פורסם במקור על ידי TheKingKobra יש לי שאלה: כתבת בחתימה: "אל תיקח ללב, הכל בהומור" אז גם אזהרות זה בהומור?? לפעמים XD
פורסם במקור על ידי Tigraro לפעמים XD אז אולי תשלח לכל משתמש שאתה מביא לו אזהרה ה''פ שכתוב בו: "אל תיקח ללב, הכל בהומור [=" XD
הקדשות 1K-1000 2K-2000 3K-3000 4K-4000 5K-5000 מנהל פורום ירוק מהתאריך: 3.9.2011-לא בדקתי XD
פורסם במקור על ידי TheKingKobra אז אולי תשלח לכל משתמש שאתה מביא לו אזהרה ה''פ שכתוב בו: "אל תיקח ללב, הכל בהומור [=" XD חחח נחמד! דניס, יש לך DS?
פורסם במקור על ידי TheKingKobra יפה... ובבוקר היה לך רק 100 ומשו לדעתי... ומזל טוב בקרוב אעלק מאה ומשו Xd היה לי 770 בערך ב18, ואח שלי ב19 Xd
פורסם במקור על ידי Tigraro אעלק מאה ומשו Xd היה לי 770 בערך ב18, ואח שלי ב19 Xd הוא קטן ממך?
פורסם במקור על ידי Tigraro אעלק מאה ומשו Xd היה לי 770 בערך ב18, ואח שלי ב19 Xd חח נחמד! אני ב20 לאוקטובר ואמא שלי ב21. אתם תאומים בהפרש של יום? או שאתה\הוא יותר גדול?
אני הבכור הוא קטן ממני ב9 שנים ויום לגבי הדיאס, תלוי מי שואל Xd סתם אין לי..
פורסם במקור על ידי Tigraro אני הבכור הוא קטן ממני ב9 שנים ויום לגבי הדיאס, תלוי מי שואל Xd סתם אין לי.. אז הנה משהו שאח שלך צריך לדעת: האח הקטן צריך ללכת בעקבות האח הבכור ולהקשיב לו, וככה יהיו לו חיים טובים." XD וזה לא מניסיון
פורסם במקור על ידי TheKingKobra אז הנה משהו שאח שלך צריך לדעת: האח הקטן צריך ללכת בעקבות האח הבכור, וככה יהיו לו חיים טובים." XD וזה לא מניסיון ייאי האח של דניס לניהול!
פורסם במקור על ידי Phoenix Arizonix ייאי האח של דניס לניהול! ערכתי...
פורסם במקור על ידי TheKingKobra ערכתי... את מה?
הוא בן 5 Xd
פורסם במקור על ידי Phoenix Arizonix את מה? את המשפט... אבל זה לא תקף אצלי המשפט וכדאי גם...
את איזה משפט?
פורסם במקור על ידי Tigraro הוא בן 5 Xd נה זה לא נורא, בקטנה XD הוא עדיין יכול לנהל פורום!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום