זה נושא רציני אני באמת מנעלב ממה שיש פה אני רוצה לעזור לאנשים וההנהלה קוראת למה שאני עושה ספאם
שידוע לכולנו המצב בפורום רע.. אין הרבה אנשים שיודעים לבנות סטים או בכלל שישיות בפורום בכלל אני יכול לספור את האנשים שיודעים ביד אחת (ביניהם אני ואופיר) ובעיקר כי זה פורום פוקימון ישראלי הייתי מצפה שלפורום תהיה רמה יותר גבוהה
אז אופיר הציע לי לפתוח ביחד איתו נושא לשיפור שישיות במקום כל מיני נושאים של שישייה, טבע אבל זה כפל סוגים, 4 מתקפות אש!
Hyper Beam!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נושא מסודר שבו נוכל לתקן את זה בפורום ואולי לעלות את מספר האנשים שיודעים באמת לבנות שישייה.
אז שלחתי לstm מנהל פורום משחקים של פוקימון והרחבה מנהל פורום Wifi של פוקימון שמכיל את קרבות הויפי להלן ההודעה
והנה התשובה שקיבלתיאני יודע שזה נוגד את החוקים שאין לפתוח נושאי עזרה אבל..
רמת השישיות בפורום בעיקר לקרבות ויפי מאוד נמוכה
אז ההצעה שלי ושל אופיר היא לפתוח נושא שבו אנשים יוכלו לפרסם את השישיות שלהם ואנחנו ננסה לתק אותם (אופיר ברמה יותר גבוהה ממני בבניית שישיות ד"א)
אז מותר או לא?
אין עם מי לדבר... בנושא הזהלא
זה תמיד מוביל לספאם
אתם רוצים לעזור תענו על שאלות
נושא אחד כזה פשוט לא עובד
ואחרי זה מתלוננים שאין פעילות בפורום ושהמנהלים לא עושים כלום אולי זה כי הם מונעים מאיתנו לעשות זאת
אולי כי הספאם הלא מסודר ורמת הפורום הנמוכה מספקת אנשים אני רואה פה אנשים שכבר הרבה זמן פה עוזרים בשישיות אבל אין להם ולו מושג קלוש על שישיות ויפי
אנשים רוצים להשקיע פה אבל אתם לא נותנים
אנשים פה שמנסים לעזור לאנשים שלא מבינים תגידו אין לכם לב? איך אתם יכולים לא לעזור להם ולמנוע פתיחה של נושאי עזרה האם זה שכל אחד יפתח אשכול יותר טוב מאשכול אחד מאינספור נושאי ספאם שנפתחים כל יום על השישיות למשחק?