Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3
  1. משתמש מנוסה
    שם: ליאם
    אני מתלבט אם להכניס לשישייה את Metagross או את Alakazam..
    יש לי פה התלבטות די קשה..
    מצד שני עם אלאקזם,אם אתה נלחם בפוקימונים הנכונים ובחולשות הנכונות יש לו סטאב תותח וגם אפשר להכניס לו אחלה של סט,אבל מטהגרוס הוא גם פיזי וגם פלדה,יש לו סטאטים יותר גבוהים(למרות שמדובר על סוג שונה בסטאטים והוא יותר הגנתי)..

אשמח שתעזרו לי בבחירה,תודה רבה!

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אמממ אני הייתי לוקח מטאגרוס.
    אבל כל זה תלוי בשישייה הנוכחית שלך...מטאגרוס פיזי ואלקאזם מיוחד, אם יש לך יותר מדי פיזים תכניס אלקאזם ואם יותר מדי מיוחדים תכניס מטאגרוס.
    אינ יהיתי מכניס אבל מטאגרוס, אני יותר אוהב את הסטים שלו.

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: ליאם
    תשמע אז ככה:
    אני מאד אוהב את שניהם,מטהגרוס נראה מגניב,הוא עם הגנה מעולה,אחלה התקפה ואלקאזם אני ממש טוב איתו בסימולטור של פוקימון אונליין אז יש לי אותו קצת ניסיון,אבל להשיג ניסיון עם פוקימונים זה לא הבעיה בשבילי אני יכול להתרגל מהר,אז פשוט יש פה התלבטות..
    אני כבר הספקתי לתפוס אברה בPearl היום,
    כרגע השישייה שלי זה ככה:
    אגב,יש בעיה קטנה כי זאתי השישייה שלי בסימולטור פוקימון אונליין,ושמה אפשר לשלב מכל הדורות פוקימונים,אבל לי אין משחק של דור 5 בDS אז אני אהיה חייב להשתמש בפוקימונים מדור 4 כנראה(אגב יש לי את שני המשחקים ירוק עלה ורובי בגיימבוי אז אני יכול לעשות פאל פארק ולהעביר לדור 4 שלי פוקימונים אם יש משהו מיוחד שאפשר לשים לשישייה שלי..)

Swampert,Heatran,Jellicent,Alakazam or Metagross,Dragonite or Garchomp,Mienshao
    במקום מיאנשהו אני יכול לשים לוקאריו שכרגע יש לי אחד רמה 22 בשישייה(אני יאמן אותו..)
    ואם לא לוקאריו אני יכול להביא בלקזיאן מדור 3,דרך פאל פארק כמו שאמרתי עם סוואמפרט..
    היטראן אני אשיג בלי בעיה,עברתי כבר ליגה ויש לזה מדריך..
    ולגבי ג'ליסנט לא מצאתי עדיין תחליף..
    אברה כבר מצאתי ואני יכול לאמן אותו בשביל אלאקאזם,ומטהגרוס אני עדיין לא מנסה להשיג עד שיגידו לי אם שווה לי בכלל.
    רשמתי דרגונייט או גארצ'ומפ כי יש לי גיבייט רמה 38 ואולי חבר שלי מביא לי גם דרגונייט אז יש התלבטות פה כי יכול ליהיות שגארצ'ומפ עוד מעט לא יהיה Uber אז יהיה אפשר לשים אותו(או שהוא כבר עכשיו לא אובר וזה רק באימולטור אין לי שמץ)..

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •