ככה זה, הם מתכוננים לתוכנית החדשה שלהם אז רואים אותם פחות
אבל זה כנראה ישתלם
בנתיים אפשר להנות מזה שמיאו עם החבורה, וזה נותן לא מעט רגעים מצחיקים.
בזמן שאש נלחם בקרב המכון השלישי, צוות רוקט ניסו להשיג את ג'ובאני אחרי הפרקים שלא שודרו עם צוות פלזמה.
המזכירה שלו אמרה שהוא עסוק ושהוא מסר שהם יעשו מה שנראה להם.
אחרי השיחה הזו הם חזרו לבגדים הרגילים שלהם.
לאחרונה הם מופיעים שוב עם הבגדים השחורים, מה שאומר שהבגדים השחורים הם רק במהלך משימות של הארגון.
אוקי, בואי נתן קצת פייבאאק ראשון לפרקים בסאגה החדשה.
לדעתי מיאוט בחבורה זה אחלה ראיון, אבל אני חשב שהוא מגיע לידי מיצוי בתור אקט האתנחתה קומית.
שלא לדבר על צוות רוקט הישן, שכבר יצא מכל חור אפשרי,
לפחות כרגע, בשבילי, הבניה של צוות רוקט נעשה לרוחי,
עוד משהו, אני יודע שאני בדעת מיעוט, אבל לדעתי מיאו מופיע בצורה המפותחת שלו, זה לא משהו כל כך בשמיים, ואפילו חיובי, אם הוא נוצל כמעט בכל גימיק קומי, ניתן לעשות אותו יותר קודר ורציני במתפתח שלו,
עכשיו שהוא נותר טינה לצוות רוקט, זה בדיוק הזמן לעשות את זה, הבוס שלצוות רוקט יראה בו בתור מושא להערצה על פני הפרסיאן שלו,
הוא מזמן אותו למפקדה של הארגון מיאו בתגובה מסרב בגלל ש גקבני זרק אותו, ו והוא מצידו מקים מחתרת , גסי וגימס לא עומדים מנגד , ומתברברים בן עמדה מצפונית לצדו של מיאו( השם נשאר מיאו) לבין עמדה אינטרסנטית לצידו של הבוס, .
, בתגובה מביא את לאופארד , המתפתח של פרליאון, בתוך חתול המחמד שלו, שמתגלה מאוחר יותר שגם הוא יכול לדבר, ואז מצטרף להרפתקעה באון עקבי, הדמות של ג'ובני, המ שהיא גדולה ואפופה במסתורין, ככה היא צריכה להשמר, ולהדחק הצידה...
לדעתי ניתן ליצור אנגל כזה(וסליחה שאני משתמש בביטויי מעולם הרסלינג,זה יושבלי על קצה המזלג)
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)