באמת יפה מאוד.
לדעתי לא נכנסים בגלל שהשם לא מושך.
באמת יפה מאוד.
לדעתי לא נכנסים בגלל שהשם לא מושך.
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
שמתי לב לבעיה קטנה בסיפור.
אתה נותן תמונות במקום לתאר.
וזה נורא חבל, כי אתה יכול לומר במקום "זה היה גלייגר"
תכתוב במקום "עמד שם פוקימון סגול, שצורתו דמתה לצורתו של עקרב. היו לו 2 כנפיים שנתלו מקצוות ידיו, וזנב מעוגל.
אם תרצה תוכל להוסיף תמונה ליד. כי מטרתו של הקורא לדמיין, והתמונות יגרמו בסוף להתעלמות של הקוראים מהסיפור.
תשתדל בפרק הבא להוסיף תיאורים.
מצטער חברים, פרשתי =(
ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
עדיף סקייפ =)
אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:
ספוילר
תודה רבה רבה שאתם מגיבים.. אני שמח, לגביי השם של הסיפור הוא סבבה?! לשנות?!
חשבתי על לשנות טיפה "פוקימון המסע האולטימטיבי - דרכו של מאמן!"
נ.ב.
כתבתי את הפרק הפעם בפסקאות...
פרק 3: יום אחד, שני קרבות!
מאירועי הפרקים הקודמים~ "אוקיי" אני אומר.. "מי מתחיל?" אני שואל את מיילי, מבט מרוכז, מנסה לבחון את ההראקרוס שלה מהחיצוניות.
היא מצחחקת מעט ואומרת "מה זאת אומרת? Ladies First, מכיר את המשפט?"
היא מצביעה על טורצ'יק ואומרת בפקודה "הראקרוס השתמש בבקשה בחבטות זעם!"
הראקרוס שולף את ציפורניו החדות ומרחף עם כנפיו במהירות אל עבר טורצ'יק.
"טורצ'יק מהר, התחמק ותשתמש בגחלת!" אמרתי באומץ.
טורצ'יק ממתין כמה שניות להראקרוס ומחכה לרגע הנכון, הכל נראה מבטיח, הראקרוס מנסה לחבוט ולשרוט עם ציפורניו את טורצ'יק אך הוא מתחמק.
ולפתע הראקרוס שולח את ידו השנייה ופוגע ושוב חובט בטורצ'יק מספר מכות חזקות, שורטות את טרוצ'יק באכזרויות ומכות בכוח.
"מזה?!" אקרא בקול, מופתע מן החבטות הללו. מיילי מביטה בי ואומר בחיוך מסופק ורחב "חבטות זעם הם מספר חבטות, כאשר הוא יפספס אחת הוא התקוף שנית שלישית ורביעית וכך הלאה.."
לאחר מכן התחלתי מעט לדאוג, אמרתי לטורצ'יק "קדימה קום, אתה מסוגל טורצ'יק, תקוף בגחלת!"
טורצ'יק מזנק קדימה ומנפח את לחיו, ואז ממקורו הקטן יוצאות המון כדוריות אש קטנות וחמות שפוגעות בהראקרוס ועושות נזק לא קטן.
"אתה בוחר לתקוף עם מתקפת אש... מהלך מתוחכם, אך אל תצפה לנצח!" אומרת מיילי ביהירות
"אנחנו עוד נראה.." אמרתי לה בחיוך, לאחר מכן פקדתי על טורצ'יק "מצויין, עכשיו הקשב, השתמש בריכוז אנרגיה למתקפה הבאה שלך"
טורצ'יק עוצם את עיניו עומד מרוכז ויציב ומעצים את כוחו, הילה קטנה, צהבהבה וחמימה מקיפה אותו!
מיילי נרתעת מן הדבר ומיד מגיבה "הקראקוס עכשיו, השתמש במתקפת קרן, נסה לגרור אותו בכוח לאחד מגזעי העץ שכאן!"
הראקרוס מוריד את ראשו קדימה לכיוון טורצ'יק ושועט במהירות כאשר קרנו החדה מלפנים.
התחלתי לחשוש נורא, הקרן של הראקרוס נראתה חזקה וקשיחה והוא ממהר אל טורצ'יק ואמרתי "טורצ'יק זה מספיק, התחמק בזריזות ותקוף שוב בגחלת!"
הראקרוס מגיע קרוב אל טורצ'יק, טורצ'יק מנסה להתחמק אך הקרן של הקראקרוס מתנגשת בוא בעצמה ופוגעת בו.
הראקרוס מנסה להמשיך לרוץ לעבר גזע עץ כשטורצ'יק בין קרניו, אך טורצ'יק עוזר כוחות, משתחרר וקופץ מעלה!
הוא יורה משם גחלת שבזכות מיקוד האנרגיה חזקה הרבה יותר מן הקודמת!
הוא ממטיר את כדוריות הגחלת כמו גשם על הראקרוס המסכן שנחבל היטב. "מעולה טורצ'יק אנחנו מובילים!" קראתי בקול מאושר ומיד מיילי הגיבה ואמרה "אל תשמח סתם כי לא תנצח!"
לא התייחסתי לדבריה, נוצר שקט מותח מעט באוויר, הקרב התחמם... הרוח נושבת ומרשרשת בין העלים, אני מביט בליליה והיא בי מצפים שמישהו יפצא את פיו.
ההתלהבות בערה בי ומיד פרצתי ואמרתי "אוקיי טורצ'יק, השתמש בניקור שוב ושוב על הראקרוס ועל תרפא ממנו!"
טורצ'יק רץ לעברו ומזנק קלות ומנקר את מצחו ואת גבו של הראקרוס בכוח עם מקורו המחודד, הראקרוס מראה סימני חולשה ומנסה להתגונן עם ידיו.
לפתע קוראת מיילי ואומרת "זה הזמן הראקרוס התנגדות ואז שוב מתקפת קרן!"
ולפתע הראקרוס אוחז בבטנו של טורצ'יק, מחזיק אותו במהופך ומשליח אותו בעצמה על הקרקע טורצ'יק נשרט ונחבל מעט, הוא אינו מספיק לקום והראקרוס מקדים וחובט בראשו בכוח עם מתקפת קרן.
טורצ'יק נראה כאוב ותשוש, אך הוא קם, מתנשם קצת בכבדות ומביט בי נחוש. ונראה כי הוא לא מתכוון לוותר.
"יפה מאוד מיילי אבל זה לא ישבור אותנו, נכון טורצ'יק?" אמרתי בקול נחוש ומלא מוטיבציה, וטורצ'יק השיב לי בחיוך "טורצ'יק טורצ'! "
מיילי מיד אמרה "הראקרוס השתמש בנשיכת חרק בכל הכוח, גמור את זה!" ואני השבתי "טורצ'יק השתמש בשריטה!"
שני הפוקימונים הולכים זה מול זה במעגלים, זזים באיטיות, מחפשים למצוא אחד את רעהו אינו מוכן...
הראקרוס יוצא ראשון ומנסה לנשוך את טורצ'יק שמבצע היפוך לימין ומתחמק בצורה חלקה. ובתגובה טורצ'יק שורט בברוטאליות את הראקרוס בידו.
הראקרוס מתעלם מן הכאב החד ומיילי צועקת "נסה שוב!" והפעם הוא אוחז ברגלו של טורצ'יק עם נשיכת חרק.
שיניו החדות ולסתו החזקה של הראקרוס מכאיבים לטורצ'יק הקטן שנאנק מכאבים.
ואז לפתע צצ רעיון במוחי,עודדתי את טורצ'יק "קדימה חבר בוא ננצח אנו מסוגלים, השתמש עכשיו מתווח אפס בגחלת וכוון לפניו של הראקרוס!"
טורצ'יק צועק בקול "טווווררצ'יייייי..." ויורה מטח כדוריות גחלת ופוגע בכוח בהראקרוס שעדיין נושך ולא מוותר.
ולפתע אומרת מיילי "קדימה הראקרוס השתמש בכוח סבל!" לפתע עיניו וגופו של הראקרוס זוהרים לרגע בהילה כחולה ובוהקת ונראה שהראקרוס מצליח לעמוד בגחלת הנמשכת של טורצ'יק!
ואז היא הוסיפה "קדימה עכשיו, השתמש בהתנגדות בכל הכוח!"
לפתע הראקרוס משתמש בקרנו ומתנגד סופית לטורצ'יק, הוא מרפה מאחיזת פיו ותופס את טורצ'יק, הוא קופץ גבוהה לאוויר ומשליח את טורצ'יק לאדמה בעצמה!
"טורצ'יק לא!" אני קורה בדאגה, מצפה לתנועה של טורצ'יק ומחכה שיקום. אך הוא אינו יכל לשאת עוד ומתעלף!
"טורצצ'.." הוא מלמל מסוחרר ותשוש. אני רצתי אליו והרמתי אותו לידי ואמרתי לו בחיוך מלא גאווה "היית נהדר, כמעט ניצחנו, כל הכבוד לך חבר קטן!"
לאחר מכן לחצתי את ידה של וונסה ואודתי לה על הקרב "הייתי בטוח שניצחנו.. זה היה מהלך נהדר שם בסוף, יש לך הראקרוס אמיץ וחזק מאוד!"
היא השיבה "תודה רבה, זה באמת היה קרב בלתי נשכח.." הראקרוס גירד בראשו התחיל להסמיק מדבריי. לאחר מכן אמרתי "אוקיי ניצחת תפסי את גלייגר!" והיא אמרה "כן, נכון" אך שאנחנו מביטים סביב אנו איננו רואים זכר ממנו.
אנחנו ממשיכים לחפש מעט ואז לפתע וונסה ואני מבחינים שסנדשרו וגלייגר זוללים לנו אוכל מהתיקים!
"הייייי!!!!!" צעקנו שנינו בזעם ומיד מיילי יצאה לפעולה ונלחמה בגלייגר, הראקרוס חובט בוא עם מתקפת קרן מפתיעה מאחורי גבו מעיף אותו על גזע עץ.
גלייגר קם ומנער מעט את ראשו ונראה כועס, הוא נופף בכנפיו ועלה למעלה, מבצע סיבוב באוויר בשביל תנופה ומשתמש במתקפת קנף שפוגעת היטב בהראקרוס ומפילה אותו לאחור.
ואז גם סנדשרו מתערב עם עוקץ רעל על הראקרוס ועוזר לגיילר.
הבחנתי בכך ונראתי מאוד להוט להילחם "שתיים על אחד, לא פייר.. צריכה עזרה?"
מיילי לחוצה השיבה בציניות "כן עם אתה לא עסוק מידי..."
אני מבקש מטורצ'יק לאגור כוחות ולצאת לקרב בכל זאת. הוא מתאושש ומתנשם אבל מיד פועל ותוקף את סנדשרו בניקור חזק!
הקרב מתפצל, מיילי והראקרוס נלחמים בגלייגר בעוד אני וטורצ'יק בסנדשרו. סנדשרו תוקף במתקפת חול, הוא חופר באדמה ומעיף דשה וחול רבים שמקשים על טורצ'יק.
"החזק מעמד טורצ'יק, זנק לאחור ואז שוב למעלה והשתמש בגחלת!" פקדתי עליו בהתלהבות.
טורצ'יק מדלג לאחור פעמיים קטנות בשביל להתרחק מן החול שסנדשרו מעיף ללא חט, הוא קופץ שוב והפעם למעלה ואז מתקיף בגחלת חזקה שפוגעת היטב בסנדשרו!
סנדשרו נזרק לאחור ומשפשף מעט בדשא שעל האדמה. הוא מיד קם ומשתמש בהגנת כדור, הוא מתכנס בתוך עצמו והעור שעל גופו מגן עליו.
בעוד טורצ'יק ממשיך לתקוף בגחלת הוא מתחיל להתעייף מעט ואז סנדשרו מסתחרר כמו כדור ופוגע במהירות מרשימה בטורצ'יק שעף על גבו, מתגלגל ומתרסק.
טורצ'יק מיד נעמד, מצליח לקום, הפרווה של צווארו מתנפחת והוא נעשה עצבני, בדיוק כפי שאמר הפוקדע.
"השתמש עכשיו במיקוד אנרגיה ואז נסה שוב ניקור!" אמרתי בנחישות ומוכנות רבה.
מיילי סיימה את הקרב שלה והיא ומשליכה פוקדור ריק על גלייגר המעולף, ובנתיים טורצ'יק מסיים את טעינת האנרגיה ומנקר במהירות רבה ובכוח את השריון של סנדשרו.
לפתע נשמעת זעקה עמומה שמגיעה מסנדשרו, מה שאומר שהוא מתחיל להרגיש בכאב.
פקדתי על טורצ'יק להפסיק ואמרתי "אוקיי בוא נסיים את זה, כך שלושה צעדים לאחור רוץ אליו והשתמש בשריטה בכל העצמה!"
טורצ'יק נשם עמוק ורץ בקריאה חזקה "טורצ'ייייקקק!!!" ואז חובט ושורט בכוח רב מאוד את סנדשרו שפותח את המגן ונופל על גבו מעולף.
"יש ניצחנו סוף סוף, אתה גדול מהחיים!" קראתי באושר אל טורצ'יק וחיבקתי אותו חזק.
לאחר מכן הבטתי בסנדשרו ששם וחשבתי לעצמי 'רציתי את גלייגר. אבל הוא היה עקשן וקשוח בקרב, נראה לי שסנדשרו יתאים בהחלט!' ובלי מילים מיותרות שלפתי פוקדור.
בקריאת "פוקדור צא!" חזקה השלכתי את הפוקדור עליו, הוא נפתח וממנו יצאה קרן אדומה ששאבה את סנדשרו פנימה, הפוקדור נסגר והחל להתנדנד ולהבהב. משמיע קולות עולים ויורדים שוב ושוב בעוד שאני מביט בו מתוח ומלא צפייה.
פעם לימין ופעם לשמאל, מחכה את 20 השניות הארוכות בחיי ולפתע נשמע צליל שקט שוליו "טוו.." והפוקדור נעצר!
"תפסתי סנדשרו!" צעקתי בכל והרמתי את הפוקדור בזריזות, לחשתי לו "ברוך הבא לצוות" והכנסתי אותו לחגורת הפוקדורים.
מיילי מביטה בי בחיוך, נראה לרגע כאילו שמחה בשבילי אבל לפתע היא מציגה לי את הפוקדור הנוצץ שלה ומשוויצה "גלייגר בפנים!"
שתינו, כל אחד בעצם שמח על מה שתפס, מתקדמים לנו לעיתנו. נהנים וחוקרים את הדרך בה אנו הולכים, אני עסוק במפה שבפוקיגיר כדי לחפש את הדרך ואילו מיילי משתעשעת לה עם טורצ'יק...
"בבבבווווווווםםםםם!!!" נשמע לפתע רעש חזק מתוך העצים, זה היה רחוק מספיק בשביל שלא יקרה לנו דבר אבל זה לא היה במרחק של יותר מה 10 דקות של ריצה.
נבהלנו נורא, טורצ'יק נתקפף פחד ומייד קפץ לידי הבטתי במיילי במבט רציני והיא עשתה זאת גם, הסכמנו עם הראש מבלי לדבר שזזים לשם והתחלנו לרוץ. . .
פרק טוב,
אני מתערב איתך שמי שעשתה את הפיצוץ זאת אמא שלו
נערך לאחרונה על ידי Master Po, 08-30-2011 בשעה 06:51 PM
מצטער חברים, פרשתי =(
ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
עדיף סקייפ =)
אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:
ספוילר
פרק ממש יפה.
טורצ'יק יודע שריטה?
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)