Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4
  1. משתמש מנוסה
    שם: אלון
    שלום לכל הסקרנים והסקרניות שנכנסו לנושא זה

הקדמה :
    יכול ליהיות שחלקכם שמתם לב שאני פחות פעיל בזמן האחרון, זהו בגלל כנראה סגירת משחקי התפקידים הארי פוטר ו,אקס מן,
    אבל לרוב בגלל המשחק החדש שמצאתי שקוראים לו ddo (מבוכים ודרקונים אונליין)
    מה זה בכלל ?!
    ddo זהו משחק mmorpg שכולו בעצם שילוב אחד גדול של מבוכים ודרקונים מהדורה 3 עד 4.
    מה עושים בו ?
    בddo אפשר להשתכר (בערך) לפגוש חברים, לצאת ממבוכים וכמובן לבעוט בתחת של קובולדים קטנים ומעצבנים !!!
    במשחק אתה מתחיל בתוך כפר קטן שניקרא קורת'וס, וכשאתה מסיים את המשימות שיש בו אתה יכול לשוט אל עבר ההארבור ושם לחרוש בלי הפסקה. כשאתה נכנס למשימה (צינוק-dungeon) אתה נכנס לתוך מקום אחר, בו אתה מנותק מכולם חוץ מהפארטי שלך, שם יש לך רשימת משימות שאתה צריך להשלים בתוך הצינוק הנוכחי. כמו להרוג את את ההובגובלין יאר יאר והצבא שאיתו או לפוצץ את ספינת המילוט שלו (לקוח מאחת המשימות האהובות עלי irestone inlet)
    מה אפשר לשחק ?
    במשחק אפשר לבחור גזע מתוך 8 גזעים ומקצוע מתוך 11 מקצועות (בקרוב 12)
    גזעים
    בן אדם- אין מה להסביר, הגזע המאוזן (מתאים להכל)
    אלף- +2 לזרז ו-2 לחוסן, מתאים להמון : אשף, (בונוס קטן למאנה ותכונות סבירות) סייר, (בגלל שהזריזות חשובה) טרובדור (בגלל שהזריזות חשובה)
    גמד +2 לחוסן ו-2 לכריזמה. מתאים לכל הדמויות בקטגורית הmeelee ולא מומלץ בכלל למכשף וטרובדור
    בן מחצית +2 לזריזות ו-2 לכוח. סופר מומלץ לנוכל או לפעמים למכשף או אשף.
    מכושל קרב +2 לחוסן -2 לחכמה ו-2 לכריזמה. מומלץ לכל הmeelee וגם למכשף, אשף ואומן פסילים (אך ורק בגלל לחשי התיקון שלהם (שהם הלחשים היחידים שמרפים מכושלי קרב בלי מינוסים) (ptp)
    חצי אלף (ptp) גם מאוזן. מתאים להכל באותה מידה, אף פעם לא שיחקתי ואני לא מכיר...
    אלף אפל/דרו +2 לתבונה +2 לכריזמה +2 לזרז -2 לחוסן. סוס לכל מטילי לחשי הארקנה (אשף מכשף וטרובדור) כמו ששמתם לב הוא לגמרי אוברפוורד אז איך אפשר שלא : ptp !!!
    חצי אורק +2 לכוח -2 לתבונה -2 לכריזמה. סוס לברברים וכל הmeelee האחרים. (אסור בהחלט ליהיות אשף/מכשף חצי אורק) גם הוא... ptp
    מקצועות
    קפא"פ/meelee
    לוחם - מקצוע עם כמה אפשרויות : שתי נשקים אחד קל ביד אחת ואחד חד ידני ביד השניה, נשק חד ידני ביד אחת ומגן ביד השניה, נשק כבד. מקצוע עם היכולת לבחור הכי הרבה כישרונות במשחק.

ברברי - כמו לוחם רק עם כמה שינויים (גם בו יש את אפשרויות הנשקים כמו אצל הלוחם אבל מומלץ נשק כבד) : הוא לא מקבל יותר כישרונות מכל מקצוע אחר אבל יש לו המון נק'פ ויש לו זעם מה שמכניס אותו לאמוק והוא נהיה חסין יותר וחזק יותר לזמן קצר (פעם ביום)

פלאדין/אביר קודש - שילוב של לוחם וכהן, גם הוא יכול להשתמש בנשקים כמו הלוחם, בדרגה 4 הוא מקבל לחשי קודש מגניבים ויש לו יכולות ממש טובות כמו הנחת ידיים (ריפוי ענק של נק'פ) והקעת רוע (תתקנו אותי אם יש לי שגיאות כתיב) שעושה נזק טוב על יצורים רעים (יש הרבה...) ובupdate האחרון הוסיפו למתקפה הזאת אנימציה מגניב של התפוצצות קודם מוזרה כשאתה הורג מפלצת עם יכול זו.

נזיר - לא משתמש בשריון ונשקים, רק עם הידיים. במקום מאנה יש לו צ'י או קי, שזה המאגר אנרגיה של היכולות המיוחדות שלו, כמו מכת הלם (הנזיר הוא p2p אז אף פעם לא שיחקתי ואני לא יכול להרחיב עליו...)

מטילי לחשים/spell casters

מכשף ואשף - מאוד מאוד דומים אבל המכשף מטיל את הלחשים יותר מהר ויש לו יותר מאנה אך הלחשים שלו מתחזקים תמיד דרגה או שתיים אחרי האשף (זה מאוד משנה...) האשף לא כמו המכשף יכול לשנות את הלחשים כל פעם שהוא בבר או אחרי שריינים (פסלים שמשחזרים לך את המאנה והנק'פ) ומבחר הלחשים שלו הרבה יותר חזקים והוא מקבל אותם מהר יותר. (לא משתמשים בשריונות או נשקים רגילים, לרוב שרביטים או בכלל לא)

אפשר להגיב כי זה עוד לא הנושא הרשמי... אני עוד אעדכן את זה... יש עוד מה לצפות.
    אני עוד אוסיף לינקים בהמשך אני פשוט ממש עייף...
    נערך לאחרונה על ידי alonsiro, 08-27-2011 בשעה 01:00 PM

תחממו ותאכליו !!! כרגע רק תחממו :-(

יש לי משחק חדש !!! Clash of Gods

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    בכל מקרה שיחקתי,משחק טוב אבל מבינים את הקטע מהר ומשתעממים.
    בכל זאת תודה

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

3. משתמש מנוסה
    שם: פרינסטין? פרינסטון;רון
    נכון גם אני... הגראפיקה לא רעה וזה משחק באונליין וזה מומלץ לאוהבי משחקי תפקידים

יאיי!! ירשתי את החתימה של אלון!! קרדיט... לו, למי זה כמר יכול להיות? :P

קרדיט ל Dr spin המלך!

חחחחחח כמה תמונות פוקימון מצחיקות ;)

Spoiler ספוילר
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: אלון
    ערכתי ועדכנתי אבל עוד לא סיימתי...
    אני אוסיף לינקים בהמשך אבל בינתיים מי שרוצה לבדוק את האתר בינתיים שיכתוב בגוגל ddo

תחממו ותאכליו !!! כרגע רק תחממו :-(

יש לי משחק חדש !!! Clash of Gods

Spoiler ספוילר

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •