אז ככה, למי שעוד לא מכיר אותי קוראים לי מור, אני תומך גדול של הסדרה והמשחק, משחק כבר שנים ורוצה להרחיב את הקהילה כאן.
אז בלי דיבורים מיותרים הנה כמה דברים שיעזרו להרבה מתחילים וגם למתקדמים ומקצוענים מבינינו:
~card rulings~
טוב, אז חשבתם שהמשחק הוא תמיד ככה בתהליכים של: dp sp m1 bp m2 ep?
(שלב השליפה, שלב ההמתנה, תור ראשי 1, שלב הקרב, תור ראשי 2, סוף התור)
ממש לא, יש הרבה קלפים שבעצם יש להם סוג של..."חוקים משלהם" אפשר להגיד בוא נקח לדוגמא את המפלצת:herald of orange light
בעזרת האפקט שלה כאשר אפקט של מפלצת מופעל, אתה יכול לשלוח אותו מהיד יחד עם עוד מפלצת מסוג פיה ובעצם לבטל את האפקט ולהשמיד אותה!.
עכשיו אני אגלה לכם משהו רוב האפקטים של רוב המפלצות אינם יכולים להיות מופעלים בשלב הקרב אלא אם כתוב אחרת(כגון גורז) אך אם תתנו מבט בחוקי הקלף של הרלד ביוגי הו ויקי(תחת הנושא card rulings) תראו כמה עובדות מעניינות כמו למשל שהיכולת של הרלד כן יכולה להיות מופעלת בשלב הקרב, וזוהי רק דוגמא אחת!, יש עוד מאות מפלצות\קסמים\מלכודות אשר יש דברים רבים שלא ידעתם עליהם וכדי שלא ינסו לרמות אותכם או שלא יצא שעשיתתם טעות עם קלף כלשהו זה המקום המתאים:לחיץ =]
~card tips~
אז מה אתם חושבים, אחרי שלמדנו את החוקים אנחנו מוכנים ללמוד מלא קומבואים חדשים וקטלנים שפשוט יביאו את היריב למצב של הפסד?, כמובן!.
אז ככה, בלי להרחיב יותר מדי כולנו יודעים שישנם הרבה קלפים שיכולים ליצור קומבואים(רצף מהלכים) מצויין שיביא את ידנו על העליונה, אבל, לא תמיד יודעים איך להשתמש בקומבואים האלה, או איזה קמובו מסוים ליצור לקלף שאתם רוצים, בשביל זה יצר יוגי הו ויקי בנדיבותו הרבה את card tips שם בעצם כמעט לכל קלף ספציפי ישנם טיפים רבים, ולא בהכרח לקומבואים, לפעמים זה איך לשמור אותו בזירה, או איך להביא אותו לזירה מהר וכו'....
אז, איך מגיעים לשם?, מה חשבתם שאני לא אתן קישור, בבקשה:לחיץ p:
~decks type~
אוקיי אז מה למדנו בינתיים, חוקי קלפים, טיפים לקלפים, אבל אחרי שאנחנו יודעים את זה מה כל זה שווה בלי...כן ניחשתם נכון דק!(חפיסה).
שוב בנדיבותם הרבה טרחו יוגי הו ויקי לתת לכם המלצות על כל דק ודק אפשרית אשר קיימת(ז"א כל אחת שאמורה לעבוד טוב כן?) מג'נקס ועד זומבים, מאקסודיה ועד דק בארן אכזרית שתאפשר לכם לנצח בלי מאמץ אפילו!.
ולא רק זה נמצא שם, ישנם גם החולשות של הדק, היתרונות של הדק ואפילו קלפים מומלצים ואסטרטגיות(על איזו אסטרטגיה הדק מתבססת בעצם) שיעזור לכם ליצור דק מעולה, אני מוכרח להגיד שאתם לא חייבים שכל הקלפים המומלצים יהיו בדק שלכם או שכל הדק שלכם תהיה רק מהקלפים המומלצים, הדק שלכם=השיקולים שלכם.
וגם אם לא הצליח אל תתייאשו תנסו ואל תוותרו ובסוף זה יעבוד מדהים!
אז מה אתם אומרים שנפנק אותכם בקישור? בוודאי:לחיץ (:
לסיכום:
-למדנו על חוקים של קלפים בעצם ועל האפשרויות הרבות שטמונות בהן.
-למדנו על איך להשתמש נכון בקלפים וליצור קומבואים שיטריפו את היריב שלכם.
-למדנו איך לבנות דק מצוינת שתעזור לכם בכל מה שתצטרכו.
-ומקווה מאוד שלמדנו להנות הא?
וכן אני יודע שזה נשמע כמו פרק של דורה אבל מה זה משנה העיקר שזה יעזור לכם
*קרדיט ליוגי הו ויקי על כל הקישורים, על חוקי הקלפים, טיפים לקלפים וסוגי החפיסות.
אז זהו כאן נגמר המדריך הזה כביכול וניפגש במדריך הבא!![]()