Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5
  1. משתמש מנוסה
    שם: ליאם
    קודם כל,כפי שהבנתם מהכותרת מדובר פה על משחק פוקימון,כל המתחילים למיניהם וגם מי שלא מתחיל אבל יודע שהוא לא מושלם,לפני שמשחקים במשחקי פוקימון בWi-Fi אני ממליץ לכם להתאמן דרך האימולטור,זה מאד מהנה ותוך כדי לומדים דברים חדשים..
    יש שרתים/סרברים במשחק,יש המון מודים(יש מוד של טורנירים שכל שעה למשל יש טורניר,אתה רושם /join בצ'אט של השרת ואתה מתווסף לטורניר ואתה נלחם נגד אנשים ורשום מי מנצח בצ'אט,מי הפסיד,מי זכה בתחרות ועוד ועוד..
    יש גם מוד מאפיה שעליו אין צורך לתת הסבר כי הוא מאד פשוט,זה מאד להעביר את הזמן.. ויש עוד הרבה מודים אחרים,וגם בכלל זה מאד כיף..)

אני בעצמי משחק באימולטור ויש עוד הרבה אחרים שמשחקים מהפורום וגם מפורומים אחרים(גם פורומים לא ישראלים,בעיקר מארצות הברית ומח"ול..)
    למשל Ilan(אילן) מהפורום משחק,Toviitay1(איתי) משחק,ודרך זה כל קרב וקרב אנחנו לומדים דברים חדשים על פוקימונים,חולשות וגם מתקדמים ברמה שלנו במשחק..
    גם מי שלא מתחיל מומלץ להוריד כי בכ"מ זה ישפר את הרמה שלו כי יש אנשים ברמה גבוה מאד למשל שלא משחקים בDS והרמה שלהם רק עולה דרך האימולטור והם לא מתחילים.
    אני ממליץ מאד על המשחק,וכדאי לכם להוריד אותו..

פוקימון אונליין הוא אימולטור, שבו אפשר לשחק בפוקימון יחד עם אנשים אחרים מהעולם,
    כדי להגיע לאתר הראשי של המשחק:
    http://pokemon-online.eu/

אחרי שהורדתם, התקינו את התוכנה, וכנסו אליה, נראה לי שאם יש לכם אנגלית ממוצעת לפחות, אתם תבינו לאן להיכנס,ואם לא תגיבו כאן ואעזור לכם..
    למי שלא הבין, בתוכנה הזאת אפשר לבנות שישייה (עם כל הפוקימונים שיש ועם כל המתקפות שיש, קביעת EV, בחירת חפץ ועוד הרבה אפשרויות!)
    עכשיו תבנו את השישייה שלכם דרך Team Builder,אם לא תבינו אעזור לכם.
    אחרי שבניתם קבוצה, בחרתם לעצמכם שם, ספרייט (תמונה של המאמן), תיאור (מה שיראו כשירצו להזמין אותכם לקרב), הודעת ניצחון (מה שיהיה רשום בצ'אט אם תנצח) והודעת הפסד (מה שיהיה רשום בצ'אט אם תפסידו) אתם מוכנים להילחם!
    לחצו בלאנצ'ר של המשחק Go Online ואז תבחרו סרבר (הסרבר הראשי הוא הכי גדול ולא כ"כ מומלץ למתחילים, אבל אם אתם רוצים לעשות קרב עם חבר, עדיף שתלכו לשרת אחר כדי לא להתבלבל ולמצוא את החבר שרציתם)
    אחרי שנכנסתם לסרבר אתם תיראו המון שחקנים וצ'אט אחד גדול, כל שחקן נמצא בקבוצה, טייר, אם יש לכם אובר בקבוצה, אתם תיהיו באוברס, אם לא, אתם תהיו בou (יש עוד כמה קבוצות, חלק אני לא מכיר)
    כאשר תעשו דאבל קליק על שחקן אתם תוכלו לראות את הפוקימונים שלו, את החוקים של הקרב (אתם תוכלו לשנות אותם) אתם תוכלו לבחור אם זה יהיה רגיל או זוגות וגם את התיאור שלו,ובשביל לאתגר בנאדם כלשהו לחצו Challange

כל הזכויות על המדריך הם לי בלבד(אם אתם רוצים שאני אעשה את זה יותר מסודר ועם תמונות, רק תגידו! אני יכול לעשות את זה בקלות!)

למה פירסמתי את זה? בגלל שאני גולש בפורום אמריקאי של פוקימון,אני לא איתן את השם שלו,והרמה שמה הרבה יותר גבוהה מאצלנו,ואני רוצה שכל המתחילים במקום לשאול שאלות יתחילו ללמוד דרך התוכנה ויוכלו להסתדר לבד,ואם לא הם יוכלו לבקש עזרה כמובן,אבל אני בטוח שזה ייפחת..

אני לא הייתי בטוח לאן זה קשור, אז פירסמתי גם כאן ואם זה לא נכון אשמח שתעבירו לי..

2. משתמש מנוסה
    תודה רבה על המדריך,אימולטור מאד שימושי,ממליץ גם לכם להוריד.
    הFC שלי...
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    בבקשה איתי ;)

עוד תגובות?

השקעתי מאד!

4. משתמש מנוסה
    שם: alien
    ידוע לכולם,פרסמו את זה 4-5 פעמים לפחות בפורום המתאים לו,פורום משחקים שונים של פוקימון

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Primo צפה בהודעה
    ידוע לכולם,פרסמו את זה 4-5 פעמים לפחות בפורום המתאים לו,פורום משחקים שונים של פוקימון
    לא ידוע לכולם,מי אתה שתגדיר את זה כעובדה?

"אני לא הייתי בטוח לאן זה קשור, אז פירסמתי גם כאן ואם זה לא נכון אשמח שתעבירו לי.."
    נערך לאחרונה על ידי liamc1997, 08-30-2011 בשעה 03:52 PM

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •