אז כן אני לא הבנאדם הכי טוב לניסוח ודברים כאלה אבל כפי ששמתם לב הרבה מהפורום, חלק גדול, מתעניין ביוגי הו בין אם זה במשחק\משחקים\אנימה\מנגה או כל דבר אחר שקשור, אנשים מתעניינים בזה.
עכשיו אל תבואו ותגידו בבקשה כמו כל הצעה: "רוצים פורום? תעבדו בשבילו" למה אז זה באמת יהיה דפוק, כי אם תסתכלו במשחקים כללים יש תנושא למשל של dueling network שמצליח מאוד, אפילו מעבר למצופה!, 36 עמודים אם אני לא טועה יש גם כל מיני טורנירי נושא וזה רק למשחק רשת אחד! גם לאנימה יש את PRIMO(עומר) וANUBIS(אלי) ועוד משתמשים כמוני וכו'... שמתעניינים בה יש תחידון בפורום אנימה מנגה ומצויירים, עכשיו הבעיה העיקרית היא שהתחום מתחלק לשתי נושאים:
האנימה, מנגה וכו'
והמשחקים(DN או המשחק לDS)
במקום שכל פעם בשביל להתעדכן לרוץ מפורום לפורום אפשר לפתוח פורום אחד(עדיף תת פורום באנימה מנגה ומצוירים) שבו הכל יהיה מרוכז!
וכן, אני יודע שניסיתם פעם ולא הלך אבל הפעם זה יהיה שונה, נוספו עוד אנשים שאוהבים את המשחק\אנימה הקהילה עצמה בפורום התרחבה וחוץ מזה באותו הפורום אפשר גם להציע עזרה לכל המתחילים למיניהם, במקום לפתוח פעם נושא באנימה מנגה ומצוירים ופעם במשחקים כללים
זה יהיה צעד חשוב להרחיב תקהילה של מי שאוהבת את התחום בפורום, ולהעשיר תידע גם כמו נושאים רשמיים של טורנירים שמתקיימים בפריק מדי שלישי וחמישי, נושאי עזרה, חידון על האנימה מנגה וכו'....
אני מציע אפילו תקופת ניסיון רק תחשבו על זה, תראו שלא פתחתם תפורום סתם כי יש פה השקעה ואתם תראו שגם יהיה ביקוש, באמת.
אז זהו בערך, אתם תראו שהפורום יעבוד, אפילו שאביב עכשיו בטירונות והכל והוא חלק חשוב בכל הנושא הזה אני בטוח שזה יעבוד מצויין ואני די בטוח שיהיו פה עוד שיתמכו ברעיון.