הקדמה- טורנירי הנושא הינם טורנירים שבהם כולם משחקים באותו הדק או מוגבלים באיזושהי צורה כמו חובה לשים כמה קלפים מסוימים בדק. אלו הם טורנירים עם נושא מסוים.
ניהול הטורניר- לטורניר הראשון ובכדי לסיימו בהצלחה, אבקש 3 רשומים בלבד כאשר אני אהיה הרביעי!
שיטת המשחקים תהיה- כולם נגד כולם. משמע- כל אחד ייזכה לשחק נגד כל אחד מן השחקנים. לאחר מכן, 2 השחקנים שצברו הכי הרבה נצחונות יעלו לגמר. לפי חישוב שלי, זה יוצא בערך כ7 משחקים בכל הטורניר[אישית זה יוצא 3 כי יש לכם 3 יריבים, 4 אם עליתם לגמר ו5 אם היה שובר שוויון].
אין צורך לציין ש-כל- אחד מן הקרבות כולל הגמר הם מאטץ'.
לאחר שאשיג 3 רשומים, יצטרכו כל השחקנים לבצע מאטץ' אחד ביום. זה כל מה שאני מבקש, במקום לשחק נגד אנשים שאתם במילא עושים בDN, שחקו במסגרת הטורניר.
אם זה יקרה, נוכל בתוך פחות משבוע לסיים את הטורניר ולא להתעכב שבועות ם: רק מאטץ' אחד ביום, זה הכל.
על כל תוצאת קרב יהיה לעדכן עם צבע אדום ובברור בנושא, בכדי שאוכל לעדכן. אם אדם מבצע רמאות או יש וויכוח, ניתן לצלם בפרינט סקרין ולהראות לי. לא אוכל לצפות ברוב המשחקים.
נושא הטורניר- דק ג'וראק. אחד הדקים הפחות מוכרים, דק שיוכל להיות מעניין לשחק בו. כל אחד יצטרך לבנות דק ג'וראק בגרסא שלו, ולנסות לבנות את הטובה ביותר.
חוקים:
1.אין לשלב קלף אבולדו ואבולדר, רוב האנשים בפורום וודאי לא התעדכנו ביציאת הקלפים האלו ולכן אלו שיודעים לא יוכלו לנצל זאת. אין לשלב את רסקיו ראביט, אני מניח שהרבה מכם לא יודעים עליו והוא חזק מאוד.
2. מספר מפלצות הג'וראק בדק חייבים להיות גדולים ממספר הלא. לדוגמא לא תוכלו לשים כמה ג'וראקים שזה 'כאילו' יהיה ג'וראק ושאר הדק יהיה סתם איזה פלאנט או משהו.
3. כל דק[כולל הסייד והכל, אני עוד שוקל אם מותר סייד כי זה ממילא אותו הדק!] יישלח אל אדם רנדומלי שנבחר[אשמח למתנדב] אשר לא יירשם לטורניר, ושלא יגלה ויראה את הבנייה לאף אחד. הסיבה? כדי שאנשים לא ישנו בניות תוך כדי וינצלו רעיונות של אחרים. אני לא אוכל לקחת תתמונות כי אני גם משתתף ולכן זה לא יהיה הוגן.
הערה- לידיעתכם, יצא אקסיד[XYZ] דרגה 4 חזק מאוד שדורש 2 דינוזאורים, דבר שתוכלו לעשות בג'וראק. אני רציתי שכולם יידעו שיהיה הוגן.
רשומים:
- שם משתמש: Primo
שם אמיתי: עומר.
כינוי במשחק: Yumi Omer
פעיל בתדירות: בינונית.- משחקים: מור, אביב, יונתן
- שם משתמש: scizor-x
שם אמיתי: יונתן.
כינוי במשחק: 2099364009
פעיל בתדירות: בינונית-נמוכה.- משחקים: עומר, אביב, מור
- שם משתמש: Hei
שם אמיתי: מור.
כינוי במשחק: MOR100200