שלום לכולם.
היום צפיתי בפרק הכי יפה של פוקימון מכל העונה ה1 ! :P (לדעתי)
פרק 38 - פוריגון החייל החשמלי.
איזה פוקימון מגניב! איזה מתקפות, איזה פרופסור משוגע.
והכי יפה זה הפיצוץ של הטילים והאורות הכחולים אדומים המהבהבים בתדירות של 12 HZ לשניה למשך 7 שניות שלמות!
צרבתי את הפרק באיכות הכי טובה שיש ולא איטית וצפיתי במערכת הקולנוע הביתית שיש לי בסלון על הLCD.
כמו שאתם רואים אני חי אבל בלי קשר לסצינה שגרמה ליותר מ12,000 ילדים להרגי כאבי ראש הפרק הזה פשוט יפה!
אני חושב שזה הפרק היחידי שמשלב את עולם המחשבים בתוכו! זה גם פרק מאוד מפחיד כי הפרופסור שלח את אש לעולם הוירטואלי בלי לשאול אם הוא מסכים.. הוא פשוט כלא אותו!
אהבתי את הקטע שמתי שהאחות ג'יין התקינה את האנטי וירוס אז ראו בתוך המחשב ערכת חיסונים עם סמל של המרפאה זה קרע אותי חח
לא יודע מה אתכם אני ממש מבואס שאין יותר את הפוקימיון פוריגן ואת הפרופסור ועולם המחשבים.
תדעו לכם שדמות כל כך חשובה (כמו הפרופסור שהמציא את המכונה שמעבירה פוכדורים ממקום למקום) היתה צריכה להמשיך להיות בסדרה עד הסוף (לפחות בתדיורת של 3-4 לסאגה) אבל רק בגלל המקרה שקרה הוא לא מופיע יותר :/ אני בטוח שבסדרה היו יכולות להיות עוד סצינות בתוך מחשב.
בכל מקרה צפו בפרק ואל תפחדו וכן כואב לי הראש ממש אבל חוץ מזה כלום
לאלה שפוחדים בגלל הצבעים הבהירים החלטתי לקחת על עצמי להביא את הפרק להורדה כשכל קטע לאורך הפרק שמשלב את הצבעים הבהירים אני שם במסגרת חומה ומאט אותו כך שתראו אותו ממש כמו שרואים סרט במשקפי שמש והצבעים לא יטוסו מהר אלא לאט (אני אשים למעלה סמל S ככה שתדעו מתי האטתי את הסדרה ושהקטע אמור להיות מהיר.
10 אנשים שפוחדים לראות רגיל ואני עושה את זה![]()