Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 5 ראשוןראשון ... 2345 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 67
  1. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    נחמד מאוד.
    רק כתבת שבידריל "רצה", חבל, זה לא היה כל כך מתאים.
    ובידריל גם יודעת "זריזות" אג'יליטי.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    פרק 6 - היכונו לצרות צרורות...צוות טראפ?!
    עבר יום מאז שיצאנו מהיער.
    "איזה בוקר יפה!" אמרתי בשמחה כשקמתי ויצאתי מתוך שק השינה
    "בוקר טוב.." מרינה אומרת לי תוך כדי פיהוק ענקי.
    "היום זה הזמן לאימונים!" קראתי בשמחה והוצאתי את ארבעת הפוכדורים מהכיס.
    "טייפלוז'ן, בידריל, טוגטיק וגרובייל קדימה!" אמרתי וזרקתי את הפו כדורים שלהם, "היום זהו יום אימונים! אנחנו לא רוצים להפסיד למוח החזית הראשון!" אמרתי וכל הפוקימונים שלי הגיבו בשמחה.
    "אני חושבת שאני אעבוד עם ליליגאנט שלי" אמרה לי מרינה, "היי מה דעתך על קרב? גרובייל שלך מול ליליגאנט שלי?" שואלה מרינה, "נשמע מצוין!" אמרתי בהתלהבות "גרובייל קדימה בואי נזוז!" אמרתי וגרובייל קפץ כמה מטרים קדימה ונכנסה לזירת הקרב "ליליגאנט בואי נזוז!" אמרה מרינה וזרקה את הפוכדור שלה "ליליגאנט!" היא אמרה בשמחה, "בואי נתחיל, ריקוד עליי כותרת!" אומרת מרינה וליליגאנט הוציאה מהפרח שעל ראשה טורנדו של עלים ורודים "חיסמי את זה עם קליע זרעים!" צעקתי לגרובייל, שתי המתקפות יצרו פיצוץ, "ליליגאנט כדור אנרגיה!" אמרת מרינה וליליגאנט ירתה כדור ירוק אל עבר "גרובייל עלה להב!" אני אומרה לה העלים בקצוות הידיים הופכים ללהבים ומנצים את כדור האנרגיה, "מתקפה מהירה קדימה!" אני צועק לה והיא במהירות פוגעת בליליגאנט של מרינה.
    לפתע נשלח חוט ארוך אל עבר שלי הפוקימונים שממנו יצאה רשת שלכדה את שני הפוקימונים שלנו
    "מה לעזאזל קורה פה?!" צעקתי בפחד, "אנחנו צוות טראפ" אומרים בחור ובחורה הלבושים באדום ולידם וואצ'וג וקרוקרוק "והפוקימונים האלה שלנו עכשיו!" אומרת לנו הבחורה "וואצ'וג כדור צל!" קורא הבחור ווואצ'וג שלוח לעברינו ארבעה כדורי צל, "טייפלוז'ן חסום את זה בלהביור!" צעקתי לו והוא פוצץ את כדור הצל, "הממ אז אתם רוצים קרב הא? קרוקרוק השתמש בפיצצת בוץ!" אומרת הבחורה וקרוקרוק שולח כדורי בוץ אל עבר טייפלוז'ן. "מיס הקטנה קדימה! עלים קסומים!" אומרת מרינה וזורק את הפוכדור שלה מיסמגיוס יורה עלים צבעוניים אל עבר פצצות הבוץ ומפוצצת אותם
    "וואצ'וג השתמש בבעיטה נמוכה!" אומרת הבחור וואצ'וג טס אל עבר טייפלוז'ן, "קרוקרוק נשיכה!" אומרת הבחורה וקרוקרוק רץ אל עבר מיסמגיוס "טייפלוז'ן גלגל להבה!" צעקתי לו "מיס הקטנה עלים קסומים!" אומרת מרינה, טייפולזן מקיף את עצמו באש ונתקל בוואצ'וג בחוזקה והוא מתעלף.
    מיסמגיוס יורה עלים צבעוניים על קרוקרוק מעיפה אותו אחורה ומעלפת אותו. "עכשיו תחזירו לנו את הפוקימונים שלנו!" אמרתי בעצבנות ולפתע שמעתי מאחורי "הידריגון קרן על!" הסתובבתי וראיתי קרן לבנה-אדומה מתקדמת אלינו ופוגעת בנו, מהפגיעה נוצר פיצוץ ענק.

"מה זה.. איפה אנחנו?!" אמרתי כשפקחתי את עיניי, מרינה ואני היינו בתוך כלוב ברזל ולידו 2 שומרים, מולנו ניצב כלוב אחר שבו כל הפוקימונים שלנו "טייפוז'ן השתמש בלהביור!" צעקתי אליו, אבל הוא לא שמע אותי. "מרינה תתעוררי.. בבקשה.." אמרתי לה והיא פקחה את העיניים "מה.. מה קורה כאן?!" היא אמרה בבהלה, "כנראה חטפו אותנו" אמרתי לה. ראינו שאישה מתקדמת לעברינו, היה לה שיער אדום חולצה ירוקה ומכנס כחול היא לבשה מין משקפת מזכוכית ועל ידה היה מכשיר מוזר. היא נעמדה מול הכלוב שלנו ולחצה על כפתור, הכלוב נפתח ושתי שומרים כבלו אותנו באזיקים "מי...מי את..?" שאלה מרינה בחשש "אני הציידת Y, בטח שמעתם על דודה שלי הציידת J מאז שהיא נעלמה אני הולכת בדרכה וחוטפת פוקימונים נדירים!" היא אמרה וצחקה בקול, "הארגון שלי, "צוות טראפ", שם על שניכם עין הרבה זמן, וגילינו שאתם מחזיקים פוקימונים נדירים, כמו הטייפלז'ן שלך והפראליגיוטר שלך" היא אמרה, "העיסקה היא כזאת, אם תצליחו לנצח אותי- אתם חופשיים ללכת עם כל הפוקימונים שלכם, אם לא- נשחחר אותכם, אבל ללא הפוקימונים שלכם" היא אמרה, "תני לי להילחם, אמרתי למרינה והיא הינהנה "אוקי אני אלחם נגדך!" אמרתי לה, "אז.. במי תבחר? היא אמרה והצביע על הכלוב "אממ אני חושב שאני אקח את בידריל אמרתי. "שחררו אותו, היא אמרה שתי שומרים תפסו את בידריל בחבל והוציאו אותו החוצה, "אוקי סקילופידה! אני בוחרת בך!" היא אמרה וזרקה פוכדור, מתוכו יצא חרק אדום-סגול ענקי.
    "המהלך הראשון שלך" היא אמרה.
    "אוקי בידריל בואי נתחיל, נעיצת רעל!" אחד החודים של בידריל זהר בצבע סגול והיא עפה אל עבר "סקילופידה זנב רעל!" אמרה הציידת Y, זנבה של סקילופידה זהר בצבע דומה לחוד של בידריל והשניים התנגשו אחד בשני ועפו אחורה.
    "בידריל טיל סיכות!" צעקתי לה והיא ירתה חודים לבנים על סקילופידה, סקילופידה נפגעה.
    "קדימה סקילופידה גלגול!" מרה הציידת Y וסקילופידה הפף לכדור סגול והתגלגל לעבר בידריל
    "התחמקי! ואז מתקפת זעם!" אמרתי לה, בידריל התחמקה מהגילגול של סקילוםידה מספר פעמים עד שהיא הפסיקה, ואז בידריל חבטה בה על החודים שלה במהירות "סקילופידה השתמשי בהלם רעל!" היא אמרה וסקילופידה ירתה זרפ רעל על בדיריל שפגע בה והעיף אותה כמה מטרים אחורנית, "עכשיו! קרן מגה!" צעקה הציידת Y, הקרן של סקילופידה זהר והיא רצה אל עבר בידריל "בידריל השתמשי בנעיצת רעל תוך כדי סיבוב!" אמרתי לה בפזיזות. בידריל הצמידה את שני החודים שלה שזהרו בסגול והסתובבה במהירות לעבר סקילופידה, היא נראתה ממש כמו סביבון, השניים התנגשו בפיצוץ אדיר, בדיריל טסה אחורה במהירות לעברי ותפסתי אותה, היא הייתה נראת חבולה אך לא מעולפת, העשן התפוגג ראיתי את סקילופידה שוכבת על הקרקע מעולפת.
    "סקילופידה חזרי" אמרה הציידת Y וכיוונה את הפוכדור אל עבר סקילופידה. "כל הכבוד, אתם חופשיים ללכת, תנו להם את הפו כדורים שלהם" היא אמרה, השומרים היו כל כך בהלם שהם לא יכלו לזוז, "נו קדימה!" היא צרחה עליהם, הם החזירו את כל הפוקימונים והגישו לנו את הפוכדורים "הייתה גדול" אמרה מרינה וקרצה לי. שנינו לקחנו את הפוכדורים והתחלנו ללכת במורד השביל.
    "עקוב אחריהם" אמרה הציידת Y לבחור מסתורי, הוא יצא בדרכם של מרינה וג'ימי.
    פרק הבא: פרק 7 - מוח החזית! קרב מול דקסטר! חלק א'
    פרק זה נכתב ע"י דור.

Spoiler ספוילר

3. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    אחח אלון איזה כיף לקרוא את הפרק החדש בסיפור הזה לפני השינה, אבל מען הקוראים האחרים אולי תשחרר אותו בשעות יותר מוקדמות.
    הפרק עצמו מעולה אבל יש כמה טעויות הקלדה לכן תמיד צריך לקרוא את הפרק לפני שמשחררים אותו.

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

4. משתמש מנוסה
    שם: נועם
    כל הכבוד באמת שכיף לקרוא את הסיפורים שלך
    יש קצת טעויות הקלדה אבל זה שטויות
    ועצה שלי תוסיף כמו בפרקים הקודמים תמונות של הפוקימונים ושל האנשים ותוסיף גם את הפוקדקס(עם התמונות) זה יותר מושך את הקוראים בעיין וגם יותר כיף לקרוא ככה(כמו בפרק 4).

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    פרק באמת יפה.
    שמתם לב שאתםפ בוחרים בדרך כלל שהפוקימונים יהיו ממין נקבה?
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

6. לא ברור בכלל
    תודה על התגובות, נחשוב עליהן ונשפר את הפרקים הבאים.
    פרק הבא בקרוב.

Spoiler ספוילר

7. לא ברור בכלל
    פרק 7 - מוח החזית! קרב מול דקסטר! חלק א'
    "הנה אני רואה את זה!" צעקתי כשראיתי בניין ענקי בגודלו, עליו רשום "היכל הקרבות!".
    התחלתי לרוץ ומרינה אחריי, כשלפתע נתקעתי בדבר גדול וכבד, הרמתי את מבטי למעלה וראיתי איש, הוא הפנה את ראשו אליי ועיניי נצצו, הלא זהו דקסטר! מוח החזית הראשון!
    "ואו דקסטר, קראתי עליך הרבה! בבקשה תן לי להילחם נגדך עכשיו! אני רוצה להשיג כבר סמל!" קראתי והמשכתי לבקש את הקרב, הוא הסתכל עליי מופתע וצחק והמשיך להסתכל על הים הפתוח, מרינה הסתכלה עליי בנזיפה ומשכה אותי אחורה, "סלח לו הוא לא יודע להתנהג בנימוס, דקסטר- שותפי ג'ימי רוצה להילחם נגדך בקרב חזית, תוכל בבקשה?" שאלה מרינה, דקסטר הפסיק לצחוק ואמר "חח ברור! בואו אחריי".
    התחלנו ללכת אל עבר הבניין הענקי.
    'ואו!' חשבתי לעצמי כשאני ומרינה נכנסו אל תוך האולם קרבות של דקסטר.
    "אוקיי, אז תזכירו לי מי ביקש קרב?" שאל דקסטר בקול עבה, ומיד צחקק בכבדות.
    "אני אדוני" אמרתי בשקט וניגשתי אל הפינה בקצה הזירה, מרינה נעמדה בצד איפה שיושבים הצופים, לידה עמדו ורוד זעיר, מיס הקטנה, וואני וואני וכמובן ליליגאנט, שעוד בזמן היציאה מהיער מרינה חפרה לי בשמות חיבה בשבילה, עד אשר החליטה על שם- פטאל קווין.
    "החוקים הם- לאף אחד אסור להחליף פוקימון אם הוא לא התעלף, המוח מוציא ראשון את פוקימוניו, הקרב ארבעה על ארבעה, קרב יחידים, אין להשתמש בשיקויים מסוג שהוא..הקרב בין ג'ימי מהעיר ניו בארק, אל בין מוח החזית דקסטר מתחיל..עכשיו!" אמר השופט וסימן לנו להתחיל.
    הזירה הייתה זירה רגילה, כשלפתע הזירה נבלעה ברצפה ומהרצפה נוצרה זירה סלעית, "צא גולם" אמר דקטסר והוציא גולם מהפוכדור שלו.

"גוללל...לםםם!" שאג הפוקימון הסלעי.
    "ואו מי זה?" מלמלתי והפעלתי את הפוקדקס המשודרג שלי.

"גולם, פוקימון מיליון הטון והצורה המפותחת של גראבלר. גם דינמיט לא יכולה להזיק לסלעי הגוף שלו. הוא משיל את סלעיו פעם בשנה" אמר הפוקדקס.

"צא טוגטיק" קראתי, וזרקתי את הפוכדור שלו באוויר.
    "טוגה טוגה" הוא קרא וחייך, "תקוף בעלים קסומים ואז במטרונום" הוריתי לו.
    טוגטיק שלח עלים זוהרים אל גולם אשר נפגע מהם, אך בקושי וזז אחורה מהמתקפה.
    גולם השתמש בזריקת אבנים, אילו טוגטיק במטרונום, טוגטיק לפתע יצר אגרוף צל שעף אל האבנים וריסק אותן.
    "רעידת אדמה" קרא דקסטר, גולם תקף ברעידת אדמה, "זה לא משפיע על טוגטיק שלי" מלמלתי וחייכתי לעברו.
    "עלים קסומים שוב!" הוריתי לו, "תגן על עצמך בהגנה!" דקסטר אמר.
    טוגטיק ירה שוב מספר עלים שעפו אל גולם,אך נפלו כשהמגן שלו חסם אותן.
    "עכשיו גולם אבנים חדות!" צעק דקסטר, גולם הקיף את עצמו באבנים ושיגר אותם לעבר טוגטיק "תחמוק!" צעקתי לו אך זה היה מאוחר מידי האבנים פגעו בטוגטיק והוא נפל על הרצפה. "עכשיו חבטת גוף!" אמר דקסטר וגולם קפץ לעבק טוגטיק, "קצה כפול!" אמרתי בחשש והשניים נתקעו זה בזה בפיצוץ גדול. טוגטיק עף לרצפה מעולף בעוד שגולם עמד יציב, 'ארר' חשבתי בעוד שהחזרתי את טוגטיק לפוכדור "הייתה מעולה תודה" אמרתי לו והחזרתי את הפוכדור לכיס "קדימה גרובייל!" צעקתי וזרקתי את הפוכדור שלה "בחירה מצוינת" אמר דקסטר וצחק בצחוק גדול ומיד אחר כך צעק "רעידת אדמה!" גולם קפץ גבוה ידעתי שאני צריך לחשוב על משהו מהר "מתקםה ומהירה ואחר כך עלה להב!" אמרתי לגרובייל שמיד רצה במהירות לגולם ושיסעה אותו עם עלה הלהב עוד לפני שהגיע לרצפה "עכשיו קליע זרעים!" צעקתי לה, היא קפצה כמה מטרים למעלה וירתה צרורות של זרעים שפגעו ישירות בגולם הוא כבר היה נראה עייף "לא לוותר גולם! גלגול!" הוא צעק וגולם התקפל לכדור והתגלגל במהירות לעבר גרובייל "גילוי!" אמרתי לה ועינייה זהרו בכחול והיא התחמקה מהגילגול כיאלו ראתה איפה הוא הולך לפגוע בדיוק "ארר" רטן דקסטר "קדימה גולם זה חיסל אותם פעם קודמת, אבנים חדות!" צעק דקסטר וגולם הקיף את עצמו באבנים חדות ושיגר אותם לעבר גרובייל "חסמתי את זה עם עלה להב!" העלים בידיה של גרוביל להיו לשתי עלים גדולים וירוקים והיא חסמה את האבנים החדות איתם "עכשיו קרן סולארית! בכל הכוח!" צעקתי לה, היא אגרה אנרגייה סולרית בזנבה "גולם זריקת אבנים!" דקסטר צעק לגולם גולם הרים כמה אבנים והחל לזרוק על גרובייל, אך זה היה מאוח מידי גרובייל שיגרה מפיה קרן סולארית עוצמתית פגעה ישירות בגולם. גולם נפל על הרצפה מעולף,"גולם לא יכול להילחם!" אמר השופט ודקסטר החזיר את גולם לפוכדור.
    "שים לב לדבר הבא" אמר דקסטר והזירה החלה לרעוד גרוביל קפצה לידי והזירה נפערה לשתיים, מתוכה יצא בריכה ענקית ועליה כמה מצופים, גרובייל זינקה על אחד המצופים ועמדה עליו "עכשיו! ווילורד בוא נזוז!" הוא אומר ורק את הפוכדור של ווילורד ממנו יצא לוויתן גדול שנכנס לבריכה בגל שוטף ענקי.

"ואו זה באמת וואילורד!" קראתי ובדקתי אותו בפוקדקס.

"ווילורד פוקימון הלוויתן הצף והצורה המפותחת של וואילמר. הוא הפוקימון הגדול ביותר מבין כל הפוקימונים המזוהים, הוא יכול לצלול לעומק של כמעט 10,000 מטרים בנשימה אחת בלבד." אומר הפוקדקס.

"התחילו בקרב!" אמר השופט. "גלישה!" צעק דקסטר וווילרוד עלה על גל ענק שהתקדם לעבר גרובייל "כדור אנרגיה! תפגעי בדיוק בווילורד!" צעקתי לה והיא טענה כדור אנרגיה בידה ושיגרה אותו לווילורד, מה שיצר פיצוץ גדול והגלישה נחסמה "קדימה וולורד צלילה!" ווילורד צלל למעמקי הבריכה "גילוי!" אמרתי לה ועינייה זהרו בכל פעם נוספת, היא קפצה בדיוק שווילורד יצא למתקפה "עכשיו קליע זרעים!" צעקתי לה והיא הוציא מפיה צרורות של זרעים "משאבת הידרו!" צעק דקסטר ווילורד שיגר מפיו זרם מים אדיר שחסם את קליע הזרעים ופגע בגרוביל ישירות, היא נפלה למים "בדיוק מה שתכננתי! קרן קרח עכשיו!" צעק דקסטר ווילורד נכנס חזרה לבריכה "גרוביל חימקי!" נסיתי לצעוק לה אך היא לא שמעה בתוך הבריכה נוצר אור תכול וגרוביל צפה חזרה על פני המים כשהיא קופאה בקרחון "חבטת גוף!" צעק דקסטר ווליורד קפץ על הקרחון וריסק אותו ביחד עם גרובייל, גרובייל עפה אחרונית על אחד המצופים "סופת עלים!" צעקתי לה "משאבת הידרו!" אמר דקסטר גרובייל החלה להסתובב על זנבה וממנו יצאו מאות עלים שנעו במהירות לווילורד שבאותו זמן שיגר את משאבת ההידרו החזקה שראיתי אי פעם. שתי המתקפות נתקלו אלה באלה לזמן רב עד שלבסוף משאבת ההידרו של ווילורד נקטעה על ידי סופת העלים ופגעה בווילורד בפיצוץ גדול, שהתפוגג העשן ראיתי את ווילורד צף על גבו מעולף.
    "ווילורד לא יכול להילחם" אמר השופט ודקסטר החזיר את ווילורד לפוכדור "יפה יפה, הגרובייל שלך חזקה יותר ממה שהיא נראית" אמר דקסטר תוך כדי שהזירה השתנתה למצבה הרגיל, "עכשיו בוא נראה אותך נגדו, האריאמה קדימה!" הוא צעק וזרק את הפוכדור של האריאמה "האריאמה!!" צעק הפוקימון בקול מאיים, הוא נראה לבוש כמו מתאבק במשקל כבד.

"חח הוא ינצח אותי?" שאלתי בזלזול ומיד בדקתי את הפוקימון בפוקדקס שלי.

"הריאמה פוקימון דחיפת הזרוע והצורה המפותחת של מקוהיטה. הוא אוהב לאתגר אחרים בבדיקת כוח, יש לו את הכוח לעצור רכבת עם טפיחה" אומר הפוקדקס.
    'ואו אולי הוא באמת חזק' חשבתי.
    "אוקי גרוביל עלה להב!" אמרתי לה והיא נעה במהירות עם עלה להב לעבר האריאמה "חסום את זה עם כפות ידיך!" צעק דקסטר והאריאמה תפס את עלה הלהב בין שתי ידיו "עכשיו הטלה ססמית!" צעק דקסטר והאריאמה קפץ עם גרובייל גבוה והטיח אותה באדמה בחוזקה, היא נעמדה נראה כבר תשושה, "קדימה ג'ימי אתה יכול להצליח!" שמעתי את מרינה צועקת לי מהצד 'אני מקווה' חשבתי לעצמי ומיד אמרתי "אוקי גרובייל כדור אנרגיה!" וגרובייל שגרה לעבר האריאמה כדור ירוק "אגרוף דינאמי!" אמר דקסטר והארימה כיפל את אחת מידיו לאגרוף זוהר שחסם את כדור האנרגיה "בא נסיים את זה! קרב צמוד!"צעק דקסטר והאריאמה חבט באגרופיו מספר פעמים רב בגרובייל שנפלה על הרצפה מעולפת "גרובייל אינה יכולה להילחם!" אמר השופט..
    פרק הבא: פרק 8 - מוח החזית! קרב מול דקסטר! חלק ב'
    פרק זה נכתב על ידי דור ואני בשיתוף פעולה.

Spoiler ספוילר

8. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    פרק ממש יפה, אהבתי את הפוקידע ואת התיאורים האלה.

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

9. משתמש מנוסה
    שם: נועם
    פרק טוב מאוד!
    ואני שמח שחזרת להוסיף תיאורים של הפוקדקס.
    אפילו הייתי שם Vs ומראה את שתי הפוקימונים שנלחמים אבל יש אנשים שפחות אוהבים את זה..
    בכל מקרה מאוד אהבתי את הפרק מחכה לפרק הבא

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    שם: פרינסטין? פרינסטון;רון
    אללה מרתון פרקים!! Xdxd סתם סתם, פרק טוב!!

יאיי!! ירשתי את החתימה של אלון!! קרדיט... לו, למי זה כמר יכול להיות? :P

קרדיט ל Dr spin המלך!

חחחחחח כמה תמונות פוקימון מצחיקות ;)

Spoiler ספוילר
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

11. לא ברור בכלל
    ציטוט פורסם במקור על ידי בלסררה צפה בהודעה
    אחח אלון איזה כיף לקרוא את הפרק החדש בסיפור הזה לפני השינה, אבל מען הקוראים האחרים אולי תשחרר אותו בשעות יותר מוקדמות.
    הפרק עצמו מעולה אבל יש כמה טעויות הקלדה לכן תמיד צריך לקרוא את הפרק לפני שמשחררים אותו.
    שכחתי לומר.
    זה שפירסמתי אותו מאוחר לא אומר שצריך לקרוא אותו מאוחר!!

תודה על התגובות.
    פרק הבא בקרוב.

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    פרק מעולה!!!!!!
    בהתחלה חשבתי שטעית בתיאור חוקי הקרב ושהיית אמור לכתוב "אברעה קרבות של אחד על אחד" ואז הבנתי שזה לא נכון ושזה פשוט כמו קרב שבו שני המאמנים עם חוקים של מאמן מכון.
    אז במקום לכתוב "רק המאתגר יוכל להחליף פוקימונים" השופט צריך להגיד "אף אחד מהצדדים לא רשאי להחליף פוקימונים". אבל הכול היה מעולה בפרק.

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    פרק מעולה....
    רק שלמרות שזה סיפור,זה מוזר שמוח החזית
    יחליף לפוקימון מים כשגרובייל פוקימון עשב,אז
    החולשה ברורה אבל עדיין נחמד...

בבקשה תלחצו לי על השישיה!!

-הפוקימון הכי שולט שיש!!!!

תלחצו בבקשה!!!

Egg Hatching
    1,530:26 Clks
    2,805:47 Clks
    4,080:68 Clks
    5,355:89 Clks
    6,630:110 Clks
    7,905:132 Clks
    9,180:153 Clks
    10,450:174 Clks
    20,655:345 Clks
    30,855:515 Clks

[X]Rookie-50 PDex Entries
    []Junior-100 PDex Entries
    []Senior-200 PDex Entries
    []Superior-300 PDex Entries
    []Elite-400 PDex Entries
    []Master-500 PDex Entries
    []Ace-600 PDex Entries
    []Champion-750 PDex Entries
    []Arceus-All PDex & EggDex Entries

14. לא ברור בכלל
    ציטוט פורסם במקור על ידי RabbiKingler צפה בהודעה
    פרק מעולה!!!!!!
    בהתחלה חשבתי שטעית בתיאור חוקי הקרב ושהיית אמור לכתוב "אברעה קרבות של אחד על אחד" ואז הבנתי שזה לא נכון ושזה פשוט כמו קרב שבו שני המאמנים עם חוקים של מאמן מכון.
    אז במקום לכתוב "רק המאתגר יוכל להחליף פוקימונים" השופט צריך להגיד "אף אחד מהצדדים לא רשאי להחליף פוקימונים". אבל הכול היה מעולה בפרק.
    כל מוח חזית מחליט בעצמו על החוקים, תפקיד השופט הוא רק להקריא אותם.
    לכן יכול להיות שבמוח חזית הבא יהיה מותר להחליף בקרב לשניהם, יכול להיות שאסור.
    זה הכל תלוי מי המוח.
    תודה רבה!
    ציטוט פורסם במקור על ידי VovanShot צפה בהודעה
    פרק מעולה....
    רק שלמרות שזה סיפור,זה מוזר שמוח החזית
    יחליף לפוקימון מים כשגרובייל פוקימון עשב,אז
    החולשה ברורה אבל עדיין נחמד...
    אם יש משהו בסיפור הוא לא סתם, זה כדי לתת אווירה כלשהיאת.
    תודה רבה!

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    אז אתה מפרסם את הפרק הבא?

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 4 מתוך 5 ראשוןראשון ... 2345 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •