Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4
  1. משתמש מנוסה
    שם: ליאם
    לאור פתיחת השרת Pokemon Online החדש שלי(שרת של קהילה ישראלית ואמריקאית ביחד,פרטים על השרת בחתימה שלי..) אני עכשיו הולך לתכנת אותו קצת בסקריפטים ומן הסתם שאני רוצה לסדר קצת את הטיירים..
    ומסיבה זאתי אני צריך שיעזרו לי בקטע הזה קצת..

כרגע עשיתי 3 טיירים קצרצרים בשרת:

Ubers:
    Arceus, Darkrai, Deoxys-A, Dialga, Garchomp, Giratina, Giratina-O, Groudon, Ho-Oh, Kyogre, Lugia, Manaphy, Mewtwo, Palkia, Rayquaza, Reshiram, Shaymin-S, Zekrom

Over Used:

Blaziken, Blissey, Breloom, Celebi, Chandelure, Cloyster, Conkeldurr, Dragonite, Espeon, Excadrill, Ferrothorn, Forretress, Froslass, Gengar, Gliscor, Gyarados, Haxorus, Heatran, Hippowdon, Hydreigon, Infernape, Jellicent, Jirachi, Kingdra, Landorus, Latias, Latios, Lucario, Machamp, Magnezone, Metagross, Ninetales, Politoed, Reuniclus, Rotom-W, Salamence, Scizor, Scrafty, Skarmory, Starmie, Swampert, Tentacruel, Terrakion, Thundurus, Toxicroak, Tyranitar, Vaporeon, Volcarona

Under Used:

Alakazam, Ambipom, Arcanine, Azumarill, Bisharp, Blastoise, Bronzong, Clefable, Crobat, Darmanitan, Deoxys-D, Donphan, Durant, Dusclops, Empoleon, Flygon, Gallade, Galvantula, Heracross, Hippopotas, Hitmontop, Honchkrow, Houndoom, Jolteon, Krookodile, Mamoswine, Mienshao, Milotic, Mismagius, Nidoking, Porygon-Z, Porygon2, Raikou, Registeel, Roserade, Rotom-H, Shaymin, Sigilyph, Slowbro, Snorlax, Suicune, Togekiss, Umbreon, Virizion, Weavile, Yanmega, Zapdos, Zoroark

יש צורך להוסיף עוד טיירים? ואם כן,איזה לדעתכם צריך ואם תוכלו לעזור ולהביא בדרך איזה פוקימונים מתאימים לכל טייר יעזור מאד,אגב מדובר פה על שרת של פוקימון אונליין לא על המשחקי DS בWi-Fi אז הרשימה מובנת לא כמו בDS מן הסתם,באימולטור זה די שונה...

2. משתמש מנוסה
    אם היית רוצה הייתי בכיף עוזר לך. חבל שנתת עכשיו לאיש שמו "קאצ'קאבאלי" באן.

אתה יכול להסתכל בסמוגון על כל מיני סוגי פוקימונים, יכול מאוד לעזור לך.

http://www.smogon.com/dp/pokemon/

3. משתמש מנוסה
    שם: ליאם
    ציטוט פורסם במקור על ידי הלכתי עד ששקד חוזר צפה בהודעה
    אם היית רוצה הייתי בכיף עוזר לך. חבל שנתת עכשיו לאיש שמו "קאצ'קאבאלי" באן.

אתה יכול להסתכל בסמוגון על כל מיני סוגי פוקימונים, יכול מאוד לעזור לך.

http://www.smogon.com/dp/pokemon/
    אם בשביל לקבל ממך עזרה אני צריך להילחם נגדך,לא תודה,גם לי יש עיסוקים משלי ואין לי זמן לשטויות שאתה עושה לי בשרת והInvites Spamming..

תודה רבה בכ"מ אני בדקתי כבר דרך סמוגון וזה לא זה טוב דרך שמה..

מישהו?

4. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    פתחת נושא חדש, הנושא הזה ננעל.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •