פורסם במקור על ידי
NivX10
דיי כבר עומר את מרחיק לכת.. כמה שתמשים גולשים פה מידי יום??? 120 + (כולל לא רשומים)
יש לך מושג כמה זמן לוקח להגיע לזה בפורום שנפתח?!?!? אפילו שזה מספר זעום.. פשוט זעום.. מזערי, פצופון כלומניקי.
לוקח המון המון זמן.
בגלל שלא נותנים לך ככה וככה אתה תפרוש??? מזה משנה עם יש או אין פורום יוגי-הו? במשחקים כללי יש שם פרסומים חוץ מנושאים שקשורים ביוגי-הו לאחרונה???
אין פשוט אין, אפשר להגיד שהשתלטתי (יחד עם עזרתכם הרבה כמובן) על פורום משחקים כללי עם כל הדבר הזה.
אז פשוט עזוב שטויות.. אתה ממש רוצה פורום? סבבה אני בעדך, בוא אני אתה ומור נשב ונכתוב לנקייה.
כשרותם יראה שיש מדריכים על הסדרה והסרטים, על המשחקים על קלפים על דמויות הוא יפתח!
תחשוב על זה בהיגיון, למה אתה רוצה לפתוח? בגלל הדיון על המשחק שלנו... אבל תבכלס התחברת לאחרונה למשחק?
עם היית בתדירות גבוהה כמו שלי היית רואה שמידי שבוע.. כל המחוברים זה אני, אלון, מור, בר, דניס, רון ודור. זהו!!!
אפילו אתה לא ממש מתחבר.
אז באמת אני אומר? רוצה פורום, תתחיל לשבת על התחת ולהכין מדריכים, כשהו יראה שיש השקעה הוא יפתח. וכל המדריכים האלה יבנו את הלינקייה, ואחריי שיש לינקייה כותבים חוקים. אחריי שישי חוקים ולינקייה זה כבר פורום של ממש!
ואז אתה נכנס בתור מנהל וגמרנו.