ג'יימס
אתה נפרד מליירה, אתה ממשיך בשביל וסטארביה פראי חוטף לך את התיק ומתחיל לעוף "סטארוויה! בוא הנה!" אתה אומר לו אך הוא ממשיך בטיסה לאורך השביל, 'אני אתפוס אותו' אתה חושב ושולף את הפוכדור של האנדור קדימה! השתמשי בנשיכה על הסטארביה הזה!" אתה אומר והיא רצה במהירות וקופצת עליו. היא מטיחה את סטרביה ברצפה והוא נחלץ מהשיניים שלה "סטאריייבה!" היא קוראת ויוצאת לעבר האנדור עם אס אווירי.
רון
לאן נעלמת בימים האחרונים?
~~~~~~~~~~~~~~
'וואו, מוח החזית הראשון שלי!' אתה חושב בהתרגשות ונעמד בבמה שמשקיפה לזירה, השופט מכריז את החוקים "הקרב יהיה שניים על שניים, כאשר שני הפוקימונים של אחד המאמנים יהיה מעולף השני ינצח!" הוא אומר ומוסיף "רק למאמן האורח מותר להחליף פוקימונים במהלך הקרב!". דקסטר מוציא את גולם "אוקיי, מול גולום שלך, אני אוציא את קרדילי! צאי, קרדילי!" אתה אומר וזורק את הפוכדור של קרדילי "השתמשי בכדור אנרגיה!" אתה אומר לה והיא יוצרת מעל ראשה כדור ירוק ומשגרת אותו לעבר גולם. "גולם חסות את זה עם קבר אבן!" אומר דקסטר וגולם דופק את אגרופו ברצפה, מתחוך האדמה נוצר סלע בצורת קיר שחוסם את כדור האנרגייה ומתפוצץ ביחד איתו. "עכשיו אבנים חדות (Stone Edge)!" קורא דקסטר וגולם מקיף את עצמו באבנים חדות ומשגר אותם לעבר קרדילי.
אלון
הפיהוק של סנורלאקס מתקדם לעבר טוגקיס, אתה לא מתבלבל ואומר "תעיף את זה אליו עם נפנוף בכנפיך!" וטוגקיס מנפנף בכנפיו ומצליח לפוגג את הפיהוק "עכשיו טוגקיס! תשתמש בכדור הילה! ותבלע אותו תוך כדי שאתה תוקף במכת שמיים!" טוגקיס עולה גבוה ויורד על סנורלאקס במתקפת שמיים, הוא נכנס לתוך כדור ההילה מה שיוצר שכבת כוח נוספת "קדימה סנורלאקס להביור!" אומר דקסטר וסונרלאקס מוציא להביור מפיו, הלהביור וטוגקיס נתקעים זה בזה אך טוגקיס חותך אותו ופוגע ישירות בסנורלאקס נוצר פיצוץ אדיר.
העשן מתפוגג טוגקיס שוכב על הרצפה מותש בעוד שסנורלאקס שוכב על גבו מעולף, "סנורלקס לא יכול להילחם! המנצח הוא אלון!" אומר והשופט ודקסטר מחזיר את סנורלקס לפוכדור. "כל הכבוד אלון" הוא אומר לך וטופח לך על כתף, "זה מגיע לך" הוא אומר ומגיש לך קופסא קטנה, אתה פותח אותה ורואה בתוכה את סמל ההצלחה.