יש לי שתי שאלות:
א.אחרי עיר המכון הרביעי, לפנות לעיר המכון החמישי(שמאלה) או לפנות ימינה להר הזה?
ב.מה הסיכוי לפגוש כלב אגדי? פשוט הלכתי בדשא ומצאתי אנטאי, בנוסף איך תופסים אותו אם אי אפשר להילחם בו?
אחרי המכון הרביעי תילך ימינה תקבל Hm לא זוכר איזה ניראה לי Hm04 ואז תילך חזרה לעיר ולך שמואלה יש שם מאמנים תירד למטה ותגיע לעיר אולבין בקשר לכלבים האגדיים יש שלושה כאלה ראיקו אנטיי וסויקון את סויקון צריך לפגוש כמה פעמים במשחק ואז אתה נלחם איתו בדך 25 מעל העיר סרולין במחוז קנטו בקשר לאנטיי וראיקו 100 אחוז למצוא אותם בשדה תסתכל במפה של המשחק ואז תיראה איפה הם נמצאים באיזה שדה ואיזה דרך ועדיף שתביא איתך פוקימון מהיר כמו גנגר שיכול להשתמש בהיפנוזה שירדים אותם ככה הם לא יברחו מהקרב.
הדרך השניה היא להביא איתך פוקימון ברמה גבוהה לקרב עם מתקפה MEAN LOOK זה ימנע מהם לברוח גם מהקרב
יש מקום שהם נמצאים שם במפה כמו שאתה בודק איפה ניתן להשיג פוקימונים, ככה זה איתם
אתה מסתכל איפה הם נמצאים בד"כ, ופשוט מתחיל לחפש, הדרך הטובה ביותר לתפוס היא:
1. להשתמש במאסטר בול
2. להשתמש בMEAN LOOK\HYPNOSIS עדיף Mean Look
3. השיטה המפגרת והגרועה שלי שלפעמים עובדת, קח תפוקדור הכי טוב שניתן לקנייה, כשתמצא אחד מהם תשמור בתוך הקרב, ותנסה תמיד לתפוס עם הפוקדור הראשון, או להשתמש במתקפה כמו Headbutt שיהיה Flinch
אם אני לא טועה היפנוזה לא יעזור בכלום..
קח פוקימון מהיר עם Mean Look, עדיף זובאט/גולבאט/קרובאט, לאחר מכן תלך אליהם בשעות 19:00+ ותצתייד באספקת Dusk Ball יחסית גדולה, תחליש אותו במתקפות נייטרליות שלא מזיקות קצת ולא מזיקות הרבה לכלב, לאחר מכן תתחיל לזרוק עליו Dusk Ball עד שייתפסו, מומלץ שזובאט/גולבאט/קרובאט יהיו ברמות 35-45.
ספוילר
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
כן אבל פה הם בורחים... הם לא משתמשים בroar
הכי טוב זה להישתמש בוואבפט... יש לו SHADOW TAG
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
אןם משתמשים עליהם במבט מרושע הם משתמשים ברואר, חוץ מסוויקון שלו בורח ולא משתמש ברואר.
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)