Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 5 ראשוןראשון ... 2345 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 65
  1. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hei צפה בהודעה
    פתאום אתה מדבר אה?
    ניב אל תגיד סתם תכנס שתי שניות לפורום אנימה מגנה ומצוירים תראה תנושאים של עומר שם תראה כמה מצליח הנושא של דואלינג נטוורק ממך דווקא התאכזבתי כי הייתי בטוח שתתלהב מהרעיון אבל שיהיה
    איפה אני אפתח במשחקים כללים? זה ישקע שם בין הנושאים, צריך לתת לזה פורום בשביל שיהיה אירגון וסדר
    אף אחד לא אמר לך לפתוח בין הנושאים..
    ולידיעתך זה שאני לא מגיב באנימה ומנגה לא אומר שלא נכנסתי מעולם... אז אתה אל תגיד סתם!
    אני צפיתי שם באשכולות, ולצערי, אין לי בעיה שתתאכזב מהתגובה שלי. כי זאת דעתי. אתם לא יכולים להתחיל פורום מכלום.

כך דומגה, סליחה שאני מקלל עכשיו, אבל אתם חייבים להבין, כך דוגמה:
    אבל ז**** את המוח על פורום קונסולות, תכנו את המוח של רותם פשוט. והינה הוא מת... כבר עכשיו, אחריי 3 ימים מהפתיחה!!!
    ילדים פה עושים לך את התרגיל הכי נדוש, הם לא עושים אותו בכוונה זה תמיד קורה ואתה ועומר ועוד כמה פה אוכלים את החרא בתיאבון.

והתרגיל הוא כזה כולם צועקים פה אני בעד אני בעד.. ובסוף שהוא נפתח גולשים בוא ביומיים הראשונים ואחריי זה, פשוט פוף.. פורום מת, כמו ספורט, כמו ציור, כמו מולטימדיה, כמו קטגוריית חיים ויום יום!
    מה מה בוא תגיד לי איפה ההוכחה החותכת שזה לא יקרה לפורום יוגי-הו. שאותם ילדים שבעדך עכשיו לא יעשו לך את "התרגיל" הזה.. מאייפההה מור?!!?!?!?!?!?!?!?!

אני מניח שאתה יודע שאני בנאדם עם ראש על הכתפיים ולא מדבר שטויות באוויר.. ועם אתה לא חושב כך אז אין פה כבר מה לדבר.

.

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    אף אחד לא אמר לך לפתוח בין הנושאים..
    ולידיעתך זה שאני לא מגיב באנימה ומנגה לא אומר שלא נכנסתי מעולם... אז אתה אל תגיד סתם!
    אני צפיתי שם באשכולות, ולצערי, אין לי בעיה שתתאכזב מהתגובה שלי. כי זאת דעתי. אתם לא יכולים להתחיל פורום מכלום.

כך דומגה, סליחה שאני מקלל עכשיו, אבל אתם חייבים להבין, כך דוגמה:
    אבל זיינו את המוח על פורום קונסולות, תכנו את המוח של רותם פשוט. והינה הוא מת... כבר עכשיו, אחריי 3 ימים מהפתיחה!!!
    ילדים פה עושים לך את התרגיל הכי נדוש, הם לא עושים אותו בכוונה זה תמיד קורה ואתה ועומר ועוד כמה פה אוכלים את החרא בתיאבון.

והתרגיל הוא כזה כולם צועקים פה אני בעד אני בעד.. ובסוף שהוא נפתח גולשים בוא ביומיים הראשונים ואחריי זה, פשוט פוף.. פורום מת, כמו ספורט, כמו ציור, כמו מולטימדיה, כמו קטגוריית חיים ויום יום!
    מה מה בוא תגיד לי איפה ההוכחה החותכת שזה לא יקרה לפורום יוגי-הו. שאותם ילדים שבעדך עכשיו לא יעשו לך את "התרגיל" הזה.. מאייפההה מור?!!?!?!?!?!?!?!?!

אני מניח שאתה יודע שאני בנאדם עם ראש על הכתפיים ולא מדבר שטויות באוויר.. ועם אתה לא חושב כך אז אין פה כבר מה לדבר.
    100% אתה צודק במיליון אחוז ובבקשה:http://pokemons.co.il/forum/showthre...47#post1211847
    אני מקווה שראית תתגובה שלי בנו"ד שאומרת להתעלם מההודעה שלי במשוב

עריכה:רותם דניס עמית ארווין לא משנה לי מי תנעלו עכשיו הבנתי שניב צודק כולם פה מזינ** תשכל כמו לא יודע מה בעד בעד אבל אחרי שאני פותח נושא עזרה ומצפה שיהיו תגובות אחרי יותר מחצי שעה יש תגובה אחת בלחץ וגם זה כי ביקשתי מאותו משתמש להגיב לנעול
    ניב-תודה רציני אבל עזרת לי להבין שלא שווה להשקיע ושכולם פה באמת עושים תתרגיל הזה

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    100% אתה צודק במיליון אחוז ובבקשה:http://pokemons.co.il/forum/showthre...47#post1211847
    אני מקווה שראית תתגובה שלי בנו"ד שאומרת להתעלם מההודעה שלי במשוב

עריכה:רותם דניס עמית ארווין לא משנה לי מי תנעלו עכשיו הבנתי שניב צודק כולם פה מזינ** תשכל כמו לא יודע מה בעד בעד אבל אחרי שאני פותח נושא עזרה ומצפה שיהיו תגובות אחרי יותר מחצי שעה יש תגובה אחת בלחץ וגם זה כי ביקשתי מאותו משתמש להגיב לנעול
    ניב-תודה רציני אבל עזרת לי להבין שלא שווה להשקיע ושכולם פה באמת עושים תתרגיל הזה
    ככה זה אחי, מצטער שאני שוב משתמש בעוקצנות אבל זה הפורום פה!
    חבורת ילדים רדומים שלא משנה כמה שתשקיע כאן... חוסר צומת הלב יוציא לך את החשק לעשות זאת שוב.

מצטער לבסר לך אבל זה ככה, הרבה מנהלים ופקחים לשעבר (שכרגע בהיכל התהילה) פה כמו:
    הקהילה כאן הולכת מתרסקת.. אין כבר שליטה על הפורום הזה.
    פשוט ככה, שום דבר לא עושים חוץ מלחפור בנוד"ים.. אני לא אומר שאני מושלם אבל אני מנסה לפחות!

אם לא יקום מישהו עם כוח שינוי כאן בפורום. הפורום הזה ילך והדרדר עד שיגיע לשפל המדגה. זכור מה שאמרתי מור.

.

4. משתמש מנוסה
    זוכר ותאמת נתת לי דווקא תקווה לזה לא לנעול אני נשאר עם ההצעה אני ימשיך להשקיע ונראה כבר מה יהיה

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    ככה זה אחי, מצטער שאני שוב משתמש בעוקצנות אבל זה הפורום פה!
    חבורת ילדים רדומים שלא משנה כמה שתשקיע כאן... חוסר צומת הלב יוציא לך את החשק לעשות זאת שוב.

מצטער לבסר לך אבל זה ככה, הרבה מנהלים ופקחים לשעבר (שכרגע בהיכל התהילה) פה כמו:
    הקהילה כאן הולכת מתרסקת.. אין כבר שליטה על הפורום הזה.
    פשוט ככה, שום דבר לא עושים חוץ מלחפור בנוד"ים.. אני לא אומר שאני מושלם אבל אני מנסה לפחות!

אם לא יקום מישהו עם כוח שינוי כאן בפורום. הפורום הזה ילך והדרדר עד שיגיע לשפל המדגה. זכור מה שאמרתי מור.
    בעיקרון אתה צודק אנשים פה לרוב סתם יושבים בנו"ד ודואגים למונה ולא להשקעה
    אבל כמו שפתחו כמה פורומים לאחרונה שאף אחד לא ישקיע בהם גם פורום יוגי הו צריך להיות בגלל שיש בו עניין רב

Spoiler ספוילר

6. with great power comes great responsibility
    אני לא לוקח צד,רק חשוב לי להעלות נקודה חשובה
    http://forum.pokemons.co.il/showthre...=44072&page=38
    36 עמודים תוך שבועיים.

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

7. bbuuuii
    שם: עידן
    אני ממש מעוניין בהצעה.
    לדעתי לצריך לפתוח את זה כתת פורום באנימה מנגה ומצוירים ואני יכול להבטיח שהוא יהיה פעיל.
    אבל, שהפעילות בו תהיה רק על המשחקים עצמם, על פרוייקטים ועל עצות ובקשות לעזרה. כל הקטע של האנימה ישאר בפורום אנימה מנגה ומצוירים (חייבים למצוא לזה קיצור).
    בנוסף במקום לחשוב על להקים עוד פורומים צריך גם לחשוב על להוריד כי יש פה לא מעט פורומים שאין בהם שימוש בכלל! וזה סתם מפריע לעין לראות כ״כ הרבה פורומים.
    נחזור ליוגי הו,
    יוגי הו כאן בפורום כמעט משתווה לפוקימון. זאת אומרת שרוב מהמשתמשים משחקים ביוגי הו בתקופה הזאת (אני אחזור לזה אחר כך). ויש חלק שרואים גם את האנימה ויש 1 שקורא את המנגה.
    ככה שמחסור בביקוש אין. אבל עכשיו צריך לחזור ל״תקופה הזאת״ ממקודם. כמו שאפשר לראות בפורום הזה יש כמו בעולם בחוץ בין חבורות חברים ״משהו של רגע״ זה להשקיע בתחום מסויים למשך תקופה מסויימת כי כולם עושים את זה ובטח אתם מכירים את זה מהחיים האישיים שלכם. כמו שבפורום היה את שיגעון האימוץ ביצי דרקונים ואז אימוץ ביצי פוקימונים ואז שיגעון הקבוצות ואז שיגעון הטאוור דיפנס אז באותה מידה יכול להיות שזה שיגעון היוגי הו.....
    וכל החפירה הזאת באה לומר בעצם שאולי ימאס לפורום מיוגי הו עוד חודש חודשיים....
    אז האפשרויות הן:
    1. לחכות חודש חודשיים ואם יש את ההתלהבות של עכשיו גם אז, זה שיגעון שלא חולף וכן צריך לפתוח פורום.
    2. לפתוח פורום עכשיו ואז אם השיגעון ישאר, אחלה יש פורום פעיל. אבל אם לא אז יש זכות לכל המתנגדים להגיד ״אמרנו לכם״ ואז רותם יסגור את הפורום ולא יקשיב לנו יותר בחיים.

שוב סליחה על החפירה שלא מעידה על חוכמתי אבל תשקלו טוב טוב את האפשרויות שנתתי כי זה יכול להשפיע על פתיחת הפורום... אם יש לכם אפשרות שאתם רוצים תשלחו אותה לרותם ותתפללו שהוא יסכים.*

Spoiler ספוילר

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי buizel שולט צפה בהודעה
    אני ממש מעוניין בהצעה.
    לדעתי לצריך לפתוח את זה כתת פורום באנימה מנגה ומצוירים ואני יכול להבטיח שהוא יהיה פעיל.
    אבל, שהפעילות בו תהיה רק על המשחקים עצמם, על פרוייקטים ועל עצות ובקשות לעזרה. כל הקטע של האנימה ישאר בפורום אנימה מנגה ומצוירים (חייבים למצוא לזה קיצור).
    בנוסף במקום לחשוב על להקים עוד פורומים צריך גם לחשוב על להוריד כי יש פה לא מעט פורומים שאין בהם שימוש בכלל! וזה סתם מפריע לעין לראות כ״כ הרבה פורומים.
    נחזור ליוגי הו,
    יוגי הו כאן בפורום כמעט משתווה לפוקימון. זאת אומרת שרוב מהמשתמשים משחקים ביוגי הו בתקופה הזאת (אני אחזור לזה אחר כך). ויש חלק שרואים גם את האנימה ויש 1 שקורא את המנגה.
    ככה שמחסור בביקוש אין. אבל עכשיו צריך לחזור ל״תקופה הזאת״ ממקודם. כמו שאפשר לראות בפורום הזה יש כמו בעולם בחוץ בין חבורות חברים ״משהו של רגע״ זה להשקיע בתחום מסויים למשך תקופה מסויימת כי כולם עושים את זה ובטח אתם מכירים את זה מהחיים האישיים שלכם. כמו שבפורום היה את שיגעון האימוץ ביצי דרקונים ואז אימוץ ביצי פוקימונים ואז שיגעון הקבוצות ואז שיגעון הטאוור דיפנס אז באותה מידה יכול להיות שזה שיגעון היוגי הו.....
    וכל החפירה הזאת באה לומר בעצם שאולי ימאס לפורום מיוגי הו עוד חודש חודשיים....
    אז האפשרויות הן:
    1. לחכות חודש חודשיים ואם יש את ההתלהבות של עכשיו גם אז, זה שיגעון שלא חולף וכן צריך לפתוח פורום.
    2. לפתוח פורום עכשיו ואז אם השיגעון ישאר, אחלה יש פורום פעיל. אבל אם לא אז יש זכות לכל המתנגדים להגיד ״אמרנו לכם״ ואז רותם יסגור את הפורום ולא יקשיב לנו יותר בחיים.

שוב סליחה על החפירה שלא מעידה על חוכמתי אבל תשקלו טוב טוב את האפשרויות שנתתי כי זה יכול להשפיע על פתיחת הפורום... אם יש לכם אפשרות שאתם רוצים תשלחו אותה לרותם ותתפללו שהוא יסכים.*
    מי זה האחד שקורא את המנגה?
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yami צפה בהודעה
    מי זה האחד שקורא את המנגה?
    אני קורא טיפה אבל זה סתם ספאם עכשיו
    עידן יש משהו בדברים שלך אבל שכחת תהצעה הכי פשוטה-שבוע ניסיון

10. The eternal hunters
    שם: אילן
    נגד... היה פורום לא שמרתם עליו אז מה מבטיח שתשמרו עליו כיום ולמה דווקא יוגיהו? למה לא וואן פיס בליץ' נארוטו?

אתם סתם כותבים "בעד" אבל אחרי יום יהיה נטוש כמו שפורום קונסולות יהיה עוד שבוע.
    באמת חפרתם על פורום קונסולות הזה ולרותם פשוט נשבר....
    אתם סתם עושים על ההנהלה אמבוש ובסוף מקבלים פורום שבסוף מסתבר שהוא יהיה ריק

תקלטו שגם היה ככה בהצעה של נדבר לפורום גברים ולפורום מטבח וכלי ניקוי האנישם פה הם אנשים של כן יאללה!!! פשוט מסכימים עם כל דבר אפילו אם יגידו לפתוח פה פורום ג'וקים כולם יגידו "בעד"
    נערך לאחרונה על ידי Kindred, 08-31-2011 בשעה 11:46 AM
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

11. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ilan צפה בהודעה
    נגד... היה פורום לא שמרתם עליו אז מה מבטיח שתשמרו עליו כיום ולמה דווקא יוגיהו? למה לא וואן פיס בליץ' נארוטו?

אתם סתם כותבים "בעד" אבל אחרי יום יהיה נטוש כמו שפורום קונסולות יהיה עוד שבוע.
    באמת חפרתם על פורום קונסולות הזה ולרותם פשוט נשבר....
    אתם סתם עושים על ההנהלה אמבוש ובסוף מקבלים פורום שבסוף מסתבר שהוא יהיה ריק

תקלטו שגם היה ככה בהצעה של נדבר לפורום גברים ולפורום מטבח וכלי ניקוי האנישם פה הם אנשים של כן יאללה!!! פשוט מסכימים עם כל דבר אפילו אם יגידו לפתוח פה פורום ג'וקים כולם יגידו "בעד"
    אתם, אתם איך אתה אוהב להשתמש במשפט אתם תציין יוצאי דופן נכון, יש משהו במה שאתה אומר אבל חלאס לז**** תשכל וכל הזמן להגיד אתם יש פה כמה יוצאי דופן ואתה יודע את זה כמוני וכמו ניב וכמו דניס אבל לא אתה בוחר להכליל

12. The eternal hunters
    שם: אילן
    אתם, אתם איך אתה אוהב להשתמש במשפט אתם תציין יוצאי דופן נכון, יש משהו במה שאתה אומר אבל חלאס לז**** תשכל וכל הזמן להגיד אתם יש פה כמה יוצאי דופן ואתה יודע את זה כמוני וכמו ניב וכמו דניס אבל לא אתה בוחר להכליל
    טוב חוץ מכם...

גם עומר

אני פשוט מדבר פה על רוב שהם אנשי "כן"
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

13. Kibō no chi
    היה כבר פורום כזה
    הוא נכשל בגדול
    קשה לי לראות משתמשים מרימים עוד פעם פורום כזה מבלי שהוא ייסגר בסופו של דבר שוב את האמת :/

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    טוב נו טאי אפשר לדעת בלי לנסות בגלל זה אמרתי שבוע ניסיון לא יזיק לאף אחד, ד"א נדב הפורום שלך יותר שווה חחחחחחחחח סתם סתם אבל עכשיו קטע רציני רותם תן לזה שבוע ניסיון מה כבר יקרה מה אתה מפסיד פה?

15. משתמש מנוסה
    שם: אלון
    קודם כל אני בעד !!!
    אבל אני לגמרי מסכים עם כל התגובות שאי פעם נכתבו באשכול הזה !!! (כמעט...)
    אני גם חושב שהפורום יוגי הו יצליח מעוד אבל אסור לפסול את האפשרות שהוא לא ! (יצליח)
    אז אני חושב שצריך לתת תקופת ניסיון. ולמור, אני מצטער שלא הגבתי כל הזמן הזה פשוט לא שמתי לב אליו
    :-(

תחממו ותאכליו !!! כרגע רק תחממו :-(

יש לי משחק חדש !!! Clash of Gods

Spoiler ספוילר

עמוד 4 מתוך 5 ראשוןראשון ... 2345 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •