אני תקוע הרבה זמן במכוןהחשמל,הפוקימונים שלי במקסימלי ואני לא עובר
תוכלו להוות לי בבקשה פוקימונים שאיתם עברתם ואיך?
עברתי עם
פוליווארף זוהר רמה 41
צ'אריזרד רמה 41
ארקניין זוהר רמה 41
גולם זוהר רמה 41
ויקטריבל זוהר רמה 41
פידגי'וט זוהר רמה 41
דבר ראשון אל תיקח את פידג'יוט למכון הזה, גם לא את גולם (אין שימוש יותר ברעידת אדמה כל כך)
קח פוקימונים כמו הארבעה הראשונים שהם לומדים מתקפות לרוחב\אורך
למשל Flamethworer Bubblebeam Flame Burst
ועם ויקטריבל קח Giga Drain זה יותר מהיר מLeaf Tornado
תקח גולום שמשתמש ב רוק טומב.
אם יש לך סקיירטיל אז אל תתן לו להתפתח עד שהוא לומד הידרו פאמפ ורק אז תן לו להתפתח עד לבלאסטויז.
אם יש לך בלבזאור, אז אל תתן לו להתפתח מעבר לאיויזאור עד לשלב 44 ואז הוא ילמד קרן סולארית.
אם יש לך צ'רמאנדר, תתן לו להתפתח ותלמד אותו להביור, זה לא 120 כמו האחרים אלה 95 אבל גם סבבה.
תשתמש בראיצ'ו שיודע ת'אנדרבולט, למרות שהייתי ממליץ לחכות עם הפיתוח עד שיהיה רמה 45 כי אז פיקצ'ו אמור ללמוד ת'אנדר.
תשתמש באלאקזאם שיודע (פ)סייקיק.
זאת הקבוצה שאני השתמשתי בה, ראיצ'ו ואלאקזאם הם בשביל פוקימונים הרעל (על חושי חזק על רעל ולא שום סוג אחר שם עדיין) ועל המים רעל (כמו הטנטקול והטנטקרול) גם ראצ'יו וגם אלאקזאם בסופר אפקטיב (לעומת האחרים שהם מקסימום רגיל בגלל שלרעל יש יתרון על עשב אז מתקפות סוג עשב זה רק רגיל עליהם).
השגתי את שלושת ההתחלתיים בעזרת פתיחת עוד משתמש, אז הוא מחליט הכל של איזה םוקימון ואיזה משחק כחול או אדום, ואז יש את האפשרות להיכנס לשלב הראשון, אז אתה לא נכנס אליו אתה עושה אחורה ושומר ואז הולך להלחלפות ומחליף עם עצמך ככה שהשחקן המרכזי מציע טרייד ואז השני (עם ההתחלתי) מעתיק את הקוד ומחפש את הטרייד אצלו ומציע את ההתחלתי שלו. אתה חוזר למרכזי ומאשר את הטרייד ואז אתה לוחץ על הפוקימון שיש למטה של לפרופיל.
אחרי שאתה מחליף עם עצמך אתה מגלה ששני הפוקימונים אצל המשתמש שהציע את הטרייד.
ואז אם אתה רוצה אתה יכול להיכנס שוב למשתמש השני כדי לקבל התחלתי חדש.
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
יהיה לך יותר קל אם תשחק בגרסא הפרוצה: http://www.hackedarcadegames.com/gam...r-Defense.html
נשאר לך אותו משתמש פשוט עולים רמות מהר וכל זה יותר סיכויים לזוהרים וכו'
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)