פורסם במקור על ידי Tigraro נפטרתי ממקלדת האמוג'י המעצבנת אמוג'י?
פורסם במקור על ידי Phoenix Arizonix בוגי? מה בוגי קשור?
הקדשות 1K-1000 2K-2000 3K-3000 4K-4000 5K-5000 מנהל פורום ירוק מהתאריך: 3.9.2011-לא בדקתי XD
מקלדת של סמיילים שגם ככה לא עוזרת כי רואים אותם רק מאייפון
פורסם במקור על ידי Tigraro מקלדת של סמיילים שגם ככה לא עוזרת כי רואים אותם רק מאייפון אהה אתה מהאייפון... גלעד, חשבתי שגמרו עם המשחק הזה לא?!
פורסם במקור על ידי Phoenix Arizonix אהה אתה מהאייפון... גלעד, חשבתי שגמרו עם המשחק הזה לא?! רק פעם אחת... ואין לי כוח עכשיו להמשיך עם זה
אבל אין לי אייפון -.-^
פורסם במקור על ידי Tigraro אבל אין לי אייפון -.-^ אייפוד? אייפאד? משהו עם איי?
פורסם במקור על ידי Phoenix Arizonix אייפוד? אייפאד? משהו עם איי? אייפוד... עוד פחות מ-100 הודעות להקדשה!
הלוואי אייפד יש לי אייפוד
פורסם במקור על ידי TheKingKobra אייפוד... עוד פחות מ-100 הודעות להקדשה! פשש יפה לי יש עוד 232 XD פורסם במקור על ידי Phoenix Arizonix אייפוד? אייפאד? משהו עם איי? \/ הודעה מספר 777! XD
פורסם במקור על ידי Tigraro הלוואי אייפד יש לי אייפוד יש לי שאלה: כתבת בחתימה: "אל תיקח ללב, הכל בהומור" אז גם אזהרות זה בהומור??
פורסם במקור על ידי Tigraro הלוואי אייפד יש לי אייפוד אנ שונא טאץ', לא מסתדר עם זה... אני לוחץ על האייקונים כמו כפתורים XD
לי יש עוד חמישים בערך [: בקרוב יומולדת 3:
פורסם במקור על ידי Tigraro לי יש עוד חמישים בערך [: בקרוב יומולדת 3: מתי?? מזל טוב מראש
פורסם במקור על ידי Tigraro לי יש עוד חמישים בערך [: בקרוב יומולדת 3: יפה... ובבוקר היה לך רק 100 ומשו לדעתי... ומזל טוב בקרוב
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום