Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18
  1. The eternal hunters
    שם: אילן
    זה נושא רציני אני באמת מנעלב ממה שיש פה אני רוצה לעזור לאנשים וההנהלה קוראת למה שאני עושה ספאם

שידוע לכולנו המצב בפורום רע.. אין הרבה אנשים שיודעים לבנות סטים או בכלל שישיות בפורום בכלל אני יכול לספור את האנשים שיודעים ביד אחת (ביניהם אני ואופיר) ובעיקר כי זה פורום פוקימון ישראלי הייתי מצפה שלפורום תהיה רמה יותר גבוהה

אז אופיר הציע לי לפתוח ביחד איתו נושא לשיפור שישיות במקום כל מיני נושאים של שישייה, טבע אבל זה כפל סוגים, 4 מתקפות אש!
    Hyper Beam!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נושא מסודר שבו נוכל לתקן את זה בפורום ואולי לעלות את מספר האנשים שיודעים באמת לבנות שישייה.

אז שלחתי לstm מנהל פורום משחקים של פוקימון והרחבה מנהל פורום Wifi של פוקימון שמכיל את קרבות הויפי להלן ההודעה

אני יודע שזה נוגד את החוקים שאין לפתוח נושאי עזרה אבל..
    רמת השישיות בפורום בעיקר לקרבות ויפי מאוד נמוכה

אז ההצעה שלי ושל אופיר היא לפתוח נושא שבו אנשים יוכלו לפרסם את השישיות שלהם ואנחנו ננסה לתק אותם (אופיר ברמה יותר גבוהה ממני בבניית שישיות ד"א)

אז מותר או לא?
    והנה התשובה שקיבלתי

לא
    זה תמיד מוביל לספאם
    אתם רוצים לעזור תענו על שאלות
    נושא אחד כזה פשוט לא עובד
    אין עם מי לדבר... בנושא הזה

ואחרי זה מתלוננים שאין פעילות בפורום ושהמנהלים לא עושים כלום אולי זה כי הם מונעים מאיתנו לעשות זאת

אולי כי הספאם הלא מסודר ורמת הפורום הנמוכה מספקת אנשים אני רואה פה אנשים שכבר הרבה זמן פה עוזרים בשישיות אבל אין להם ולו מושג קלוש על שישיות ויפי

אנשים רוצים להשקיע פה אבל אתם לא נותנים
    אנשים פה שמנסים לעזור לאנשים שלא מבינים תגידו אין לכם לב? איך אתם יכולים לא לעזור להם ולמנוע פתיחה של נושאי עזרה האם זה שכל אחד יפתח אשכול יותר טוב מאשכול אחד מאינספור נושאי ספאם שנפתחים כל יום על השישיות למשחק?
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

2. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    לפי דעתי עם כבר עושים את זה כדאי לנסות להכין שרת pokemon online או משהו בסגנון בשביל שיוכלו באמת להשתמש בנושא כי כידוע לך מספר האנשים שמשחקים בוויפי לא גדול בהרבה ממספר האנשים שיודעים לבנות שישיות.

סתם לידע כללי בכל הקשור לשישיות אופיר מורה מצויין ורוב השישיות שלי היו בעזרתו(מה שמוזר זה שהוא עזר לי לבנות שישיה שניצחה אותו כמה פעמים XD)
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

3. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    צודק, ואם זה ימשיך ככה, הרבה משתמשים פשוט יחפשו פורום אחר, שבו יוכלו לענות על השאלות שלהם.
    מנהלים, ההפסד הוא רק שלכם!
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

4. מורחקים
    שם: אופיר
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Flupy צפה בהודעה
    סתם לידע כללי בכל הקשור לשישיות אופיר מורה מצויין ורוב השישיות שלי היו בעזרתו(מה שמוזר זה שהוא עזר לי לבנות שישיה שניצחה אותו כמה פעמים XD)
    כפרעליך D:

סתם לידע כללי, אני פעם עשיתי שרת אבל הוא נסגר כי אחרי כמה זמן הוא התייבש >:

5. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    אני חושבת שאתה צודק זה לא יוביל לשום ספאם!! הדבר היחיד שזה יוביל אליו זה פיתרונות לאלה שצריכים עזרה!

6. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    בעבר אשרתי נושאים כאלה והם הובילו לספאם.
    בנוסף, אי אפשר לעזור לכמה אנשים בנושא אחד.
    עדיף שכל אחד יפתח נושא משלו, ככה זה הרבה יותר מסודר וניתן לתת עזרה כמו שצריך.
    כמו שרשמתי בתגובה-נושאי עזרות פשוט לא עובדים.
    מניסיון.

7. NYO HO HO
    שם: עמית.
    אני מצד אחד מסכים עם Stm, כי אם הוא אומר שזה מניסיון,ויש לו הרבה, אז זה מצדיק את זה.
    מצד שני אני מסכים עם אופיר ואילן-באמת זה יוכל לעזור לאחרים, מין מפעל שישיות וסטים כזה.
    אך אני מסכים יותר עם Stm,כיוון שהוא צבר ניסיון רב מאוד בניהול הפורום הזה.

ציטוט פורסם במקור על ידי Emma Watson צפה בהודעה
    באהבה, אילן.
    זה ספאם.
    אני מוחק לך את ההודעה ונותן לך אזהרה בע"פ.
    NYO HO HO BITCH

8. The eternal hunters
    שם: אילן
    השאלה היא מה אתם מכנים ספאם אני לא קורא לזה ספאם אפילו אם יהיה קצת זה לא נורא תמיד אפשר לנעול ואפילו למחוק את האשכול מי שרוצה להספאים שם פשוט לא נעזור לו זה לא נו"s זה נושא רציני לכל דבר אז ספאם לא אמור להיות שם

אני מבין שלstm יש ניסיון וכל אבל אפילו אם זה יהיה נושא עם 10% ספאם לדעתי שווה לנסות הרי אי אפשר לבנות מדריך שיסכם את כל השישיות בעולם הרי המדריך שבניתי מותאם רק לסוג שישייה אחד מתוך אלפי סוגי שישיות ויפי וטכטיקות שונות

אפשר לשים תת חוקים האוסרים על ספאם בנושא חוץ מזה בחת"ם יש הרבה יותר "ספאם" צכל הספאם שיכול להיות בנושא הנ"ל

ידוע לי שמה שקרה בנושא של הוידיאו זאת פשוט תוצאה מילדותיות הפורום אני נתתי להם ערוץ יוטוב מלא בקרבות שרק אפשר ללמוד מהם אבל מה הם עשו? ניתקעו על הסירטון של המג'יקארפ.....

למען האמת לפי המדריך של Stm רואים שהוא יודע לבנות שישיות בעיקר למשחק כי השישייה שהוא בנה משתמשת במושג כפל סוגים שדי נמאס לי לראות את המושג הזה ויותר נמאס לי לראות גם "מתקפה נגד החולשות"

אם יש תוקף אז המתקפות הן לא נגד החולשות בכלל אלא נגד הסוגים שהפוקימון לא מסוגל לתקוף באופן סופר אפקטיבי/נייטרלי אני לא רואה סט של סקיזור עם מתקפת מים,אבן או אדמה נכון? אז למה לשים מתקפה נגד החולשות? אתם יודעים למה? כי סקיזור לא אמור להישאר מול פוקימון אש וחוץ מזה יש לו מתקפות שיכולות לתקוף באופן נייטרלי/סופר אפקטיבי כל פוקימון.

תבינו שהפורום ברמה נמוכה מאוד לגבי הסטים ולעזור לכל נושא נפרד (שלא נפתח גם כל יום אגב) וגם יש את אופיר שהוא די מומחה בתחום והוא לא עונה בנושאי שאלות די חבל שאתם קוראים לעלאת רמת הפורום ספאם..

ואני שואל האם כל נושאי העזרה למיניהם הם לא נושאי ספאם בעצמם

אתם יודעים מה יותר גרוע? שאני רואה אנשים שכבר כמה חודשים טובים פה ועדיין בונים סטים רק עם 1 או 2 סוגי מתקפות...
    נערך לאחרונה על ידי Kindred, 08-26-2011 בשעה 06:55 PM
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

9. NYO HO HO
    שם: עמית.
    אתה צודק, אבל עדיף שלכל אחד יעזרו בפרט מאשר המולה שלמה בנושא אחד.
    ֿוחוצמזה אם אתם כ"כ רוצים לעזור, אז תענו בשאלות של אחרים, ותביאו מדריכים(נגיד תעשו בפורום ווייפיי מדריך לשישיית ווייפיי, זה יעזור אם אתה רוצה כ"כ ותעשו גם מדריך של סוג אחר לשישייה).
    NYO HO HO BITCH

10. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ilan צפה בהודעה
    השאלה היא מה אתם מכנים ספאם אני לא קורא לזה ספאם אפילו אם יהיה קצת זה לא נורא תמיד אפשר לנעול ואפילו למחוק את האשכול מי שרוצה להספאים שם פשוט לא נעזור לו זה לא נו"s זה נושא רציני לכל דבר אז ספאם לא אמור להיות שם

אני מבין שלstm יש ניסיון וכל אבל אפילו אם זה יהיה נושא עם 10% ספאם לדעתי שווה לנסות הרי אי אפשר לבנות מדריך שיסכם את כל השישיות בעולם הרי המדריך שבניתי מותאם רק לסוג שישייה אחד מתוך אלפי סוגי שישיות ויפי וטכטיקות שונות

אפשר לשים תת חוקים האוסרים על ספאם בנושא חוץ מזה בחת"ם יש הרבה יותר "ספאם" צכל הספאם שיכול להיות בנושא הנ"ל

ידוע לי שמה שקרה בנושא של הוידיאו זאת פשוט תוצאה מילדותיות הפורום אני נתתי להם ערוץ יוטוב מלא בקרבות שרק אפשר ללמוד מהם אבל מה הם עשו? ניתקעו על הסירטון של המג'יקארפ.....

למען האמת לפי המדריך של Stm רואים שהוא יודע לבנות שישיות בעיקר למשחק כי השישייה שהוא בנה משתמשת במושג כפל סוגים שדי נמאס לי לראות את המושג הזה ויותר נמאס לי לראות גם "מתקפה נגד החולשות"

אם יש תוקף אז המתקפות הן לא נגד החולשות בכלל אלא נגד הסוגים שהפוקימון לא מסוגל לתקוף באופן סופר אפקטיבי/נייטרלי אני לא רואה סט של סקיזור עם מתקפת מים,אבן או אדמה נכון? אז למה לשים מתקפה נגד החולשות? אתם יודעים למה? כי סקיזור לא אמור להישאר מול פוקימון אש וחוץ מזה יש לו מתקפות שיכולות לתקוף באופן נייטרלי/סופר אפקטיבי כל פוקימון.

תבינו שהפורום ברמה נמוכה מאוד לגבי הסטים ולעזור לכל נושא נפרד (שלא נפתח גם כל יום אגב) וגם יש את אופיר שהוא די מומחה בתחום והוא לא עונה בנושאי שאלות די חבל שאתם קוראים לעלאת רמת הפורום ספאם..

ואני שואל האם כל נושאי העזרה למיניהם הם לא נושאי ספאם בעצמם

אתם יודעים מה יותר גרוע? שאני רואה אנשים שכבר כמה חודשים טובים פה ועדיין בונים סטים רק עם 1 או 2 סוגי מתקפות...
    "שווה לנסות"?
    היו מספר ניסינות וזה נכשל.
    ולא רק ברמת הספאם, אלא ברמה שהנושאים האלה לא עובדים.
    אתה לא יכול באמת לעזור ככה לאנשים.
    פשוט תענו על שאלות שאנשים פותחים.
    כי נושאי עזרות פשוט לא יעילים.

11. with great power comes great responsibility
    לדעתי אתה מונע יותר מידי נושאים שיכולים להצליח בגלל "ספאם" Stm.
    במקום לבחור בפיתרון הקל של לא לפתוח נושאים שיגררו ספאם, מטפלים בספאם.
    --------
    ודי להתייחס לאופיר כאלוהים של הפוקימון אונליין :s

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

12. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    ציטוט פורסם במקור על ידי SexStyle צפה בהודעה
    --------
    שוב, נושאים כאלה נפתחו ולא עבדו.
    זה לא רק עניין של ספאם אלא גם חוסר יעילות, זה לא עובד.
    אי אפשר באמת לעזור ככה.
    פשוט שיענו על שאלות בנושאים שפותחים.

13. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי SexStyle צפה בהודעה
    --------
    :@
    ששש לך לך נגדך מעצבן לשחק אותו עוד אפשר לנצח לפעמים >:

אהמ STM אפשר לראות נושא כזה שהפך לספאם ?כי להגיד זה לא עבד בעבר זה קל להראות שזה לא עבד זה קצת יותר מסובך ~~
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

14. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Flupy צפה בהודעה
    :@
    ששש לך לך נגדך מעצבן לשחק אותו עוד אפשר לנצח לפעמים >:

אהמ STM אפשר לראות נושא כזה שהפך לספאם ?כי להגיד זה לא עבד בעבר זה קל להראות שזה לא עבד זה קצת יותר מסובך ~~
    גם קצת מסובך לעשות חיפוש לנושא כזה בכל פורומי המשחקים.
    הנה דוגמה לאחד שהיה גם נעוץ:
    http://forum.pokemons.co.il/showthre...0+%F2%E6%F8%E4

ניתן לשים לב גם שמפנים לסרבי במקום לעזור, שמתעלמים על שאלות של אחד מהמשתמשים ושהנושא פשוט לא עבד.

הנה עוד נושא עזרה כללי (לא קשור לשישיות) שננעל ע"י רותם:
    http://forum.pokemons.co.il/showthre...0+%F2%E6%F8%E4

נושא בקשות סטים שהחזיק מעמד איזה שבוע וגם לא היה יעיל:
    http://forum.pokemons.co.il/showthre...E9%F9%E9%E5%FA

עוד אחד שלא החזיק שבוע (תשימו לב שנתינת תשובות לא הייתה מוגבלת רק לפותח הנושא):

עוד אחד שאף אחד אפילו לא הגיב בו:

והנה נושא באמת גדול שהחזיק מעמד הרבה זמן על שישיות וסטים:
    הנושא הגיע ל-6 עמודים (בעיקר כי היה נעוץ), אבל ניתן לראות בלאגן, חוסר ארגון ושלא שמים לב לחלק מהתגובות.

התמקדתם יותר מדיי בקטע של הספאם.
    מההתחלה הדגש שלי היה על זה שהנושאים האלה לא יעילים ולא מאפשרים עזרה מקסימלית.
    אפשר ללכת לאיבוד בין הבקשות השונות וזה לא נותן לעזור כמו שצריך למי שמבקש.
    לכן בשביל באמת לעזור למישהו, צריך לענות לו בנושא משלו.

15. משתמש מנוסה
    שם: כגה
    תנו קודם כל גישה ראויה ואז תדברו.
    יש כאן אנשים שעל כל דבר קטן שאחרים עושים נקרא ספאם וזה סתם דופק ת'ראש. יש על זה יותר מדי דגש. כי באמת יש כאן הרבה אנשים שמוכנים לתרום, אבל יש יותר מעלייהם יותר מדי חוקים שתופסים בקטנות. מה שכן אנשים שמבינים בעניין הזה של ה-wifi זה ליצור אשכולות דעה מפיו המשתמש. לדוגמא:

"איך לבנות שישייה מפיו של יוסי" - בתוך האשכול אתם רושמים איך לדעתכם כדי לעשות שיישיה וכו' וכו'.

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •