא כל כך חשוב..
    2.כדאי לך להרחיב קצת את התיאורים..
    3.הראת א תכל הפוקימונים של הדמות בהראשית וחשפת עוד דמות,כלל לא מבין למה..
    אבל זה בסדר לראשון.. רק שפר את מה שאמרת וזה יהיה מצוייןי..

7. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    חשפת את הפוקימונים זה לא טוב....
    אבל בכל זאת סיפור שכתוב טוב,אני אעקוב.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

8. לא ברור בכלל
    ציטוט פורסם במקור על ידי dvirbs צפה בהודעה
    מאוד אהבתי תסיפור
    אני מחכה לראות קרב בין אינפרנייפ לטייפלוז'ן, ואני הייתי לוקח שניים אחרים במקום טוגטיק ובידריל, שניים שיהיו שימושיים לדעתי ומעניינים לסדרה

בכל מקרה, מצוין לפרק ראשון, ננסה לעקוב ובהצלחה
    בידריל יש לו באנימה, יש לו רק טייפלוג'ן ובירדיל באנימה, אז חיברתי את זה שהם משחקים ביצת טוגפי, ונתתי לו טוגטיק.
    אל תדאג, יהיו לו פוקימונים מעניינים ומגוונים.

ציטוט פורסם במקור על ידי Gaara צפה בהודעה
    פרק יפה לראשון,הינה כמה הצעות לשיפור:
    1אתה קורה לטיפולז'ן טיפולוג'ן,בהתחלה לא הבנתי על איזה פוקימו ןמדובר עד שקראתי את הדמויות אך זה לא כל כך חשוב..
    2.כדאי לך להרחיב קצת את התיאורים..
    3.הראת א תכל הפוקימונים של הדמות בהראשית וחשפת עוד דמות,כלל לא מבין למה..
    אבל זה בסדר לראשון.. רק שפר את מה שאמרת וזה יהיה מצוייןי..
    2. הם הופיעו באנימה מספר פעמים, אני לא חושב שכדיא להוסיף משהו, כי הם לא מומצאים הרי, אבל טוב.
    3. של ג'ימי זה כי יודעים מי הם, את של מארינה בכל מקרה יראו בפרק הבא, אבל לא משנה, באמת יצא מזה חסר מחשבה..אצל הבחור המיסתורי לא יודעים אם יש לו עוד.
    ציטוט פורסם במקור על ידי scizor-x צפה בהודעה
    חשפת את הפוקימונים זה לא טוב....
    אבל בכל זאת סיפור שכתוב טוב,אני אעקוב.
    תודה רבה, ואתה צוד.
    תקרא מה שרשמתי מעל הציטוט.

פרק נוסף היום או מחר!

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    שם: פרינסטין? פרינסטון;רון
    כל הכבוד אחלה עלילה (קרדיט לדור blazikenx ולאלון lightstorm) מחכה שמ"ת ייצא!

יאיי!! ירשתי את החתימה של אלון!! קרדיט... לו, למי זה כמר יכול להיות? :P

קרדיט ל Dr spin המלך!

חחחחחח כמה תמונות פוקימון מצחיקות ;)

Spoiler ספוילר
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

10. לא ברור בכלל
    פרק 2- אמת? שקר? תעתועים בדרך המזל
    התחלתי לרדת מהאנייה ביחד עם טייפלוג'ן, שנינו התסכלנו על המגגדל בתדהמה, כשפתאום שמעתי וקל מוכר, הסתכלתי סביבי וראיתי את שלושת הפרופ' הולכים לכיווני!....
    הסתכלתי על שלושתם בפליאה, "פרופ' אלם? זה אתה? המון זמן לא ראיתי אותך פנים מול פנים!" אמרתי לו והלכתי לכיוונם.
    "פרופ' אוק, בידריל נהייתה חזקה יותר ויותר" הוספתי אליו, ולאחר מכן הלכתי לכיוון פרופ' בירצ'.
    "ואו, כמה זמן לא ראיתי אתכם! מה אתם עושים פה?" שאלתי וחיכיתי לתשובתם, כשלפתע שמעתי קול מוכר מאוד "היי! חכו רגע!".
    הסתכלתי לצדדים וראיתי נערה תכולת שיער רצה לעברינו, מיד ידעתי מי זאת...מרינה!
    הלא היא הנערה שגרה מולינו, כשאני בחרתי בסינדקוויל היא בחרה במתחיל המים- טוטודייל.
    "ג'ימי!" היא קראה כשראתה אותי, ומיד חיבקה אותי חיבוק רחב, ראיתי מאחוריה פוקימון דמוי תנין, זיהיתי אותו כפארגליטר, 'איך קוראים לו? וואני..מה?' חשבתי לעצמי בפליאה, תוך כדי שאני מסמיק מהחיבוק הרחב של מרינה.
    "כבר המון זמן לא פגשתי אותך!!" היא קראה בשמחה ועזבה אותי למנוחה, ומיד נזכרנו בפרופסורים.
    אוק ניגש ראשון "קחו את אלה" הוא אמר והגיש לנו שק פוכדורים ענק, "ואו זה בשבילנו?" שאלה מרינה, "ברור!" ענה אלם בצחקוק קל.
    שנינו הכנסנו את הפוכדורים.
    בירץ' ניגש אלינו ונתן לשנינו מפה נוספת, "זה יעזור לכם אם תאבדו כאן..לפעמים הפוקגיר לא יעבוד" הוא אומר בחיועך ומגיש לשניכם.
    שנינו הכנסנו את המפה.
    אלם ניגש אלינו ואומר "תנו לי את הפוקדקסים שלכם", שנינו הגשנו לו אותם והא חיבר להם נורה אדומה, ואז הוציא אותה, "זהו, הם שוכללו!" הוא אומר בחיוך ומגיש לנו בחזרה.
    שנינו הכנסנו את הפוקדקסים לכיסים.
    "טוב, גמרנו פה, בהצלחה!" הם אמרו ונכנסו בחזרה לאנייה, בינתיים מארינה שאלה "את מי הבאת לכאן?", תוך כדי ששנינו לא שמנו שאנחנו מתחילים ללכת אל תוך שער..
    לאחר שהסברתי לה על המסע ואת מי שבחרתי היא אמרה "בוא נילחם! טוגטיק נגד ורוד-זעיר!", לא יכולתי שלא לענות לקרב שהזמינה..אבל לא ידעתי מי זה 'ורוד-זעיר' שלה.
    "אוקיי!" הנהתי והוצאתי את טוגטיק, "מה שלומך קטנצ'יק?" שאלתי אותו והוא חייך ועף לו מסביבי.
    "צא ורוד זעיר!" היא קראה ומן הפוכדור שהיא זרקה יצא ג'יגליבאף קטן וחמוד.
    VS
    "ג'יגליבאף שירה!" היא קראה, "טוגטיק כוח עתיק!" קראתי.
    ג'יגליבאף התחיל לשיר שירה יפהיפיה, אך ניסיתי לא להתרכז בה אלה בקרב.
    טוגטיק יצר אבנים זוהרות לבנות והעיף אותן על המנגינה של ג'יגליבאף. (לפעמים מראים תווים כאלו..)
    התווים התפרקו וג'יגליבאף נפגע, "ג'יגלי!" הוא קרא.
    "ג'יגליבאף גלגול!" היא קראה, וידעתי שזה לא יהיה טוב, "נסה לעצור אותו עם עלים קסומים!" קראתי.
    טוגטיק שלח עלים צבעוניים אל ג'יגליבאף שהתגלגל, נראה כאילו כלום לא יכול היה לעצור אותו, הוא פגע בטוגטיק שעף על האדמה מותש- אך לא מעולף.
    טוגטיק קם, וגם ג'יגליבאף שניסה להשתמש שוב בגלגול, אך פספס מכיוון שהרגיש רעידה באדמה, מן האדמה יצאו שני פוקימונים דמויי חפרפרות עם אף אדום- דיגלט!

מיד הקרב הפסיק, הסתכלנו על הדיגלטים, הם נראו מוזר. שמתי לב שאחד הדיגלטים ניסה לרדוף אחר הדיגלט השני, ושמעתי קריאות "זורו-טו!".
    "טוגטיק עלים קסומים!" הוראתי לו להשתמש על אחד הדיגלטים, הדיגלט נפגע מהמתקפה ומיד השתנה לפוקימון אחר, דמוי זאב שחור, גם הדיגלט השני החליט להשתנות לזאב שחור.

מיד מרינה קראה "ואו! מי זה?", שנינו בדקנו את הפוקימון המעולף בפוקדע, ממנו בקע קול שאמר-

"זורואה, פוקימון השועל הטריקי. בכדי להגן על זהותם מסכנה, הם מסתירים את זהותם בכך שמשתנים לפוקימונים או בני אדם."
    "ואו! איזה חמוד!" קראה מרינה שזרקה מיד פוכדור על אחד מהזורואה.
    אך זורואה שלח מיד כדור צל ששבר את הפוכדור, פתאום אחד מהזורואה השתנה לפוקימון סמיך וורוד..דיטו! וגם השני השתנה לדיטו..

"ואו מה זה!?" שואלת מרינה ואני מיד הוספתי "מי זה דיטו ומי זה זורואה? או ששניהם דיטו? או ששניהם זורואה?".
    "ואו אני מבולבל" הוספתי בבלבול, מיד זוג הדיטו התחיל ללכת אל עבר המשך השער, אנחנו קראנו את המילים על השער "כניסה- דרך המזל", ומיד לאחר מכן המשכנו אחריהם.
    אני ומרינה התחלנו לצעוד בשקט, כשלפתע שמענו קול "זו זו!".
    התסכלנו וראינו זפדוס בשמיים! הסתכלנו שוב וראינו ראיקו עומד מולינו, "מ...מה זה!?" שאלתי את מרינה והיא הנהנה לצדדים, בתשובה שלילית.
    "רגע! בעצם אלו רק תעתועים!" קראה מרינה ואש בערה בתוכי, הרגשתי צורך עז לנצח את הפוקימונים האלו, ולהבין אחת ולתמיד מי הם.
    "קדימה! קרב כפול! ג'יגליפאף וטוגטיק נגדם!" קראתי ומרינה הנהנה.
    "עלים קסומים! - גלגול!" קראנו ביחד.
    ג'יגליפאף התגלגל וטוגטיק שלח עלים צבעוניים, זפדוס נפגע מגלגול ונפגע קשה, ואילו ראיקו נפגע מהעלים ושינה צורתו לזורואה.
    זורואה השתמש בכדור צל, הוא כמעט פגע בטוגטיק, שהצליח לשבוא את הכדור עם עלים קסומים.
    זפדוס שלח מכת ברק, אך טוגטיק תפס את ג'יגליאפף ועזר לו להתחמק, "תודדה ג'ימי" קראה מרינה, "אין בעד מה" עניתי לה בחיוך.
    "עכשיו! גלגול וקצה כפול!" קראנו, טוגטיק השתמש בקצה כפול ועילף את זורואה, ג'יגליפאף תקף בגלגול ועילף את הזפדוס האמתני, שנחת על הרצפה והתגלה כדיטו!
    "אז אלה היו האויבים ה'גדולים' שלנו!" אמרה מרינה וצחקה, זורואה נהיה קצת נבוך, ודיטו השתנה אל זורואה וחסם אותו ממכם, ניסה להגן עליו.
    "רגע, אז אתם רק שיחקתם? אתם בעצם חברים? לא ניסיתם להשמיד זה את זה? או אותנו?" שאלתי בפליאה, זורואה התחיל לצחוק וכך גם דיטו.
    "זור זורואה!" שמעתי אותו צוחק, וראיתיאותו בצורתה של מרינה.
    לפתע שנינו ראינו מאמנת, "הנה אתם! חיפשתי אתכם כל היום! מאז ששיחקתם תופסת לא מצאתי אתכם יותר! דאגתי לכם!" קראה המאמנת וחיבקה את דיטו וזורואה.
    "תודה שמצאתם אותם" אמרה המאמנת, ונתנה לי ביצה קטנה.

"זה כמתנה, וכפיצוי אם הם עשו בעיות, להתראות!" היא קראה והמשיכה לדרכה.
    "טוב..מוזר" מלמלתי והבחנתי בביצה שלי, "ואו אדיר!" קראה מרינה, "אפשר להחזיר אותה?" היא שאלה, "כמובן" מלמלתי והמשכנו ללכת מדרך המזל לכיוון יער הערפל.
    "מי אתה אומר יבקע? פוקימון אש? מים? עשב? חשמל?..." שאלה מרינה כל הדרך עד ליער..
    המשך יבוא..
    פרק הבא: אבודים ביער הערפל!

מה אתם אומרים?
    אני יודע שזה די ארוך..

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    פרק טוב.
    ורוד זעיר Xd כשוהא יתפתח הוא ייקא ורוד ארוך Xd
    אהבתי את הפרק הזה.
    הרעיון ממש נחמדים. אהבתי שכשהם מסתכלים על זורואה בפוקדע הוא מוצג משני הצדדים.
    המשך כך!

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

12. לא ברור בכלל
    ציטוט פורסם במקור על ידי scizor-x צפה בהודעה
    פרק טוב.
    ורוד זעיר Xd כשוהא יתפתח הוא ייקא ורוד ארוך Xd
    אהבתי את הפרק הזה.
    הרעיון ממש נחמדים. אהבתי שכשהם מסתכלים על זורואה בפוקדע הוא מוצג משני הצדדים.
    המשך כך!
    ככה קוראים לו באנימה גם..
    Little-Pink - ג'יגליפאף
    Wanny-Wanny - פארגליטאר
    Little-Miss - מיסמאגיוס (באנימה עדיין יש לך מיסדריוס..)

תודה רבה (:

Spoiler ספוילר

13. Just a prank bro
    שם: דור
    פרק משעשע!
    רק, מרינה לא צריכה לקרוא לג'יגליפאף שלה ורוד-קטן ולא ג'יגליפאף?
    מעניין מי יבקע מהביצה!

14. משתמש מנוסה
    שם: פרינסטין? פרינסטון;רון
    יפה!! רק לא ג'יגליבאף אלא ג'יגליפאף. הכותרת של הפרק הבא מאוד מסקרנת. אני בטוח אקרא את הפרק הבא!

יאיי!! ירשתי את החתימה של אלון!! קרדיט... לו, למי זה כמר יכול להיות? :P

קרדיט ל Dr spin המלך!

חחחחחח כמה תמונות פוקימון מצחיקות ;)

Spoiler ספוילר
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

15. לא ברור בכלל
    ציטוט פורסם במקור על ידי BlazikenX צפה בהודעה
    פרק משעשע!
    רק, מרינה לא צריכה לקרוא לג'יגליפאף שלה ורוד-קטן ולא ג'יגליפאף?
    מעניין מי יבקע מהביצה!
    אתה צודק, התבלבלתי חח
    תודה רבה!
    זו הפתעה..אפילו לך!
    ציטוט פורסם במקור על ידי rondoll צפה בהודעה
    יפה!! רק לא ג'יגליבאף אלא ג'יגליפאף. הכותרת של הפרק הבא מאוד מסקרנת. אני בטוח אקרא את הפרק הבא!
    טנקס.
    אתה צודק, טעיתי, תודה על ההערה
    ידעתי את זה אך התבלבלתי ;)

Spoiler ספוילר

עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •