Pokemon GO
עמוד 12 מתוך 18 ראשוןראשון ... 21011121314 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 166 עד 180 מתוך 260
  1. Just a prank bro
    שם: דור
    ג'יימס
    אתה נפרד מליירה, אתה ממשיך בשביל וסטארביה פראי חוטף לך את התיק ומתחיל לעוף "סטארוויה! בוא הנה!" אתה אומר לו אך הוא ממשיך בטיסה לאורך השביל, 'אני אתפוס אותו' אתה חושב ושולף את הפוכדור של האנדור קדימה! השתמשי בנשיכה על הסטארביה הזה!" אתה אומר והיא רצה במהירות וקופצת עליו. היא מטיחה את סטרביה ברצפה והוא נחלץ מהשיניים שלה "סטאריייבה!" היא קוראת ויוצאת לעבר האנדור עם אס אווירי.

רון
    לאן נעלמת בימים האחרונים?
    ~~~~~~~~~~~~~~
    'וואו, מוח החזית הראשון שלי!' אתה חושב בהתרגשות ונעמד בבמה שמשקיפה לזירה, השופט מכריז את החוקים "הקרב יהיה שניים על שניים, כאשר שני הפוקימונים של אחד המאמנים יהיה מעולף השני ינצח!" הוא אומר ומוסיף "רק למאמן האורח מותר להחליף פוקימונים במהלך הקרב!". דקסטר מוציא את גולם "אוקיי, מול גולום שלך, אני אוציא את קרדילי! צאי, קרדילי!" אתה אומר וזורק את הפוכדור של קרדילי "השתמשי בכדור אנרגיה!" אתה אומר לה והיא יוצרת מעל ראשה כדור ירוק ומשגרת אותו לעבר גולם. "גולם חסות את זה עם קבר אבן!" אומר דקסטר וגולם דופק את אגרופו ברצפה, מתחוך האדמה נוצר סלע בצורת קיר שחוסם את כדור האנרגייה ומתפוצץ ביחד איתו. "עכשיו אבנים חדות (Stone Edge)!" קורא דקסטר וגולם מקיף את עצמו באבנים חדות ומשגר אותם לעבר קרדילי.

אלון
    הפיהוק של סנורלאקס מתקדם לעבר טוגקיס, אתה לא מתבלבל ואומר "תעיף את זה אליו עם נפנוף בכנפיך!" וטוגקיס מנפנף בכנפיו ומצליח לפוגג את הפיהוק "עכשיו טוגקיס! תשתמש בכדור הילה! ותבלע אותו תוך כדי שאתה תוקף במכת שמיים!" טוגקיס עולה גבוה ויורד על סנורלאקס במתקפת שמיים, הוא נכנס לתוך כדור ההילה מה שיוצר שכבת כוח נוספת "קדימה סנורלאקס להביור!" אומר דקסטר וסונרלאקס מוציא להביור מפיו, הלהביור וטוגקיס נתקעים זה בזה אך טוגקיס חותך אותו ופוגע ישירות בסנורלאקס נוצר פיצוץ אדיר.
    העשן מתפוגג טוגקיס שוכב על הרצפה מותש בעוד שסנורלאקס שוכב על גבו מעולף, "סנורלקס לא יכול להילחם! המנצח הוא אלון!" אומר והשופט ודקסטר מחזיר את סנורלקס לפוכדור. "כל הכבוד אלון" הוא אומר לך וטופח לך על כתף, "זה מגיע לך" הוא אומר ומגיש לך קופסא קטנה, אתה פותח אותה ורואה בתוכה את סמל ההצלחה.

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Phoenix Arizonix צפה בהודעה
    אלון
    הפיהוק של סנורלאקס מתקדם לעבר טוגקיס, אתה לא מתבלבל ואומר "תעיף את זה אליו עם נפנוף בכנפיך!" וטוגקיס מנפנף בכנפיו ומצליח לפוגג את הפיהוק "עכשיו טוגקיס! תשתמש בכדור הילה! ותבלע אותו תוך כדי שאתה תוקף במכת שמיים!" טוגקיס עולה גבוה ויורד על סנורלאקס במתקפת שמיים, הוא נכנס לתוך כדור ההילה מה שיוצר שכבת כוח נוספת "קדימה סנורלאקס להביור!" אומר דקסטר וסונרלאקס מוציא להביור מפיו, הלהביור וטוגקיס נתקעים זה בזה אך טוגקיס חותך אותו ופוגע ישירות בסנורלאקס נוצר פיצוץ אדיר.
    העשן מתפוגג טוגקיס שוכב על הרצפה מותש בעוד שסנורלאקס שוכב על גבו מעולף, "סנורלקס לא יכול להילחם! המנצח הוא אלון!" אומר והשופט ודקסטר מחזיר את סנורלקס לפוכדור. "כל הכבוד אלון" הוא אומר לך וטופח לך על כתף, "זה מגיע לך" הוא אומר ומגיש לך קופסא קטנה, אתה פותח אותה ורואה בתוכה את סמל ההצלחה.
    דבר במסן, מצב- כמעט דחוף.
    ~~~~~
    "יש!!" אקרא במהירות וארוץ לחבק את טוגקיס.
    "זכינו בסמל ההצלחה!" אקרא בעודי מנופף בו, ואעשה פוזה כמו של אש קאטצ'ם כשהוא משיג תג XD
    "תודה דקסטר, למדתי רבות במשך הקרב" אומר לו ואחייך.
    "להתראות" אוסיף ואנופף לו לשלום בזמן שאצא לי מהזירה.

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: פרינסטין? פרינסטון;רון

רון
    לאן נעלמת בימים האחרונים?
    ~~~~~~~~~~~~~~
    'וואו, מוח החזית הראשון שלי!' אתה חושב בהתרגשות ונעמד בבמה שמשקיפה לזירה, השופט מכריז את החוקים "הקרב יהיה שניים על שניים, כאשר שני הפוקימונים של אחד המאמנים יהיה מעולף השני ינצח!" הוא אומר ומוסיף "רק למאמן האורח מותר להחליף פוקימונים במהלך הקרב!". דקסטר מוציא את גולם "אוקיי, מול גולום שלך, אני אוציא את קרדילי! צאי, קרדילי!" אתה אומר וזורק את הפוכדור של קרדילי "השתמשי בכדור אנרגיה!" אתה אומר לה והיא יוצרת מעל ראשה כדור ירוק ומשגרת אותו לעבר גולם. "גולם חסות את זה עם קבר אבן!" אומר דקסטר וגולם דופק את אגרופו ברצפה, מתחוך האדמה נוצר סלע בצורת קיר שחוסם את כדור האנרגייה ומתפוצץ ביחד איתו. "עכשיו אבנים חדות (Stone Edge)!" קורא דקסטר וגולם מקיף את עצמו באבנים חדות ומשגר אותם לעבר קרדילי.
    לחצי שיעורים
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    'ווואוו זה עומד להתחיל!' אחשוב במתח. אהיה בטוח בעצמי ואנסה להירגע ולהרגיע את גופי מכל האדרנלין וההתרגשות שבו.
    'אני יודע שאני יכדול להצליח את זה!!' אחשוב. אני אזכר, בכל חברי ומשפחתי. באימי, שאיתה התחלתי את המסע, בחברי שאיתם טיילתי ברחבי המחוזות. אדע, שכולם מאמיני בי שאצליח לעשות את זה, ולנצח את כל מוחות החזית. לאחר שבריר שנייה של מחשבות חולפות, אורה לקרדילי:
    "קרדילי, פוצצי את האבנים בעזרת אבנים משלך, השתמשי בכח עתיק!" . "אחרי זה, השתמשי בסחיטה!"
    נערך לאחרונה על ידי 4Ron, 10-10-2011 בשעה 01:26 PM

יאיי!! ירשתי את החתימה של אלון!! קרדיט... לו, למי זה כמר יכול להיות? :P

קרדיט ל Dr spin המלך!

חחחחחח כמה תמונות פוקימון מצחיקות ;)

Spoiler ספוילר
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: רן
    [QUOTE=Phoenix Arizonix;1232665]ג'יימס
    אתה נפרד מליירה, אתה ממשיך בשביל וסטארביה פראי חוטף לך את התיק ומתחיל לעוף "סטארוויה! בוא הנה!" אתה אומר לו אך הוא ממשיך בטיסה לאורך השביל, 'אני אתפוס אותו' אתה חושב ושולף את הפוכדור של האנדור קדימה! השתמשי בנשיכה על הסטארביה הזה!" אתה אומר והיא רצה במהירות וקופצת עליו. היא מטיחה את סטרביה ברצפה והוא נחלץ מהשיניים שלה "סטאריייבה!" היא קוראת ויוצאת לעבר האנדור עם אס אווירי.

'אני חייב ללכוד את הסטארוויה הזה!' חשבתי. "האנדוואר התחמק והשתמש בעילוף!" אמרתי בנחישות. "לא בכל הכוח אנחנו רוצים רק להחליש אותו!" נזכרתי לגיד לו.
    איפה הזמנים ביו-גי-הו שלא הייתה חפיסה בלי Man-Eater Bug ו Summoned Skull.

"מסיפורי פוגי אפשר ללמוד"
    Spoiler ספוילר

תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

!The Best Bond Ever

5. Just a prank bro
    אלון
    "יש!!" אתה אומר ומחבק את טוגקיס ולוקח את תג ההצלחה "זאאכינו בסמל ההצלחה!!" אתה אומר והצוות שלך מריע לך בצד אתה נפרד מדקסטר ומתקדם לעבר היציאה. "היי ילד!" אומר דקסטר "מה דעתך להשאיר פה את האקסדריל שלך ולחזור מחר בבוקר הא?" הוא אומר ומחייך "אני יכול ללמד אותו מתקפה חדשה, אז מה אתה אומר?" דקסטר אומר ומתקדם אליך.

רון
    אתה מתרגש ועולה לזירת הקרב, דקסטר מוציא את גולם ואתה כתשובה את קרדילי "גולם אבנים חדות!" הוא פוקד עליו והוא שולח אבנים קטנות וחדות לקרדילי "קרדילי, פוצצי את האבנים בעזרת אבנים משלך, השתמשי בכח עתיק!" אתה אומר לה והיא יוצרת סביבה אבנים חומות-סגולות שחוסמות את האבנים החדות "השתמשי בסחיטה!" אתה אומר לה והיא מתקרבת אל גולם "גולם שבירת סלעים (Rock Smash)!" פוקד עליו דקסטר וידו נהיית אדומה, השניים מתנגשים אחד בשני וכל אחד מועף לצד אחר "עכשיו קבל אבן!" אומר דקסטר וגולם רוקע ברגלו בחוזקה וקרדילי נחסמת בתוך ארבעה סלעים גדולים.

ג'יימס
    האנדור נקבה
    ~~~~~~~~~~~~
    "האנדוואר התחמקי והשתמשי בעילוף!" אתה אומר והאנדור קופץ מעל סטרביה ומפיל אותה לרצפה, סטרביה נחלץ מהעילוף וממריא גבוהה שתי טבעות כסופות מקיפות אותו (Roost) והוא סופג אותם ונרפא ואז הוא יוצא לעבר האנדור במתקפה מהירה.

6. משתמש מנוסה
    שם: רן
    ג'יימס
    האנדור נקבה
    ~~~~~~~~~~~~
    "האנדוואר התחמקי והשתמשי בעילוף!" אתה אומר והאנדור קופץ מעל סטרביה ומפיל אותה לרצפה, סטרביה נחלץ מהעילוף וממריא גבוהה שתי טבעות כסופות מקיפות אותו (Roost) והוא סופג אותם ונרפא ואז הוא יוצא לעבר האנדור במתקפה מהירה.
    [/QUOTE]

אהה נכון...אופסי
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    'חשבתי לזמן קצר וגיבשתי תוכנית פעולה' "האנדוואר תנסי להתחמק בשנייה האחורונה כדי staravia יפגע ברצפה ואז תשתמשי בניבי אש עליו כשהוא מתאושש!" 'על כל מקרה שתשתמש בניבי אש...גם אם היא לא תצליח להתחמק' חשבתי. 'תהיתי אם היא תבין את זה לבד'.
    איפה הזמנים ביו-גי-הו שלא הייתה חפיסה בלי Man-Eater Bug ו Summoned Skull.

"מסיפורי פוגי אפשר ללמוד"
    Spoiler ספוילר

תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

!The Best Bond Ever

7. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אלון
    "יש!!" אתה אומר ומחבק את טוגקיס ולוקח את תג ההצלחה "זאאכינו בסמל ההצלחה!!" אתה אומר והצוות שלך מריע לך בצד אתה נפרד מדקסטר ומתקדם לעבר היציאה. "היי ילד!" אומר דקסטר "מה דעתך להשאיר פה את האקסדריל שלך ולחזור מחר בבוקר הא?" הוא אומר ומחייך "אני יכול ללמד אותו מתקפה חדשה, אז מה אתה אומר?" דקסטר אומר ומתקדם אליך.
    "ברור!" אומר ואתן לו את הפוכדור של אקסדריל, "אל תשכח לרפא אותו" אומר ואתחיל ללכת.
    לאחר מכן אחפש מקום לינה טוב שנמצא בסביבה.

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    שם: יאיר
    כינוי בפורום + קישור לפרופיל:yairb1a http://www.myforum.co.il/member.php?u=11502
    שם:יאיר
    שם במשחק:יאיר
    אופי:עצבני מהיר חכם ונחמד
    רקע:מאז שנולדתי תמיד אהבתי את טורצ'יק ותמיד הערצתי אותו אחרי שהתבגרתי לקחתי איתי את אברא ופיתחתי אותו לאלאקאזם וניצחתי איתו את הליגה. במחוז השני לקחתי איתי את סווינוב ופיתחתי אותו לפילוסווין ואיתו עברתי את הליגה
    במחוז השלישי לקחתי את טורציק ופיתחתי אותו לבלזיקן ואיתו עברתי את הליגה
    פוקימונים שאני לוקח איתי:
    1.
    2.
    3.
    הערות\בקשות מיוחדות:
    חולללללה על קומבסקין!!!

קרדיט ענק לdr spin על האנימציה הזאת

[/]
    [GVIDEO][/GVIDEO]
    Spoiler ספוילר
    קרדיט לttrrtte המלכה על האנימציות והציורים!!!

Spoiler ספוילר

תירשמו למ"ת האדיר שליhttp://www.myforum.co.il/showthread....=1#post1229192

הפוקימון החזק ביותר:
    Spoiler ספוילר

קרדיט לי XD!

9. Just a prank bro
    ציטוט פורסם במקור על ידי yairb1a צפה בהודעה
    כינוי בפורום + קישור לפרופיל:yairb1a http://www.myforum.co.il/member.php?u=11502
    שם:יאיר
    שם במשחק:יאיר
    אופי:עצבני מהיר חכם ונחמד
    רקע:מאז שנולדתי תמיד אהבתי את טורצ'יק ותמיד הערצתי אותו אחרי שהתבגרתי לקחתי איתי את אברא ופיתחתי אותו לאלאקאזם וניצחתי איתו את הליגה. במחוז השני לקחתי איתי את סווינוב ופיתחתי אותו לפילוסווין ואיתו עברתי את הליגה
    במחוז השלישי לקחתי את טורציק ופיתחתי אותו לבלזיקן ואיתו עברתי את הליגה
    פוקימונים שאני לוקח איתי:
    1.
    2.
    3.
    הערות\בקשות מיוחדות:
    אתה יודע מה זה ה"פ? כי ביקשתי את הטופס באחת כזאת!
    רקע לא מושקע בכלל והפוקימונים לא עומדים בקריטריונים בכלל!
    או שאתה יכול שלושה מפותחים שניים או שלושה מכל מפותח!
    ולמה נראה לך שאני אתן לך בזייקן זוהר?!
    בקיצור אתה לא רשום

10. Just a prank bro
    ברוכים הבאים כל החדשים!
    התחלה בשבילכם:
    סוף סוף אחרי זמן רב הגעתם אל מוח החזית הראשון. "ברוך הבא ילד" אומר דקסטר, "שמעתי שאתה בא להילחם פה במוח חזית!" הוא אומר וצוחק בצחוק גדול "קדימה בוא אני אראה לך את המקום, שניכם נכנסים למקום הזירה לפניכם ניצבת זירה גדולה שעשויה מחול.
    השופט נכנס "אפשר להתחיל" הוא אומר ודקסטר מהנהן לו "הקרב יהיה קרב של 2 על 2 ברגע ששני הפוקימונים של אחד המתמודדים לא יכולים להילחם השני ניצח!" אומר השופט "רק למתמודד מותר להחליף פוקימונים במהלך הקרב" הוא מוסיף "קדימה במי תבחר" אומר דקסטר אליך.

ג'יימס
    "האנדוואר תנסי להתחמק בשנייה האחורונה כדי שסטארביה יפגע ברצפה ואז תשתמשי בניבי אש עליו כשהוא מתאושש!" האנדור מתחמקת במהירות אך סטרביה לא נתקלת ברצפה האנדור תופסת בשיניה הלוהטות את סטרביה ומטיחה אותה ברצפה, סטרביה מתאוששת ועולה גבוה, היא יורדת בצלילה בוערת ושנייה לפני שהיא פוגעת ברצפה היא פונה בזווית של 90 מעלות והאש הופכת לאנרגייה כחולה (Brave Bird) היא מתקדמת במהירות לעבר האנדוואר המפוחדת.

אלון
    "ברור!" אתה אומר בשמחה ונותן את הפוכדור לדקסטר "אל תשכח לרפא אותו" אתה אומר ומתחיל ללכת
    אתה מחפש מסתובב באזור כדי לחפש מקום ללינה ורואה מרכז פוקימונים קטן ומואר.

11. משתמש מנוסה

רון
    אתה מתרגש ועולה לזירת הקרב, דקסטר מוציא את גולם ואתה כתשובה את קרדילי "גולם אבנים חדות!" הוא פוקד עליו והוא שולח אבנים קטנות וחדות לקרדילי "קרדילי, פוצצי את האבנים בעזרת אבנים משלך, השתמשי בכח עתיק!" אתה אומר לה והיא יוצרת סביבה אבנים חומות-סגולות שחוסמות את האבנים החדות "השתמשי בסחיטה!" אתה אומר לה והיא מתקרבת אל גולם "גולם שבירת סלעים (Rock Smash)!" פוקד עליו דקסטר וידו נהיית אדומה, השניים מתנגשים אחד בשני וכל אחד מועף לצד אחר "עכשיו קבל אבן!" אומר דקסטר וגולם רוקע ברגלו בחוזקה וקרדילי נחסמת בתוך ארבעה סלעים גדולים.
    'הוא חזק' אחשוב. 'זה בדיוק מה שאני מצפה ממוח החזית' אמשיך לחשוב ואחייך.
    "יפה יפה, אבל 4 לוחות אבל לא יעצרו אותנו!" אומר.
    "קרדילי, השתמשי בכח עתיק כדי לפוצץ את האבנים ואז נצלי את האבק שנוצר כדי שגולם לא יראה אותך ושגרי אליו כדור אנרגיה בהפתעה!" אומר לקרדילי
    נערך לאחרונה על ידי 4Ron, 10-12-2011 בשעה 07:38 PM

קרדיט ל Dr spin המלך!

Spoiler ספוילר
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    ברוכים הבאים כל החדשים!
    התחלה בשבילכם:
    סוף סוף אחרי זמן רב הגעתם אל מוח החזית הראשון. "ברוך הבא ילד" אומר דקסטר, "שמעתי שאתה בא להילחם פה במוח חזית!" הוא אומר וצוחק בצחוק גדול "קדימה בוא אני אראה לך את המקום, שניכם נכנסים למקום הזירה לפניכם ניצבת זירה גדולה שעשויה מחול.
    השופט נכנס "אפשר להתחיל" הוא אומר ודקסטר מהנהן לו "הקרב יהיה קרב של 2 על 2 ברגע ששני הפוקימונים של אחד המתמודדים לא יכולים להילחם השני ניצח!" אומר השופט "רק למתמודד מותר להחליף פוקימונים במהלך הקרב" הוא מוסיף "קדימה במי תבחר" אומר דקסטר אליך.
    "אוקיי, ליירון צא!" אצעק בהתרגשות רבה ואזרוק את הפוכדור של ליירון לאוויר. 'זה קרב החזית הראשון שלי, אני חייב להצליח!' אחשוב לעצמי ואסתכל על דקסטר. "במי אתה תבחר?" אשאל אותו ואמתין לתשובה.
    נערך לאחרונה על ידי DoR_RoD, 10-12-2011 בשעה 10:41 PM

13. משתמש מנוסה
    שם: נועם
    ברוכים הבאים כל החדשים!
    התחלה בשבילכם:
    [/C]
    אסתכל על דקסטר ואומר "וויביל אני בוחר בך!" ואוציא את וויבאיל מהפוכדור "וויבאיל אנחנו חייבים לנצח אותו, עברנו כל כך הרבה, אנחנו נצליח!"אומר לוויביל ואחייך. "אוקי אני אתחיל עם וויביל" אומר לדקסטר ואחכה לפוקימון שלו.

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

14. Just a prank bro
    רון
    "יפה יפה, אבל 4 לוחות אבל לא יעצרו אותנו!" אתה אומר לדקסטר והוא מגיב בצחוק גדול "קרדילי, השתמשי בכח עתיק כדי לפוצץ את האבנים ואז נצלי את האבק שנוצר כדי שגולם לא יראה אותך ושגרי אליו כדור אנרגיה בהפתעה!" אתה צועק לקרדילי, קרדילי מופוצצת את קבר האבן מה שיוצר ענן אבק גדול, היא משגרת במהירות שלושה כדורי אנרגיה ירוקים שפוגעים פגיעה ישירה בגולם, האבק מתפוגג ואתה רואה את גולם מעולף "גולם לא יכול להילחם!" צועק השופט, "מהלך יפה!" אומר דקסטר וצוחק "עכשיו, חברי הטוב, קדימה סנורלאקס!" הוא אומר וזורק פוכדור שממנו יוצא סנורלאקס ענקי "בוא נתחיל בלהביור!" קורא דקסטר וסנורלאקס מוציא פיו סילון אש חזק שמאיים לפגוע בקרדילי.

דור
    אתה קיבלת את הצבע האדום!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אוקיי, ליירון צא!" אתה צועק בהתרגשות וזורק את הפוכדור שלו "ליירון!" הוא צועק בעוצמה, זה קרב החזית הראשון שלי, אני חייב להצליח!' אתה אומר לעצמך ומסתכל על דקסטר. "במי אתה תבחר?" אתה שואל אותו והוא מחייך, הזירה לפתע משתנת והופכת לבריכה ענקית, לירון נוחת על מצוף גדול "קדימה ווילורד!" הוא אומר וזורק את הפוכדור שלו ממנו יוצא ווילורד שנכנס לבריכה בעוצמה רבה "בוא נתחיל עם חבטת גוף!" אומר דקסטר ווילורד קופץ מעל ליירון ומאיים למחוץ אותו.

נועם
    אתה קיבלת את הצבע הסגול!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "וויביל אני בוחר בך!" אתה אומר וזורק את הפוכדור וויביל יוצא ממנו במתח גדול "וויבאיל אנחנו חייבים לנצח אותו, עברנו כל כך הרבה, אנחנו נצליח!" אתה אומר לו ומחייך, הוא מחייך אליך בחזרה. "אני אבחר בהאריאמה!" הוא אומר וזורק את הפוכדור שלו "כדאי לך להיזהר ממנו!" אומר דקסטר וצוחק בצחוק גדול "קדימה סטירת התעוררות!" הוא אומר והאריאמה יוצא לעבר וויביל במהירות.

15. משתמש מנוסה
    רון
    "יפה יפה, אבל 4 לוחות אבל לא יעצרו אותנו!" אתה אומר לדקסטר והוא מגיב בצחוק גדול "קרדילי, השתמשי בכח עתיק כדי לפוצץ את האבנים ואז נצלי את האבק שנוצר כדי שגולם לא יראה אותך ושגרי אליו כדור אנרגיה בהפתעה!" אתה צועק לקרדילי, קרדילי מופוצצת את קבר האבן מה שיוצר ענן אבק גדול, היא משגרת במהירות שלושה כדורי אנרגיה ירוקים שפוגעים פגיעה ישירה בגולם, האבק מתפוגג ואתה רואה את גולם מעולף "גולם לא יכול להילחם!" צועק השופט, "מהלך יפה!" אומר דקסטר וצוחק "עכשיו, חברי הטוב, קדימה סנורלאקס!" הוא אומר וזורק פוכדור שממנו יוצא סנורלאקס ענקי "בוא נתחיל בלהביור!" קורא דקסטר וסנורלאקס מוציא פיו סילון אש חזק שמאיים לפגוע בקרדילי.

עשיתי פה שילוב של אבן ואש אולי יגרום לו צריבה מי יודע o.O
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    'סנורלאקס, אין לי פוקימון לחימה!' אחשוב ואלחץ. 'אני חייב לעשות משהו' אחשוב בשבריר שנייה ואומר לקרדילי : "קרדילי, השתמשי בכח עתיק כדי לחסום את פרץ הלהביור, ואז שגרי את האבנים הלוהטות על סנורלאקס" אומר לקרדילי בתקווה.

קרדיט ל Dr spin המלך!

Spoiler ספוילר
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עמוד 12 מתוך 18 ראשוןראשון ... 21011121314 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •