הפרק הבא במהלך השבוע~שבועיים הקרובים, בגלל ששוב נכנסים ללחץ בגלל הלימודים.
יש למה לצפות.
הפרק הבא במהלך השבוע~שבועיים הקרובים, בגלל ששוב נכנסים ללחץ בגלל הלימודים.
יש למה לצפות.
ספוילר
אני חושב שבפרק הבא יהיו אימונים, ג'ימי מאוד אוהב לאמן את הפוקימונים שלו מחוץ לקרב. זאת הסיבה שטיפלוז'ן נהיה כל כך חזק.
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
פרק 8 - מוח החזית! קרב מול דקסטר! חלק ב'
בפרק הקודם-
ג'ימי ומרינה הגיעו אל זירת הקרב של ג'ימי נגד דקסטר.
הקרב התחיל.
טוגטיק הפסיד לגולם, גרובייל ניצחה את גולם, גרובייל ניצחה את ווילארד, גרובייל הפסידה להריאמה.
~~~~~~~~~~~~~
"לכל אחד נותרו שני פוקימונים" הודיע השופט, מרינה נראתה לחוצה מעט וסימנתי לה שהכל בסדר.
"עכשיו, צא..טייפלוז'ן!" קראתי וזרקתי את הפוכדור שלו, אור הבזיק מהפוכדור וטייפלוז'ן יצא ממנו ושאג בחזקה.
אש נדלקה על צווארו וגעשה עליו, הוא נראה מוכן יותר מתמיד.
"תתחילו בקרב!" השופט קרא, לא היינו צריכים להורות להם מה לעשות, הם כבר ידעו, הם רצו זה אל זה ואחזו זה בכפות השני,הם התחילו להתאבק זה עם זה, ולדחוף זה את זה אחורה על מנת להתקיף.
"טייפלוז'ן גלגל להבה!" קראתי, "כפת כוח" אמר דקסטר, טייפלוז'ן הפך את עצמו לצורת גלגל ושעט אל עבר הריאמה, הריאמה אחז בו עם כפו, והטיח אותו אחורה.
"טייפלוז'ן לא!" קראתי ורצתי אליו, ראיתי שהוא מצליח לעמוד, הוא קורץ לעברי ושואג "טייפ!!!" כדי להראות שהוא עוד ממשיך.
מרינה ופוקימוניה קראו קריאות אהדה לעברו, "כדור ג'יירו!" קראתי, טייפלוז'ן התכדרדר ועף אל הריאמה, הריאמה הסתכל על דקסטר שאמר "חבטה כבדה", הריאמה קפץ והשתטח על טייפלוז'ן, תוך כדי שחלק מגופו נוצץ באור מתכתי, הוא עלה על טייפלוז'ן שהפסיק להסתובב וצעק בכאב.
הסתכלתי על המתכת ועלה לי רעיון, "תתקוף בהתפרצות!".
האש העלתה עשן מצווארו של טייפלוז'ן, ומיד זרם אש אדיר יצא מפיו, האש כלכך חזקה עד שהיא גרמה לו להיטח קדימה לאוויר, וכמעט עד לתקרת הבניין, ההתפרצות פגעה בהריאמה המתכתי, וגרמה לו להיפגע חזק.
"מסך עשן והתפרצות אש!" צעקתי, טייפלוז'ן תקף במסך עשן, וניצוץ אדום שעט על הריאמה.
'קדימה' חשבתי, "מי מלח!" קרא דקסטר נחוש, ואז, בלי לדעת מה זה או מאיפה זה בא, זרם מים מלוחים שעט אל טייפלוז'ן וגרם לו לצלול אל הרצפה, העשן התפוגג מעט והצלחתי לראות אותו..מעולף.
"טייפלוז'ן לא יכול להילחם, המנצח הוא הריאמה" אמר השופט.
רצתי אליו וחיבקתי אותו "היית מעולה חבר, תנוח בבקשה", "לוז'ן" הוא ענה חסר כוחות והתמוטט בידיי, החזרתי אותו לפוכדור, כשמעיניי זולגת לה דמעה, ונשברת על הפוכדור האחרון שיכל לעזור לי- הפוכדור של בידריל.
הייתי מלא מחשבות על איך טייפלוז'ן ינצח אותם, לא חשבתי שאצטרך לבחור בבידריל, גם מיד המחשבות על כך שאני הולך להפסיד, לי יש פוקימון אחד ולו שניים, הכל הציף אותי, ולא הייתי מרוכז.
"קדימה ג'ימי!" קראה מרינה, "3 ; 2 לדקסטר" אמר השופט, "קדימה ילד אתה מסוגל" אמר דקסטר, "טוב, צאי בידריל!" קראתי וזרקתי את הפוכדור שלה, ממנה היא יצאה וזמזמה לי שיר, עד שראתה את דקסטר, ונדהמה. "הקרב מתחיל עכשיו" ציין השופט.
"בידריל אס אווירי!" קראתי, היה זכור לי שהיא למדה את המתקפה עוד בימים הראשונים שלה כבידריל, אם כי לא היתי בטוח שהיא תצליח, אבל להפתעתי היא הצליחה, היא שעטה אל הריאמה בצורת חץ, כששתי מחטיה מחוברות וצוללות אל הריאמה.
"הריאמה קדימה!" הוא קרא, בידריל עמדה לפגוע, אבל הוא הצליח לאחוז אותה בדיוק בנקודת המפגש של קודקודי המחטים שלה, כך שהיא הייתה חסרת אונים. "כפת כוח" הוא אמר.
לפתע הסתכלתי, וצץ במוחי רעיון "קדימה! נעיצת רעל! תשתמשי תוך כדי שאת מסתובבת!" קראתי לעברה.
המחטים שלה זהרו בסגול, היא החלה להסתובב במהירות כמו מקדחה, כשרעל ניתז לכל עבר ובנוסף הכפות של הריאמה מתחילות להיפתח.
בידריל נעצה את ידיה בתוך הריאמה והוא עף אחורה, עם שילוב בין אס אווירי לנעיצת רעל, שילוב שגרם לו לעוף אחורה ולהתעלף.
"הריאמה לא יכול להילחם, המנצחת היא בידריל. 3;3" אמר השופט. "צא סנורלאקס!" קרא דקסטר והוציא אותו מהפוכדור.
אך לפני זה הזירה השתנתה מעט, היא נבלעה באדמה ובמקומה יצאה זירת גומי קפיצית, אני מודה שמעט צחקתי כשראיתי את זה, אבל השתדלתי לא להראות את צחוקיי.
"בידריל את מוכנה?" שאלתי, היא הנהנה וזמזמה "ביד ביד ריל".
סנורלקס פיהק לו "סנור לאאאאקק!", דקסטר טפח על גבו של סנורלקס ונתן לו להיכנס לזירה.
מיד הכנתי את הפוקדקס המשודרג שלי לפעולה:
"סנורלאקס, הפוקימון הישן והצורה המפותחת של מאנצ'לקס. כשהבטן שלו מלאה, הוא עייף מדי כדי להזיז אצבע ונרדם. רק אז נהיה בטוח לבלות בלקפוץ על בטנו כאילו הייתה מקפצה" הוא אמר ונכבה.
"או.קיי" אישרתי, "הקרב מתחיל" אמר השופט. "נעיצת רעל בידריל" אמרתי, בידריל נעצה את מחטיה בסנורלקס, אבל עפה אחורה, בדיוק כמו שאמרו בפוקדקס.
"חבטה כבדה" אמר דקסטר, סנורלקס השתטח על הזירה, שגרמה לו לקפץ עוד איזה כמה מטרים, ואז הוא התכוון לצלול אל בידריל, "תתחמקי!" אמרתי לה, היה לנו מזל שבידריל מהירה מספיק, היא גרמה לו לפספס והוא שוב התכונן לקפיצה, בידריל הפעם לא הצליחה להתחמק, הוא היה ענקי מדי כדי לפספס.
"התנגשות ג'יגה!" אמרתי לה, היא השתמשה בהתנגשות ג'יגה והצליחה לגרום לו לזוז ממנה, היא הצליחה להתחמק מגבו הענק ולצאת לחופשי על הזירה, היא נעמדה עם רגליה על הזירה הקופצנית.
סנרולקס לא אהב את זה שהיא השתחררה, הוא קם על רגליו ונראה היה שהוא לא מתכנן משהו טוב, הוא תקף בקרן על..כן כן, קרן על אחת ענקית, הבעיה הייתה שבידריל לא יכלה להתחמק ועפה אחורה, מוטחת על הקיר כמו זבוב.
היא נפלה ורצתי אליה, היא הצליחה לזמזמם מעט וקמה, למזלינו סנורלקס היה עכשיו הוא ה"פסל".
"קדימה, עוקץ רעל" אמרתי לה, היא שלחה רעל סגלגל אל סנורלקס, שפגע בגבו אך לא גרם לו לכלום, חוץ מליפול על הגב ולקפץ על הזירה, הא הצליח שוב להשתטח על בידריל.
"נו מה יהיה?!" שאלתי ברוגז, סנורלקס תקף ברעידת אדמה, דבר שלא היה כלכך חכם, בעצם כן, כי בידריל הייתה מוטחת על הקרקע, אבל בכל זאת, הרעידה טלטלה את הזירה וגרמה לשני הפוקימונים לקפץ באוויר, בידריל איבדה שליטה וצללה אל הזירה, המחטים שלה פגעו בהם וגרמו לזירה לאבד אוויר, "זהו זה! עכשיו כל המהירות שלו אבדה! תודה בידריל!" קראתי במהירות על האסטרטגיה הקלה שקרתה כעת, הזירה הייתה ללא אוויר בכלל, סתם עוד כמה מרצפות חלקות. "מה? לא חשבתי שדבר כזה יקרה.. אנחנו אמורים להילחם על מרצפות? חח, זה יהיה קרב טוב!" קרא דקסטר, סנורלקס קם ושעט אל בידריל כשהוא מתכוון לתקוך בחבטה כבדה, אך בידריל התחמקה במהירות, וגרמה לסנורלקס לקפוץ מטר לשווא, הוא נפל על הרצפה ומיד נפל, הרצפה הייתה חלקה ביותר.
"יש לי!" קראתי במהירות, וסימנתי למרינה שהולך מצוין, "קדימה, תתקפי בעוקץ רעל אל פיו של סנורלקס!" קראתי, סנורלאקס כהרגלו היה עם פה פעור, ובידריל הכניסה את מחטיה ושלחה המון עוקצי רעל, דבר שגרם לפה של סנורלאקס להתמלא בכאלו, "עכשיו! תתרחקי ותקפי בעוד אחד!" אמרתי.
בידריל שלחה עוד עוקץ קטן ביותר, וכמו שאמרתי, עוקץ אחד אל עברו, הוא פגע בפיו וכל הפה שלו התפוצץ, נהיה עשן, וכשהוא התפוגג הצלחתי לראות את כל גופו של סנורלקס מכוסה רעל, כאשר הוא שוכב על הרצפה מעולף. "סנורלקס לא יכול להילחם, בידריל היא המנצחת. המנצח בקרב הוא ג'ימי מהעיר ניו-בארק טאוון" אמר השופט.
"הצלחנו!" קראתי אל בידריל וחיבקתי אותה, היא חיבקה אותי, האמת שלא האמנתי שנצליח, אבל מסתבר שטעיתי. הצעקות מספסל העידוד של מרינה רק התחזקו יותר ויותר, דקסטר החזיר את סנורלקס.
דקסטר התקדם אליי כשבידו דבר דומה לתג, רק בצורת אסימון.
"זהו סמל ההצלחה, שמור אותו, כהוכחה על שניצחת אותי..דקסטר!" הוא אמר וחייך, אני החזקתי אותו וצהלתי בשמחה "השגנו את סמל ההצלחה!" קראתי לעבר מרינה, היא חייכה לעברי.
כעבור כמה שעות, כבר היינו במרכז הפוקימונים, בתוך חדר קטן [כמו מלון לינה כזה בתוך מרכז הפוקימונים], עדיין המשכתי לבהות בסמל הנוצץ, וילו מרינה קראה מגזין, לפתע שמענו דפיקה בדלת, פתחנו וראינו את דקסטר, הוא הסתכל עליי ואמר "חח אני שמח שאתה שמח על הנצחון, כעת, אני אוכל ללמד את אחד הפוקימונים שלך מתקפה חזקה, בשם 'בליעת אדמה'..מה דעתך?" שאל אותי דקסטר, חייכתי והוא הבין שכן, "אוקיי.. אז את מי?" הוא שאל, "את טייפלוז'ן אם אפשר" אמרתי.
נתתי לו את הפוכדור של טייפלוז'ן, הוא הבטיח לחזור מחר להחזיר אותו, הנהנתי והוא הלך. כעבור כמה דקות אני ומרינה הלכנו לישון מאושרים.
פרק הבא: פרק 9 - גם אלופים טועים!? האשליות חוזרות!
פרק זה נכתב על ידי.
ספוילר
איזה פרק יפה.
אתה זוכר שבידריל יודעת אג'יליטי, נכון?
ומאד אהבתי את הרעיון עם טיפלוז'ן והאריאמה, לטיפלוז'ן יש באמת מין תדמית של בילתי מנוצח, שגם לא ניסית להשאיר אצלו.
בקיצור, כל הכבוד.
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
כן, אני זוכר שהיא זוכרת, אבל אף אחד לא אמר שג'ימי זכר את זה באותו זמן חח
תודה על התגובה. וכן, יש לו תדמית כזאת של "בלתי מנוצח" וכאן די ניפצנו את התדמית.
תודה שוב.
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)