פורסם במקור על ידי Phoenix Arizonix לי? תוסיף אותי: dor45@hotmail.com זה לך... ודניס אתה חבר במסן של מישהו שקוראים לו דרקון קומודו?
הקדשות 1K-1000 2K-2000 3K-3000 4K-4000 5K-5000 מנהל פורום ירוק מהתאריך: 3.9.2011-לא בדקתי XD
פורסם במקור על ידי TheKingKobra אני גזר גמדי! אתה גזר גמדי!
פורסם במקור על ידי Tigraro אתה גזר גמדי! חחחח WTF?! מה זה דו קרב עריכות?
פורסם במקור על ידי Tigraro אני יותר גזר גמדי! נכון נכון... ותראה אפילו מסכימים עם זה: פורסם במקור על ידי מישהו1 אני מסכים! פורסם במקור על ידי מישהו2 אני מסכים! פורסם במקור על ידי מישהו3 אני מסכים! פורסם במקור על ידי מישהו4 אני מסכים! פורסם במקור על ידי מישהו5 אני מסכים!
מי עוזר לי להגיע להקדשה?
פורסם במקור על ידי Phoenix Arizonix מי עוזר לי לפתור תרגיל? הנה הוא: 1+1 זה יוצא 2...
אני והגזר הגמדי נעזור
פורסם במקור על ידי TheKingKobra תגיד לי?! מה אתה אוכל לי פה גלידה באמצע הסלון!? גם אני יכול לשחק במשחק הזה!
פורסם במקור על ידי Tigraro אני והגזר הגמדי נעזור וואי תודה XD
אין בעד מה, גזר (=
פורסם במקור על ידי Tigraro וואו! אני לא כל כך מעריץ אותך דור! אני יודע כולם ככה, רק שתדע, זה מידבק!
פורסם במקור על ידי Tigraro אין בעד מה, גלעד הלא קדוש מאוד (= וואי שוב תודה XD
מי זאת נוד ולמה זה מענייין שהיא חזרה לבית ספר?
אין בעד מה שניכם (=
פורסם במקור על ידי Yair מי זאת נוד ולמה זה מענייין שהיא חזרה לבית ספר? נוד זאת מישהי מפרשה ממזמן... היא הבריזה מהבית ספר במשך 6 שנים, עכשיו מחזירים אותה לכיתה ח'! חחח סתם, נו"ד זה נושא דיבורים, בשם של הנוד זה נוד חזרה לבית הספר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום