הסיפור הבא שלי יהיה שונה. אני עומד לכם על הסיפור של אש קטצ'אם, רק שיהיו כמה שינויים...
תגובות בונות בבקשה!!!
דמויות בסיפור: (מומלץ לקרוא רק לאחר קריאת פרק ראשון)
ספוילר
ועכשיו, בואו נתחיל בסיפור...
פרק 1- הטעות ששינתה את הכל...
פרופסור סמואל אוק בדק כל פיסה חשוכה שיש ביער וירידיאן. הוא חיפש פוקימונים ספציפיים ונדירים, ולכן הוא נשאר ביער כל היום.
לפתע, הוא שמע רחש בין 2 שיחים, התקדם, וראה באלבאזור, צ'ארמנדר וסקווירטל עומדים זה ליד זה, מסתכלים עליו.
"איך כל פעם יוצא לי לראות אותם ביחד..." הפרוספור אמר בהתרשמות.
"עכשיו בואו נסמן אותם. באלבאזור, צ'ארמנדר, סקווירטל... אוי, איך שכחתי! יש בפאלט ארבעה מאמנים! צריך גם פיקאצ'ו אחד.
הפרופסור חיפש וחיפש, וכמעט התייאש, אך לפני שעזב את המקום, עיניו קלטו דבר צהבהב שזז בשיחים.
"עכשיו, בואו נתפוס את הפיקאצ'ו הזה", קרא אוק.
הפוקימון הצהבהב נבהל, והתחיל לברוח. הפרופסור רדף אחריו, עד שהגיעו לנהר גדול.
"פיקא.. צ'ו!" קרא היצור, וקפץ לתוך הנהר.
"יפה יפה, אז בואו נתפוס אותו במים." קרא הפרופסור.
הוא זרק את הפוקדור למים, ושמע קול צפצוף קטן. הפוקדור צף מעל המים.
"יופי, עכשיו בואו נלך למעבדה, צריך לתת למאמנים את הפוקימונים שלהם!"
יום לאחר מכן...
"אני מוכן למסע הפוקימונים שלי! אני, אש קטצ'אם מהעיר פאלט, עומד להפוך למאסטר פוקימון!"
אש רץ במהירות למעבדה של הפרופסור, וגילה שכל המאמנים כבר לפניו.
"תראו מי הגיע! אש, הלוזר מהעיר פאלט!" קרא גארי, נכדו של הפרופסור בקול.
"גארי? מה, גם אתה מתחיל את המסע שלך?" אש אמר.
"לא, כבר התחלתי אותו! קיבלתי סקווירטל! ושני המאמנים האחרים קיבלו באלבאזור וצ'ארמנדר! אתה כל כך לוזר, אש, נשאר לך רק פוקימון שלא קשור למתחילים בשום צורה!" גארי צחק בקול.
אש נכנס במבוכה למעבדה, וקשראה את פרופסור אוק, הוא קרא בקול "פרופסור! הגעתי לקחת את הפוקימון שלי!"
"שלום לך, אש! אני רואה שהגעת אחרון. אז אני יכול לתת לך רק את פיקאצ'ו. קח גם פוקידע ופוקדורים.
אש שמח, והוציא את הפוקימון מהפוקדור.
"אה... פרופסור? משהו נראה קצת מוזר בפיקאצ'ו הזה שלך..."
הפרופסור הסתכל למטה, ופתאום קרא בקול "אוי ואבוי! כנראה כשהפיקאצ'ו קפץ לנהר, בטעות לכדתי את..."
"מג'יקארפ!!!!" אש צעק בקול.
אהבתם? אם כן, ההמשך יבוא...