Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 108 ראשוןראשון ... 891011122060 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 1607
  1. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי Primo צפה בהודעה
    מישהו יודע איך בונים פורום למה אני לא מוצא דרך
    דיי כבר עומר את מרחיק לכת.. כמה שתמשים גולשים פה מידי יום??? 120 + (כולל לא רשומים)

יש לך מושג כמה זמן לוקח להגיע לזה בפורום שנפתח?!?!? אפילו שזה מספר זעום.. פשוט זעום.. מזערי, פצופון כלומניקי.
    לוקח המון המון זמן.
    בגלל שלא נותנים לך ככה וככה אתה תפרוש??? מזה משנה עם יש או אין פורום יוגי-הו? במשחקים כללי יש שם פרסומים חוץ מנושאים שקשורים ביוגי-הו לאחרונה???

אין פשוט אין, אפשר להגיד שהשתלטתי (יחד עם עזרתכם הרבה כמובן) על פורום משחקים כללי עם כל הדבר הזה.
    אז פשוט עזוב שטויות.. אתה ממש רוצה פורום? סבבה אני בעדך, בוא אני אתה ומור נשב ונכתוב לנקייה.
    כשרותם יראה שיש מדריכים על הסדרה והסרטים, על המשחקים על קלפים על דמויות הוא יפתח!

תחשוב על זה בהיגיון, למה אתה רוצה לפתוח? בגלל הדיון על המשחק שלנו... אבל תבכלס התחברת לאחרונה למשחק?
    עם היית בתדירות גבוהה כמו שלי היית רואה שמידי שבוע.. כל המחוברים זה אני, אלון, מור, בר, דניס, רון ודור. זהו!!!
    אפילו אתה לא ממש מתחבר.

אז באמת אני אומר? רוצה פורום, תתחיל לשבת על התחת ולהכין מדריכים, כשהו יראה שיש השקעה הוא יפתח. וכל המדריכים האלה יבנו את הלינקייה, ואחריי שיש לינקייה כותבים חוקים. אחריי שישי חוקים ולינקייה זה כבר פורום של ממש!
    ואז אתה נכנס בתור מנהל וגמרנו.

.

2. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    פשששש איזה נאום ניב!אבל הבעיה שאם ישחזרו תפורום יכול להיות שיהיה כפל מדריכים ואז סתם השקעת
    מישהו רוצה קרב?

3. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    דיי כבר עומר את מרחיק לכת.. כמה שתמשים גולשים פה מידי יום??? 120 + (כולל לא רשומים)

יש לך מושג כמה זמן לוקח להגיע לזה בפורום שנפתח?!?!? אפילו שזה מספר זעום.. פשוט זעום.. מזערי, פצופון כלומניקי.
    לוקח המון המון זמן.
    בגלל שלא נותנים לך ככה וככה אתה תפרוש??? מזה משנה עם יש או אין פורום יוגי-הו? במשחקים כללי יש שם פרסומים חוץ מנושאים שקשורים ביוגי-הו לאחרונה???

אין פשוט אין, אפשר להגיד שהשתלטתי (יחד עם עזרתכם הרבה כמובן) על פורום משחקים כללי עם כל הדבר הזה.
    אז פשוט עזוב שטויות.. אתה ממש רוצה פורום? סבבה אני בעדך, בוא אני אתה ומור נשב ונכתוב לנקייה.
    כשרותם יראה שיש מדריכים על הסדרה והסרטים, על המשחקים על קלפים על דמויות הוא יפתח!

תחשוב על זה בהיגיון, למה אתה רוצה לפתוח? בגלל הדיון על המשחק שלנו... אבל תבכלס התחברת לאחרונה למשחק?
    עם היית בתדירות גבוהה כמו שלי היית רואה שמידי שבוע.. כל המחוברים זה אני, אלון, מור, בר, דניס, רון ודור. זהו!!!
    אפילו אתה לא ממש מתחבר.

אז באמת אני אומר? רוצה פורום, תתחיל לשבת על התחת ולהכין מדריכים, כשהו יראה שיש השקעה הוא יפתח. וכל המדריכים האלה יבנו את הלינקייה, ואחריי שיש לינקייה כותבים חוקים. אחריי שישי חוקים ולינקייה זה כבר פורום של ממש!
    ואז אתה נכנס בתור מנהל וגמרנו.
    ניב כל כך צודק...
    במקום להתלונן ולהתעצל, תתחיל לעשות משהו! לפתוח מדריכים ולהכין אשכולות על זה! וההשקעה שלך תביא לפתיחת הנושא. ויודע מה? השטות הזאת גורמת לכל כך הרבה מריבות, אז אני בעד זה. שכולם יפסיקו לריב, זאת קהילה אחידה. וprimo, לא אכפת לי אם אתה לא רוצה לסלוח לי, אני מבקש ממך את התנצלותי המלאה.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

4. היכל התהילה
    חזרתי
    ניב אני איתך
    תחפש בחת''ם משחק פורום של יוגיהו שאני פתחתי, יש שם מדריכים שאני, עומר פרימו ואילן כתבנו, אני אפרסם את זה בקרוב במשחקים כלליים בשביל שפתיחת הפורום תתקדם

5. משתמש מנוסה
    מי רוצה קרב???????????????????

6. היכל התהילה
    וואי איזה נוסטלגיה זה ה''איך משחקים יוגיהו''
    אני זוכר שכתבתי את זה ><''

7. משתמש מנוסה
    מי רוצה קרב????????????
    (או יותר נכון- דניס רוצה קרב?)

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=ZeGXbZYd-zY&feature=player_embedded#[/YOUTUBE] הסוף של דרגון בול GT לא נראה לי שדרו את זה בערוץ הילדים אי פעם
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

9. היכל התהילה
    אני לא יכול עכשיו.. מצטער..

10. משתמש מנוסה
    שם: alien
    אני שונא דרגון בול

11. משתמש מנוסה
    ניב אל תתייחס לתגובה שלי במשוב, עכשיו אני שם לב שאתה צודק אל תדאג יהיהו מדריכים סמוך עליי יהיו אמנם אני בלחץ עצום בימים הקרובים אבל אני יעשה כל מה שאני יכול מקווה שגם אתה

12. משתמש מנוסה
    אני יעשה בכיף סיקור על בלאק ווינג

13. משתמש מנוסה
    אז תעשה ניב צודק טוב באנימה יש מלא נושאים שלך אבל במשחק אין כלום אבל יש דבר אחד שטעית בו ניב
    בפורום יוגי הו שהיה הייתה השקעה עצומה שלי עצומה, סיקורי דקים, קלפים, הסברים הכל אתה תראה עוד מעט

14. משתמש מנוסה
    לפתוח את זה במשחקים כלליים?

15. משתמש מנוסה
    זה קשור לדק או לאנימה?

עמוד 10 מתוך 108 ראשוןראשון ... 891011122060 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •