Pokemon GO
עמוד 11 מתוך 18 ראשוןראשון ... 910111213 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 151 עד 165 מתוך 260
  1. משתמש מנוסה
    שם: יונתנוס האדיר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Phoenix Arizonix
    ג'וקס
    'אני יודע איך להתמודד עם זה' אתה חושב ומיד אומר לפיסלוואין ""השתמש ברוח קפואה כדי להקפיא כמה שיותר את הארקרוס ואז במתקפת זעם בכל הכח" פילווסאין יורה רוח קפואה מאפו אך הפיצוץ הממוקד חודר דרכה ופוגע ישירות בפוליסוואין אך הוא מתעשט על עצמו ותוקף את הארקרוס במתקפת זעם, "התחמק ואז שבירת לבנים!" בארי קורא והשניים נתקלים אחד בשני ונהדפים אחורה. "הארקרוס פיצוץ ממוקד פעם נוספת! הוא אומר והארקרוס שולח שדה כוח תכול שמתקדם לעבר פילוסוואין.
    'זה בטוח לא טוב!' אני חושב לעצמי.
    אני מנסה להתרכז ואז מוצא דרך פיתרון שאולי תעבוד.
    "פוסליסוואין!" אני צועק " התחמקי בעמצעות מתקפת זעם שממוקדת לאבן הקרובה שתמציאי. ואז שוב מתקפת זעם על הארקרוס!"

איווי המלך D:

השירים הכי אדירים בעולם!!!!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

איפה הימים שהייתה רק עונה אחת ורק ילדים קטנים ראו פוקימון???
    Spoiler ספוילר

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Phoenix Arizonix צפה בהודעה
    אלון
    "אוי לא.." אתה אומר בחשש לטוגקיס "תקוף בשיסוע אווירי ותשסע את האוויר בתנועה מסובבת כך שיווצר סוג של ואקום והלהביור לא יפגע בך בגלל הדף האוויר מסביבך!" טוגקיס משתמש באס אווירי ומסתובב לתוך הלהביור מה שיוצר מין "סילון אש" הוא שועט לעבר סנורלקס ודקסטר צועק לסנורלקס "בלום את זה עם בטן!" סנורלאקס מנפח את בטנו וטגקיס מתנגש בה ומיד נהדף אחורה, "עכשיו השתמש בחבטת גוף!" דקסטר אומר וסנרלאקס קופץ מעל טוגקיס ותחיל ליפול עליו.
    א. התכוונתי שהוא יחתוך את האוויר סביבו והאש תתפוגג באוויר..לא שהוא ישעוט אל סנורלקס.
    ב. קינגדרה יכול להיות זכר ויכול להיות נקבה - http://pokemondb.net/pokedex/kingdra
    ג.יפית הלטאה I:
    ד. תתחבר למסן.
    ~
    "חח, אתה חושב שסנורלקס הכבד יצליח במהירות ליפול מעל טוגקיס שלי? טוגקיס תקוף במטרונום במהירות תוך כדי שתתחמק מהמתקפה!" אומר לו. לאחר מכן אורה לטוגקיס לחכות שסנורלקס ייפתח את פיו ולירות לתוך פיו המון כדורי הילה.

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: רן
    [QUOTE=Phoenix Arizonix;1227899]ג'יימס
    O: פאק דה אי שיוונים!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "קדימה האריאמ תתרכז! אתה יכול לעשות אז זה!" "השתמש בכפת כוח ואז תעיף אותו אחר כך בדחיפת זרוע!"אתה צועק לו אתה יכול לעשות את זה האריאמה!"אתה מעודד אותו, האריאמה מנדנד את ראשו במהירות ויוצא מהבלבול ורץ במהירות אל אמפוליאון "הא?! מה קורה כאן?!" אומר בארי בחשש בזמן שהאריאמה פוגע ישירות באמפוליאון עם כפת הכוח, "ארר, אמפוליאון קדימה! תותח הידרו!" קורא בארי ואמפוליאון שולח לעבר האריאמה זרם מים ענק.

"אוקיי האריאמה, השתמש בדחיפת זאוע כדי לעבוד דרך זרם המים, ואז תכה אתו בסלאמינגסט!"
    "אתה יותר חזק מהזרם! קדימה אתה יכול לעשות את זה" עודדתי אותו. 'קדימה האריאמה! חשבתי לעצמי בלב'
    איפה הזמנים ביו-גי-הו שלא הייתה חפיסה בלי Man-Eater Bug ו Summoned Skull.

"מסיפורי פוגי אפשר ללמוד"
    Spoiler ספוילר

תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

!The Best Bond Ever

4. Just a prank bro
    שם: דור
    רון
    כמו שאמרתי במסן, הייתי ציני
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "השתמש בטוויסטר כדי להסיט את כדורי הבוץ וגרום להם לחוג סביב הטוויסטר ואז כוון את הטוויסטר עם הבוץ חזרה אל סוואמפרט!" אתה אומר לקינגדרה והוא שולח הוריקן שפוגע בכדורים הבוץ וחוסם אותם, הוא ממשיך להתקדם לסוואמפרט, "סוואמפרט הגנה!" צועק ברנדון וסוואמפרט יוצר מסביבו מעטפת שחוסמת את הטוויסטר "עכשיו השתמש בשאיבת אדמה (TM1)!" קורא ברנדון, ידו של סוואמפרט מתחיל לזהות והוא חובט באגרופו בקרקע, האדמה מתחילה לרעוד וגל של שברי סלעים ואדמה מחסים את קינגדרה.

ג'וקס
    'זה בטוח לא טוב!' אתה חושב ומנסה למצוא דרך פיתרון "פוסליסוואין! התחמקי בעמצעות מתקפת זעם שממוקדת לאבן הקרובה שתמציאי. ואז שוב מתקפת זעם על הארקרוס!" פילוסויין מצליחה להתחמק ומכה את הסלע הקרוב במתקפת זעם ומנפצת אותו, לפתע הסלעים נהיים זוהרים ופילוסווין מנווטת אותם ופגעת בארקרוס
    "הפילוסווין שלך למדה כוח עתיק!" צועקת ליירה, "זה אומר שהיא קרובה להתפתחות!" היא מוסיפה.
    "התפתתחות השתפחות!" אומר בארי, "בוא נסיים את הקרב הזה! הארקרוס מתקפת קרן!" קרנו של הארקרוס מכסיפה והוא עף לעבר פילוסויין במהירות.

אלון
    "חח, אתה חושב שסנורלקס הכבד יצליח במהירות ליפול מעל טוגקיס שלי? טוגקיס תקוף במטרונום במהירות תוך כדי שתתחמק מהמתקפה!" אתה אומר לטוגקיס, טוגקיס עף במהירות מ"אזור הנפילה" ומשתמש במטרונום, סילון אש ענקי פורץ מפיו (Overheat) ופגוע במהירות בסונרלאקס שעוד באוויר ומטיס אותו כמה מטרים, "עכשיו השתמש בקרן סולארית!" צועק דקסטר, סנורלאקס פותח את פיו והוא מתחיל לאגור בו אנרגיית אור "טוגקיס תירה כדורי הילה לתוך הפה של סנורלאקס!" אתה אומרוטוגקיס יורה הרבה כדורים במהירות לתוך פיו של סנורלאקס שמתנפח מתנפח ולבסוף מתפוצץ ונופל, עשן יוצא מפיו, "קדימה סנורלקס קום!" קורא דקסטר וסנורלאקס קם לאט, הוא נראה עייף וחבול "קדימה! מנוחה (Rest)!" אומר דקסטר וסורלקס נופל על גבו ומתחיל לנמנם, הוא מתרפא, "חשבת שהקרב יהיה כל כך קל?!" אומר דקסטר וצוחק בצחוק גדול

ג'יימס
    "אוקיי האריאמה, השתמש בדחיפת זאוע כדי לעבוד דרך זרם המים, ואז תכה אתו בסלאמינגסט!" אתה אומר והאריאמה מתחיל להתקדם בתוך תותח ההידרו, אך הוא נכשל ותותח ההידרו פוגע בו ישירות בראש, הוא נופל אחורה ובקושי קם "אמפוליאון סיים את זה! תותח אור!" קורא בארי ואמפוליאון משגר מפיו קרן אור חזקה במיוחדת שפוגעת בהאריאמה ישירות, הוא נופל ולא יכול להילחם.

5. משתמש מנוסה
    ג'יימס
    "אוקיי האריאמה, השתמש בדחיפת זאוע כדי לעבוד דרך זרם המים, ואז תכה אתו בסלאמינגסט!" אתה אומר והאריאמה מתחיל להתקדם בתוך תותח ההידרו, אך הוא נכשל ותותח ההידרו פוגע בו ישירות בראש, הוא נופל אחורה ובקושי קם "אמפוליאון סיים את זה! תותח אור!" קורא בארי ואמפוליאון משגר מפיו קרן אור חזקה במיוחדת שפוגעת בהאריאמה ישירות, הוא נופל ולא יכול להילחם.
    [/QUOTE]

"לא נורא האריאמה, נלחמת יפה" 'אמרתי והחזרתי אותו לפוקדור, הייתי קצת מאוכזב'
    "לא נורא!" 'ישר התחרטתי על המחשבה' 'האנדוור הוא אש אז זה לא יהיה טוב למרות שהוא טוב על מתכת, אז...' "צא שוב אלאקזאם! השתמש בעל-חושי!" 'מקווה שנחת מספיק בפוקדור, חשבתי, כי הולך להיות כאן קרב מעניין'.

Spoiler ספוילר

תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

!The Best Bond Ever

6. משתמש מנוסה
    שם: פרינסטין? פרינסטון;רון
    רון
    כמו שאמרתי במסן, הייתי ציני
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "השתמש בטוויסטר כדי להסיט את כדורי הבוץ וגרום להם לחוג סביב הטוויסטר ואז כוון את הטוויסטר עם הבוץ חזרה אל סוואמפרט!" אתה אומר לקינגדרה והוא שולח הוריקן שפוגע בכדורים הבוץ וחוסם אותם, הוא ממשיך להתקדם לסוואמפרט, "סוואמפרט הגנה!" צועק ברנדון וסוואמפרט יוצר מסביבו מעטפת שחוסמת את הטוויסטר "עכשיו השתמש בשאיבת אדמה (TM2)!" קורא ברנדון, ידו של סוואמפרט מתחיל לזהות והוא חובט באגרופו בקרקע, האדמה מתחילה לרעוד וגל של שברי סלעים ואדמה מכסים את קינגדרה.

"קינגדרה, השתמש בתותח הידרו על האיזורים עם השברים כדי להציף אותם ולצוץ מהם וכך להיחלץ משברח הסלעים, לאחר מכן השתמש בפעימת דרקון על סוואמפרט!" אומר לקינגדרה בחוסר אונים כי אדע כי הסיכוי שזה יעבוד הוא קלוש מאוד.

יאיי!! ירשתי את החתימה של אלון!! קרדיט... לו, למי זה כמר יכול להיות? :P

קרדיט ל Dr spin המלך!

חחחחחח כמה תמונות פוקימון מצחיקות ;)

Spoiler ספוילר
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

7. לא ברור בכלל
    אלון
    "חח, אתה חושב שסנורלקס הכבד יצליח במהירות ליפול מעל טוגקיס שלי? טוגקיס תקוף במטרונום במהירות תוך כדי שתתחמק מהמתקפה!" אתה אומר לטוגקיס, טוגקיס עף במהירות מ"אזור הנפילה" ומשתמש במטרונום, סילון אש ענקי פורץ מפיו (Overheat) ופגוע במהירות בסונרלאקס שעוד באוויר ומטיס אותו כמה מטרים, "עכשיו השתמש בקרן סולארית!" צועק דקסטר, סנורלאקס פותח את פיו והוא מתחיל לאגור בו אנרגיית אור "טוגקיס תירה כדורי הילה לתוך הפה של סנורלאקס!" אתה אומרוטוגקיס יורה הרבה כדורים במהירות לתוך פיו של סנורלאקס שמתנפח מתנפח ולבסוף מתפוצץ ונופל, עשן יוצא מפיו, "קדימה סנורלקס קום!" קורא דקסטר וסנורלאקס קם לאט, הוא נראה עייף וחבול "קדימה! מנוחה (Rest)!" אומר דקסטר וסורלקס נופל על גבו ומתחיל לנמנם, הוא מתרפא, "חשבת שהקרב יהיה כל כך קל?!" אומר דקסטר וצוחק בצחוק גדול
    "למען האמת לא, אבל חשבתי שהוא יהיה מאתגר יותר" אומר ואקרוץ לעברו.
    "שלא תחשוב על זה אפילו!" אומר ואסמן לטוגקיס לעוף מעל פניו של סנורלקס.
    "כעת! עוף אל עבר פיו של סנרולקס ותמלא את גופו של סנורלקס בכדור אנרגיה עד אשר יהיה מפוצץ בהם! לבסוף שלח חיתוך אווירי שיגרום להם להתפצוץ בחזקה בפיו!" אורה לו.

Spoiler ספוילר

8. Just a prank bro
    ג'יימס
    "לא נורא האריאמה, נלחמת יפה" אתה אומר ומחזיר אותו לפוכדור באכזבה, אתה מתלבט איזה פוקימון להוציא ובסוף שולף את הפוכדור של אלאקזאם, "צא שוב אלאקזאם! השתמש בעל-חושי!" אתה זורק את הפוכדור ואומר. קצה הכפיות של אלאקזם נהיות כחולות וככה גם גופו של אמפוליאון, אלקזאם מזיז את כפותיו ככה שאמפוליאון מוטח ברצפה מספר פעמים "אררג" אומר בארי "אמפוליאון תותח אור!" הוא אומר ואמפוליאון מוציא מפיו קרן אור קטלנית שתקדמת לעבר אלאקזאם.

רון
    "קינגדרה, השתמש בתותח הידרו על האיזורים עם השברים כדי להציף אותם ולצוץ מהם וכך להיחלץ משברח הסלעים" אתה אומר לו וכך הוא עושה, קינגדרה מעיף את הסלעים עם תותח ההידרו אבל הוא לא יכול לזוז בגללו "נצל את זה סוואמפרט השתמש במיי בוץ!" קורא ברנדון וסוואמפרט שולח גל בוץ לעבר קינגדרה ופוגע בו
    "עכשיו קרן קרח!" ברנדון אומר ומצביע על קינגדרה, סוואמפרט יוצר בפיו כדור תכול ושולח מתוכו קרן שמתקדמת לעבר קינדרה.

אלון
    "למען האמת לא, אבל חשבתי שהוא יהיה מאתגר יותר" אתה אומר וקורץ לו והוא מגיב בצחוק גדול.
    אתה מסמן לטוגקיס לעוף מעל סנורלקס הרדום ואז צועק לו עוף אל עבר פיו של סנרולקס ותמלא את גופו של סנורלקס בכדור אנרגיה עד אשר יהיה מפוצץ בהם! לבסוף שלח חיתוך אווירי שיגרום להם להתפצוץ בחזקה בפיו!" וטוגקיס יורה עשרות כדורי הילה תוך פיו של סונרלקס, פיו של סונרלאקס מלא בכדורי הילה והוא מתקרב לעברו באס האוורי, כשטוגקיס קרוב צועק דקסטר "נחירה (Snore)!" וסונרלאקס מפוצץ אותו את טוגקיס ואת כל כדורי ההילה ביחד נוצר פיוץ גדול וטוגקיס נהדף הצידה הוא נראה חבול. העשן מתפוגג וסונרלאקס עומד חבול גם הוא "התנגשות ג'יגה!!" קורא דקסטר וסונרלאקס קופץ גבוה ומקיף את עצמו בשדה סגול, הוא מתקדם לעבר טוגקיס המפוחד.

9. לא ברור בכלל
    אלון
    "למען האמת לא, אבל חשבתי שהוא יהיה מאתגר יותר" אתה אומר וקורץ לו והוא מגיב בצחוק גדול.
    אתה מסמן לטוגקיס לעוף מעל סנורלקס הרדום ואז צועק לו עוף אל עבר פיו של סנרולקס ותמלא את גופו של סנורלקס בכדור אנרגיה עד אשר יהיה מפוצץ בהם! לבסוף שלח חיתוך אווירי שיגרום להם להתפצוץ בחזקה בפיו!" וטוגקיס יורה עשרות כדורי הילה תוך פיו של סונרלקס, פיו של סונרלאקס מלא בכדורי הילה והוא מתקרב לעברו באס האוורי, כשטוגקיס קרוב צועק דקסטר "נחירה (Snore)!" וסונרלאקס מפוצץ אותו את טוגקיס ואת כל כדורי ההילה ביחד נוצר פיוץ גדול וטוגקיס נהדף הצידה הוא נראה חבול. העשן מתפוגג וסונרלאקס עומד חבול גם הוא "התנגשות ג'יגה!!" קורא דקסטר וסונרלאקס קופץ גבוה ומקיף את עצמו בשדה סגול, הוא מתקדם לעבר טוגקיס המפוחד.
    'יש לי' אחשוב ואסמן לטוגקיס להיצמד לקיר ולהישאר במקומו.
    "עכשיו!" אקרא ברגע שסנורלקס כמעט ויפגע בטוגקיס, "זוכר את מכת השמיים ממקודם? עכשיו ללמעלה!" אומר לו.
    לאחר את סנורלקס בציפייה שהוא פגע בקיר ולא יכול לזוז [אפקט המתקפה וגם כי הוא נפל] אסמן לטוגקיס "זה הזמן!" ואורה עליו לתקוף במטרונום ואז בכדור הילה חזק במיוחד.

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    [QUOTE=Phoenix Arizonix;1229912]ג'יימס
    "לא נורא האריאמה, נלחמת יפה" אתה אומר ומחזיר אותו לפוכדור באכזבה, אתה מתלבט איזה פוקימון להוציא ובסוף שולף את הפוכדור של אלאקזאם, "צא שוב אלאקזאם! השתמש בעל-חושי!" אתה זורק את הפוכדור ואומר. קצה הכפיות של אלאקזם נהיות כחולות וככה גם גופו של אמפוליאון, אלקזאם מזיז את כפותיו ככה שאמפוליאון מוטח ברצפה מספר פעמים "אררג" אומר בארי "אמפוליאון תותח אור!" הוא אומר ואמפוליאון מוציא מפיו קרן אור קטלנית שתקדמת לעבר אלאקזאם.

"יפה מאוד אלאקזאם, שמור על ריכוז" "אלאקזאם אני צריך שתשתמש בקרן על חושית כנגד לקרן אור של אמפוליאון!" 'נראה מי יצליח להתגבר על השני' חשבתי בנחישות.

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

!The Best Bond Ever

11. משתמש מנוסה
    [COLOR="Sienna"]

רון
    "קינגדרה, השתמש בתותח הידרו על האיזורים עם השברים כדי להציף אותם ולצוץ מהם וכך להיחלץ משברח הסלעים" אתה אומר לו וכך הוא עושה, קינגדרה מעיף את הסלעים עם תותח ההידרו אבל הוא לא יכול לזוז בגללו "נצל את זה סוואמפרט השתמש במיי בוץ!" קורא ברנדון וסוואמפרט שולח גל בוץ לעבר קינגדרה ופוגע בו
    "עכשיו קרן קרח!" ברנדון אומר ומצביע על קינגדרה, סוואמפרט יוצר בפיו כדור תכול ושולח מתוכו קרן שמתקדמת לעבר קינדרה.

"קינגדרה,קפוץ כדי לחמוק והשתמש בפעימת דרקון על סוואמפרט!" אומר לקינגדרה

קרדיט ל Dr spin המלך!

Spoiler ספוילר
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

12. Just a prank bro
    אלון
    סונרלאקס מתקדם לעבר טוגקיס בהתנגשות ג'יגה, 'יש לי' אתה חושב ומחכה שסנורלאקס יהיה קרוב אל טוגקיס ואז צועק לו "עכשיו! זוכר את מכת השמיים ממקודם? עכשיו ללמעלה!" טוגקיס מתחמק מהתנגשות הג'יגה וסונרלאקס מתרסק על הקיר "זה הזמן!" אתה אומר ומסמן לטוגקיס לתקוף במטרונום ואז בכדור הילה, טוגקיס יוצר בעזרת המטרונום מערבולת גדולה שפוגעת בסנורלאקס, "סונרלאקס מנוחה!" צועק דקסטר וסונרלאקס ונשכב על גבו ומתחיל לנמנם. טוגקיס יוצר כדור הילה שפוגע בסונרלאקס ישירות והוא מתעורר, "סנורלאקס פיהוק (Yawn)!" אומר דקסטר וסונרלאקס מוציא מפיו ענן בצבע לבן בהיר שנע לאט לעבר טוגקיס.

ג'יימס
    "אלאקזאם המשך להתרכז והשתמש בקרן על חושית כנגד תותח הפלאש!" אתה אומר לו והוא מצליב את כפיותיו ומוציא מהם קרן סגולה-ורודה הפוגעת בתותח הפלאש. נוצא פיצוץ אדיר שמעיף את השני הפוקימונים לצדדים שונים, אלאקזאם נראה מוטש בעוד שאמפוליאון מעולף. "ארר" אומר בארי "אני עוד אתחזק אתה תראה!" הוא אומר ומתחיל לרוץ מכם. "הוא לפעמים יכול להיות רגשי כזה" אומרת ליירה בחיוך, "אני חייב ללכת איתו, מצטערת ג'יימס" היא אומר ונפרדת ממך לשלום.
    אתה ממשיך לטייל לאורך השביל שלפתע סטרביה תוקף אותך וגונב לך את התיק "סטאר!" הוא אומר, קורץ לך ומתחיל לעוף לאורך השביל ואתה מתחיל לרדוף אחריה. (הפוכדורים שלך עדיין אצלך)

רון
    בטח שהייתה יכול לחשוב על משהו: "קינגדרה תותח הידרו על קרן הקרח כדי ליצור גוש קרח שיפגע בסוואמפרט!"
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "קינגדרה,קפוץ כדי לחמוק והשתמש בפעימת דרקון על סוואמפרט!" אתה אומר לקינגדרה והוא קופץ מעל קרן הקרח ויורה פעימת דרקון שפוגע ישירות בסוואמפרט ויוצרת עשן גדול, כשהעשן מתפוגג אתה רואה את סוואמפרט מעולף על הרצפה. "טוב, כנראה שאתה מתחיל!" אומר ברנדון "קרב מצוין דרך אגב, הפוקימונים שלכם מאומנים היטב" אומר דקסטר.
    אתה עולה על הבמה ודקסטר מולך, בינכם ניצבת זירה גדולה שעשויה מחול, שטוחה ללא בליטות "שהטוב ביותר ינצח" אומר דקסטר וצוחר בצחוק גדול. "הפוקימון הראשון שלי יהיה... גולם!" הוא אומר וזורק את הפוכדור ממנו יוצא גולם גדול.

13. משתמש מנוסה
    ג'יימס
    "אלאקזאם המשך להתרכז והשתמש בקרן על חושית כנגד תותח הפלאש!" אתה אומר לו והוא מצליב את כפיותיו ומוציא מהם קרן סגולה-ורודה הפוגעת בתותח הפלאש. נוצא פיצוץ אדיר שמעיף את השני הפוקימונים לצדדים שונים, אלאקזאם נראה מוטש בעוד שאמפוליאון מעולף. "ארר" אומר בארי "אני עוד אתחזק אתה תראה!" הוא אומר ומתחיל לרוץ מכם. "הוא לפעמים יכול להיות רגשי כזה" אומרת ליירה בחיוך, "אני חייב ללכת איתו, מצטערת ג'יימס" היא אומר ונפרדת ממך לשלום.
    אתה ממשיך לטייל לאורך השביל שלפתע סטרביה תוקף אותך וגונב לך את התיק "סטאר!" הוא אומר, קורץ לך ומתחיל לעוף לאורך השביל ואתה מתחיל לרדוף אחריה. (הפוכדורים שלך עדיין אצלך)

"ביי ליירה-היי! סטארוויה! בוא הנה!" אמרתי בנחישות. 'אני אתפוס אותו חשבתי' "טוב אהה צא האנדוור" קדימה! השתמש בנשיכה על הסטארוויה הזה! חייבים ללכוד אותו"

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

!The Best Bond Ever

14. משתמש מנוסה
    [COLOR="Blue"]

רון
    בטח שהייתה יכול לחשוב על משהו: "קינגדרה תותח הידרו על קרן הקרח כדי ליצור גוש קרח שיפגע בסוואמפרט!"
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "קינגדרה,קפוץ כדי לחמוק והשתמש בפעימת דרקון על סוואמפרט!" אתה אומר לקינגדרה והוא קופץ מעל קרן הקרח ויורה פעימת דרקון שפוגע ישירות בסוואמפרט ויוצרת עשן גדול, כשהעשן מתפוגג אתה רואה את סוואמפרט מעולף על הרצפה. "טוב, כנראה שאתה מתחיל!" אומר ברנדון "קרב מצוין דרך אגב, הפוקימונים שלכם מאומנים היטב" אומר דקסטר.
    אתה עולה על הבמה ודקסטר מולך, בינכם ניצבת זירה גדולה שעשויה מחול, שטוחה ללא בליטות "שהטוב ביותר ינצח" אומר דקסטר וצוחר בצחוק גדול. "הפוקימון הראשון שלי יהיה... גולם!" הוא אומר וזורק את הפוכדור ממנו יוצא גולם גדול.

I wanna be, the very best ~*~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני מאוד אתרגש וליבי יפעם במהירות.
    'וואו, מוח החזית הראשון שלי!' אחשוב בהתרגשות רבה ומרובה.
    "תודה רבה, אני מאוד מתרגש לקראת הקרב שלנו, אז בהצלחה לך ואני מקוה שהקרב יהיה הוגן וטוב!" אומר ואאחל.
    "אוקיי, מול גולום שלך, אני אוציא את קרדילי! צאי, קרדילי!" אומר אוציא את קרדילי. "קרדילי, השתמשי בכדור אנרגיה!" אומר לקרדילי.

קרדיט ל Dr spin המלך!

Spoiler ספוילר
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

15. לא ברור בכלל
    אלון
    סונרלאקס מתקדם לעבר טוגקיס בהתנגשות ג'יגה, 'יש לי' אתה חושב ומחכה שסנורלאקס יהיה קרוב אל טוגקיס ואז צועק לו "עכשיו! זוכר את מכת השמיים ממקודם? עכשיו ללמעלה!" טוגקיס מתחמק מהתנגשות הג'יגה וסונרלאקס מתרסק על הקיר "זה הזמן!" אתה אומר ומסמן לטוגקיס לתקוף במטרונום ואז בכדור הילה, טוגקיס יוצר בעזרת המטרונום מערבולת גדולה שפוגעת בסנורלאקס, "סונרלאקס מנוחה!" צועק דקסטר וסונרלאקס ונשכב על גבו ומתחיל לנמנם. טוגקיס יוצר כדור הילה שפוגע בסונרלאקס ישירות והוא מתעורר, "סנורלאקס פיהוק (Yawn)!" אומר דקסטר וסונרלאקס מוציא מפיו ענן בצבע לבן בהיר שנע לאט לעבר טוגקיס.
    "תעיף את זה אליו עם נפנוף בכנפיך!" אורה לו.
    "עכשיו טוגקיס! תשתמש בכדור הילה! ותבלע אותו תוך כדי שאתה תוקף במכת שמיים!" אורה לו.

Spoiler ספוילר

עמוד 11 מתוך 18 ראשוןראשון ... 910111213 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •